Είναι πολύ δυνατός, αρκετά ταχύς και έχει συμπαθητικό σουτ. Πολυ καλή πρώτη ύλη που με πολυ δουλειά μπορεί να μετατραπεί σε πολυ καλο παίκτη
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
Εμενα πάντως ο Μπεντιλ μου αρέσει, έχει προσόντα και πιστεύω πως έχει την δυνατότητα σιγα σιγα να κάνει το στεπ απ. Περιμένω να είναι βελτιωμένος την νέα χρονιά
Είναι πολύ δυνατός, αρκετά ταχύς και έχει συμπαθητικό σουτ. Πολυ καλή πρώτη ύλη που με πολυ δουλειά μπορεί να μετατραπεί σε πολυ καλο παίκτη
2
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Καλησπέρα .Παρακολουθώ εδώ και καιρο τα σχόλια , αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω.Λόγω τον συνθηκών λέω να φτιαξω κι εγώ ενα ροστεράκι.
1 Γουόκαπ Χάμιλτον Μποχωρίδης
2 Νέντοβιτς Φόστερ
3 Παπαπέτρου Κασελάκης (δεν καταλαβαίνω που μπορεί να βοηθήσει )
4 Μήτογλου Γουίτινγκτον ( Προσωπική καψούρα πιστεύω μορεί να παίξει με αξιοπρέπεια και στο 3) Μπεντίλ ( 4-5 )
5 Χάμιλτον ή Τέρι Παπαγιάννης
Πιστεώ πλήρες ρόστερ και αν περισσεύουν χρήματα ένας πλάγιος σουτέρ ( Τζάρελ Έντι ) θα ήταν ό,τι πρέπει.
2 Νέντοβιτς Φόστερ
4 Μήτογλου Γουίτινγκτον ( Προσωπική καψούρα πιστεύω μορεί να παίξει με αξιοπρέπεια και στο 3) Μπεντίλ ( 4-5 )
Πιστεώ πλήρες ρόστερ και αν περισσεύουν χρήματα ένας πλάγιος σουτέρ ( Τζάρελ Έντι ) θα ήταν ό,τι πρέπει.
0
Καλωσόρισες αγαπητέJohnzaro έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2020 9:27 pmΚαλησπέρα .Παρακολουθώ εδώ και καιρο τα σχόλια , αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω.Λόγω τον συνθηκών λέω να φτιαξω κι εγώ ενα ροστεράκι.
2 Νέντοβιτς Φόστερ

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μωρέ εμένα δε με μειώνεις, αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Μπεντιλ πήρε τόσο 220 όσο πήρε ένα μυριο που μας έλεγαν ο Τζόνσον. Αν πήρε 150 θα πρέπει να κερνάει και σουβλάκια, γράφτηκε σε τουιτ των φενταγιν πως πήρε 120 με τα μπόνους. Ο δε Γουαιλι αρχικά είπαν 600, μετά διάβασα 450, δε θυμάμαι αν ήταν ευρώ ή δολάρια.
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- portokalopita13
- Reactions: 175
- Προειδοποιήσεις:
0
- andri
- Reactions: 4
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Magic Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Ενις τον είχα δει μόνο στους πολυ κακούς Lakers του 16 και δεν μου γεμιζε το ματι, δεκτό οτι ήταν συνολικά η ομαδα τραγική..Σε μας τι μπορεί να προσφέρει??Ως τι θα ερθει?portokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2020 9:59 pmοι ινσταιντερ σημερα πιασαν Ταιλερ Ενις ! αντε να γελασει και το χειλακι του τζονιπαο![]()
θελει ομως πλ καλο μπακ απ ο συγκεκριμενος (με βασικο sg τον Νεντοβιτς ..)
μην τα εξηγω !τους λογους τους καταλαβαινετε..![]()
0
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 9
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Air Jordan 3D Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Ιt ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward , how much you can take and keep moving forward. That's how winning is done!
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλάθης άσουτος, γουονα μεικερ τι γουόνα ρε?30 χρονών εφτασες
Τζειμς κατεβάζει τζαμαρίες, σλουκας ειναι ολυμπιακος
Χεζονια ειναι χουλιγκανος πρασινος, Παπαπετρου νταξει μας κάνει
Θανάσης ασουτος
Σενγκειλα αλήθεια τώρα?Μπασκετμπολιστας απο γεωργία? να ήταν αρσιβαρίστας να του δίναμε και διαβατηριο να γίνει Έλληνας, Σιγκλετον μισθοφόρος
Ραντολφ χειρουργημένος
ουντο γέρασε, κουφός δεν ακούει
έχεις καμμιά άλλη πρόταση ή να κλεισουμε κασελακη λεμπο που είναι και ελληνόπουλα?

5
5

Δεν έχω καμιά αντίρρηση, απλώς τότε δεν χρειάζεται κι άλλο 4αρι- πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Μήτογλου χρόνο με τον χρόνο βελτιώνεται και κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρει κοντά στο 20ρι σε λεπτά συμμετοχής.JMyl έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2020 8:38 pm
Από προσωπικής άποψης πιστεύω ότι η φιλοσοφία του μπεντιλ, τρόπος σκέψης ας το πούμε καλύτερα, συμβαδίζει παρα πολύ με τον Βοβορα. Στα μάτια μου είναι μαχητής, είναι σκυλί , έχει δυνατό κορμί, παλεύει στις επαφές, πετάει και κάνα σουτ άμα λάχει,ενω δεν φαίνεται να μιλάει και πάρα πολύ, δηλαδή για ρόλο στην ομάδα.
Αθκητικοτητα-Ενεργεια-Διαθεση δηλαδή θεωρώ ότι έχει, λογικά πιστεύει στην εξέλιξη του
Στην ίδια λογική θεωρούσα και τον Γουαιλι και γι αυτό πίστευα ότι θα τον κρατήσει ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, χου νοουζ.
Αν ο Μπέντιλ είναι αυτό που λες, ας πάρει τουλάχιστον 15 και τα άλλα 5 μοιράζονται μεταξύ του 3-4ριου Παπαπέτρου και του ξένου που θα πάει στο 5, αλλά μπορεί να ανέβει και στο 4 για λίγα λεπτάκια κι ας μην σουτάρει. Έστω να ακολουθεί στην άμυνα τα αντίπαλα 4αρια.
Το νόημα που θέλω να τονίσω, είναι στη συγκεκριμένη κατάσταση που ο Παναθηναϊκός υπολείπεται σε καλούς Έλληνες και θέλει 7 ξένους, αυτοί ας είναι σωστά διαλεγμένοι κι ας παίρνουν μίνιμουμ 15 λεπτά ο καθένας.