Δεν διαφωνώ, απλά ας ξεκινήσουμε να πάρουμε για αρχή έναν και βλέπουμε, τώρα έχουμε τον κανέναν….βλεπω τον Ναν μπαίνει μέσα κάνει μια γρήγορη σταυρωτη τριπλά ξεφορτώνεται τον αντίπαλο και το βάζει σε ρυθμό προπόνησης ακόμα και στο τελευταίο 5λεπτο, ε εμείς δεν έχουμε τέτοιο παίκτη.Penguin έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 12:07 amΔεν φτανει ενας Τζειμς. Ειδικα περιφερεια πονανε τα ματια μας. Θες σουτερ. Καποιους να ανοιγουν το γηπεδοkaramelitsa έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 12:03 am
Κοίταξε αν πάμε στα ίδια να κάτσουν να δουν την ομάδα μόνοι τους, αν δεν δω στην ομάδα παίκτες του στιλ James, Βεζενκοφ κλπ. δεν την ξαναπατάω όπως φέτος, άκυρο από εμένα, δεν θα με κάνουν εμένα νευρικό και καρδιακό επειδή αυτοί κάνανε την λαλακια και δεν πήραν τον Ναν όταν μπορούσαμε και για να γλιτώσουν μερικές χιλιάδες ευρώ…και ο Μπαρτζωκας πρέπει να καταλάβει ότι στο μπάσκετ πρώτα παίρνεις παίκτες που βάζουν εύκολα την μπάλα στο καλάθι και μετά βρισκεις ρολιστες αμυντικούς κλπ…
Μόνο και μόνο που θα βλέπω τον Γιανακοπουλο να πανηγυρίζει στο ΟΑΚΑ το πρωτάθλημα μου έρχεται κυριολεκτικά να ξεράσω….
Υ.Γ. Ο Κάναν ήθελα να φύγει, είχα αρχίσει να αναθεωρώ αλλά μετά το σημερινό στο τέλος ε ας μας αδειάσει την γωνία, ένα πραγμα κάνει καλά να βάζει στατικά σουτ και σήμερα έχασε και τις βολές και τα τρίποντα Πεναλντι….ε όχι. Αρκετά…