O Samar έχει υποστεί ρήξη στον αχίλλειοGK_23 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 2:52 pmΛείπει o Ziga Samarssoulliss έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 1:28 pmΜε όλα της τα αστέρια κατεβαίνει η Σλοβενία και με νατουραλιζέ τον έμπειρο Tobey. Να αναφέρουμε πως πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι περισσότεροι διεθνείς της έχουν τελειώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ενώ 2 εξ'αυτών προέρχονται από σοβαρότατους τραυματισμούς (Cancar και Muric). Παρόλο που έχουμε την έδρα το φαβορί είναι η Σλοβενία.![]()
Μου μοιάζει αδύνατο να παίξει ο Cancar ο οποίος έχασε όλη τη φετινή σεζόν. Δεν υπάρχει περίπτωση οι Nuggets να τον αφήσουν.
Και ο Muric δεν έπαιξε καθόλου τη φετινή σεζόν, άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Σχετικά με τον Luka, αν δεν τελειώσουν οι τελικοί και δεν βγει ο ίδιος να πει ότι θα παίξει, εγώ δεν θεωρώ δεδομένο ότι θα κατέβει![]()

Η ανακοίνωση της προεπιλογής αναφέρει το φιλικό κόντρα στη Βραζιλία και τονίζει πως σε αυτό παρώντες θα είναι οι Muric, Cancar και Doncic. Τι να σου πω, να το έγραψαν στα ξεκούδουνα; Αυτό πάντως που θυμάμαι από πέρυσι είναι πως ο ίδιος ο Doncic είχε δηλώσει πως όσο μου επιτρέπει το κορμί μου θα κατεβαίνω κάθε καλοκαίρι με την εθνική.
Είναι σωστή η επιλογή του Tobey διότι το τουρνουά απαιτεί εμπειρία από τέτοια παιχνίδια κάτι που δε διαθέτει ο Nebo - άσε που νομίζω ότι δεν είναι και καλύτερος του. Υπάρχει φυσικά και ένα ενδεχόμενο το όλον στόριGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 2:59 pmκαλα δεν διαβαζαμε οτι θα κατεβαιναν με τον Νebo?ssoulliss έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 1:28 pmΜε όλα της τα αστέρια κατεβαίνει η Σλοβενία και με νατουραλιζέ τον έμπειρο Tobey. Να αναφέρουμε πως πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι περισσότεροι διεθνείς της έχουν τελειώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ενώ 2 εξ'αυτών προέρχονται από σοβαρότατους τραυματισμούς (Cancar και Muric). Παρόλο που έχουμε την έδρα το φαβορί είναι η Σλοβενία.