Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2024-25

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιουν 06, 2024 4:55 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Ιουν 06, 2024 1:53 pm
JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Ιουν 06, 2024 1:17 pm

Δεν νομίζω πως ισχύει για Λόιντ, πόσα 2αρια θα έχει? Αφού έχει ήδη Νεντο & Κανααν (+Λαζιτς να υπαρχει), στον ασο θα χει τον Μακινταιρ ή τον Βιλντόζα κι από πίσω Ντος Σαντος και Τεοντοσιτς ως κόμπο.. Εε έκλεισε η περιφέρεια..

Εγω βασικά με βάση τα δημοσιεύματα αυτό βλέπω να ναι το ροστερ του Ερυθρού για του χρονου :

Mcintyre , Dos Santos , Teodosic
Nedovic , Canaan , Lazic
Kalinic , Giedraitis
Mitrovic , Davidovac
Caboclo , Bolomboy , Marjanovic

ΥΓ. Την Μπασκονια την έχουν ξεπουπουλιάσει.
Δεν βλέπω να συνεχίζει ο Ντος Σάντος ούτε έχω για σίγουρο τον Κάνααν ή τον Μακιντάιρ.

Πιστευώ θα έχουν 3 από τους ΜακΙντάιρ, Βιλντόζα, Κάνααν, Λόιντ, Ντος Σάντος αλλά κάποιοι είναι δεύτερες επιλογές αν δεν κάτσουν οι άλλοι.

Και για το 5 έχω κάποιες επιφυλάξεις.
Ο Μαριάνοβιτς είναι 36 και πρακτικά έχει χρόνια να παίξει μπάσκετ, δεν μπορεί να προσφέρει κάτι σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Στην Αμερική ασχολείται και πολύ με πράγματα άσχετα με το μπάσκετ πχ εμφανίζεται σε σειρές κλπ.
Δεν τον βλέπω να έρχεται στην Ευρώπη για να κάνει τον παγκίτη, πιο πιθανό να σταματήσει εντελώς το μπάσκετ και να ασχοληθεί με τα εξωαγωνιστικά.

Για τον Καμπόκλο το είδα αλλά μου φαίνεται δύσκολο. Οκ έκανε το πειθαρχικό του που έφυγε χωρίς άδεια για Αμερική βέβαια μετά μαθεύτηκε ότι έφυγε να πάει σε δίκη για την κηδεμονία του παιδιού του. Κυρίως όμως ότι έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Σε αντίστοιχη περίπτωση θα άφηνε ο Παναθηναικός παίκτη του με συμβόλαιο να πάει στον Ολυμπιακό και το ανάποδο; Εκτός αν δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν και τον αφήνουν να πάει όπου να'ναι αν φύγει χωρίς αποζημίωση.
Πάντως για τον McIntyre το αναδημοσίευσε και το basketnews, πως ο Ερυθρός πλήρωσε το buy out και τον υπέγραψε για 2 χρόνια, οπότε πιστεύω πως είναι έγκυρο. Επίσης για Canaan παίζεται παντού ότι έχει υπογράψει κι αυτός με 2ετες στον ερυθρό.

Από εκεί και πέρα και ο Caboclo και ο Loyd και ο Vildoza έχουν ακουστεί, αλλά όχι από τόσο αξιόπιστες πηγές. Για τον Vildoza ίσως έκαναν πίσω οι Σέρβοι γιατί δεν θέλουν να περιμένουν τον ΠΑΟ να τον αφήσει ελεύθερο.

ΥΓ. Κρίμα γιατί εψηνα McIntyre στον ΠΑΟ.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Πέμ Ιουν 06, 2024 4:57 pm

yorgos έγραψε:
Πέμ Ιουν 06, 2024 3:16 pm
Ο Μαριάνοβιτς προκύπτει από κάπου;

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα είναι non factor, ακόμη και 4ο να ήταν.
Δεν προκύπτει από πουθενά (σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που αναφέραμε για τον ερυθρο) ο Μαριανοβιτς, αλλά επειδή τον ανέφερε το eurohoops στους 10 Ευρωπαίους που είναι πιθανό να γυρίσουν από ΝΒΑ. Δεν το θεωρώ απίθανο να θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Ερυθρό.

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 06, 2024 5:33 pm

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να εγκαταλείπει την υπόθεση του Lorenzo Brown και μάλλον υπογράφει τον Δομινικανό PG της Badalona, Andres Feliz.

O Feliz έρχεται από μια σπουδαία σεζόν, όπου ψηφίστηκε στην κορυφαία πεντάδα της ACB και στην 2η καλύτερη πεντάδα του Eurocup.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Πέμ Ιουν 06, 2024 5:39 pm

GK_23 έγραψε:
Πέμ Ιουν 06, 2024 5:33 pm
Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να εγκαταλείπει την υπόθεση του Lorenzo Brown και μάλλον υπογράφει τον Δομινικανό PG της Badalona, Andres Feliz.

O Feliz έρχεται από μια σπουδαία σεζόν, όπου ψηφίστηκε στην κορυφαία πεντάδα της ACB και στην 2η καλύτερη πεντάδα του Eurocup.
Σαν πολλούς απτο γιουροκαπ δεν μαζεύει η ρεαλ? Και τον Φελιζ και τον Μέις που πήρε από Ρωσία... περίεργα τα πράγματα. Τον Φελιζ θα τον ήθελα για μπακαπ ασο στη Μπασκονια, αλλά εδώ τους φεύγει και ο βασικός τελικά.

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιουν 06, 2024 6:08 pm

https://www.sport24.gr/basket/stin-tssk ... 28885.html

Ο Γιαραμαζ κατηγγειλε τις προπονησεις της Παρτιζαν και πηγε ΤΣΣΚΑ.......

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Ιουν 07, 2024 1:03 pm

O Μίσκο είπε ότι ο Σπανούλης έχει δύο προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκα. Η μια λογικά είναι η Μπασκονία, για την οποία γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες εξάλλου. Η άλλη; Μπαρτσελόνα δεν νομίζω ότι μετά την αποτυχία με Γκριμάου θα πάει ξανά σε προπονητή που δεν έχει δοκιμαστεί σε αυτό το επίπεδο. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη κενή θέση αυτή την στιγμή, εκτός αν δημιουργηθεί κάποιο ντόμινο (π.χ. Mumbru να πάει Μπαρτσελόνα και να αδειάσει η θέση στην Βαλένθια) ή είναι από κάποιο αουτσάιντερ (Βίρτους και Άλμπα πάει περισσότερο το μυαλό μου).

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Παρ Ιουν 07, 2024 1:44 pm

kojito έγραψε:
(π.χ. Mumbru να πάει Μπαρτσελόνα και να αδειάσει η θέση στην Βαλένθια)
Ο Μούμπρου έχει απολυθεί πριν το τέλος της σεζόν και έχει ανακοινωθεί η επιστροφή του Pedro Martínez.

assistant

nba
Reactions:

Παρ Ιουν 07, 2024 1:48 pm

kojito έγραψε:
O Μίσκο είπε ότι ο Σπανούλης έχει δύο προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκα. Η μια λογικά είναι η Μπασκονία, για την οποία γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες εξάλλου. Η άλλη; Μπαρτσελόνα δεν νομίζω ότι μετά την αποτυχία με Γκριμάου θα πάει ξανά σε προπονητή που δεν έχει δοκιμαστεί σε αυτό το επίπεδο. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη κενή θέση αυτή την στιγμή, εκτός αν δημιουργηθεί κάποιο ντόμινο (π.χ. Mumbru να πάει Μπαρτσελόνα και να αδειάσει η θέση στην Βαλένθια) ή είναι από κάποιο αουτσάιντερ (Βίρτους και Άλμπα πάει περισσότερο το μυαλό μου).
Αν συνεχισει η Εφες να παιζει τοσο ομορφο μπασκετ στους τελικους με τη Φενερ και φαει κι αλλες 20αρες μπορει να ανοιξει κι αλλη θεση.......αν και προσφατα ανανεωσε ο συγκεκριμενος....
Η Βαλενθια δεν ειναι σιγουρη ομαδα Ευρωλιγκας για του χρονου....
Η Αλμπα δεν ψαχνει προπονητη.....εχει τον ιδαανικοτερο για τη φιλοσοφια της και τους στοχους της.....

