basket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2020 7:43 pm
Εύστοχη η ανάλυση της γραμμής κοντών, φίλε μου Ssoulis κι όντως θα είχε ένα ενδιαφέρον ένας Φριντέτ, πιο προσαρμοσμένος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και (ενδεχομένως) και πιο καλά προπονημένος. Όμως χωράει από οικονομικής άποψης, ακόμα κι αν πάει κάπου στα 800χιλ που ήδη είναι πολύ σοβαρή περικοπή;
Αλλιώς θα μπορούσανε να κοιτάξουνε κάτι σε Μ. Τζάνινγκ για συμπληρωματικό και σχετικα φθηνό 2αρι.
Δεν ξέρω αν χωράει φίλε basket72 αλλά αυτή τη στιγμή με τις κλειστές πόρτες που βρίσκει ο Παναθηναϊκός ίσως να είναι ό,τι πιο καλό για την ομάδα. Αν ειδικά έρθει κάποιος παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Jovic τον θωρακίζεις καλύτερα από πέρυσι με Rice.
Συμφωνώ για Janning παρόλο που πέρυσι επάθε...Jenkins από το τρίποντο!!!
portokalopita13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2020 7:45 pm
κολλατε υπερβολικα καποιοι φιλοι με το τριποντο και ειναι λαθος !ειπαμε σημαντικοτατο,ισως και το πιο σημαντικο,αλλα δεν ειναι τα παντα !
αρκει να δειτε που βρεθηκε φετος η 8η της καταταξης στα τριποντα Μπαγερν
και που η 11η Μακαμπι
(η οποια εξ αρχης χτιστηκε απο τον Σφαιροπουλο με εμφανες αυτο το μειονεκτημα)
επισης ειπαμε με 5 εκατομμυρια μπατζετ μην ψαχνετε την απολυτη ισορροπια σε σουτ-αθλητικοτητα-αμυνα-δημιουργια κτλ !ειναι ανεφικτο..
Δεν έχεις άδικο για το τρίποντο, εμένα μου αρέσουν οι ομάδες που δε βασίζονται σε αυτό. Η Μακάμπι ήταν πολεμική μηχανή σαν ομάδα και είχε από την αρχή δύο παικταράδες τον Casspi που όσο έπαιξε έκανε πολύ καλή δουλειά και τον Wilbekin που ήταν ασυναγώνιστος σε αρκετά παιχνίδια (ίσως μετά τον Larkin ο καλύτερος κοντός της διοργάνωσης).
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τίποτα από τα δύο. Το μόνο που τον σώζει για φέτος είναι να κάνει και αυτός μια ομάδα που θα μπαίνει στο παρκέ με το μαχαίρι στα δόντια. Αυτό συνέβη το 2012 επί Ανάργυρου. Τότε όμως υπήρχε Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Ukic, Lasme, Maciulis παιδιά με παραστάσεις και εμπειρία. Τώρα είναι σαν να ανεβαίνεις βουνό, άπειρος προπονητής, μέτριοι Έλληνες λίγα λεφτά.
Πάντως με 5 μύρρια φτιάχνεις μια χαρά ομάδα, αρκεί να έχει πλάνο που νομίζω πως ο φετεινός Παναθηναϊκός δεν έχει.