Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 08, 2024 3:56 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 3:43 pm
Τo βάρος έχει πέσει στους περιφερειακούς αλλά εγώ θέλω να πάω στην άλλη πλευρά. Σας ικανοποιεί η γραμμή ψηλών μας; Γιατί εγώ νομίζω ότι κάτι μας λείπει;
Ο Φαλ μου φαίνεται σαν στάσιμος να το πω έτσι. Το παιχνίδι του με πλάτη δεν το θεωρώ επαρκές για παίχτη του ύψους του. Δεν ξέρω σε τελική ανάλυση αν χωρίς το ρημάδι το χέρι που γατζώνει τον αντίπαλο μπορεί να παίξει τελικά με πλάτη. Εντάξει, είναι προσόν η ικανότητα στην πάσα, αλλά μήπως παραείναι το μυαλό του στην πάσα. Οι βολές είναι άλλη πονεμένη ιστορία, ειδικά για παίχτη που του γίνονται πολλά φάουλ. Ο Μιλουτίνοφ ίσως να είναι και ο καλύτερος ψηλός στην Ευρώπη αλλά με προβληματίζει που χάνει για πολύ καιρό τον ρυθμό του μετά από κάθε τραυματισμό. Περισσότερο από όλους με έχει μπερδέψει ο Ραιτ. Κάνει τελικά για αυτό το επίπεδο? Τους έθαψα όλους θα μου πείτε, και πως ο κόουτς γνωρίζει πως μπορεί να πάρει το καλύτερο από τον καθένα, απλά ειναι αυτο που εγραψα στην αρχή. Η αίσθηση οτι κάτι λείπει.
Νομίζω στο 5 είμαστε καλά. Έχουμε 3 ψηλούς σε 3 διαφορετικές φάσεις της καριέρας τους που προσφέρουν ελαφρώς διαφορετικά στοιχεία μεταξύ τους.

Πιστεύω και στο 4 καλά είμαστε αν πούμε ότι θα ανεβαίνει και ο Παπ όταν χρειαζεται.

Για αυτό το λόγο δε με ενθουσιάζει του βεζε. Νιώθω ότι θα υπερφορτώσουμε μια ήδη επαρκή frontline ενώ στην πραγματικότητα πονάμε στα Γκαρντ.

Τώρα αν έρθουν ντορσευ, James και βάζε οκ, αλλά μιλάμε για +6,5 εκατομμύρια στο budget

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 08, 2024 3:59 pm

Προσωπική άποψη αλλά συνήθως πέφτω μέσα σε αυτά .. τζειμς προσπαθεί να πάρει περισσότερα ,Μονακό θα μείνει η τουλάχιστον δεν το βλέπω να του δίνουμε εμείς περισσότερα από Μονακό

Σασα αργά η γρήγορα θα ρθει.. έχω δει και συνέντευξη της Νικόλ που θέλουν να κάνουν οικογένεια .. αν υπάρξει τρόπος να ρθει τώρα καλοκαίρι αλλιώς τα Χριστούγεννα .

Με σασα πάει ο Πίτερς στο 3 όποτε μένει να πάρουμε 2 γκαρντ .. υποθέτω θα ναι επιπέδου κρις Τζοόυνς ντορσει , ίσως πάρουμε και Έβανς αν κάνει σκοντο..

Έχουμε το καλύτερο 5 στην Ευρώπη με μιλου φαλ ραιτ , αν έρθει και ο σασα θα χουμε και το καλύτερο 4 με διαφορά. Σασα Πίτερς πετρουσεφ είναι αδιανόητο

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 08, 2024 4:02 pm

Ενα μεσημεράκι προς απόγευμα εκεί αρχές Ιουλίου που οι περισσότεροι θα είμαστε στις παραλίες ενας τίτλος θα αρχίσει να κυκλοφορεί στα σαιτ

Σάσα βεζενκοφ : Γυρίζω στον Ολυμπιακό να σηκώσουμε την Ευρωλίγκα!

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Σάβ Ιουν 08, 2024 4:03 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 3:59 pm
Προσωπική άποψη αλλά συνήθως πέφτω μέσα σε αυτά .. τζειμς προσπαθεί να πάρει περισσότερα ,Μονακό θα μείνει η τουλάχιστον δεν το βλέπω να του δίνουμε εμείς περισσότερα από Μονακό

Σασα αργά η γρήγορα θα ρθει.. έχω δει και συνέντευξη της Νικόλ που θέλουν να κάνουν οικογένεια .. αν υπάρξει τρόπος να ρθει τώρα καλοκαίρι αλλιώς τα Χριστούγεννα .

Με σασα πάει ο Πίτερς στο 3 όποτε μένει να πάρουμε 2 γκαρντ .. υποθέτω θα ναι επιπέδου κρις Τζοόυνς ντορσει , ίσως πάρουμε και Έβανς αν κάνει σκοντο..

Έχουμε το καλύτερο 5 στην Ευρώπη με μιλου φαλ ραιτ , αν έρθει και ο σασα θα χουμε και το καλύτερο 4 με διαφορά. Σασα Πίτερς πετρουσεφ είναι αδιανόητο
Ρε συ δεν μπορούν να πάνε 3 ούτε ο σασα ούτε ο Πίτερς. Θα τους κάνουν γιογιό ομάδες που τρέχουν σχήματα με 3 Γκαρντ. Νιώθω ότι είναι τόσο αυτονόητο που μάλλον δεν υπολογίζω κάτι σωστα

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Σάβ Ιουν 08, 2024 4:13 pm

Χωρίς να είμαι insider και ξέχωρα από τα κατά καιρούς δημοσιεύματα , για κάποιο λόγο θεωρώ πάρα πολύ πιθανή την επιστροφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό από αυτό το καλοκαίρι.
Δεν πιστεύω ότι θα ρισκάρει να μείνει για ακόμα μια χρονιά εκτός ουσιαστικού αγωνιστικού ρυθμού παλεύοντας για σκόρπια λεπτά.
Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πριν λίγα χρόνια , είδε την διαφαινόμενη λαμπρή καριέρα του να οδεύει προς πρόωρη λήξη και δούλεψε πολύ σκληρά για να επανέλθει. Δεν νομίζω λοιπόν να αρκεστεί απλά και μόνο με την συμμετοχή στο NBA , ακόμα και αν πρόκειται για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση του πλανήτη.
Κίνητρο υπάρχει (κατάκτηση euroleague) , ο Ολυμπιακός και ο Μπαρτζώκας τον θέλουν πίσω σαν τρελοί, ενώ και ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Συλλόγου.
Το πιθανότερο είναι να πέσω πολύ έξω στην πρόβλεψή μου , όμως για κάποιο λόγο έχω αυτή την αίσθηση της επιστροφής του Σάσαρου.

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Σάβ Ιουν 08, 2024 4:18 pm

ειτε στο 3 με αντιπαλα γκαρντ ή εκρηκτικα 3αρια θα εχει θεμα ο πητερς ειτε στο 4 με τεσσάρια δυνατα που θα τον ματσαρουν συνεχως. Δυστυχως ειναι μεγαλη τρυπα στην αμυνα. ωστοσο ειναι αρκετα πολυτιμος.
νομιζω θα παμε σε ντορσευ,εβανς, πορτερ ή παντερ.και θα περιμενουμε και βενζεκοφ να ερθει να κουμπωσει.

Leo_98

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Σάβ Ιουν 08, 2024 4:19 pm

Κι εκεί που λέγαμε πως θα περάσουμε ένα μεταγραφικά ήρεμο καλοκαίρι, σκάνε αυτά για Τζέιμς και Βεζένκοφ.

Γιατί μας ανάβετε φωτιές ρε, αφού ξέρουμε ότι στο τέλος με Σίκμα και Μπραζ θα την βγάλουμε...δεν μας λυπάστε; :D

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Ιουν 08, 2024 4:22 pm

Leo_98 έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 4:19 pm
Κι εκεί που λέγαμε πως θα περάσουμε ένα μεταγραφικά ήρεμο καλοκαίρι, σκάνε αυτά για Τζέιμς και Βεζένκοφ.

Γιατί μας ανάβετε φωτιές ρε, αφού ξέρουμε ότι στο τέλος με Σίκμα και Μπραζ θα την βγάλουμε...δεν μας λυπάστε; :D
Ναι , για ήρεμο το είχα κι εγώ στο μυαλό μου και έχουν ανάψει φωτιές και θα γίνεται συνέχεια αυτό από εδώ και πέρα

Ακόμα κι εκεί που ίσως δεν θα υπάρχει καπνός θα ανακαλύπτουν φωτιές

Δημοσιεύματα για Σάσα πάντως από SDNA πριν το 3ο τελικό θέλουν προσοχή

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Ιουν 08, 2024 4:23 pm

georbap έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 4:13 pm
Χωρίς να είμαι insider και ξέχωρα από τα κατά καιρούς δημοσιεύματα , για κάποιο λόγο θεωρώ πάρα πολύ πιθανή την επιστροφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό από αυτό το καλοκαίρι.
Δεν πιστεύω ότι θα ρισκάρει να μείνει για ακόμα μια χρονιά εκτός ουσιαστικού αγωνιστικού ρυθμού παλεύοντας για σκόρπια λεπτά.
Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πριν λίγα χρόνια , είδε την διαφαινόμενη λαμπρή καριέρα του να οδεύει προς πρόωρη λήξη και δούλεψε πολύ σκληρά για να επανέλθει. Δεν νομίζω λοιπόν να αρκεστεί απλά και μόνο με την συμμετοχή στο NBA , ακόμα και αν πρόκειται για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση του πλανήτη.
Κίνητρο υπάρχει (κατάκτηση euroleague) , ο Ολυμπιακός και ο Μπαρτζώκας τον θέλουν πίσω σαν τρελοί, ενώ και ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Συλλόγου.
Το πιθανότερο είναι να πέσω πολύ έξω στην πρόβλεψή μου , όμως για κάποιο λόγο έχω αυτή την αίσθηση της επιστροφής του Σάσαρου.
Είναι διάφορα τα προβλήματα με την επιστροφή του Σάσα φέτος και δεν έχουν να κάνουν με την επιθυμία του παίκτη, του Ολυμπιακού κλπ Είναι καθαρά λογιστικά του ΝΒΑ. Ανεξάρτητα από το αν τον θέλουν οι Κινγκς ή όχι, το συμβόλαιο του το έχουν φορτωμένο για του χρόνου και team option για του πάρα χρόνου. Δεν έχουν λόγο να τον αποδεσμεύσουν αν πιστεύουν ότι μπορούν να τον ανταλλάξουν και να πάρουν κάτι πίσω.

Από την άλλη (αν βλέπουν ότι δεν θα πάρουν τίποτα και ο παίκτης πιέζει) από μία πολύ πρόχειρη ανάγνωση του payroll οι Kings θα είναι πάνω από το luxury tax με ή χωρίς τον Σάσα και το βρίσκω αρκετά δύσκολο να φτάσουν το first apron (με επιφύλαξη, όπως είπα τα κοίταξα λίγο γρήγορα) οπότε ίσως να μπορούν να του δώσουν κανα δίφραγκο και να φύγει.

Ααααααν τώρα γίνει ανταλλαγή γιατί οι Κινγκς μπορούν να πάρουν τίποτα πίσω τότε όλα αυτά που έγραψα θα πρέπει να μελετηθούν για την καινούρια ομάδα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Σάβ Ιουν 08, 2024 4:30 pm

Εσκασε και η βεζενκιαδα .

Αν τον θελουν και θελει ας ερθει . Προσωπικα δεν τρελαινομαι γιατι η αμυνα του ωρες ωρες δεν ειναι ουτε επιπεδου γιουροκαπ αλλα προς θεου ......Μην δουμε παλι να παιζει σερι δευτερα ημιχρονα και να ειναι με την γλωσσα εξω στο τελευταιο πενταλεπτο .

Υπαρχει ο πιτερς , υπαρχει ο πετρουσεφ . Ας γινει καλυτερη διαχειριση στον παικτη ωστε να ειναι και πιο αποδοτικος .

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος coach blue την Σάβ Ιουν 08, 2024 4:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Ιουν 08, 2024 4:33 pm

Ναι οκ συμφωνω οτι πιτερς και σασα στην αμυνα θα εχουν θεμα αν δεν βρει τροπο ο μπαρτζωκας να τους καλυψει.. Οι αλλες ομαδες τι θα κανουνε σε 5δα τζειμς ντορσει πιτερς σασα φαλ? :roofl: θα χτυπανε τον πιτερς στα ποδια και εμεις θα χουμε 50% τριποντο ...Συν οτι επειδη ειναι ψηλοτεροι θα ποσταρουν για πλακα..ριμπαουντ κτλ..Εχει και πλεονεκτηματα το ψηλο σχημα. Ετσι και ερθει σασα και τζειμς ψαχτε τον δευτερο..Μονο ο παο θα μας κοντραρει αν φερει μισιτς ταις και κορκμαζ ξερω γω.

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Σάβ Ιουν 08, 2024 4:40 pm

οκ ο τζειμς δεν ανανεωνει με μονακο. του εχει κανει προταση 3 το χρονο θα ερθει σε εμας με λιγοτερα? δεν καταληξαμε οτι ο τυπος ειναι money lover?αυτος και ο Χεζονια. θελω να πω μηπως εσκασε προταση μεγαλυτερη απο 3 και ειπε οχι.
Και οχι γιατι γουσταρει καντηλια Κοουτς Μπι. :D
Θα δειξει....

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

shaq7 έγραψε:
Ετσι και ερθει σασα και τζειμς ψαχτε τον δευτερο..
Δεν έκλεισε 3 χρόνια Μονακό αυτός;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Σάβ Ιουν 08, 2024 4:43 pm

nikolas_asteri έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Και; Αυτό μας θα μας σταματήσει; Καλοκαίρι μπήκε, τι άλλο θα πούμε.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Ιουν 08, 2024 4:43 pm

nikolas_asteri έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Donatas Urbonas
@Urbodo
·
1h
Mike James and AS Monaco have not yet reached an extension agreement, leading the EuroLeague MVP to explore other options on the market. He is seriously considering leaving Monaco, per sources.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”