Παντερ, Καμπατσο, Μιροτιτς, Μιχαλιουκ, Χεζόνια, Σενγκελια, Βεσελι...Rebedierdos έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 11:44 amΓια θύμησε μουvulkanraven έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 11:21 am
Θυμήσου όμως ποιους ήθελε αρχικά να πάρει και ποιους πήρε τελικά...
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
1
1

- shaq7
- Reactions: 5675
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο σλουκας ποτε δεν δεθηκε με τον ολυμπιακο..Παντα κατι του εφταιγε,στις αρχες δεν τον πιστευε ο μεγαλος ντουντα και ελεγε να τον διωξουν,οι αφοι με δικη τους ευθυνη τον στειλαν δανεικο στον αρη και μετα τον ξαναφεραν.. επειδη ηταν πισω απο τον μαντζαρη και ο σφαιρο τον εβαζε 2ρι μετα πηγαινε και συναντιοταν με τον ζελικο και ελεγε ψεματα..Ε οταν ηρθε,την πρωτη χρονια που ηταν ο καλυτερος παικτης του ροστερ και ολοι τον βλεπαμε σαν μεσσια ενιωθε ολυμπιακαρας και αυτος..Μετα που αρχισαν τα σπανουλης δεν θα γινεις ποτε,ο σασα επαιρνε καλυτερα συμβολαια αλλα και ο κοσμος τον θεωρουσε τον ηγετη ο κωστας στραβωσε οσο δεν παει.. Εγω μολις καταλαβα οτι δεν θα ανανεωσει το χα σιγουρο οτι θα παει στον παο γιατι ειναι εγωιστης και θελει να δειξει οτι ημασταν λαθος.
Οποτε δεν μπορει να μπει να μπει στην ιδια κατηγορια με τον σασα..Δεν παιζουν ρολο προφανως μονο τα χρηματα ειδικα σε γηγεγεις (ισπανοι πχ δεν φευγουν απο ισπανια για κανεναν λογο). Για 500χιλ δεν θα πας να προδωσεις αυτους που σε ανεδειξαν,πιστεψαν,αγαπησαν κτλ..ουτε θα χασεις την ευκαιρια να παιξεις με τους κολλητους σου. Ο σασα ειναι και ηρεμο παιδι δεν θα ηθελε ξαφνικα να μην μπορει να κυκλοφορησει εξω.. Τωρα αν του δινουν 5εκ παραπανω την 3ετια σχεδον απιθανο να πει οχι..βεβαια εγω δεν πιστευω οτι μπορει να του δωσει τοσα,εκτος και μετα πατε με μπαλτεροφκι παλι και τετοιους..Το πιθανοτερο ειναι εμεις να δινουμε 2,5+ και ο δπγ το συμβολαιο του σλουκα.
κοντη γιορτη που λεμε..θα μαθουμε συντομα.
Τον ταβαρες ξεχασες που τον εχει σιγουρο απο περσι και τον λεει συνεχεια..και σε εκεινον 5εκ θα εδινε.Τωρα εντωμεταξυ λενε εχει προσυμφωνο και με τον μισιτς,θα διπλασιαστει το μπατζετ?!μονο με μισιτς σασα παιρνει 50%+ πανω,και θελετε βασικο 5ρι και 3ρι.
Οποτε δεν μπορει να μπει να μπει στην ιδια κατηγορια με τον σασα..Δεν παιζουν ρολο προφανως μονο τα χρηματα ειδικα σε γηγεγεις (ισπανοι πχ δεν φευγουν απο ισπανια για κανεναν λογο). Για 500χιλ δεν θα πας να προδωσεις αυτους που σε ανεδειξαν,πιστεψαν,αγαπησαν κτλ..ουτε θα χασεις την ευκαιρια να παιξεις με τους κολλητους σου. Ο σασα ειναι και ηρεμο παιδι δεν θα ηθελε ξαφνικα να μην μπορει να κυκλοφορησει εξω.. Τωρα αν του δινουν 5εκ παραπανω την 3ετια σχεδον απιθανο να πει οχι..βεβαια εγω δεν πιστευω οτι μπορει να του δωσει τοσα,εκτος και μετα πατε με μπαλτεροφκι παλι και τετοιους..Το πιθανοτερο ειναι εμεις να δινουμε 2,5+ και ο δπγ το συμβολαιο του σλουκα.
κοντη γιορτη που λεμε..θα μαθουμε συντομα.
Τον ταβαρες ξεχασες που τον εχει σιγουρο απο περσι και τον λεει συνεχεια..και σε εκεινον 5εκ θα εδινε.Τωρα εντωμεταξυ λενε εχει προσυμφωνο και με τον μισιτς,θα διπλασιαστει το μπατζετ?!μονο με μισιτς σασα παιρνει 50%+ πανω,και θελετε βασικο 5ρι και 3ρι.
5
5

O Σλούκας παιδιά είναι το είδος του παίκτη που δε δένεται με κανένα. Τη δουλειά του κοιτάει, να είναι επιτυχημένος, ανταγωνιστικός και να φαίνεται. Κανένας Ολυμπιακός δεν του έφταιγε σαν οργανισμός. Βρήκε αυτό που ήθελε άλλου, τέλος. Το να συζητάμε ότι δεθηκε με τον ΠΑΟ είναι αστειοτητα. Με οποιαδήποτε ομάδα δηλαδή. Ίσως μπήκε στη διαδικασία να πουλήσει και λίγο οπαδιλικι για τα τελευταία ένσημα.
4
4

- karamelitsa
- Reactions: 970
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ ξέρω ότι Ευρωλίγκες παίρνουν οι ομάδες και όχι οι παίκτες….κανω λάθος;;; Δεν ήταν σωστό το post του φίλου παραπάνω, αλλά συγνώμη και το δικό σου δεν πάει πίσω…djibriliant έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 12:08 pmΛίγο σεβασμό φίλε μου στο πως μιλας δημοσια για εναν ανθρωπο που σου έδωσε 2 ευρωλίγκες, που πριν φύγει απο την ομάδα σου έκατσε συζητησε με τους προέδρους σου, τα βρήκαν στο οικονομικό(που δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα του στον Ολυμπιακό) και είχε την απαίτηση να του πει ο προπονητης οτι τον θέλει ενω είχε ηδη παρει τον γκος...και ειχε κανει Ελληνα τον Θωμα, για εναν ανθρωπο που τον βγάλατε τελειωμένο και συνταξιούχο και στην πρωτη του χρονια πηρε Ευρωλιγκα σαν MVP του final4. Αν δεν μπορεις να σεβαστεις αυτά σεβάσου οτι ειναι 34 χρονων και εχει μια παραπάνω ευρωλιγκά απο οτι εσυ σε ολη σου την ιστορια.vulkanraven έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 10:22 am
Το ότι πήρε τον Σλούκα που είναι γνωστός φραγκοφονιας δεν λέει κάτι. Ο Σάσα ξέρει να εκτιμάει πράγματα και καταστάσεις και δεν βάζει πάνω απ' όλα το χρήμα.
4
4

Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνουν κάποιοι. Ο Μπαρτζώκας δήλωσε ότι ήθελε τον Σλουκα και τον περίμενε στην προετοιμασία. Προφανώς όταν ένας παίκτης ζητάει συνάντηση, περιμένει να γινουν και υποχωρήσεις και να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του. Δηλαδή αν ο Μπαρτζώκας τον έπαιρνε τηλέφωνο και του έλεγε "Κώστα μου παικταρα μου, μείνε. Σε θέλουμε" αυτός θα καθόταν; Όχι. Ήθελε να παίζει περισσότερο, να του έχουν τους συμπαίκτες που ηθελε αυτός, να είχε λόγο στο πώς παίζει η ομάδα κλπ. Ε αυτό δε γινόταν προφανώς...karamelitsa έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 12:30 pmΕγώ ξέρω ότι Ευρωλίγκες παίρνουν οι ομάδες και όχι οι παίκτες….κανω λάθος;;; Δεν ήταν σωστό το post του φίλου παραπάνω, αλλά συγνώμη και το δικό σου δεν πάει πίσω…djibriliant έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 12:08 pm
Λίγο σεβασμό φίλε μου στο πως μιλας δημοσια για εναν ανθρωπο που σου έδωσε 2 ευρωλίγκες, που πριν φύγει απο την ομάδα σου έκατσε συζητησε με τους προέδρους σου, τα βρήκαν στο οικονομικό(που δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα του στον Ολυμπιακό) και είχε την απαίτηση να του πει ο προπονητης οτι τον θέλει ενω είχε ηδη παρει τον γκος...και ειχε κανει Ελληνα τον Θωμα, για εναν ανθρωπο που τον βγάλατε τελειωμένο και συνταξιούχο και στην πρωτη του χρονια πηρε Ευρωλιγκα σαν MVP του final4. Αν δεν μπορεις να σεβαστεις αυτά σεβάσου οτι ειναι 34 χρονων και εχει μια παραπάνω ευρωλιγκά απο οτι εσυ σε ολη σου την ιστορια.
