TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 10:21 pmΗ πραγματική αξία του Ντίνου είναι χειρότερος από το πρώτο μισό και καλύτερος από το δεύτερο. Κάπου ενδιάμεσα.
Συντονιστής: Captains
Κασελακη. Βέβαια δεν θα του ταίριαζε και κάτι άλλο.
Φίλε μου, έγραψες 2 φορές το ίδιο ποστ.kein έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 11:10 pmΟ Ντίνος φέτος που θα κάνει κανονική προετοιμασία με την ομάδα, θα έχει και παιχνιδια στα πόδια του και (ευχόμαστε) χωρίς θέματα τραυματισμού, θα δειξει την ποιότητα του. Στην αρχή πήγε πολύ καλά αλλά στην πορεία έπεσε , λογικό βέβαια γιατί είχε τόση μεγάλη απραξία και μάλλον δεν ανταποκρίθηκε το σώμα του στις απαιτήσεις και στους χρόνους που κλήθηκε να καλύψει, ιδίως με την κατάσταση που βρισκόταν ο χουαντσο όλη σχεδόν την χρόνια
Κάτι με τη σύνδεση παίζει στο κινητό και το έβγαλε δυο φορές , δεν έχω τρόπο να το σβήσωBillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 11:12 pmΦίλε μου, έγραψες 2 φορές το ίδιο ποστ.kein έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 11:10 pmΟ Ντίνος φέτος που θα κάνει κανονική προετοιμασία με την ομάδα, θα έχει και παιχνιδια στα πόδια του και (ευχόμαστε) χωρίς θέματα τραυματισμού, θα δειξει την ποιότητα του. Στην αρχή πήγε πολύ καλά αλλά στην πορεία έπεσε , λογικό βέβαια γιατί είχε τόση μεγάλη απραξία και μάλλον δεν ανταποκρίθηκε το σώμα του στις απαιτήσεις και στους χρόνους που κλήθηκε να καλύψει, ιδίως με την κατάσταση που βρισκόταν ο χουαντσο όλη σχεδόν την χρόνια![]()