Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός, τελικοί Basket League 2023-24 (Game 4)
Συντονιστής: Captains
- coach blue
- Reactions: 1026
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
8
7
1

- kein
- Reactions: 619
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κακώς δεν την περίμενες ! Η ομάδα συνολικά, μπασκετικά είναι πληρέστερη ομάδα από τον ολυμπιακό. Αν δεις τα 4 ματς χωρίς οπαδικά γυαλιά (πρασινα ή κόκκινα δεν έχει σημασία) θα δεις πως ο Παναθηναικός προσπάθησε να παίξει το δικό του παιχνίδι, να παίξει επιθετικά, να παίξει μπάσκετ. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός πήγε πολύ στις επαφές στα όρια (πανω ή κατω) του φαουλ με σκοπό να χαλάσει το παιχνίδι του άλλου, κατι το οποίο το κάνει καλύτερα από καθε άλλη ομάδα στην Ευρώπη, και δικαίως είναι τα 3 τελευταία ματς στο Φ4, είναι δηλαδή στην κορυφή. Για να φτάσεις στην πηγή φτάνει αυτό, ωστόσο δεν φτάνει για να πιείς νερό. Χρειάζεται να βάλεις και την μπάλα στο καλάθι, κατι που θα ήταν πολυ πιο εύκολο αν είχε έναν παίχτη σαν τον Ναν, αυτό μόνο του λείπει. Του χρόνου πιστεύω ο Μαρτζώκας θα το φτιάξει θα παρει παίχτει δεν είναι άσχετος ή τυχαίος, αλλά φέτος ο τίτλος πρέπει να γίνει δικός μας, είναι απλή μπασκετική δικαιοσύνηnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιουν 12, 2024 11:34 pmΔεν την περίμενα την ανατροπή να πω την αλήθεια.
Πολύ παράξενη η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο. Σα να ήταν άλλη ομάδα. Αντίθετα ο Παναθηναικός ανέβασε πολύ την άμυνα του, έπαιξε πολύ πιο ορθολογικά (και επίσης πήρε διάφορα ό,τι να'ναι καλάθια σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού) και δίκαια κέρδισε.
Άντε να δούμε τι θα γίνει στο 5ο. Ξέρω ότι οι φίλοι Ολυμπιακοί το έχετε προεξοφλημένο και νομίζετε ότι θα γέρνει το γήπεδο κλπ αλλά νομίζω δεν έχει βάση αυτό. Θα γίνει άλλο ένα σκληρό παιχνίδι.

1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Reactions: 55
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναν παιχταρας τι να λεμε. Αλλα σημερα και ο Γκραντ τρομερος, Λεσορ αλλα και Χουαντσο κομβικοτατος στην αμυνα.kein έγραψε: ↑Τετ Ιουν 12, 2024 11:43 pmΚακώς δεν την περίμενες ! Η ομάδα συνολικά, μπασκετικά είναι πληρέστερη ομάδα από τον ολυμπιακό. Αν δεις τα 4 ματς χωρίς οπαδικά γυαλιά (πρασινα ή κόκκινα δεν έχει σημασία) θα δεις πως ο Παναθηναικός προσπάθησε να παίξει το δικό του παιχνίδι, να παίξει επιθετικά, να παίξει μπάσκετ. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός πήγε πολύ στις επαφές στα όρια (πανω ή κατω) του φαουλ με σκοπό να χαλάσει το παιχνίδι του άλλου, κατι το οποίο το κάνει καλύτερα από καθε άλλη ομάδα στην Ευρώπη, και δικαίως είναι τα 3 τελευταία ματς στο Φ4, είναι δηλαδή στην κορυφή. Για να φτάσεις στην πηγή φτάνει αυτό, ωστόσο δεν φτάνει για να πιείς νερό. Χρειάζεται να βάλεις και την μπάλα στο καλάθι, κατι που θα ήταν πολυ πιο εύκολο αν είχε έναν παίχτη σαν τον Ναν, αυτό μόνο του λείπει. Του χρόνου πιστεύω ο Μαρτζώκας θα το φτιάξει θα παρει παίχτει δεν είναι άσχετος ή τυχαίος, αλλά φέτος ο τίτλος πρέπει να γίνει δικός μας, είναι απλή μπασκετική δικαιοσύνηnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιουν 12, 2024 11:34 pmΔεν την περίμενα την ανατροπή να πω την αλήθεια.