Και κάτι άλλο που έμαθα από έγκυρη πηγή...ο Σλούκας πήγε στη συνάντηση με τους Αγγελόπουλους και παραπονέθηκε που ήρθε ο Γκος, χωρίς να ερωτηθεί ο ίδιος. Αν εσεις θεωρείτε αυτό τη συμπεριφορά σωστή, τι να πω;
Υ.Γ Τα Σπανουλης δε θα γίνεις ποτέ τα ψιθυριζαν κάτι γραφικοί την πρώτη χρονιά που γύρισε. Οι απόψεις κάποιον στα σοσιαλ δεν πιστεύουν ούτε την άρχουσα άποψη του κόσμου της ομάδας, ούτε φυσικά την άποψη των ιθυνοντων της ομάδας. Ούτε είπε κανείς ότι ο Βεζενκοφ είναι ο ηγέτης της ομάδας.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Κυρ Ιουν 09, 2024 12:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κακώς συζητάμε για τον Σλούκα. Αδιάφορο.
Ο Σάσα είναι η νούμερο 1 κίνηση που θα ζεστάνει τον κόσμο και την ομάδα. Η 2η είναι ο James και η 3η ο Dorsey.
Όμως επειδή έχουμε φάει μεγάλες απογοητεύσεις τα τελευταία χρόνια ας περιμένουμε και κρίνουμε.
Προσωπικά ίσως έκλεινα και τον Evans με μικρό συμβόλαιο όμως. Με αυτό του τρόπο του δείχνεις ότι στην πιο δυσκολη στιγμή σου εμείς σε στηρίξαμε και αν γυρίσει δυνατός θα έχεις έναν παικταρα έστω και τον Φλεβάρη. Αν όχι χάνεις λίγα χρήματα και δεν έγινε και κάτι.
Ο Σάσα είναι η νούμερο 1 κίνηση που θα ζεστάνει τον κόσμο και την ομάδα. Η 2η είναι ο James και η 3η ο Dorsey.
Όμως επειδή έχουμε φάει μεγάλες απογοητεύσεις τα τελευταία χρόνια ας περιμένουμε και κρίνουμε.
Προσωπικά ίσως έκλεινα και τον Evans με μικρό συμβόλαιο όμως. Με αυτό του τρόπο του δείχνεις ότι στην πιο δυσκολη στιγμή σου εμείς σε στηρίξαμε και αν γυρίσει δυνατός θα έχεις έναν παικταρα έστω και τον Φλεβάρη. Αν όχι χάνεις λίγα χρήματα και δεν έγινε και κάτι.
2
2

-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο μπολταρισμένο βρίσκεται και όλο το ζουμί. Οι αθλητές προτιμούν τα λεφτά αντι για ένα περιβάλλον που μπορούν να χτίσουν σε βάθος χρόνου, γιατί δεν έχουν τον χρόνο να το κάνουν. Δεν έχουν 25 χρόνια μπροστα τους στα 30 να χτίσουν στρατηγικά την καριέρα που σε βάθος χρόνου θα τους αποδώσει τα μέγιστα (όχι μόνο απο άποψη χρημάτων). Αρπαχτές κάνουν για να μαζέψουν όσα μπορούν για να μπορέσουν να επιβιώσουν μετά το τέλος της καριέρας τους. Ένας αθλητής που μέχρι τα 35 έβγαλε 2-3 εκατομμύρια, πρέπει να κάνει πολύ μετρημένη ζωή για να μην έχει χρηματικό πρόβλημα στην ζωή του μετέπειτα.slok έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 11:30 amΜου κανει πραγματικα εντυπωση πως εν ετη 2024 πιστευουμε ακομα πως οι παιχτες καθονται στις ομαδες επειδη τις αγαπανε .
