Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

sardanapalos
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 08, 2024 11:36 am

WeRuleThisLand έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 1:35 am
Χωρίς μεγάλο γκαρντ το πιο πιθανό είναι να μην πάρουμε κούπα σε φαιναλ φορ.

Στις 3 κούπες που πήραμε το κοινό στοιχείο ήταν ότι είχαμε ένα μεγάλο γκαρντ. Οχι μόνο παιχτικα αλλά και από θέμα προσωπικότητας.

97- Ρίβερς
12,13- Σπανούλης

Ρόστερ με Γουοκαπ, Γκος, Ντόρσεϊ κούπα δεν παίρνει. Ακόμα και ο Σάσα να έρθει. Τα γκαρντ κερδίζουν στο τέλος τα παιχνίδια όπου τα συστήματα πάνε περίπατο και με iso θα σου βάλει το καλάθι που θα χρειαστείς για την νίκη
Παίρνει, αλλά υπάρχει θέμα όταν καίει η μπάλα, το δέχομαι. Πέρυσι μια χαρά μπορούσε να το πάρει. Και μην ακούσω ότι πέρυσι είχαμε Σλούκα, δεν θέλω να προσβάλω τον παίκτη, αλλά στο final four πέρυσι δεν υπήρχε και αυτό είναι αντικειμενικό. Στον τελικό -10 στο +-, 1/5 τρίποντα και 1/3 βολές, με διαφορά ο πιο αρνητικός μας.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2775
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Ιουν 08, 2024 11:41 am

kite26 έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 11:27 am
Καλημέρα παιδιά. Ξέρετε, σκεφτόμουνα ότι ο Μπράουν της Μακάμπι θα μας έκανε γιατί έχει σταθερά καλό σουτ (που μας λείπει). Αυτός ο παίκτης κάνει για Ολυμπιακό, πρέπει να σωθούμε νομίζω. Επαναλαμβάνω, δεν μας λείπει το καλό σουτ, μας λείπει το σταθερά καλό μακρινό σουτ.

Η φροντ λάιν νομίζω με Ράιτ πιο έμπειρο πλέον, θα είναι οκ, πρώτη επιλογή ο Μιλουτίνοφ ξεκάθαρα.
Ο Μπράουν θα κούμπωνε τέλεια αν έφευγε κάποιος σαν τον Γκος imo. Τώρα ο Ολυμπιακός θέλει σίγουρα ένα πολύ δυνατό δυάρι. Κάποιον με καλό σουτ, αν είναι και decent slasher ακόμα καλύτερα.

3
3 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 964
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 08, 2024 11:49 am

kite26 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Ξέρετε, σκεφτόμουνα ότι ο Μπράουν της Μακάμπι θα μας έκανε γιατί έχει σταθερά καλό σουτ (που μας λείπει). Αυτός ο παίκτης κάνει για Ολυμπιακό, πρέπει να σωθούμε νομίζω. Επαναλαμβάνω, δεν μας λείπει το καλό σουτ, μας λείπει το σταθερά καλό μακρινό σουτ.

Η φροντ λάιν νομίζω με Ράιτ πιο έμπειρο πλέον, θα είναι οκ, πρώτη επιλογή ο Μιλουτίνοφ ξεκάθαρα.
Κάθε καλός παίκτης χωράει στην ομάδα, ο Μπραουν ειναι τέτοιος παίκτης, αλλά αν βγει στην αγορά θα θέλει ένα σκασμό λεφτά. Η Μακάμπι θα θέλει σίγουρα Buy out και οι Ισπανικές ομάδες θα πέσουν σαν τα κορακια πάνω του…αποκλείεται εμείς να πάμε σε τέτοια ποσά….εδω δεν τα δώσαμε στην καψούρα τον James….απο αυτά που ακούγονται η Μακάμπι θα ζητήσει 500Κ έως 1m buy out, ενώ ο παίκτης δύσκολα θα πάει κάπου με κάτω από 2-2,2εκ. Πόσο πιθανό θεωρείς οτι θα δώσουμε αυτά τα λεφτά;;; Τα αξίζει μεν αλλά εμείς δυστυχώς έχουμε άλλη πολιτική ενώ και εσωτερικά στην ομάδα ίσως δημιουργήσει πρόβλημα να παίρνει αυτός 2+εκ. Και οι Γκος και Γουκαπ μαζί να παίρνουν ίσως και λιγότερα…

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 964
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι

Σάβ Ιουν 08, 2024 11:53 am

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 11:41 am
kite26 έγραψε:

Ο Μπράουν θα κούμπωνε τέλεια αν έφευγε κάποιος σαν τον Γκος imo. Τώρα ο Ολυμπιακός θέλει σίγουρα ένα πολύ δυνατό δυάρι. Κάποιον με καλό σουτ, αν είναι και decent slasher ακόμα καλύτερα.
Ο Γκος αν δεν τραυματίζουν είναι καλο VFM, παιζει πάντα καλά απέναντι στον Παναθηναϊκό ενώ και σε δύσκολα ματς, τελικούς είναι εκεί….για τα λεφτά που παίρνει δεν τον αλλάζεις με την καμία…αυτο που θέλει ο Ολυμπιακός είναι σκόρερ από τις θέσεις 2 και 3. Εκεί χάνουμε αισθητά και αναγκάζονται κυρίως ο Γουοκαπ αλλά και ο Γκος να κάνουν πράγματα που δεν θα έπρεπε κανονικά να κάνουν….αν είχαμε π,χ. Τον Ναν του Παναθηναϊκού θα έβλεπες ποσό ακόμα καλύτεροι και πιο απελευθερωμένοι θα ήταν οι Άσοι μας…τώρα ζητάμε από τον Γουοκαπ και να οργανώσει, και άμυνα να παίξει και να σκοράρει κλπ….ε καλός χρυσός αλλά δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτά.

3
3 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 08, 2024 11:55 am

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 3:23 am
Αν και σαν Παναθηναϊκός ήθελα να τον χτυπήσω σήμερα τον Κανααν έτσι όπως έκανε, μπορώ να πω πως στη θεση σας θα ήθελα με τα χίλια να μεινει στον οσφπ. Φωνιάς απτο 3ποντο και εξαιρετικός αμυντικός, είναι ήδη 2 χρόνια στην ομαδα, τι άλλο θέλετε?

Ο Γκος θα είναι ανεβασμένος του χρονου, βλέπετε στους τελικούς τι κάνει. Η 3αδα Γκος, Γουοκαπ, Κανααν πρέπει να παραμείνει ως έχει και να ενισχυθεί με Ντόρσεϊ ως 4ο γκαρντ και 5ο τον Λαρεντζάκη. Αυτό είναι πραγματική αναβάθμιση. Αν θέλετε επιπλέον firepower πάρτε Shields ή Mykhailiuk αντί του McKissic. Δηλαδής :

Walkup , Goss(1/2)
Canaan , Dorsey , Larentzakis(2/3)
Mykhailiuk(3/2) , Papanikolaou(3/4)
Peters(4/3) , Petrusev(4/5)
Milutinov , Fall , Wright

+ Mitrou Long , Chougkaz , Tanoulis για Α1.

15αδα για όλα τα γούστα. Και ίσως να προστεθεί εκεί κι ο Βεζενκοφ για κερασάκι...

Σας αρέσει αυτό το σενάριο ή προτιμάτε αντί για Canaan & Mykhailiuk παραμονή McKissic και έναν γκαρντ τύπου Keenan Evans ή Mike James?
Τελειο το ροστερ που εφτιαξες,μ αρεσει παρα πολυ αλλα δεν ειναι ρεαλιστικο.......ο Μπαρτζωκας δεν τον θελει τον Κααναν,ενω κανει σαν τρελος για Σακ.....

0
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Ιουν 08, 2024 12:55 pm

vulkanraven έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 9:47 am
WeRuleThisLand έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 1:35 am
Χωρίς μεγάλο γκαρντ το πιο πιθανό είναι να μην πάρουμε κούπα σε φαιναλ φορ.

Στις 3 κούπες που πήραμε το κοινό στοιχείο ήταν ότι είχαμε ένα μεγάλο γκαρντ. Οχι μόνο παιχτικα αλλά και από θέμα προσωπικότητας.

97- Ρίβερς
12,13- Σπανούλης

Ρόστερ με Γουοκαπ, Γκος, Ντόρσεϊ κούπα δεν παίρνει. Ακόμα και ο Σάσα να έρθει. Τα γκαρντ κερδίζουν στο τέλος τα παιχνίδια όπου τα συστήματα πάνε περίπατο και με iso θα σου βάλει το καλάθι που θα χρειαστείς για την νίκη
Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά το σκεπτικό μου είναι ότι, στο φάιναλ φορ που θα χρειαστούμε μεγάλο γκαρντ θα έχει επιστρέψει ο Έβανς
Δεν θα βασιστώ στον Έβανς. Μετά από τέτοιο σοβαρό τραυματισμό δεν γνωρίζει κανείς σε τι κατάσταση θα γυρίσει ο παίχτης.Δηλαδη θα στηρίξω την χρονιά που στο πώς θα γυρίσει ο Έβανς μέρα από 6-7 μήνες αποχής? Και αν επιστρέψει και δεν είναι ούτε στο 50% του Έβανς που είδαμε Ζαλγκίρις τι θα κάνουμε?

Ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που πάει για την κούπα τέτοιο ρίσκο για τον πλέον κομβικό παίχτη του ρόστερ απαγορεύεται να πάρει.

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C

Σάβ Ιουν 08, 2024 1:24 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 12:55 pm
vulkanraven έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 9:47 am

Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά το σκεπτικό μου είναι ότι, στο φάιναλ φορ που θα χρειαστούμε μεγάλο γκαρντ θα έχει επιστρέψει ο Έβανς
Δεν θα βασιστώ στον Έβανς. Μετά από τέτοιο σοβαρό τραυματισμό δεν γνωρίζει κανείς σε τι κατάσταση θα γυρίσει ο παίχτης.Δηλαδη θα στηρίξω την χρονιά που στο πώς θα γυρίσει ο Έβανς μέρα από 6-7 μήνες αποχής? Και αν επιστρέψει και δεν είναι ούτε στο 50% του Έβανς που είδαμε Ζαλγκίρις τι θα κάνουμε?

Ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που πάει για την κούπα τέτοιο ρίσκο για τον πλέον κομβικό παίχτη του ρόστερ απαγορεύεται να πάρει.
Φυσικά και δεν πρόκειται να βασιστούμε στον Έβανς καθώς η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα δεν είναι να βασίζεται σε έναν παίκτη αλλά στο σύνολο. Δεν θα περιμένουμε να επιστρέψει ο Έβανς για να πάρουμε τα πάνω μας αλλά για να κουμπώσει με την υπόλοιπη ομάδα και να προσφέρει μια επιπλέον βοήθεια.
Όπως είπα και σε προηγούμενο σχόλιο, αν έρθει ο Ντόρσεϊ και ανανεωσουμε Κάνααν, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένας Μιχαλιουκ για το 3 και πάμε σφαίρα. Έτσι μπορούμε να έχουμε και τον Έβανς στα πιτς μέχρι να επανέλθει πλήρως, ωστε την επόμενη χρονιά να αποδεσμευσουμε τον Κάνααν με δόξα και τιμή για να πάρει ο Έβανς την θέση του.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1026
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Ιουν 08, 2024 2:01 pm

karamelitsa έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 11:49 am
kite26 έγραψε:

Κάθε καλός παίκτης χωράει στην ομάδα, ο Μπραουν ειναι τέτοιος παίκτης, αλλά αν βγει στην αγορά θα θέλει ένα σκασμό λεφτά. Η Μακάμπι θα θέλει σίγουρα Buy out και οι Ισπανικές ομάδες θα πέσουν σαν τα κορακια πάνω του…αποκλείεται εμείς να πάμε σε τέτοια ποσά….εδω δεν τα δώσαμε στην καψούρα τον James….απο αυτά που ακούγονται η Μακάμπι θα ζητήσει 500Κ έως 1m buy out, ενώ ο παίκτης δύσκολα θα πάει κάπου με κάτω από 2-2,2εκ. Πόσο πιθανό θεωρείς οτι θα δώσουμε αυτά τα λεφτά;;; Τα αξίζει μεν αλλά εμείς δυστυχώς έχουμε άλλη πολιτική ενώ και εσωτερικά στην ομάδα ίσως δημιουργήσει πρόβλημα να παίρνει αυτός 2+εκ. Και οι Γκος και Γουκαπ μαζί να παίρνουν ίσως και λιγότερα…
Αν θες να είσαι διεκδικητής της Ευρωλίγκας όπως λες (η ομάδα, όχι εσύ), αν θες να είσαι νικητής απέναντι σε ομάδες όπως η Ρεάλ, ΝΑΙ θα τα δώσεις είναι η απάντηση. Αυτό ακριβώς λέμε, ότι χρειάζεται αλλαγή πολιτικής στα μεταγραφικά. Μην ακούω τώρα, θα δημιουργήσει πρόβλημα πόσα θα παίρνει. Πάνε αυτά, ξεχάστε τα, ο ΠΑΟ τη νέα χρονιά θα είναι ακόμη δυνατότερος.

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιουν 08, 2024 3:37 pm

Ουρμπονας λέει δεν συμφώνησε ο τζειμς και κοιτάει άλλες ομάδες τώρα ..ωχ ωχ ωχ δεν θα ηρεμήσουμε με αυτόν 😂

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Σάβ Ιουν 08, 2024 3:41 pm

Ο Γκος την πρώτη του σεζόν εδώ ήταν άγουρος. Μετά ψήθηκε στις ομάδες του και ο Μπαρτζώκας τον ανέβασε κιάλλο. Δείχνει στόφα μεγάλου παίχτη! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε όμως γιατί είναι ΠΑΟ και θα το κυνηγήσει μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο το πρωτάθλημα..