Πολύ παράξενη η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο. Σα να ήταν άλλη ομάδα. Αντίθετα ο Παναθηναικός ανέβασε πολύ την άμυνα του, έπαιξε πολύ πιο ορθολογικά (και επίσης πήρε διάφορα ό,τι να'ναι καλάθια σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού) και δίκαια κέρδισε.
Άντε να δούμε τι θα γίνει στο 5ο. Ξέρω ότι οι φίλοι Ολυμπιακοί το έχετε προεξοφλημένο και νομίζετε ότι θα γέρνει το γήπεδο κλπ αλλά νομίζω δεν έχει βάση αυτό. Θα γίνει άλλο ένα σκληρό παιχνίδι.![]()
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Penguin την Τετ Ιουν 12, 2024 11:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- antonispgs
- Reactions: 142
- Αγαπημένη θέση: PG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είδα το παιχνίδι ήρεμος, άλλωστε η Ευρωλίγκα ήταν αυτό που μετράει, τουλάχιστον για μένα. Ο φετινός Ολυμπιακός είναι η χειρότερη ομάδα να υποστηρίζει κανείς. Θεωρώ ότι δεν φταίει μόνο η συγκρότηση του ρόστερ ή οι απουσίες αλλά και ο προπονητής. Ναι κάναμε ίσως υπέρβαση στη κανονική σεζόν της Ευρωλίγκας και στην Βαρκελώνη αλλά δεν βλέπω την ομάδα να έχει ρόλους. Δεν παίζει έξυπνα, είναι κουρασμένη και προβλέψιμη. Βλέπεις από την άλλη τον Ναν και ο,τι πληρώνεις παίρνεις στην τελική. Δεν ξέρω τι να πω, ο Αταμαν γίνεται μάγκας στις ομάδες του με hero ball παιχταράδων και εμείς όλοι κατώτεροι των περιστάσεων και σε ψυχολογία και σε διαχείριση.
3
3

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος antonispgs την Τετ Ιουν 12, 2024 11:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1446
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Σχεδόν όλη η ιστορία του Ολυμπιακού είναι ένας παίχτης φίλε! V-Span!Penguin έγραψε: ↑Τετ Ιουν 12, 2024 11:43 pmΤετοια ξενερα θυμαμαι κατι τελικους με Παπαλουκα που ειχε επιστρεψει απο ΤΣΣΚΑ.
Παντως το μπασκετικο μας τμημα μας εχει προσφερει απιστευτες πικρες. Υπολειπεται πολλες φορες για λιγο. Αυτο το λιγο, που ειναι πολυ στην ουσια, το βρισκεις σε παιχτες με προσωπικότητα.
0
- Conan1982
- Reactions: 3308
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπράβο βρε Βασιλική, χαίρομαι να διαβάζω τις αναρτήσεις σου.Vasiliki37 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 12, 2024 11:40 pm1. Δίκαια χάσαμε σήμερα. Το μαχαίρι δεν ήταν στα δόντια, όπως θα έπρεπε.
2. Δεν βρίσκω κανένα λόγο να προδικάσουμε το αποτέλεσμα στον 5ο αγώνα. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αλλά, υποτιμούμε ακραία πολύ την ομάδα αν θεωρούμε δεδομένο ότι θα χάσουμε.
3. Αν χάσουμε τελικά, τι να κάνουμε; Ο Παναθηναϊκός έφτιαξε από το πουθενά μια άξια ομάδα η οποία είναι όχι πολύ (θα επιμείνω), αλλά έστω και λίγο καλύτερη από εμάς.
Πάμε για του χρόνου οι Ολυμπιακοί και για Ολυμπιακό τουρνουά και συνέχεια NBA finals οι μπασκετικοί.
4. Η ομάδα δεν χρειάζεται να ξηλωθεί όπως διαβάζω από εδώ και από εκεί. Έχει μια πολύ καλή βάση και με μικρές, αλλά ουσιαστικές αλλαγές γίνεται contender με αξιώσεις του χρόνου.
5. Πολύ κρίμα να απαξιώνονται και εκμηδενίζονται παίχτες, όπως Γουόκαπ και Γκος, που ξέρουν πολυ μπασκετ, το μόνο σίγουρο.
ΥΓ: Μπαρτζώκα σε αγαπώ, αλλά ρε φίλε, που πας να κοουτσάρεις σαν βρεγμένο κουνάβι; Πάρε μαθήματα από ιδιοκτήτη ταβέρνας στα Φιλιατρά, Αταμάν, που τα πέταξε όλα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι η ομάδα του Ολυμπιακού οι λουζερς, δεν μπορώ τόση λίγη πίστη στην ομάδα που έχει κάνει τις μεγαλύτερες ανατροπές.
Υ.Γ Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε ένα αθλητικό αγώνα βάζουν τους προπονητές να φοράνε κουστούμι και γραβάτα, μπράβο στον Αταμάν.
1
1

-
- Reactions: 55
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ολο λεω οτι δεν θα ξαναμπω στο τρυπάκι και ολο την παταω με τον μπασκετικο Ολυμπιακο. Κρατηθηκα ψυχραιμος στο φαιναλ φορ, αλλα το σημερινο μας αρρωστησεCoach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 12, 2024 11:33 pmΤρελή αηδία πράγματα, ήθελα να ξερά αν ντρέπονται όλοι τους με το σημερινόnikolakias έγραψε: ↑Τετ Ιουν 12, 2024 11:08 pmΕίμαστε, όπως φαίνεται, ψημένοι να κάνουμε ένα άσπαστο αρνητικό ρεκόρ φέτος. Είμαστε η μόνη ομάδα που έχει χάσει με reverse sweep το πρωτάθλημα (με Άεκ) και φέτος θα ξαναγίνει το ίδιο! Δεν ξέρω, προσωπικά έχω αηδιάσει με αυτό που συμβαίνει. Πραγματικά να μείνουν όλοι στο ΣΕΦ μετά να βαράνε βολές μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Δεν ξέρω αν θα δω το 5ο μεθαύριο.
Εγώ δεν μπορώ να το ξεπεράσω αυτό . Δεν ξανασχαλουμαι, χαλάω την υγεία μου με αυτούς
Τελείωσα , ως εδώ αντέχω
Πραγματικά έκαναν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να χάσουν . ΤΑ ΠΆΝΤΑ
Τάπα σε Παπανικολάου, τάπα σε Γκος, παίρνει ριμπάουντ και δίνει Λάθος πάσα
Κοιμάται ο θεός και χάνουν βολές. Και χάνει δύο καπάκι ο Κανααν
Ε άντε στον.....
Εγώ σας χαιρετάω . Δεν θα αρρωστήσω εγώ για την πιο λιυζερ ομάδα όλων των εποχών σε όλα τα αθλήματα
Κάπου υπάρχουν και όρια . Νισαφι
Δεν πάει να έρθει και ο Λεμπρον του χρόνου με κοουτς Πόποβιτς
Είστε λουζερς δεν αντέχω λεπτό να σε βλέπω σιχαθηκα ρεεεε
Σας εύχομαι ολους υγεία και να είστε καλά
0
- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρόλους έχει η ομάδα σας, απλά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτούς τους ρόλους. Το είχα γράψει και στον ημιτελικό με την Ρεάλ. Ουσιαστικά ο Μπαρτζώκας προσπαθεί να κάνει παίκτες που είναι πάρα πολύ καλοί ρολίστες, πρωταγωνιστές. Βλέπε Ουόκαπ, Γκος, Κανάαν. Ο μόνος που ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα στην ομάδα και έχει προσωπικότητα και ταλέντο πρωταγωνιστή, είναι ο Μιλουτίνοφ, που πάει να πάρει μόνος του την σειρά.antonispgs έγραψε: ↑Τετ Ιουν 12, 2024 11:46 pmΕίδα το παιχνίδι ήρεμος, άλλωστε η Ευρωλίγκα ήταν αυτό που μετράει, τουλάχιστον για μένα. Ο φετινός Ολυμπιακός είναι η χειρότερη ομάδα να υποστηρίζει κανείς. Θεωρώ ότι δεν φταίει μόνο η συγκρότηση του ρόστερ ή οι απουσίες αλλά και ο προπονητής. Ναι κάναμε ίσως υπέρβαση στη κανονική σεζόν της Ευρωλίγκας και στην Βαρκελώνη αλλά δεν βλέπω την ομάδα να έχει ρόλους. Δεν παίζει έξυπνα, είναι κουρασμένη και προβλέψιμη. Βλέπεις από την άλλη τον Ναν και ο,τι πληρώνεις παίρνεις στην τελική. Δεν ξέρω τι να πω, ο Αταμαν γίνεται μάγκας στις ομάδες του με hero ball παιχταράδων και εμείς όλοι κατώτεροι των περιστάσεων και σε ψυχολογία και σε διαχείριση.