Ειναι επαγελματικος αθλητισμος , μια μπισνα εκοτομυριων. Αυτος που κανει κουμαντο ειναι το χρημα και οι προοπτικες που σου προσφερει ενας συλλογος.
Δεν υπαρχει ουτε ενας παιχτης στον κοσμο που θα του δωσει μια μεγαλη ομαδα 3 μυρια και θα κατσει στην ομαδα της καρδιας του για 2.
Οι αθλητες εχουν μια 10 ετια καλη να βγαλουν οσα περσσοτερα μπορουν , δε παιρνουν συνταξη στα 67 αλλα στα 35-36 max
0
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο σλούκας είναι καλύτερος του Παντέρ. Τον Σενγκέλια τον είχε στο περίμενε επειδή περίμενε Μίροτιτς και τους έκατσε ο ηθοποιός, και φυσικά προτίμησαν τον τελευταίο (μάλλον κακώς). Ο Σενγκέλια θα έπαιρνε πολύ λιγότερα του Χουάντσο. Αντι για τον Μιχαλιουκ ήρθε Ναν, και ο Λεσόρ είναι κλάσεις ανώτερος του σοφτ Βεσελι 2024 edition. Ο χεζόνια προοριζόταν για φέτος έτσι και αλλιώς, συμβόλαια δεν σπάει η Ρεαλ.
Επίσης δεν γίνεται σε ένα καλοκαίρι να πάρεις όλη την αγορά έτσι? Considering τον πρότερο βίο του dpg, και την διαχείρηση της ΚΑΕ τα τελευταία 10 χρόνια, εμένα μου έκανε εντύπωση που ήρθε ο Άταμαν και τόσοι καλοί παίκτες μαζί, και αυτό ξεκάθαρα δείχνει, οτι το μόνο που μετράει είναι το χρώμα του χρήματος. Anyway, και οι άθλητες και οι προπονητές, δεν είναι δα και τίποτα διανοούμενοι. Οι περισσότεροι είμαι σίγουρος οτι συμφωνούν και με την συμπεριφορά του dpg; δυστυχώς αυτή είναι η κοινωνία παιδιά. Δείτε πόσοι αθλητές κτλπ του κάνουν like και τον στηρίζουν στο ινστα.
2
2

- Coach Periklis
- Reactions: 2048
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν καταλαβαίνω τι λύσσα σας έχεις πιάσει κάποιους οι μεν να πείσετε ότι μετράει το χρήμα και οι δε ότι ο Σάσα είναι με τατουάζ Ολυμπιακού στημ καρδιά....
Και γενικά τρελή λύσσα να δείτε Βεζενκοφ στα πράσινα
Χωρίς να έχουμε συνυπολογίσει ότι το παιδί στη συνέντευξη πριν κάτι μήνες μιλούσε για τον Ολυμπιακό και έλεγε " θα το θυμάμαι σουτ του Γιουλ αλλά εύχομαι να ΕΧΟΥΜΕ πάρει άλλα μέχρι τότε" , ότι εκτός από τα χρήματα μετράει το περιβάλλον ο ρόλος η προοπτική και διάφορα άλλα ( πχ ο Σλούκας πολύ πολύ πιθανό να μην ήθελε να φύγει από Ελλάδα, άρα όχι 100% μόνο λεφτά ) , χωρίς να συνυπολογίζουμε ότι όταν έρχεται Ελλάδα βολοδερνει στο σεφ και κάνει βάρη κλπ, ότι δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες ίδιοι και μπορεί μια μετακίνηση στον Παναθηναϊκό να μην τον βοηθήσει να αποδώσει καλά κ.α.
Αν υπάρχει τόσο μεγάλη πρεμουρα να τον δείτε στον Παναθηναϊκό, δώστε του 4-5 Μ τι να πω
Αν μας το φυλάει η μοίρα να το δούμε και αυτό , μετά θα αλλάξω κι εγώ άποψη . Θα είναι όντως μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού οι παίκτες που υπολογίζουν και άλλα στοιχεία
Με Βεζενκοφ στον Παναθηναϊκό μέχρι κι εγώ χούλιγκαν γίνομαι και κρεμιεμαι από τα λάβαρα του ΣΕΦ αν μπει ο Σάσα με πράσινη φανέλα, αυτή θα ήταν προδοσία που δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ
Και γενικά τρελή λύσσα να δείτε Βεζενκοφ στα πράσινα
Χωρίς να έχουμε συνυπολογίσει ότι το παιδί στη συνέντευξη πριν κάτι μήνες μιλούσε για τον Ολυμπιακό και έλεγε " θα το θυμάμαι σουτ του Γιουλ αλλά εύχομαι να ΕΧΟΥΜΕ πάρει άλλα μέχρι τότε" , ότι εκτός από τα χρήματα μετράει το περιβάλλον ο ρόλος η προοπτική και διάφορα άλλα ( πχ ο Σλούκας πολύ πολύ πιθανό να μην ήθελε να φύγει από Ελλάδα, άρα όχι 100% μόνο λεφτά ) , χωρίς να συνυπολογίζουμε ότι όταν έρχεται Ελλάδα βολοδερνει στο σεφ και κάνει βάρη κλπ, ότι δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες ίδιοι και μπορεί μια μετακίνηση στον Παναθηναϊκό να μην τον βοηθήσει να αποδώσει καλά κ.α.
Αν υπάρχει τόσο μεγάλη πρεμουρα να τον δείτε στον Παναθηναϊκό, δώστε του 4-5 Μ τι να πω
Αν μας το φυλάει η μοίρα να το δούμε και αυτό , μετά θα αλλάξω κι εγώ άποψη . Θα είναι όντως μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού οι παίκτες που υπολογίζουν και άλλα στοιχεία
Με Βεζενκοφ στον Παναθηναϊκό μέχρι κι εγώ χούλιγκαν γίνομαι και κρεμιεμαι από τα λάβαρα του ΣΕΦ αν μπει ο Σάσα με πράσινη φανέλα, αυτή θα ήταν προδοσία που δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ

3
3

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
3 σελίδες συζήτηση για να αποδειχθεί τι; Ότι οι αθλητές (όπως και ο κάθε εργαζόμενος) κατά βάση κοιτάνε το χρήμα;
Πάμε παρακάτω τώρα. Ο κάθε αθλητής, όπως πολύ σωστά ειπώθηκε προηγουμένως, αντί για ένα κομμάτι κρέας (όπως αντιμετωπίζεται συχνά από τον dpg με έναν τρόπο που αγγίζει τα όρια της ψυχασθένειας – γιατί αυτό είναι η ψυχασθένεια, να είσαι συναισθηματικά χαζός) έχει και τη δική του προσωπικότητα. Για να τελειώνουμε λοιπόν, γιατί κούρασε η κουβέντα, ο Σάσα έχει δώσει συγκεκριμένα δείγματα στην καριέρα του όσον αφορά τι άνθρωπος είναι. Το να τον βάζουμε στο ίδιο τσουβαλι με τους Σλούκες αυτού του κόσμου είναι σα να κάνουμε ότι κάνει κι ο dpg: να τον αντιμετωπίζουμε κι εμείς σαν κρέας. Ο Σάσα είναι ήρεμο παιδί, καθόλου παρορμητικός και ξέρει πού αναδείχθηκε μετά από μια καριέρα γυρολόγου. Γεγονότα αυτά και όχι εικασίες της κακιάς ώρας.
Πάμε παρακάτω τώρα. Όπως οι Ισπανοί δε φεύγουν από Ισπανία, έτσι και το χούι των Ελλήνων είναι να σκέφτονται πολύ σοβαρά πριν μετακινηθούν στον απέναντι "αιώνιο". Ειδικά όταν το ήθος του προέδρου του –και όποιος είναι Έλληνας το ξέρει– είναι να απειλεί και να καταριέται όποιον πάρει ο χάρος σε ιστορίες στο instagram (πολύ πρόσφατο δείγμα τα προχθεσινά βίντεο για την Τσουκαλά).
Το να χαλάμε 3 σελίδες για αμπελοφιλοσοφίες και υποθέσεις εις την τετάρτη με αφορμή απλά έναν τύπο που συμπεριφέρεται σαν παιδί που του πήραν το παιχνίδι του ή σαν τον Χλαπάτσα τού "θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε" μου φαίνεται τουλάχιστον ανούσιο, για να αποφύγω τις χοντράδες.