0
socrates13

junior
Reactions: 126

Σάβ Ιουν 08, 2024 3:42 pm

https://www.sdna.gr/mpasket/1205363_o-b ... tai-eyropi
Οριστε,δωστε του 3 μυρια να ερθει αλλιως βλεπω να τον παιρνει ο dpg και να βριζεται το βεζενκοβ γιατι δεν ηρθε με 2

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιουν 08, 2024 3:43 pm

Ωχ γίνεται και χειρότερο , ο Στέφανου είπε ότι ο σασα ενημέρωσε τους κινγκς ότι δεν σκοπεύει να γυρίσει εκεί και θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ η στην Ευρώπη … σας τα έλεγα ότι ο Στέφανου θεωρεί ότι ο σασα θα ρθει σε μας

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Τo βάρος έχει πέσει στους περιφερειακούς αλλά εγώ θέλω να πάω στην άλλη πλευρά. Σας ικανοποιεί η γραμμή ψηλών μας; Γιατί εγώ νομίζω ότι κάτι μας λείπει;
Ο Φαλ μου φαίνεται σαν στάσιμος να το πω έτσι. Το παιχνίδι του με πλάτη δεν το θεωρώ επαρκές για παίχτη του ύψους του. Δεν ξέρω σε τελική ανάλυση αν χωρίς το ρημάδι το χέρι που γατζώνει τον αντίπαλο μπορεί να παίξει τελικά με πλάτη. Εντάξει, είναι προσόν η ικανότητα στην πάσα, αλλά μήπως παραείναι το μυαλό του στην πάσα. Οι βολές είναι άλλη πονεμένη ιστορία, ειδικά για παίχτη που του γίνονται πολλά φάουλ. Ο Μιλουτίνοφ ίσως να είναι και ο καλύτερος ψηλός στην Ευρώπη αλλά με προβληματίζει που χάνει για πολύ καιρό τον ρυθμό του μετά από κάθε τραυματισμό. Περισσότερο από όλους με έχει μπερδέψει ο Ραιτ. Κάνει τελικά για αυτό το επίπεδο? Τους έθαψα όλους θα μου πείτε, και πως ο κόουτς γνωρίζει πως μπορεί να πάρει το καλύτερο από τον καθένα, απλά ειναι αυτο που εγραψα στην αρχή. Η αίσθηση οτι κάτι λείπει.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2044
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Ιουν 08, 2024 3:47 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 3:37 pm
Ουρμπονας λέει δεν συμφώνησε ο τζειμς και κοιτάει άλλες ομάδες τώρα ..ωχ ωχ ωχ δεν θα ηρεμήσουμε με αυτόν 😂
όχι 2η σερί χρονιά σηριαλ ρε παιδιά, να αποφασίσει νωρίς να τελειώνουμε :mrgreen:

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιουν 08, 2024 3:55 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Τo βάρος έχει πέσει στους περιφερειακούς αλλά εγώ θέλω να πάω στην άλλη πλευρά. Σας ικανοποιεί η γραμμή ψηλών μας; Γιατί εγώ νομίζω ότι κάτι μας λείπει;
Ο Φαλ μου φαίνεται σαν στάσιμος να το πω έτσι. Το παιχνίδι του με πλάτη δεν το θεωρώ επαρκές για παίχτη του ύψους του. Δεν ξέρω σε τελική ανάλυση αν χωρίς το ρημάδι το χέρι που γατζώνει τον αντίπαλο μπορεί να παίξει τελικά με πλάτη. Εντάξει, είναι προσόν η ικανότητα στην πάσα, αλλά μήπως παραείναι το μυαλό του στην πάσα. Οι βολές είναι άλλη πονεμένη ιστορία, ειδικά για παίχτη που του γίνονται πολλά φάουλ. Ο Μιλουτίνοφ ίσως να είναι και ο καλύτερος ψηλός στην Ευρώπη αλλά με προβληματίζει που χάνει για πολύ καιρό τον ρυθμό του μετά από κάθε τραυματισμό. Περισσότερο από όλους με έχει μπερδέψει ο Ραιτ. Κάνει τελικά για αυτό το επίπεδο? Τους έθαψα όλους θα μου πείτε, και πως ο κόουτς γνωρίζει πως μπορεί να πάρει το καλύτερο από τον καθένα, απλά ειναι αυτο που εγραψα στην αρχή. Η αίσθηση οτι κάτι λείπει.
Μισο σεντερ να αφησετε, θα υον παρει ο ντιπιτζης. Ονειρωξη ειναι η φροντ λαιν του Ολυμπιακου. Σα να γραφουμε εμεις ποιον να διωξουμε, το Γκραντ, το Ναν ή το Σλουκα?

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”