Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός, τελικοί Basket League 2023-24 (Game 4)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1446
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- karamelitsa
- Reactions: 954
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν έχω λόγια απόψε, άξιοι της μοίρας μας, μια χαρά, θα πάμε στο ΟΑΚΑ να δουμε τον Παναθηναϊκό να πάρει το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του….αυτα πληρώνουμε όταν ο ένας βιάζεται και παίρνει κάποιον Μπραζντεικις και ο άλλος παίρνει Ναν….ο Ναν ήταν όλη η διαφορά απόψε, έναν παίκτη δεν έχουμε για τα δύσκολα και κρίσιμα, ποσά και ποσά παιχνίδια χάσαμε φέτος στο τελευταίο δεκάλεπτο επειδή δεν έχουμε έναν closer έναν παίκτη να πάρει την μπάλα και να την βάλει στο καλάθι….κριμα πραγματικά κρίμα, αλλά καλά να πάθουμε…
1
1

- reignman
- Reactions: 2925
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
καλα θα πηγαινε το πλανο οτι και καλα θα βαζαμε 2 σερι βολες.
εστειλε μετα ο πετρουσεφ λες και παιζει για τον παναθηναικο την μπαλα στην αλλη μερια του παρκε και σχολασε ο γαμος.
σοβαρα ας μην κατεβουν στο οακα.
αναγουλα ball παιζουμε μολις σφιξουν τα γαλατα. καμια 50αρια βολες παραλιγο να σουταρουμε και βολες δεν βαζανε, σουτ δεν εβαλαν, αν ειχαν 3 επιλογες και η μια ηταν η λαθος αυτην επαιρναν.
και οταν χρειαζεται ενας παιχτης να παρει την ομαδα στην πλατη του παιζαμε hot potato.
it is what it is.
εστειλε μετα ο πετρουσεφ λες και παιζει για τον παναθηναικο την μπαλα στην αλλη μερια του παρκε και σχολασε ο γαμος.
σοβαρα ας μην κατεβουν στο οακα.
αναγουλα ball παιζουμε μολις σφιξουν τα γαλατα. καμια 50αρια βολες παραλιγο να σουταρουμε και βολες δεν βαζανε, σουτ δεν εβαλαν, αν ειχαν 3 επιλογες και η μια ηταν η λαθος αυτην επαιρναν.
και οταν χρειαζεται ενας παιχτης να παρει την ομαδα στην πλατη του παιζαμε hot potato.
it is what it is.
3
3

- Sluka Magic
- Reactions: 165
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
- SteveNashidis
- Reactions: 3660
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 55
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Το χασαμε το ματς μεσα απο τα χερια μας. Αλλα οπως ειχα γραψει και σε προηγουμενο ποσταρισμα, η ενταση ευνοεί αυτον που ειναι απο κατω, δεν εχει να χασει και δυστυχως εμεις αποπροσανατολιστηκεμα απο ολη την περιρρεουσα ατμοσφαιρα.
Στα του ματς, βγςζει ματι η αναγκη για γκαρντ, οχι εναν, αλλα δυο. Πολυ κριμα. Ο Πετρουσεφ ισως θα μπορουσε να προσφερει περισσοτερα. Κριμα, περιμενα ν αεβαζε ενα ο Κανααν.
Λογικα τελειωσε το πρωταθλημα, το χασαμε.
Στα του ματς, βγςζει ματι η αναγκη για γκαρντ, οχι εναν, αλλα δυο. Πολυ κριμα. Ο Πετρουσεφ ισως θα μπορουσε να προσφερει περισσοτερα. Κριμα, περιμενα ν αεβαζε ενα ο Κανααν.
Λογικα τελειωσε το πρωταθλημα, το χασαμε.
0
- coach blue
- Reactions: 1026
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο κανααν εχει παιξει ολο το δευτερο ημιχρονο . Το πιθανοτερο ηταν να μην τα βαλει χωρις ανασες .
Χασαμε ενα σωρο βολες και ο κοουτς λεει για την αμυνα .
Μας κοστισε πολυ το τριτο δεκαλεπτο και η επιμονη σε γουοκαπ .
Παμε για ενα πιθανον διαδικαστικο πεμπτο ματς και μετα βλεπουμε τι θα γινει στα μεταγραφικα .
Χασαμε ενα σωρο βολες και ο κοουτς λεει για την αμυνα .
Μας κοστισε πολυ το τριτο δεκαλεπτο και η επιμονη σε γουοκαπ .
Παμε για ενα πιθανον διαδικαστικο πεμπτο ματς και μετα βλεπουμε τι θα γινει στα μεταγραφικα .
1
1

- mixalisgate7
- Reactions: 1633
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω με τι να ξεκινήσω. Το κάναμε δώρο το ματς με την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Ειδικά ο Μπαρτζώκας ήταν τραγικός στη διαχείριση. Άφησε έξω τον Ουόκαπ ενώ έκανε πάρτι ο Ναν. Ήμασταν ανέτοιμοι πνευματικά για τέτοιας κρισιμότητας αγώνα. Φάνηκε άλλωστε από τις πάρα πολλές χαμένες βολές. Μόνο με θαύμα θα κερδίσουμε το πέμπτο ματς.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2043
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τρελή αηδία πράγματα, ήθελα να ξερά αν ντρέπονται όλοι τους με το σημερινόnikolakias έγραψε: ↑Τετ Ιουν 12, 2024 11:08 pmΕίμαστε, όπως φαίνεται, ψημένοι να κάνουμε ένα άσπαστο αρνητικό ρεκόρ φέτος. Είμαστε η μόνη ομάδα που έχει χάσει με reverse sweep το πρωτάθλημα (με Άεκ) και φέτος θα ξαναγίνει το ίδιο! Δεν ξέρω, προσωπικά έχω αηδιάσει με αυτό που συμβαίνει. Πραγματικά να μείνουν όλοι στο ΣΕΦ μετά να βαράνε βολές μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Δεν ξέρω αν θα δω το 5ο μεθαύριο.
Εγώ δεν μπορώ να το ξεπεράσω αυτό . Δεν ξανασχαλουμαι, χαλάω την υγεία μου με αυτούς
Τελείωσα , ως εδώ αντέχω
Πραγματικά έκαναν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να χάσουν . ΤΑ ΠΆΝΤΑ
Τάπα σε Παπανικολάου, τάπα σε Γκος, παίρνει ριμπάουντ και δίνει Λάθος πάσα
Κοιμάται ο θεός και χάνουν βολές. Και χάνει δύο καπάκι ο Κανααν
Ε άντε στον.....
Εγώ σας χαιρετάω . Δεν θα αρρωστήσω εγώ για την πιο λιυζερ ομάδα όλων των εποχών σε όλα τα αθλήματα
Κάπου υπάρχουν και όρια . Νισαφι
Δεν πάει να έρθει και ο Λεμπρον του χρόνου με κοουτς Πόποβιτς
Είστε λουζερς δεν αντέχω λεπτό να σε βλέπω σιχαθηκα ρεεεε
Σας εύχομαι ολους υγεία και να είστε καλά
4
1
2
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"