Όλα τα παραπάνω βέβαια γνωρίζοντας ότι δεν έχουμε κρυστάλλινη μπάλα και προφανώς τα πάντα διαψεύδονται εν ριπή οφθαλμού – αυτό είναι και το ιντριγκαδόρικο της υπόθεσης. Υπομονή και, το πολύ σε λίγους μήνες, θα ξέρουμε.
Πάμε παρακάτω τώρα. Ο κάθε αθλητής, όπως πολύ σωστά ειπώθηκε προηγουμένως, αντί για ένα κομμάτι κρέας (όπως αντιμετωπίζεται συχνά από τον dpg με έναν τρόπο που αγγίζει τα όρια της ψυχασθένειας – γιατί αυτό είναι η ψυχασθένεια, να είσαι συναισθηματικά χαζός) έχει και τη δική του προσωπικότητα. Για να τελειώνουμε λοιπόν, γιατί κούρασε η κουβέντα, ο Σάσα έχει δώσει συγκεκριμένα δείγματα στην καριέρα του όσον αφορά τι άνθρωπος είναι. Το να τον βάζουμε στο ίδιο τσουβαλι με τους Σλούκες αυτού του κόσμου είναι σα να κάνουμε ότι κάνει κι ο dpg: να τον αντιμετωπίζουμε κι εμείς σαν κρέας. Ο Σάσα είναι ήρεμο παιδί, καθόλου παρορμητικός και ξέρει πού αναδείχθηκε μετά από μια καριέρα γυρολόγου. Γεγονότα αυτά και όχι εικασίες της κακιάς ώρας.
Πάμε παρακάτω τώρα. Όπως οι Ισπανοί δε φεύγουν από Ισπανία, έτσι και το χούι των Ελλήνων είναι να σκέφτονται πολύ σοβαρά πριν μετακινηθούν στον απέναντι "αιώνιο". Ειδικά όταν το ήθος του προέδρου του –και όποιος είναι Έλληνας το ξέρει– είναι να απειλεί και να καταριέται όποιον πάρει ο χάρος σε ιστορίες στο instagram (πολύ πρόσφατο δείγμα τα προχθεσινά βίντεο για την Τσουκαλά).
Το να χαλάμε 3 σελίδες για αμπελοφιλοσοφίες και υποθέσεις εις την τετάρτη με αφορμή απλά έναν τύπο που συμπεριφέρεται σαν παιδί που του πήραν το παιχνίδι του ή σαν τον Χλαπάτσα τού "θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε" μου φαίνεται τουλάχιστον ανούσιο, για να αποφύγω τις χοντράδες.
Όλα τα παραπάνω βέβαια γνωρίζοντας ότι δεν έχουμε κρυστάλλινη μπάλα και προφανώς τα πάντα διαψεύδονται εν ριπή οφθαλμού – αυτό είναι και το ιντριγκαδόρικο της υπόθεσης. Υπομονή και, το πολύ σε λίγους μήνες, θα ξέρουμε.
6
5
1

- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να έρθει το καλοκαίρι ο Σάσα Ευρώπη. Πρέπει να αφήσει στο τραπέζι κάτι εκατομμύρια δολάρια για να λυθεί το συμβόλαιο του. Ο δγ το καλοκαίρι έλεγε ότι θα θέλει πολύ τον Σάσα στον ΠΑΟ, και καλά κάνει. Νομίζω πως και μόνο με τη φημολογία μεγάλης πρότασης του ΠΑΟ ο ΟΣΦΠ θα αναγκαστεί να δώσει πολλά παραπάνω απ' όσα ίσως υπολογιζε και μάλιστα για μια θέση που έχει ήδη έναν παίκτη του 1Μ
0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
επειδη πολλοι λετε οτι ο Σασα θα πρεπει ν αφησει πολλα εγγυημενα λεφτα για να γυρισει,θελω να πω οτι τα 6,6Μ $ που ειναι να παιρνει ειναι χοντρικα 3Μ ευρω καθαρα........ε καπου εκει θα παρει αν γυρισει,αν επιλεξει Ολυ ισως λιγα λιγοτερα 2,7--2,8Μ,αν επιλεξει Παο ή καποια αλλη τρελη προταση(απο Τουρκια πχ) θα παρει λιγα παραπανω 3,3--3,5Μ.......οποτε οικονομικο ρισκο δεν εχει η αποφαση του,δεν ειναι οτι εχει συμβολαιο 20Μ και το αφηνει.......