Αν ημουν εγω Σπαν θα πηγαινα σε μια καλη ομαδα Ισπανιας που να παιζει Ευρωπη.....

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:

Παρ Ιουν 07, 2024 2:11 pm

assistant77 έγραψε:
Παρ Ιουν 07, 2024 1:48 pm
kojito έγραψε:
Αν συνεχισει η Εφες να παιζει τοσο ομορφο μπασκετ στους τελικους με τη Φενερ και φαει κι αλλες 20αρες μπορει να ανοιξει κι αλλη θεση.......αν και προσφατα ανανεωσε ο συγκεκριμενος....
Η Βαλενθια δεν ειναι σιγουρη ομαδα Ευρωλιγκας για του χρονου....
Η Αλμπα δεν ψαχνει προπονητη.....εχει τον ιδαανικοτερο για τη φιλοσοφια της και τους στοχους της.....

Αν ημουν εγω Σπαν θα πηγαινα σε μια καλη ομαδα Ισπανιας που να παιζει Ευρωπη.....
Για την Εφές είχε ακουστεί και πριν 2 μήνες περίπου αλλά όπως είπες ανανέωσε ο τωρινός. Θα ήταν ενδιαφέρουσα επιλογή ίσως.

Την Άλμπα την σκέφτηκα με την λογική ότι ομάδα χωρίς στόχους είναι, για την χαρά του παιχνιδιού παίζουμε κτλ., οπότε φέρνοντας τον Σπανούλη ίσως αύξανε την εμπορικότητα της, αλλά και για τον ίδιο του έδινε την ευκαιρία να φτιάξει κι άλλο το όνομα του (αφού πρακτικά ακόμα και 14η-15η να την έφερνε, επιτυχία θα ήταν). Βέβαια αν δεν κάνω λάθος είναι κι αυτή ανάμεσα στις ομάδες που δεν είναι 100% σίγουρες για του χρόνου. Βέβαια το "έχει πρόταση από ομάδα της Ευρωλίγκα" του Μίσκο μπορεί να αναφέρεται στο τώρα, όχι του χρόνου. Και για του χρόνου δεν έχει ξεκαθαρίσει για κάποιες ομάδες ακόμα που θα βρίσκονται.

Α, για Μουμπρού και Βαλένθια δεν το ήξερα.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Παρ Ιουν 07, 2024 2:31 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Ιουν 06, 2024 1:53 pm
JohnnyPao έγραψε:

Δεν νομίζω πως ισχύει για Λόιντ, πόσα 2αρια θα έχει? Αφού έχει ήδη Νεντο & Κανααν (+Λαζιτς να υπαρχει), στον ασο θα χει τον Μακινταιρ ή τον Βιλντόζα κι από πίσω Ντος Σαντος και Τεοντοσιτς ως κόμπο.. Εε έκλεισε η περιφέρεια..

Εγω βασικά με βάση τα δημοσιεύματα αυτό βλέπω να ναι το ροστερ του Ερυθρού για του χρονου :

Nedovic , Canaan , Lazic
Kalinic , Giedraitis
Mitrovic , Davidovac

ΥΓ. Την Μπασκονια την έχουν ξεπουπουλιάσει.
Δεν βλέπω να συνεχίζει ο Ντος Σάντος ούτε έχω για σίγουρο τον Κάνααν ή τον Μακιντάιρ.

Πιστευώ θα έχουν 3 από τους ΜακΙντάιρ, Βιλντόζα, Κάνααν, Λόιντ, Ντος Σάντος αλλά κάποιοι είναι δεύτερες επιλογές αν δεν κάτσουν οι άλλοι.

Και για το 5 έχω κάποιες επιφυλάξεις.
Ο Μαριάνοβιτς είναι 36 και πρακτικά έχει χρόνια να παίξει μπάσκετ, δεν μπορεί να προσφέρει κάτι σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Στην Αμερική ασχολείται και πολύ με πράγματα άσχετα με το μπάσκετ πχ εμφανίζεται σε σειρές κλπ.
Δεν τον βλέπω να έρχεται στην Ευρώπη για να κάνει τον παγκίτη, πιο πιθανό να σταματήσει εντελώς το μπάσκετ και να ασχοληθεί με τα εξωαγωνιστικά.

Για τον Καμπόκλο το είδα αλλά μου φαίνεται δύσκολο. Οκ έκανε το πειθαρχικό του που έφυγε χωρίς άδεια για Αμερική βέβαια μετά μαθεύτηκε ότι έφυγε να πάει σε δίκη για την κηδεμονία του παιδιού του. Κυρίως όμως ότι έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Σε αντίστοιχη περίπτωση θα άφηνε ο Παναθηναικός παίκτη του με συμβόλαιο να πάει στον Ολυμπιακό και το ανάποδο; Εκτός αν δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν και τον αφήνουν να πάει όπου να'ναι αν φύγει χωρίς αποζημίωση.
https://www.sport24.gr/basket/o-proedro ... 28956.html

Σύμφωνα με αυτό το ροστερ που έγραψα παραπάνω ισχύει και αστερίσκους έχουν οι Caboclo, Teodosic και Hanga. Ενώ αντι του Marjanovic πήραν έναν άλλον γηγενή 7-footer.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Παρ Ιουν 07, 2024 3:12 pm

Η Ολυμπια Μιλάνο θα ήταν μια καλή περίπτωση για τον σπανουλη αν σταματήσει ο Μεσίνα.

Καλό μπάτζετ και θα προσαρμοστεί άμεσα αφού με τις ολυμπιες τα πάει καλά.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Ιουν 07, 2024 5:41 pm

coach blue έγραψε:
Παρ Ιουν 07, 2024 3:12 pm
Η Ολυμπια Μιλάνο θα ήταν μια καλή περίπτωση για τον σπανουλη αν σταματήσει ο Μεσίνα.

Καλό μπάτζετ και θα προσαρμοστεί άμεσα αφού με τις ολυμπιες τα πάει καλά.
Και βάλε και το γεγονός ότι πόσο χειρότερα να τα πάει από τον Μεσίνα; Δεν θα έχει τρελή πίεση, εδώ έχουν τον Μεσίνα άρχοντα, μια χαρά προορισμός για τον Σπανούλη.

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Παρ Ιουν 07, 2024 10:31 pm

Άρχισαν οι αποχωρήσεις στη Μπαρτσελόνα. Ο Όσκαρ Ντα Σίλβα στη Μπάγερν για 2 χρόνια και ο Κάλινιτς στον Ερυθρο Αστέρα για 3.

assistant

nba
Reactions:

Σάβ Ιουν 08, 2024 5:06 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Παρ Ιουν 07, 2024 10:31 pm
Άρχισαν οι αποχωρήσεις στη Μπαρτσελόνα. Ο Όσκαρ Ντα Σίλβα στη Μπάγερν για 2 χρόνια και ο Κάλινιτς στον Ερυθρο Αστέρα για 3.

α ρε Λασο,τζαμπα τοση εμπειρια......

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Σάβ Ιουν 08, 2024 5:28 pm

JohnnyPao έγραψε:

Nedovic , Canaan , Lazic
Kalinic , Giedraitis
Mitrovic , Davidovac
Update:
Nedovic , Canaan , Lazic
Κalinic,Giedraitis,Lazarevic
Daum,Davidovac
Bolomboy,Mitrovic,Plavcic

Απάντηση