Αναφορές Προβλημάτων
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3027
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
5
5

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- j-kidd13
- Reactions: 1594
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το φορουμ αρχιζει και ζει παλι στιγμες του ενδοξου παρελθοντοςSteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 9:05 amΑνεβήκαμε![]()
Η επισκεψιμότητα του φόρουμ έχει αυξηθεί κατακόρυφα και πιάσαμε ταβάνι στο bandwith...

2
1
1

- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει. Πιστεύω θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα χάρη σε εσάς. Αν συνεχίσουμε πρέπει να επιστρέψεις στο moderatej-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 12:55 pmΤο φορουμ αρχιζει και ζει παλι στιγμες του ενδοξου παρελθοντοςSteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 9:05 amΑνεβήκαμε![]()
Η επισκεψιμότητα του φόρουμ έχει αυξηθεί κατακόρυφα και πιάσαμε ταβάνι στο bandwith...![]()

Βγαίνουν και ανακοινώσεις στο ΦΒ, για οτιδήποτε συμβεί.
1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- reignman
- Reactions: 2786
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Steve δεν πολυβοηθαει αυτο. Καθως γινεται quote ο blockαρισμενος χρηστης και βλεπεις τι λεει και ας μην θες.SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 4:05 pmΥπάρχει το ignore.Rebedierdos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 4:00 pm
Να υπάρχει η επιλογή ignοre σε αυτούς να μην βλέπουμε τα ποστ τους
Όποιος θέλει το χρησιμοποιεί.
Δεν υπάρχουν moderators να ελέγχουν 24/7 την δεύτερη κατηγορία μελών που προανέφερα.
καλη ωρα.

Για αυτο το λογο το βρισκω ανουσιο το block μιας και δεν blockαρει ουσιαστικα τιποτα. παρακαμπτεται με αρκετους τροπους.
1
1

- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή δε το χρησιμοποίησα ποτέ για ευνόητους λόγους moderatingreignman έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 5:38 pmSteve δεν πολυβοηθαει αυτο. Καθως γινεται quote ο blockαρισμενος χρηστης και βλεπεις τι λεει και ας μην θες.SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 4:05 pm
Υπάρχει το ignore.
Όποιος θέλει το χρησιμοποιεί.
Δεν υπάρχουν moderators να ελέγχουν 24/7 την δεύτερη κατηγορία μελών που προανέφερα.
καλη ωρα.
Για αυτο το λογο το βρισκω ανουσιο το block μιας και δεν blockαρει ουσιαστικα τιποτα. παρακαμπτεται με αρκετους τροπους.

Ή εμφανίζεται και σε μια quotariσμένη απάντηση άλλου χρήστη;
Αν γίνεται το 2 πρέπει να το τσεκάρουμε για αλλαγή.
1
1

- reignman
- Reactions: 2786
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
οταν ειναι σε quotarισμενη απαντηση φαινεται κανονικα λες και ειναι unblocked, δηλαδη ετσι.SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 6:11 pmΕπειδή δε το χρησιμοποίησα ποτέ για ευνόητους λόγους moderating, σου εμφανίζεται έτσι όπως έβαλες την εικόνα; Που σημαίνει δε ξέρεις τι γράφει αν δε πατήσεις εμφάνιση;;;
Ή εμφανίζεται και σε μια quotariσμένη απάντηση άλλου χρήστη;
Αν γίνεται το 2 πρέπει να το τσεκάρουμε για αλλαγή.

2
2

-
- Reactions: 2321
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Θα ήθελε να ζητήσω από τους διαχειριστές να εξεταστεί αν υπάρχει η δυνατότητα να αποκρύπτονται οι δημοσιεύσεις μελών που βρίσκονται στη "Λίστα εχθρών" μας, ακόμα και αν ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος στο φόρουμ. Δηλαδή π.χ. αν εγώ έχω μπλοκάρει κάποιον, οι δημοσιεύσεις του να μην είναι ορατές από μένα ακόμα και αν δεν είμαι συνδεδεμένος. Βέβαια υπάρχει και το θέμα ότι οι προηγούμενες δημοσιεύσεις του που είναι σε παράθεση, εξακολουθούν να είναι ορατές, αλλά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει για αυτό. Ευχαριστώ.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3980
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
δυστυχως αν δεν κανω λαθος δεν εχει αλλαξει κατι δηλαδη το μπλοκαρισμα δεν λειτουργει οπως στο τουιτερ η στο φβ,αυτος που μπλοκαρες θα συνεχισει να βλεπει τα ποστ σου και θα μπορει να απανταBillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 11:10 pmΘα ήθελε να ζητήσω από τους διαχειριστές να εξεταστεί αν υπάρχει η δυνατότητα να αποκρύπτονται οι δημοσιεύσεις μελών που βρίσκονται στη "Λίστα εχθρών" μας, ακόμα και αν ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος στο φόρουμ. Δηλαδή π.χ. αν εγώ έχω μπλοκάρει κάποιον, οι δημοσιεύσεις του να μην είναι ορατές από μένα ακόμα και αν δεν είμαι συνδεδεμένος. Βέβαια υπάρχει και το θέμα ότι οι προηγούμενες δημοσιεύσεις του που είναι σε παράθεση, εξακολουθούν να είναι ορατές, αλλά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει για αυτό. Ευχαριστώ.
θα ηταν ευχης εργο να μπορουσε να υπαρχει μπλοκαρισμα στα προτυπα του τουιτερ που δεν σε βλεπει δεν τον βλεπεις δεν μπορει να σου απαντησει
0
- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2321
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Νομίζω ότι τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν και άλλες αναφορές για αυτό το θέμα, με σκοπό να αλλάξουν κάποιες ρυθμίσεις στο κομμάτι του μπλοκαρίσματος δημοσιεύσεων ανεπιθύμητων μελών. Για αυτό και έθιξα ξανά αυτό το ζήτημα. Πάντως συμφωνώ μαζί σου, το ιδανικό νομίζω ότι θα ήταν να μπορείς να μπλοκάρεις εντελώς τον άλλον.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 11:13 pmδυστυχως αν δεν κανω λαθος δεν εχει αλλαξει κατι δηλαδη το μπλοκαρισμα δεν λειτουργει οπως στο τουιτερ η στο φβ,αυτος που μπλοκαρες θα συνεχισει να βλεπει τα ποστ σου και θα μπορει να απανταBillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 11:10 pmΘα ήθελε να ζητήσω από τους διαχειριστές να εξεταστεί αν υπάρχει η δυνατότητα να αποκρύπτονται οι δημοσιεύσεις μελών που βρίσκονται στη "Λίστα εχθρών" μας, ακόμα και αν ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος στο φόρουμ. Δηλαδή π.χ. αν εγώ έχω μπλοκάρει κάποιον, οι δημοσιεύσεις του να μην είναι ορατές από μένα ακόμα και αν δεν είμαι συνδεδεμένος. Βέβαια υπάρχει και το θέμα ότι οι προηγούμενες δημοσιεύσεις του που είναι σε παράθεση, εξακολουθούν να είναι ορατές, αλλά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει για αυτό. Ευχαριστώ.
θα ηταν ευχης εργο να μπορουσε να υπαρχει μπλοκαρισμα στα προτυπα του τουιτερ που δεν σε βλεπει δεν τον βλεπεις δεν μπορει να σου απαντησει
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2048
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
οπότε οδεύουμε σε echo chamber και μεγαλύτερη τοξικότητα . Μπλοκάρουμε τους Παναθηναϊκούς και οι Παναθηναϊκοί εμάς και είμαστε μια ευχάριστη οικογένεια στο basketforum , γιατί αυτά που γράφονται δεν πίστευα ότι θα τα ξαναδιαβάσω ποτέ
Επίσης, μπλοκάρισμα ενώ δεν είσαι συνδεδεμένος είναι εξ ορισμού άτοπο, ε ;
. Ο αλγόριθμος αναγνωρίζει " Coach Periklis δεν θέλει να διαβάζει SteveNashidis " , όχι όλες οι IP του πλανήτη δεν θέλουν να διαβάζουν SteveNashidis
Μην περιμένουμε και θαύματα
Επίσης, μπλοκάρισμα ενώ δεν είσαι συνδεδεμένος είναι εξ ορισμού άτοπο, ε ;

1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Θα χαθεί μεγάλο μέρος της όλης φάσης και του υγιούς πικαρισματος αν γίνει αυτό. Βέβαια μάλλον δε γίνεται αλλιώς
0
- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάποια μέλη , τα οποία είναι "νέα" έχουν μπερδευτεί με την έννοια του φόρουμ δυστυχώς.Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 11:20 pmοπότε οδεύουμε σε echo chamber και μεγαλύτερη τοξικότητα . Μπλοκάρουμε τους Παναθηναϊκούς και οι Παναθηναϊκοί εμάς και είμαστε μια ευχάριστη οικογένεια στο basketforum , γιατί αυτά που γράφονται δεν πίστευα ότι θα τα ξαναδιαβάσω ποτέ
Επίσης, μπλοκάρισμα ενώ δεν είσαι συνδεδεμένος είναι εξ ορισμού άτοπο, ε ;. Ο αλγόριθμος αναγνωρίζει " Coach Periklis δεν θέλει να διαβάζει SteveNashidis " , όχι όλες οι IP του πλανήτη δεν θέλουν να διαβάζουν SteveNashidis
Ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ είναι να συζητούν μπασκετικά Παναθηναικοί και Ολυμπιακοί και όλοι οι φίλοι των ομάδων.
@billypao
Αυτό που ζητάς απαιτεί τεχνικές αλλαγές και δε γίνονται μέσα σε μια εβδομάδα. Θα χρειαστεί χρόνος. Μέχρι τότε προστάτεψε τον εαυτό σου. Φιλικά
0