4
4

Αυτο σκεφτηκα και εγω. Ομως μπορει οι kings να τον στειλουν καπου αλλου με ανταλλαγματα. Και εκει να μην εχει λογο ο παιχτης. H καθαρη αποδεμευση δεν ειναι τοσο συχνο φαινομενο στο nbaassistant77 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 1:39 pmεπειδη πολλοι λετε οτι ο Σασα θα πρεπει ν αφησει πολλα εγγυημενα λεφτα για να γυρισει,θελω να πω οτι τα 6,6Μ $ που ειναι να παιρνει ειναι χοντρικα 3Μ ευρω καθαρα........ε καπου εκει θα παρει αν γυρισει,αν επιλεξει Ολυ ισως λιγα λιγοτερα 2,7--2,8Μ,αν επιλεξει Παο ή καποια αλλη τρελη προταση(απο Τουρκια πχ) θα παρει λιγα παραπανω 3,3--3,5Μ.......οποτε οικονομικο ρισκο δεν εχει η αποφαση του,δεν ειναι οτι εχει συμβολαιο 20Μ και το αφηνει.......
Διαβασα και αυτο:
"Σε περίπτωση που αποδεσμευτεί από τους Κινγκς θα χρειαστεί να περάσει ένα 48ωρο στο waivers και να μην κάνουν claim τα δικαιώματα του πάικτη κάποια άλλη ομάδα."
1
1

Δεν έχει λόγο σε αυτό ο παίκτης; Αν μείνει ελεύθερος, μπορεί να επιλέξει να αποχωρήσει οριστικά, σωστά;slok έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 1:55 pmΑυτο σκεφτηκα και εγω. Ομως μπορει οι kings να τον στειλουν καπου αλλου με ανταλλαγματα. Και εκει να μην εχει λογο ο παιχτης. H καθαρη αποδεμευση δεν ειναι τοσο συχνο φαινομενο στο nbaassistant77 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 1:39 pmεπειδη πολλοι λετε οτι ο Σασα θα πρεπει ν αφησει πολλα εγγυημενα λεφτα για να γυρισει,θελω να πω οτι τα 6,6Μ $ που ειναι να παιρνει ειναι χοντρικα 3Μ ευρω καθαρα........ε καπου εκει θα παρει αν γυρισει,αν επιλεξει Ολυ ισως λιγα λιγοτερα 2,7--2,8Μ,αν επιλεξει Παο ή καποια αλλη τρελη προταση(απο Τουρκια πχ) θα παρει λιγα παραπανω 3,3--3,5Μ.......οποτε οικονομικο ρισκο δεν εχει η αποφαση του,δεν ειναι οτι εχει συμβολαιο 20Μ και το αφηνει.......
Διαβασα και αυτο:
"Σε περίπτωση που αποδεσμευτεί από τους Κινγκς θα χρειαστεί να περάσει ένα 48ωρο στο waivers και να μην κάνουν claim τα δικαιώματα του πάικτη κάποια άλλη ομάδα."
Δε θεωρώ πολύ πιθανό να γίνει αυτό βέβαια. Business is Business. Trade θα γίνει
1
1

Ναι αυτο , ειναι μαλλον δυσκολο να μεινει ελευθερος εντελως.chainsaw έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 1:58 pmΔεν έχει λόγο σε αυτό ο παίκτης; Αν μείνει ελεύθερος, μπορεί να επιλέξει να αποχωρήσει οριστικά, σωστά;slok έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 1:55 pm
Αυτο σκεφτηκα και εγω. Ομως μπορει οι kings να τον στειλουν καπου αλλου με ανταλλαγματα. Και εκει να μην εχει λογο ο παιχτης. H καθαρη αποδεμευση δεν ειναι τοσο συχνο φαινομενο στο nba
Διαβασα και αυτο:
Δε θεωρώ πολύ πιθανό να γίνει αυτό βέβαια. Business is Business. Trade θα γίνει
Τον πρωτο λογο εχει η ομαδα που θα κοιταξει να ξεφορτωθει το συμβολαιο του δινοντας τον καπου αλλου, Και μπορει να παρει assets (παιχτες, future picks, κλπ) κατι προς το συμφερον της
Αν τον αφησει τελειως ελευθερο δε θα κερδισει τιποτα.
1
1