Νομίζω στο 5 είμαστε καλά. Έχουμε 3 ψηλούς σε 3 διαφορετικές φάσεις της καριέρας τους που προσφέρουν ελαφρώς διαφορετικά στοιχεία μεταξύ τους.Maurice_Evans έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 3:43 pmΤo βάρος έχει πέσει στους περιφερειακούς αλλά εγώ θέλω να πάω στην άλλη πλευρά. Σας ικανοποιεί η γραμμή ψηλών μας; Γιατί εγώ νομίζω ότι κάτι μας λείπει;
Ο Φαλ μου φαίνεται σαν στάσιμος να το πω έτσι. Το παιχνίδι του με πλάτη δεν το θεωρώ επαρκές για παίχτη του ύψους του. Δεν ξέρω σε τελική ανάλυση αν χωρίς το ρημάδι το χέρι που γατζώνει τον αντίπαλο μπορεί να παίξει τελικά με πλάτη. Εντάξει, είναι προσόν η ικανότητα στην πάσα, αλλά μήπως παραείναι το μυαλό του στην πάσα. Οι βολές είναι άλλη πονεμένη ιστορία, ειδικά για παίχτη που του γίνονται πολλά φάουλ. Ο Μιλουτίνοφ ίσως να είναι και ο καλύτερος ψηλός στην Ευρώπη αλλά με προβληματίζει που χάνει για πολύ καιρό τον ρυθμό του μετά από κάθε τραυματισμό. Περισσότερο από όλους με έχει μπερδέψει ο Ραιτ. Κάνει τελικά για αυτό το επίπεδο? Τους έθαψα όλους θα μου πείτε, και πως ο κόουτς γνωρίζει πως μπορεί να πάρει το καλύτερο από τον καθένα, απλά ειναι αυτο που εγραψα στην αρχή. Η αίσθηση οτι κάτι λείπει.
Πιστεύω και στο 4 καλά είμαστε αν πούμε ότι θα ανεβαίνει και ο Παπ όταν χρειαζεται.
Για αυτό το λόγο δε με ενθουσιάζει του βεζε. Νιώθω ότι θα υπερφορτώσουμε μια ήδη επαρκή frontline ενώ στην πραγματικότητα πονάμε στα Γκαρντ.
Τώρα αν έρθουν ντορσευ, James και βάζε οκ, αλλά μιλάμε για +6,5 εκατομμύρια στο budget

je suis jazz thrillos 

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο