Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 09, 2024 9:04 pm

Πωωωω δεν θα είναι καθόλου ήρεμο και χαλαρό καλοκαίρι τελικά

Θα μας πρηξουν οι insider .....

Ασχέτως του ότι δεν πιστεύω τίποτα και κυριολεκτικά ΚΑΝΕΝΑ μετά το περσινό φιάσκο ΟΛΩΝ οσων άκουγα και διάβαζα , δεν βρίσκω και κάποια σύνδεση στις υποθέσεις Τζέιμς με Ντόρσεϊ

Ντόρσεϊ βοηθάει στα διαβατήρια και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με το αν μπορεί να έρθει ο Μάικ Τζέιμς

θέλω Κανααν τον έχω αγαπήσει. Έχουμε ανάγκη Έλληνες όμως

Πάντως να πω την αμαρτία μου , 1st unit Γουοκαπ Τζέιμς και 2nd unit Γκος Ντόρσεϊ είναι ωραίες, δεν είναι ;

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Heisenberg έγραψε:
Κυρ Ιουν 09, 2024 9:00 pm
Αν ισχυει για Τζειμς και οτι δεν θα παρουμε ντορσευ(Παει για Μπαρτσελονα) αυτο σημαινει οτι ο Βενζεκοφ εχει συμφωνησει να ερθει ειτε τωρα ειτε πιο μετα. Αν ειπαμε οχι στο διαβατηριο του Ντορσευ τοτε εχουμε εξασφαλισει αυτο του Βενζεκοφ. Δεν βγαινει αλλιως.
Γιά μένα οι υποθέσεις Τζέιμς, Ντόρσεϊ, Σάσα πρέπει να είναι ανεξάρτητες.

Ντόρσεϊ έρχεται στη θέση Κάναν ανακαλύψει την θέση του 2. Τζέιμς έρχεται στη θέση Έβανς να καλύψει την θέση του κόμπο γκαρντ.

Σάσα είναι κερασάκι στην τούρτα αν επιτρέψει. Ναι μεν είμαστε πλήρης στη θέση 4 αλλά για τον Σάσα κάνεις εξαίρεση.

Επίσης γιατί να μην πάρουμε 2 διαβατήρια? Ο Παπανικολάου άντε να παίξει 2 χρόνια ακόμα. Μπορεί να φύγει και ο λαρετζακης που δεν είναι επιπέδου Ευρωλίγκας. Οπότε 2 ελληνικά διαβατήρια με παίχτες Ευρωλίγκας σε καλές ηλικίες καλύτερα από ένα μόνο.

2
2 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 09, 2024 9:10 pm

Την ώρα που γράφεις δεν πιστεύω τίποτα, μέσα σου ήδη ελπίζεις, και έτσι τον πατάς κάθε φορά. Γιατί μια στις τόσες γίνεται, και λες μήπως ξαναγίνει;

0
Άβαταρ μέλους
nikolakias

junior
Reactions: 330
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 09, 2024 9:16 pm

1: Θωμάς, Γκος
1-2: Τζέημς, Έβανς (από Φλεβάρη), Λουντζης
2: Ντόρσεϊ
2-3: Μακίσικ, Λαρε
3: Πίτερς, Παπ
4: Σάσα, Φίλιππας
4-5: Τανούλης
5: Μιλου, Φαλ, Ράιτ.

Μιας και τις τελευταίες τρεις ώρες φυσάμε προς αισιοδοξία μεριά κατέθεσα κι εγώ το dream roster μου, τώρα που γυρίζει.

0
Phys87

nba

Κυρ Ιουν 09, 2024 9:19 pm

Πάντως το πλάνο αρχικά ήταν Έβανς-Παντερ. Μετά τον τραυματισμό Έβανς έγινε Τζεημς-Ντορσει. Πιο συνετό και ταιριαστό για τον σκακιστή το πρώτο, πιο τρελό και απρόβλεπτο το δεύτερο. Σε κάθε περίπτωση, και τα δυο δίδυμα πολύ δυνατά.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5660
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Ιουν 09, 2024 9:20 pm

Παντως με σασα τζειμς ντορσει εχεις το ιδανικο ροστερ για ευρωλιγκα και α1.. Ο μονος λογος που δεν βλεπω να ρχεται και ο ντορσει ειναι οικονομικος,τζειμς βεζε θα παρουν 5 στην καλυτερη..οπως ειμαστε εχουμε καμια 12εκ μπατζετ..Ηδη μιλαμε για τεραστια αυξηση,εντωμεταξυ ετσι πρεπει μακισικ η ραιτ η λαρε να ειναι εκτος 12δας!!!

Γουοκαπ Γκος
Τζειμς Ντορσει Μακισικ
Παπ Λαρε Πιτερς
Βεζε Πετρουσεφ
Μιλου Φαλ Ραιτ

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Κυρ Ιουν 09, 2024 9:24 pm

Coach Periklis έγραψε:
Πωωωω δεν θα είναι καθόλου ήρεμο και χαλαρό καλοκαίρι τελικά

Θα μας πρηξουν οι insider .....

Ασχέτως του ότι δεν πιστεύω τίποτα και κυριολεκτικά ΚΑΝΕΝΑ μετά το περσινό φιάσκο ΟΛΩΝ οσων άκουγα και διάβαζα , δεν βρίσκω και κάποια σύνδεση στις υποθέσεις Τζέιμς με Ντόρσεϊ

Ντόρσεϊ βοηθάει στα διαβατήρια και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με το αν μπορεί να έρθει ο Μάικ Τζέιμς

θέλω Κανααν τον έχω αγαπήσει. Έχουμε ανάγκη Έλληνες όμως

Πάντως να πω την αμαρτία μου , 1st unit Γουοκαπ Τζέιμς και 2nd unit Γκος Ντόρσεϊ είναι ωραίες, δεν είναι ;
Δεν το εγραψαν insiders αλλα το ισπανικο μέσο Relevo.
Βεβαια αν δεν μπει υπογραφη δεν πιστευουμε τιποτα.

0
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιουν 09, 2024 9:27 pm

shaq7 έγραψε:
Παντως με σασα τζειμς ντορσει εχεις το ιδανικο ροστερ για ευρωλιγκα και α1.. Ο μονος λογος που δεν βλεπω να ρχεται και ο ντορσει ειναι οικονομικος,τζειμς βεζε θα παρουν 5 στην καλυτερη..οπως ειμαστε εχουμε καμια 12εκ μπατζετ..Ηδη μιλαμε για τεραστια αυξηση,εντωμεταξυ ετσι πρεπει μακισικ η ραιτ η λαρε να ειναι εκτος 12δας!!!

Γουοκαπ Γκος
Τζειμς Ντορσει Μακισικ
Παπ Λαρε Πιτερς
Βεζε Πετρουσεφ
Μιλου Φαλ Ραιτ
Υπολόγισε μείον τα συμβόλαια των παιχτών που θα φύγουν..

Κάναν, Μπραζντεκις, Σικμα, Μακισικ.

Για μένα αν έρθει ο Σάσα καλό θα είναι να βρει ομάδα ο Πίτερς να συνεχίσει αλλού. Για να παίζει και πολύ. Εύκολα θα βρεί ομάδα με καλό συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα μετά την χρονιά που έκανε. Και να πάρουμε ενα 3αρι στη θέση του σαν τον μπονζι Κολσον.
Ιδανική 12αδα:

1-Γουοκαπ, Γκος, λογνκ
2-Ντορσει, Τζέιμς
3- Παπ, Κολσον
4- Σάσα, πετρούσεφ
5-Φαλ,Μιλου, Ράιτ

7 ξένοι παίζουν όλοι και Α1 και είμαστε σούπερ

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Ιουν 09, 2024 9:28 pm

πολυ θετικο παντως οτι δεν εχει βγει να το διαψευσει ο τζειμς..αυτος δεν κανει αλλη δουλεια :D Το κακο σεναριο ειναι να κανει το χεζονιο κολπο να μας χρησιμοποιει να παρει περισσοτερα απο την ομαδα του.

Χωρις καναν και τους αλλους ,μονο με μακισικ πρεπει να μαστε στα 12..και ο μπραζ μπορει να παρει και αποζημιωση.

0
Heisenberg

a1greece

Κυρ Ιουν 09, 2024 9:33 pm

shaq7 έγραψε:

Γουοκαπ Γκος
Τζειμς Ντορσει Μακισικ
Παπ Λαρε Πιτερς
Βεζε Πετρουσεφ
Μιλου Φαλ Ραιτ
εγω νομιζω οτι δεν ειναι οικονομικος ο λογος αν δεν ερθει ο ντορσευ αλλα το οτι μπορει να ζητησε να παιζει βασικος. και αν θελουν να παρουν και τζειμς δεν θα παιζει.
παντα αυτο ηταν το θεμα του Ντορσευ να παιζει 1st unit.
Να μου πεις θα παιζει στην μπαρτσελονα? γιατι οχι

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Ιουν 09, 2024 9:37 pm

Heisenberg έγραψε:
Κυρ Ιουν 09, 2024 9:33 pm
shaq7 έγραψε:

Γουοκαπ Γκος
Τζειμς Ντορσει Μακισικ
Παπ Λαρε Πιτερς
Βεζε Πετρουσεφ
Μιλου Φαλ Ραιτ
εγω νομιζω οτι δεν ειναι οικονομικος ο λογος αν δεν ερθει ο ντορσευ αλλα το οτι μπορει να ζητησε να παιζει βασικος. και αν θελουν να παρουν και τζειμς δεν θα παιζει.
παντα αυτο ηταν το θεμα του Ντορσευ να παιζει 1st unit.
Να μου πεις θα παιζει στην μπαρτσελονα? γιατι οχι
οτι η μπαρτσελονα να τον παρει για βασικο με τις χρονιες που εχει κανει?Γενικα εμενα κουλο μου φαινεται να τον παρει γενικα..Επισης και εγω θελω να παω με την μαργκοτ ρομπι...δεν σημαινει οτι μπορω κιολας..
Θα φανει με το αν παρουμε και αλλο 2ρι αν ερθουν τζειμς βεζε...εμενα μου φαινεται σε αυτην την περιπτωση αν παρουμε και αλλον παικτη θα ναι φτηνος.

0
Phys87

nba

Κυρ Ιουν 09, 2024 9:38 pm

Καλά μπορεί να παίζει βασικός το δίδυμο Γουολκαπ-Ντορσει και Παπανικολάου στο 3.

Και το άλλο να είναι Γκος-Τζεημς .

0
Heisenberg

a1greece

Κυρ Ιουν 09, 2024 9:42 pm

δεν υπαρχουν τοσα γκαρντ πια να στελεχωσουν τοσες ομαδες στην ευρωλιγκα. και σιγα τα γκαρντ που ειχε η Μπαρτσελονα φετος. Μια χαρα θα της ερχοταν ο ντορσευ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Ιουν 09, 2024 9:43 pm

Η μπαρτσα λενε θα μπει ακραια στο παζαρι..οποτε πιο λογικο ειναι να παρει φουρνιε παρα ντορσει..Περσι θελαν και παντερ..γιατι οχι φετος?Τεσπα οχι οτι μας νοιαζει,με πεναρογια προπονητη παλι για φουντο θα πανε.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 970
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι

Κυρ Ιουν 09, 2024 9:47 pm

Ας τελειώσει το πρωτάθλημα και θα τα βρουμε στις μεταγραφές, έχουμε όλο το καλοκαίρι, αύριο παιζουμε κρίσιμο ματς…

Πάντως μέχρι τώρα έχουμε πάρει Έβανς, James, Ντορσει, Μοραουν και Βεζενκοφ….και είμαστε ακόμα 9 Ιουνίου, θα παρελάσουν δεκάδες ονόματα ακόμα….

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”