[/quote]
Ρε αδελφέ χωρίς παρεξήγηση .. βλέπεις μπάσκετ ?
Ο Χουάντσο δε παει πουθενά για κανέναν !! Έχει συμβόλαιο και για του χρόνου.
Η Ρεάλ περιμένει σαν τρελή στη γωνία να τον αρπάξει και συ μου γράφεις για βεζε..
Ποιος Βεζε και ποιος έτσι να πούμε.
[/quote]
Αδελφέ Σλουκα Ματζικ δεν βλέπω αγώνες πλέον γιατί ανεβάζω πίεση,μόνο σκορ παρακολουθώ.Μολις λήξει βλέπω στιγμιότυπα και στατιστικά.Και αν έχω χρόνο ξαναβλέπω σε άσχετη μέρα και ώρα ολόκληρο τον αγώνα.
Αν αξίζει το παιδί να μείνει,δεν θα ησηγηθω να τον διώξουμε lol.Φιλοτιμος είναι φτάνει να ανέβει και άλλο επιθετικα.
Ο Βεζε πάντως είναι ο απόλυτος παιχτης επιθετικά και δεν τον θέλω να καταλήγει στο λιμανι .Χρειαζόμαστε το πολύ καλο και σταθερό τριποντο αλλά και αμυνα.Με Μπραουν-Σεντεκερσκις-Βεζε- δευτερο 5αρι μια χαρά θα είμαστε.
Αν ο Ισπανός μετατραπει στο απόλυτο υπεροπλο στην άμυνα και μπουμπουναει και κανένα τριποντο σε καλά ποσοστα μάλλον θα δούμε ξανά στην ομάδα την αδυναμια του Τουλουμπα ,τον Παπατζον.Αλλα ποστάρισμα δεν θα εχουμε.
Οι πιθανότητες δείχνουν να μένει ο Ισπανός εκτός απροοπτου,ειδικά αν θέλει να μεινει και ο ίδιος.
Ο απόλυτος σκορερ στο 3 από τα λίγα που τσέκαρα θα ήταν ο Κορκμαζ που βλέπει γηπεδο, έχει πασα έχει και ντρίπλακαι έχει μεγάλη ποικιλία στο παιχνίδι του σε σχέση με Χεζονια που ανανεώνει με Ρεαλ από ότι νομίζω.Βεζε η Κορκμαζ πρέπει να ελθει γιατί δεν ξέρω αν θα μείνει τελικά ο Ναν με αυτά που κάνει.Πρεπει να υπαρχουν 3 στανταρ πόλοι σκοραρισματος στην ομαδα (εκτος των ποιντ)Ναν,Λεσσορτ και ένας άλλος λογικά στο 3 η 4.