1
1

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως σήμερα φάνηκε ξανά ποια είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας μου.
Από εκεί και πέρα τεράστιο ματς από Γκραντ, συγκλονιστικός, σπουδαίο ματς που περιμέναμε καιρό από Χουαντο! Μπράβο σε Ναν (αν και έκανε εύκολα λαθη) και για άλλη μια φορά στον Λεσσορ! Θα μπορούσαμε να παίξουμε περισσότερο με Ντίνο στο 5. Τελος νομιζω πως χτυπανε καμπανάκια σιγα σιγα για Γκριγκονις κατά τη γνώμη μου.
Από εκεί και πέρα τεράστιο ματς από Γκραντ, συγκλονιστικός, σπουδαίο ματς που περιμέναμε καιρό από Χουαντο! Μπράβο σε Ναν (αν και έκανε εύκολα λαθη) και για άλλη μια φορά στον Λεσσορ! Θα μπορούσαμε να παίξουμε περισσότερο με Ντίνο στο 5. Τελος νομιζω πως χτυπανε καμπανάκια σιγα σιγα για Γκριγκονις κατά τη γνώμη μου.
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2736
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βρε συν-φορουμίτη, είχα πει και όταν χάσαμε στο ΣΕΦ ότι οκ δυσκόλεψε πολύ το πράγμα αλλά όχι και ότι είναι αδύνατο. Δηλαδή οκ, αναγνωρίζω ότι μπορεί να συμβεί αλλά δεν μπορώ να βάλω και τα λεφτά μου σε ένα τόσο ασυνήθιστο γεγονός. Είναι πολύ σπάνιο να γυρίσει σειρά από το 2-0. Άσε που τον Ολυμπιακό δεν τον έχουμε κερδίσει 3 συνεχόμενες φορές. Για τις μετρικές σχετικά με το ποια είναι η καλύτερη ομάδα, έγραψα σε ένα άλλο ποστ.kein έγραψε: ↑Τετ Ιουν 12, 2024 11:43 pmΚακώς δεν την περίμενες ! Η ομάδα συνολικά, μπασκετικά είναι πληρέστερη ομάδα από τον ολυμπιακό. Αν δεις τα 4 ματς χωρίς οπαδικά γυαλιά (πρασινα ή κόκκινα δεν έχει σημασία) θα δεις πως ο Παναθηναικός προσπάθησε να παίξει το δικό του παιχνίδι, να παίξει επιθετικά, να παίξει μπάσκετ. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός πήγε πολύ στις επαφές στα όρια (πανω ή κατω) του φαουλ με σκοπό να χαλάσει το παιχνίδι του άλλου, κατι το οποίο το κάνει καλύτερα από καθε άλλη ομάδα στην Ευρώπη, και δικαίως είναι τα 3 τελευταία ματς στο Φ4, είναι δηλαδή στην κορυφή. Για να φτάσεις στην πηγή φτάνει αυτό, ωστόσο δεν φτάνει για να πιείς νερό. Χρειάζεται να βάλεις και την μπάλα στο καλάθι, κατι που θα ήταν πολυ πιο εύκολο αν είχε έναν παίχτη σαν τον Ναν, αυτό μόνο του λείπει. Του χρόνου πιστεύω ο Μαρτζώκας θα το φτιάξει θα παρει παίχτει δεν είναι άσχετος ή τυχαίος, αλλά φέτος ο τίτλος πρέπει να γίνει δικός μας, είναι απλή μπασκετική δικαιοσύνηnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιουν 12, 2024 11:34 pmΔεν την περίμενα την ανατροπή να πω την αλήθεια.
