2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 09, 2020 2:37 pm

Ανανέωσαν με τη ζαλγκιρις λεκαβιτσιους κ γκριγκονις.. Έχει πάρει ήδη βαστουρια στον άσσο, ντινσα στο 2, θα μείνει κ ο μιλακνις με τον γιοκουμπαιτις, επομένως δύσκολα θα παραμείνει ο γουοκαπ στην ομάδα. Εφικτός στόχος για παο αν δε το τσιμπήσει καμία ζενιτ ή φενερ.. Αν κ η φένερ ενδιαφέρεται για μπαρον, οπότε δε ξέρω τι θα προτιμήσει.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 09, 2020 2:51 pm

Agio96 έγραψε:
Ανανέωσαν με τη ζαλγκιρις λεκαβιτσιους κ γκριγκονις.. Έχει πάρει ήδη βαστουρια στον άσσο, ντινσα στο 2, θα μείνει κ ο μιλακνις με τον γιοκουμπαιτις, επομένως δύσκολα θα παραμείνει ο γουοκαπ στην ομάδα. Εφικτός στόχος για παο αν δε το τσιμπήσει καμία ζενιτ ή φενερ.. Αν κ η φένερ ενδιαφέρεται για μπαρον, οπότε δε ξέρω τι θα προτιμήσει.
απο που προκυπτει οτι θα φυγει ο γουοκαπ? ηταν ο καλυτερος τους παικτης περσυ και σιγουρα θελουν να κρατησουν οσους μπορουν παραπανω. αν τον θελει καποιος πρεπει να πληρωσει.

pan24, ειναι και ο λαπροβιτολα για βασικος. λαπρο-χαμιλτον δεν με χαλαει καθολου εμενα. αλλιως αν δεν βρουμε ασσο, παει ο νεντο ασσο μαζι με καναν λο πχ και παιρνουμε και ενα 2-3αρι σουτερ.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιούλ 09, 2020 3:08 pm

Tracy Mac έγραψε:
pan24, ειναι και ο λαπροβιτολα για βασικος. λαπρο-χαμιλτον δεν με χαλαει καθολου εμενα. αλλιως αν δεν βρουμε ασσο, παει ο νεντο ασσο μαζι με καναν λο πχ και παιρνουμε και ενα 2-3αρι σουτερ.
Από αυτά που έχω δει από Λαπροβίτολα στις 2 χρονιές του Ευρωλίγκα αλλά και στη Ζενίτ στο Eurocup, αναπληρωματικός κι εκεί με ένα φόβο μήπως πάλι δε πιάσει.
Το άλλο που λες πιο καλό μου ακούγεται αλλά θέλει καλύτερο από τον Λο

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιούλ 09, 2020 3:12 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 09, 2020 3:08 pm
Tracy Mac έγραψε:
Από αυτά που έχω δει από Λαπροβίτολα στις 2 χρονιές του Ευρωλίγκα αλλά και στη Ζενίτ στο Eurocup, αναπληρωματικός κι εκεί με ένα φόβο μήπως πάλι δε πιάσει.
Το άλλο που λες πιο καλό μου ακούγεται αλλά θέλει καλύτερο από τον Λο
Συμφωνώ. Μεγάλο ρίσκο ο Λαπροβιτόλα, με κίνδυνο η ομάδα να γίνει one man show με τον man να μην είναι και πολύ φερέγγυος και με μεγάλα προβλήματα στην άμυνα και γενικά στην πειθαρχία στο παιχνίδι του. Δε νομίζω να θέλει τέτοιο παίκτη ο πεδουλακοθρεμένος Βόβορας ή ο Φράγκι με το ΔΔ.

Άσχετο, αλλά κάθομαι και χαζεύω Τζος Άνταμς, απίστευτα θεαματικός παίκτης. Από αυτούς που κόβουν εισιτήρια από μόνοι τους. :bblove:

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Πέμ Ιούλ 09, 2020 3:44 pm

Οσονούπω ανακοινώνεται ο Νεντοβιτς

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Agio96

senior
Reactions: 45

Πέμ Ιούλ 09, 2020 3:50 pm

Tracy Mac έγραψε:
Agio96 έγραψε:
απο που προκυπτει οτι θα φυγει ο γουοκαπ? ηταν ο καλυτερος τους παικτης περσυ και σιγουρα θελουν να κρατησουν οσους μπορουν παραπανω. αν τον θελει καποιος πρεπει να πληρωσει.

Απ το γεγονός ότι αφού ανανέωσαν αυτοί κ έχει πάρει κ άλλα 2 γκαρντ δε θα έχει θεσγ στο ροστερ. Ίσως θέλει να φύγει κ αυτός αφού έφυγε κ ο Σάρας. Πάντως δε παίζει να μείνει για να παίζει με το ντιμσα κ το βαστουρια

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιούλ 09, 2020 4:01 pm

yorgos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 09, 2020 3:12 pm

Άσχετο, αλλά κάθομαι και χαζεύω Τζος Άνταμς, απίστευτα θεαματικός παίκτης. Από αυτούς που κόβουν εισιτήρια από μόνοι τους. :bblove:
Μαζί σου! έχω ανεβάσει και κάτι βιντεάκια του από την ισπανική λίγκα με τον κλασσικό σπίκερ να αναφωνεί συνέχεια "μάδρε μία". :)
Μαζί με Νέντοβιτς. Φόστερ κι ένα σουτέρ κόμπο προς το 1.90κάτι, μια χαρά τετράδα κοντών.

Johnzaro

junior
Reactions: 56

Πέμ Ιούλ 09, 2020 4:05 pm

Συμφωνώ απόλυτα για τον Τζος Άνταμς , πολύ θεαματικός παίχτης και στο πέρασμα του από εφές ήταν και αρκετά αποτελεσματικός .Είναι κι σε πολύ καλή ηλικία .Τρομερή περίπτωση, αλλά ξέρει κανείς αν είναι ελεύθερος;

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιούλ 09, 2020 4:11 pm

Johnzaro έγραψε:
Πέμ Ιούλ 09, 2020 4:05 pm
Συμφωνώ απόλυτα για τον Τζος Άνταμς , πολύ θεαματικός παίχτης και στο πέρασμα του από εφές ήταν και αρκετά αποτελεσματικός .Είναι κι σε πολύ καλή ηλικία .Τρομερή περίπτωση, αλλά ξέρει κανείς αν είναι ελεύθερος;
Είναι "φρι ας ε μπερντ" που λέει και το άσμα, αλλά τον έχουν στο στόχαστρο Μπασκόνια και Βαλένθια. Ίσως ο πιο αλτικός κοντός στας Ευρώπας. Και καλό παιδί (δικό μου το τελευταίο :P )

basketikos13

a1greece
Reactions: 19
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Ιούλ 09, 2020 4:30 pm

Τζος ανταμς λατρεια τον είχα προτεινει κιολας, ο μαικ τζειμς των φτωχων.

Ροστερ για του χρονου:

1 ΓΙΟΒΙΤΣ ΧΕΡΜΑΝΣΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
2 ΝΕΝΤΟΒΙΤΣ ΦΟΣΤΕΡ ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ
3 ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΧΙΛ
4 ΓΟΥΑΙΤ ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΜΠΕΝΤΙΛ
5 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΟΓΚΑΣΤ

Δεν χρειαζονται οι κασελακης μποχωριδης ας παρουν ευκαιριες στην Α1 οι μικροι.

Η περιφερεια μας θα ειναι καλυτερη απο φετος ειδικα αν ερθει το διδυμο γιοβιτς χερμανσον, δημιουργούν σουτάρουν καλά, οργανώνουν, παιζουν αμυνα...

Χιλ και Φοστερ στοιχηματα που αν σου βγουν, σου αλλαζουν την ζωη καλες περγαμηνές και οι δυο.

Νεντοβιτς αν ειναι υγιής κάνει την διαφορά.

Μονο ααρον γουαιτ για το 4, σε τετοια τιμη δεν τον αφηνεις με τιποτα. Κλειστο τριετες. Κλειστε αυτους τους παιχταραδες μην γινουν τα ιδια λαθη οπως με γκεντραιτις...

Περιμένουμε να πέσουν οι υπερβολικες απαιτησεις του ογκαστ.

7 ξενοι, μπεντιλ εκτος α1.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιούλ 09, 2020 4:35 pm

basketikos13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 09, 2020 4:30 pm
Τζος ανταμς λατρεια τον είχα προτεινει κιολας, ο μαικ τζειμς των φτωχων.

Ροστερ για του χρονου:

1 ΓΙΟΒΙΤΣ ΧΕΡΜΑΝΣΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
2 ΝΕΝΤΟΒΙΤΣ ΦΟΣΤΕΡ ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ
3 ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΧΙΛ
4 ΓΟΥΑΙΤ ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΜΠΕΝΤΙΛ
5 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΟΓΚΑΣΤ

Δεν χρειαζονται οι κασελακης μποχωριδης ας παρουν ευκαιριες στην Α1 οι μικροι.

Η περιφερεια μας θα ειναι καλυτερη απο φετος ειδικα αν ερθει το διδυμο γιοβιτς χερμανσον, δημιουργούν σουτάρουν καλά, οργανώνουν, παιζουν αμυνα...

Χιλ και Φοστερ στοιχηματα που αν σου βγουν, σου αλλαζουν την ζωη καλες περγαμηνές και οι δυο.

Νεντοβιτς αν ειναι υγιής κάνει την διαφορά.

Μονο ααρον γουαιτ για το 4, σε τετοια τιμη δεν τον αφηνεις με τιποτα. Κλειστο τριετες. Κλειστε αυτους τους παιχταραδες μην γινουν τα ιδια λαθη οπως με γκεντραιτις...

Περιμένουμε να πέσουν οι υπερβολικες απαιτησεις του ογκαστ.

7 ξενοι, μπεντιλ εκτος α1.
Γιόβιτς έχει συμβόλαιο αν και φαίνεται να έχει βγει στην αγορά.
Χέρμανσον όμως σήμερα υπέγραψε 3ετες με Βαλένθια.
Όγκαστ δεν ξέρω αν τον θέλω ακόμα και με 500 χιλιάδες, μάλλον όχι.
Ουάιτ αν αναγκαστούμε να πάμε εκεί 1+1 μόνο. Σκέψου χωρίς Σάρας να παίζει όπως φέτος σε Αρμάνι και Τενερίφη και να τον φορτωθούμε για 3 χρόνια.
Ευτυχώς φαίνεται να μην ασχολούμαστε με αυτόν τώρα :!:

0
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Πέμ Ιούλ 09, 2020 4:47 pm

O Strelnieks ειναι στην Αθηνα για ατομικες προπονησεις και απο οτι ακουγεται δεν υπολογιζεται στην ΤΣΣΚΑ

οπως καταλαβαινετε οι (πρωην) Σοβιετικοι γκαρντ ειναι η αδυναμια μου

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιούλ 09, 2020 4:52 pm

titsokk έγραψε:
Πέμ Ιούλ 09, 2020 4:47 pm
O Strelnieks ειναι στην Αθηνα για ατομικες προπονησεις και απο οτι ακουγεται δεν υπολογιζεται στην ΤΣΣΚΑ

οπως καταλαβαινετε οι (πρωην) Σοβιετικοι γκαρντ ειναι η αδυναμια μου
μακαρι αλλα δυσκολο το κοβω. παντως ταιριαζει τελεια με νεντο και με εναν σκυλο τυπου χαμιλτον απο πισω θα ειμαστε τελεια.

αν και νεντο-στρελνιεκς ειναι λιγο γυαλινοι.

0
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Πέμ Ιούλ 09, 2020 4:54 pm

Κι αυτο το αγριμι ο Ντουαιτ Μπαικς μου εχει γυαλισει. Ο ορος versatile για κατι τετοιους εχει βγει. Ωραιος.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Πέμ Ιούλ 09, 2020 5:02 pm

https://olaprasina1908.gr/%ce%b5%ce%be% ... u-ke-o-ta/

αρχισαμε απο τωρα τα <<ειναι δυσκολη περιπτωση >>

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”