Χωρίς να θέλω να δώσω έκταση σε θέματα που δεν αφορούν το μπάσκετ, έχει διαφορά στο ποιος γράφει και τι γράφει , πράγμα που εύκολα μπορεί να καταλάβει όποιος διαβάζει τακτικά το forum.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 06, 2024 12:25 amΚοιτάξτε πάντως δεν έχει πάρα πολύ άδικο σε αυτό που λέει ο Ελβετός. Όποτε εμείς (οι τελοσπάντων πιο μετριοπαθείς) Παναθηναικοί γράφουμε κάτι που είναι πρακτικά "κατά" της ομάδας μας, είτε αυτό είναι να αναγνωρίσουμε κάποια ανωτερότητα στον Ολυμπιακό, είτε να πούμε κάτι κατά του Γιαννακόπουλου, είτε να παραδεχθούμε αστοχίες (ειδικά σε συμπεριφορές) παικτών/προπονητών μας, γίνεται κουβεντούλα χαλαρά, είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα συμφωνούν διάφοροι Ολυμπιακοί, τραγουδάμε κουμπαγιά κλπ. Αν όμως τύχει και πούμε τίποτα που είναι λίγο κατά του Ολυμπιακού τότε υπάρχει μια παγωμάρα. ΦΥΣΙΚΑ, το ίδιο ισχύει και από την άλλη μεριά, απλά εγώ γράφω για το δικό μου βίωμα.
Τώρα εδώ μετά από μία αρκετά πειστική νίκη του Ολυμπιακού διαβάζουμε όόόό,τι να'ναι σε φάση "Ορίστε που έλεγες ότι ο Παναθηναικός είναι καλύτερος, πάρτα", λες έχει κανένας κρυστάλλινη σφαίρα και ξέρει τι θα γίνει στο κάθε ματς. Εκατομμυριούχοι από το στοίχημα θα ήμασταν και θα αγοράζαμε κι εμείς ομάδα για το αουα. Δεν λέω για υπερβολές όπως ο συν-φορουμίτης με τις ενοχλητικά ανάποδες ανισότητες αλλά το να πει κάποιος "Πιστεύω έχουμε καλύτερα γκαρντ, ο Ολυμπιακός έχει μια έλλειψη στους ψηλούς κλπ, δίνω 70% στον Παναθηναικο" δεν καταλαβαίνω γιατί εκλαμβάνεται ως ασέβεια ή υπεροψία. Δεν λέω πως συμφωνώ, αλλά γίνεται μία εκτίμηση. Οκ, μπορεί να βγει λάθος.
Γράφετε τώρα εδώ "Σήκωσαν κεφάλι οι Παναθηναικοί μετά το 7ο (το οποίο το πήραν μόνο και μόνο επειδή τραυματίστηκε ο Μπαλντγουιν και επειδή ο Ολυμπιακός δεν διάλεξε Παναθηναικό στα πλειοφφ) και νομίζουν ότι είναι οι 96 Μπουλς" επειδή 2 άτομα σας τη βίδωσαν χωρίς να νιώθετε ότι είναι προσβλητικό σε μία μεγάλη μερίδα γραφόντων εδώ που ούτε δίνουν δικαίωμα, μιλάνε με σεβασμό και τουλάχιστον (ακόμα και αν είναι λάθος τελικά η εκτίμηση τους) προσπαθούν να τη βασίσουν σε αριθμούς και λογική.
Όταν για παράδειγμα γράφεις εσύ , ξέρω ότι όσα λες είναι και αυτά που πραγματικά πιστεύεις γι αυτό και πάντα διαβάζω ευχάριστα τα post σου ακόμα και αν διαφωνούν οι απόψεις μας. Θεωρώ με λίγα λόγια ότι μπορώ να καταλάβω τις προθέσεις του καθενός , όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα.
Anyway , δεν υπάρχει λογοκρισία και είναι δικαίωμα του καθενός να γράφει ότι θέλει εφόσον δεν αντιβαίνει τους κανόνες του forum , απλά ήθελα να τονίσω τη διαφορά.
Είμαι σίγουρος πως ακόμα και αν υπάρχουν post (κακώς) που "τσουβαλιάζουν" είτε Ολυμπιακούς, είτε Παναθηναϊκούς , προφανώς δεν απευθύνονται σε άτομα όπως εσύ και γενικά σε όσους αποδεδειγμένα και μέσα από τα γραφόμενά τους κρατάνε πάντα ένα υψηλό επίπεδο στην συζήτηση του forum.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο