Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός, τελικοί Basket League 2023-24 (Game 4)

Συντονιστής: Captains

lukadoncic
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 12, 2024 1:29 pm

Conan1982 έγραψε:
Τετ Ιουν 12, 2024 12:48 pm
lukadoncic έγραψε:
Τετ Ιουν 12, 2024 12:13 pm
αν υπήρχε έστω και μικρή αίσθηση χιούμορ στα αδέρφια θα πρότειναν στον dpg να κάτσουν όλοι μαζί και με σκινδήλια στους οργανωμένους, χωρίς προσωπική φρουρά κλπ..προσωπικά με αφήνει χρόνια τώρα το ελληνικό πρωτάθλημα παγερά αδιάφορο..θα χαρώ εννοείται αν το πάρουμε για το γόητρο αλλά από την άλλη δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα..ίσως η τόση τοξικότητα να υποκινείται και για να ανέβει κάπως το προϊόν (φυσικά λάθος προσέγγιση)…έχουμε και λέμε:

- διοικήσεις κάτω από το ύψος των περιστάσεων
(απειλές σε διαιτητές,κοκορομαχίες, ύβρεις,πόλεμος ανακοινώσεων κλπ)
- παίχτες, παίζουν το παιχνίδι των αφεντικών τους χωρίς να σκέφτονται την όποια υστεροφημία, την εθνική ομάδα ή το ρημάδι το άθλημα από το οποίο βιοπορίζονται
- δημοσιογραφική κάλυψη..κάτω του μετρίου..ο άλλος προχθές μετέφραζε όσα τον συνέφεραν και στη μετάδοση ενώ παίρνει ξεκάθαρα θέση κάνει την πάπια και καλά ισαποστάκιας

η κοινωνία θέλει υποκρισία, να της σερβίρεις αυτό που την βολεύει και τελικά να πάει και για κανά μπάνιο μπορώντας να πικάρει τους αλλόθρησκους, γιατί θα αρχίσει το προολυμπιακό και πρέπει να κράξουμε τον τάδε φιλοχρήματο ή τον δείνα Τεξανό..

στα αμιγώς μπασκετικά…και οι δύο ομάδες είναι πολύ ποιοτικές..θα παιχτεί στην άμυνα, προβλέπω ματς πιο νευρικό από τα προηγούμενα και να μην ξεπερνά τους 150 πόντους (στην κανονική διάρκεια)
θα είναι μάλλον κλειστό με ευκαιρίες και στους δύο μα ξεφύγουν..στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχει μία αλαζονεία και είναι στο χέρι των παικτών του Ολυμπιακού να την τιμωρήσουν ..ο αταμάν με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟ σκοπίμως θεωρώ έχουν τραβήξει τα φώτα πάνω τους για να αποφορτίσουν τους παίκτες και ιδίως τον Σλούκα..η εξέδρα πρέπει να είναι ήρεμη - υπάρχουν τρόποι μα δημιουργήσεις ατμόσφαιρα καμίνι χωρίς βωμολοχίες και ομορφιές..χρειάζεται όμως μπασκετικό κοινό το οποίο δυστυχώς ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει ακόμη(δεν είναι πάνω ΑΠΟ 2-3k)..αν δω καφρίλα λες θα το γυρίσω χωρίς δισταγμό στο φενέρ-εφές όπου τουλάχιστον παίζεται μόνο μπάσκετ(λίγο χειρότερο αλλά δεν πειράζει)
Προτιμώ αυτήν την περσόνα.

Ενδιαφέρουσα η πρόταση σου βέβαια, τι θα γινόταν άραγε όμως αν την ...αποδεχόταν; :D

πιο πιθανό να απαντούσε κάτι άσχετο τελείως, μέσω ενός story πχ για το παράθυρο της μερσέντας που άρχισε πάλι μα τρίζει παρά να αποδεχτεί τέτοια πρόταση..σε κάθε περίπτωση αν μία στο εκατομμύριο δεχόταν ας γινόταν…😃
και το κρίμα στο..λαιμό μου που το πρότεινα!!

σημειωτέον ότι ανήκω σε αυτούς που δεν τον θεωρούν χαζό, το αντίθετο μάλιστα…με την άνεση που του δίνουν τα τόσα λεφτά και τα μέσα που κατέχει, χειρίζεται άψογα τα κοινωνικά δίκτυα, περνώντας την άποψή του (πάντα στο πλαίσιο του πλαστού αυθορμητισμού και στηριζόμενος στο αγνό οπαδιλίκι που σερβίρει ως επιδόρπιο)

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3278
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τετ Ιουν 12, 2024 1:30 pm

Sluka Magic έγραψε:
Τετ Ιουν 12, 2024 1:26 pm
Τώρα για τα υπόλοιπα που λένε μεταξύ τους οι φίλοι του Ολυμπιακού περί Ευρωλίγκας και δεν μας αρκεί και αυτά.

Παιδιά συγγνώμη που σας χαλάω το όνειρο αλλά έγραψε
Παναθηναϊκός Πρωταθλητής Ευρώπης 2024 για 7ο φορά.

Η μεγαλύτερη διάκριση που μπορεί να έχει ένας σύλλογος στην Ευρώπη και αυτό δεν αλλάζει.

Από εκεί και πέρα το Πρωτάθλημα, εννοείται πως το θελουμε, ποσω μάλλον να το χαρίσουμε σε εσάς.
Προσωπικά αν ήταν αντίπαλος ο κολοσσός Ρόδου πχ δε θα με ενδιέφερε, ίσως να γούσταρα και να το χάσω.

Απ το να λέμε όμως πως θα πέσουμε σε κατάθλιψη αν το χάσουμε ..ούτε καν, προσωπικά φέτος βλέπω τελικούς, αραλίκι φάση με σφυγμό ετοιμοθάνατου ..

Είμαι υπέρ του να παίζεται ο τίτλος σε κάθε άθλημα εντός αγωνιστικού χώρου και αν το χάσουμε, θα δώσω συγχαρητήρια
Το ξαναγράφω.

Kαλησπέρα.
Λόγω της παρακάτω συνθήκης παρακαλώ να διαλέξεις με ποιο προφίλ θα γράφεις γιατί θα απενεργοποιηθούν τα 3 από τα 4. Ευχαριστώ.

O SlukaMagic
*******************(Αναζήτηση της διεύθυνσης IP)

ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ IP ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
Soupamantar . Δημοσιεύσεις 8
lukadoncic . Δημοσιεύσεις 4
Apegnosmenos . Δημοσιεύσεις 4

5
5 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
lukadoncic
Reactions:

Τετ Ιουν 12, 2024 1:41 pm

SteveNashidis έγραψε:
Sluka Magic έγραψε:
Τώρα για τα υπόλοιπα που λένε μεταξύ τους οι φίλοι του Ολυμπιακού περί Ευρωλίγκας και δεν μας αρκεί και αυτά.

Παιδιά συγγνώμη που σας χαλάω το όνειρο αλλά έγραψε
Παναθηναϊκός Πρωταθλητής Ευρώπης 2024 για 7ο φορά.

Η μεγαλύτερη διάκριση που μπορεί να έχει ένας σύλλογος στην Ευρώπη και αυτό δεν αλλάζει.

Από εκεί και πέρα το Πρωτάθλημα, εννοείται πως το θελουμε, ποσω μάλλον να το χαρίσουμε σε εσάς.
Προσωπικά αν ήταν αντίπαλος ο κολοσσός Ρόδου πχ δε θα με ενδιέφερε, ίσως να γούσταρα και να το χάσω.

Απ το να λέμε όμως πως θα πέσουμε σε κατάθλιψη αν το χάσουμε ..ούτε καν, προσωπικά φέτος βλέπω τελικούς, αραλίκι φάση με σφυγμό ετοιμοθάνατου ..

Είμαι υπέρ του να παίζεται ο τίτλος σε κάθε άθλημα εντός αγωνιστικού χώρου και αν το χάσουμε, θα δώσω συγχαρητήρια
Το ξαναγράφω.

Kαλησπέρα.
Λόγω της παρακάτω συνθήκης παρακαλώ να διαλέξεις με ποιο προφίλ θα γράφεις γιατί θα απενεργοποιηθούν τα 3 από τα 4. Ευχαριστώ.

O SlukaMagic

μάλλον κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει..δεν ξέρω τι network analytics εργαλείο χρησιμοποιείτε(αν καταλαβαίνει και πόσο καλά nat, vpn, tor etc)αλλά προσωπικά γράφτηκα μία φορά πέρσι το Μάιο και έχω ένα και μοναδικό username..υποθέτω κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει

Άβαταρ μέλους
Sluka Magic

junior
Reactions: 165
Αγαπημένη ομάδα: Charlotte-Hornets
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 12, 2024 1:42 pm

SteveNashidis έγραψε:
Sluka Magic έγραψε:
Το ξαναγράφω.

Kαλησπέρα.

O SlukaMagic

Δε θέλω να στη χαλάσω, αλλα χρησιμοποιώ VPN (λόγω ιών, προσωπικών δεδομένων κτλ) , και είναι το μόνο προφίλ που έχω. Σβήσε τα οπότε

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sluka Magic την Τετ Ιουν 12, 2024 1:45 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Soupamantar ο Μέγας
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 571
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 12, 2024 1:43 pm

Μπορεί τα παιδά να χρησιμοποιούν το ίδιο VPN.

Ή να είναι ένας χρήστης με πολλαπλές προσωπικότητες, που να μη θυμάται τι έκανε η καθεμιά, δε ξέρω αν έχετε δει την ταινία Split.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brandon_roy την Τετ Ιουν 12, 2024 1:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tarp7

allstar
Reactions: 2118

Τετ Ιουν 12, 2024 1:43 pm

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin

Τετ Ιουν 12, 2024 1:44 pm

Sluka Magic έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

Το ξαναγράφω.

Kαλησπέρα.

O SlukaMagic

Δε θέλω να στη χαλάσω, αλλα χρησιμοποιώ VPN, και είναι το μόνο προφίλ που έχω. Σβήσε τα οπότε
ΟΚ κρατάω το SlukaMagic , καλά posts.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
zafvagos

sophomore
Reactions: 6
Αγαπημένος παίκτης: Sir Hines
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιουν 12, 2024 1:45 pm

Νομίζω ότι το φορμάτ των ελληνικών τελικών (το γεγονός δηλαδή ότι ο 2ος τελικός διεξάγεται στην έδρα της ομάδας με ντεζαβαντάζ έδρας) καθώς και ότι μπαίνοντας στην σειρά στα μάτια των περισσότερων ο ΠΑΟ ήταν τεράστιο φαβορί, λειτούργησε ως παραμορφωτικός φακός όταν η σειρά έγινε 2-0. Με την έννοια ότι το 2-0 περιλαμβάνει μόνο ένα break στην έδρα του αντιπάλου, άρα με ένα αντίθετο break η σειρά θα έρθει στα ίδια επίπεδα και με μεγάλο φαβορί τον ΠΑΟ.

Για το καλό του αθλήματος, αλλά πρωτίστως της ομάδας μου, εύχομαι να τελειώσει σήμερα η σειρά. Η πίεση θα είναι τεράστια για τους παίχτες και των 2 ομάδων, σε ένα τέτοιο όπως περιμένω πολύ κλειστό ματς δίνω ελαφρύ προβάδισμα στον ΠΑΟ λόγω προσωπικοτήτων.
Ελπίζω μόνο όλη η νοσηρή ατμόσφαιρα της τελευταίας εβδομάδας να μην ξεσπάσει κάπως στον παρκέ. Οι οπαδοί και πρωτίστως οι παίχτες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

0
Άβαταρ μέλους
Sluka Magic

junior

Τετ Ιουν 12, 2024 1:46 pm

SteveNashidis έγραψε:
Sluka Magic έγραψε:

Δε θέλω να στη χαλάσω, αλλα χρησιμοποιώ VPN, και είναι το μόνο προφίλ που έχω. Σβήσε τα οπότε
Τέλεια, αλλά να ξέρεις κάποιοι θα χάσουν το προφίλ τους, οι οποίοι δεν είμαι εγώ όμως 😂 ! Απλά για ινφο.

0
Soupamantar ο Μέγας
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin

Τετ Ιουν 12, 2024 1:48 pm

Sluka Magic έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

Τέλεια, αλλά να ξέρεις κάποιοι θα χάσουν το προφίλ τους, οι οποίοι δεν είμαι εγώ όμως 😂 ! Απλά για ινφο.
Ναι αλλά μπορούν να ξαναδημιουργήσουν νέο προφίλ αυτοί οι "κάποιοι" γιατί έχουν χρόνο για τρολάρισμα. :D

6
1 Εικόνα 4 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
NikBot

junior
Reactions: 130

Τετ Ιουν 12, 2024 1:52 pm

Sluka Magic έγραψε:
Τετ Ιουν 12, 2024 1:19 pm

Καλά κανεις και θες να το παίζεις αντικειμενικός. Για μένα δεν είσαι.

Βλέπουμε εντελώς άλλο μπάσκετ τότε, διαφορετικές αντιλήψεις.

Το πρώτο παιχνίδι το κέρδισε ο οσφπ.
Το 2ο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο 1ο ημίχρονο,
Το 3ο ο Παναθηναϊκός το κέρδισε χαλαρά.
Κανέις δεν είναι 100% αντικειμενικός, απλώς προσπαθώ να μην τα βλέπω οπαδικά όσο μπορώ.

Για το 1ο παιχνίδι συμφωνούμε.
Για το 2ο παιχνίδι, έχεις δίκιο και θα μπορούσε να προηγείται παραπάνω στο ημίχρονο. Το μπάσκετ έχει 2 ημίχρονα. Στην 3η περίοδο έφαγε ένα 22-7 κάποια στιγμή και βρέθηκε στο -14. Άρα? Εγώ κρίνω ότι συνολικά ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, έστω και οριακά (δηλαδή να τρέξει ένα μεγάλο σερί εκεί που έπρεπε)
Για το 3ο παιχνίδι, συμφωνώ ο Παναθηναικός ήταν πολύ ανώτερος και θα κέρδιζε πολύ χαλαρά, αλλά από δικά του λάθη αν θες άφησε τον Ολυμπιακό να επιστρέψει. Αλλά και αυτή η κακή απόδοση στο Β' δεν πρέπει να προβληματίσει?

Όπως και να έχει, περίπου όπως τα λες είναι, σε 3 ματς, είναι 2-1, και σε κάθε παιχνίδι κέρδισε η ανώτερη ομάδα. Οπότε καλά είμαστε ατο σκορ αυτό και πάμε να δούμε τι θα γίνει στα επόμενα. Από αυτά δεν προκύπτει ότι ο Παναθηναικός είναι "σαφώς ανώτερη ομάδα". Δεν μιλάω γενικά για την ομάδα θεωρητικά βάσει ρόστερ, μιλάω για τώρα όπως είναι αυτήν την στιγμή τον Ιούνιο οι ομάδες. Δικαιούμαστε έναν τίτλο αν σε σειρά best of 5 εμφανιστούμε καλύτεροι σε 3 ματς, έτσι δεν είναι? Γιατί απ' ότι καταλαβαίνω, ορισμένοι, μεταξύ αυτών και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναικού, θεωρούν ότι αφού πήραμε την EL δεν επιτρέπεται να χάσουμε την σειρά των τελικών.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιουν 12, 2024 1:54 pm

Καλή φάση! Αναφέρθηκε ο Nashidis στο άλλο προφίλ που έχει γραφεί πριν καιρό και μπήκε να υποστηρίξει ότι δεν είναι το ίδιο άτομο όλως τυχαίως! :mrgreen:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sluka Magic

junior

Τετ Ιουν 12, 2024 2:04 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τετ Ιουν 12, 2024 1:48 pm
Sluka Magic έγραψε:

Ναι αλλά μπορούν να ξαναδημιουργήσουν νέο προφίλ αυτοί οι "κάποιοι" γιατί έχουν χρόνο για τρολάρισμα. :D
Τώρα διαπίστωσα πως ο Lukadoncic που έχασε το προφίλ του ήταν φίλος του Ολυμπιακού. Εγώ είμαι φίλος του Παναθηναϊκού. Δε θα μπορούσε εξ αρχής να είναι δικό μου προφίλ.

0
Soupamantar ο Μέγας
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 757
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Τετ Ιουν 12, 2024 2:04 pm

Πάντως αν λήξει αναίμακτα το παιχνίδι και κερδίσει ο Ολυμπιακός χωρίς μα-μου, θα υπάρχει μία μοναδική περίσταση στην οποία όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι.

Οι Παναθηναικοί θα έχουν την EL
Οι Ολυμπιακοί θα έχουμε το νταμπλ και το παράσημο ότι δεν χάσαμε πολλά παιχνίδια από τον ΠΑΟ.
Και θα είμαστε όλοι σε μια συνθήκη που παρότι είμαστε καλά, δεν είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι.

Βέβαια υπάρχει και το mokey's paw σενάριο του παραπάνω:
  • Χάνουμε σήμερα με buzzer beater Σλουκα και το καίμε.
  • Χάνει ο Παναθηναικός με βολές του Κάναν σε νεκρό χρόνο και το καίνε και αυτοί.

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1841
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 12, 2024 2:05 pm

SteveNashidis έγραψε:
Sluka Magic έγραψε:

Χμμ, ενδιαφέρον. Φίλε SlukaMagic το βιβλίο "αιρετικός τραπεζίτης" σου λέει τίποτα ??

:shock: :shock:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”