Άντε να δούμε τι θα γίνει στο 5ο. Ξέρω ότι οι φίλοι Ολυμπιακοί το έχετε προεξοφλημένο και νομίζετε ότι θα γέρνει το γήπεδο κλπ αλλά νομίζω δεν έχει βάση αυτό. Θα γίνει άλλο ένα σκληρό παιχνίδι.![]()
Αν αυτός ο Αταμάν μετά από Ευρωλίγκα πρώτη χρονιά, πάρει και πρωτάθλημα από 0-2, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.

2
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 954
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Άσε φιλε μου, από πέρυσι με τον τελικό με την Ρεάλ και μέχρι τώρα μια πίκρα είναι συνεχώς, ειδικά το φετινό από το F4 μέχρι που από 2-0 πάμε να το κάνουμε 2-3 είναι λες και ο θεός μας κάνει πλάκα….εχω απογοητευτεί από την ομάδα, ενώ είναι καλή, εκεί στα κρίσιμα πάντα κάτι γίνεται και χάνουμε, είναι ξεκάθαρο ότι μας λείπει ποιοτητα στα guards και ένα καλο και ποιοτικό 3αρι.Penguin έγραψε: ↑Τετ Ιουν 12, 2024 11:43 pmΤετοια ξενερα θυμαμαι κατι τελικους με Παπαλουκα που ειχε επιστρεψει απο ΤΣΣΚΑ.
Παντως το μπασκετικο μας τμημα μας εχει προσφερει απιστευτες πικρες. Υπολειπεται πολλες φορες για λιγο. Αυτο το λιγο, που ειναι πολυ στην ουσια, το βρισκεις σε παιχτες με προσωπικότητα.
Ξενέρωσα γιατί περίμενα σήμερα να το καθαρίσουμε το ματσάκι ειδικά με το πως παίζαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ειλικρινά αν χάσουμε και την Παρασκευή σκέφτομαι να παρατήσω εντελώς τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ , είμαι και σε μια ηλικία που δεν αντέχω τέτοια πράγματα, κουραστικα απλά….
0
- georbap
- Reactions: 893
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με έναν σκόρερ ολκής τύπου Τζέιμς, η χρονιά του Ολυμπιακού θα ήταν τελείως διαφορετική αλλά τα λάθη πληρώνονται και ελπίζω φέτος να διορθώνουν.
Αγγελόπουλοι και coach αδικούν την προσπάθεια τους και είμαι πεπεισμένος πως το κατάλαβαν με τον άσχημο δυστυχώς τρόπο.
Τίποτα δεν έχει χαθεί και πρέπει να πάμε στο ΟΑΚΑ με το μαχαίρι στα δόντια.
ΥΓ. Την απουσία του Ράιτ στην ρακέτα ελλείψει Φαλ , δεν την αναφέρω καν γιατί είναι ακόμα ένα αποτέλεσμα του κακού καλοκαιρινού σχεδιασμού.
Αγγελόπουλοι και coach αδικούν την προσπάθεια τους και είμαι πεπεισμένος πως το κατάλαβαν με τον άσχημο δυστυχώς τρόπο.
Τίποτα δεν έχει χαθεί και πρέπει να πάμε στο ΟΑΚΑ με το μαχαίρι στα δόντια.
ΥΓ. Την απουσία του Ράιτ στην ρακέτα ελλείψει Φαλ , δεν την αναφέρω καν γιατί είναι ακόμα ένα αποτέλεσμα του κακού καλοκαιρινού σχεδιασμού.
2
2

- brandon_roy
- Reactions: 564
- Προειδοποιήσεις:
1