Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός, τελικοί Basket League 2023-24 (Game 4)

Συντονιστής: Captains

HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Ιουν 13, 2024 6:36 pm

Σε πιθανή ήττα του Ολυμπιακού αύριο θέλω να δω την αντίδραση του οργανισμού του.

Τις επόμενες μέρες θα καταλάβουμε πολλά για το μέλλον . Πάντως μεταξύ μας τώρα , φαντάζεται κανείς τον Τζέιμς η τον Ναν να κάθονται να τους βρίζει ο Μπαρτζώκας ? Πώς θα κοουτσάρει τέτοιο παίκτη . Και μη μου πείτε για Σβεντ , οι αντιδράσεις του Μπι πλέον είναι σε ακραίο βαθμό χειρότερες από όταν ήταν στη Μπαρτσελόνα ή την Ουνικς.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1122
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 13, 2024 6:42 pm

HackerBaby έγραψε:
Πέμ Ιουν 13, 2024 6:36 pm
Σε πιθανή ήττα του Ολυμπιακού αύριο θέλω να δω την αντίδραση του οργανισμού του.

Τις επόμενες μέρες θα καταλάβουμε πολλά για το μέλλον . Πάντως μεταξύ μας τώρα , φαντάζεται κανείς τον Τζέιμς η τον Ναν να κάθονται να τους βρίζει ο Μπαρτζώκας ? Πώς θα κοουτσάρει τέτοιο παίκτη . Και μη μου πείτε για Σβεντ , οι αντιδράσεις του Μπι πλέον είναι σε ακραίο βαθμό χειρότερες από όταν ήταν στη Μπαρτσελόνα ή την Ουνικς.
Θα πρέπει να προσαρμοστεί ο Κόουτς για το καλό της ομάδας, προφανώς αν πάρεις έναν παίκτη σαν τον James δεν μπορείς να καθεσαι να του ρίχνεις καντήλια, δεν θα το ανεχτεί και καλά θα κάνει, νεύρα πάντα υπάρχουν άλλα οκ, υπάρχει ένα όριο, και ο Ιωαννίδης φώναζε και ο Ομπραντοβιτς γινόταν μελιτζανί και έσκαγε άλλα μέχρι ένα σημείο, ο Μπαρτζώκας το παρακάνει, όταν κάνει ένα χοντρό λάθος ένας παίκτης δεν είναι χαζός ο παίκτης, ξέρει ότι έκανε λάθος δεν βοηθάει να τον στολίζεις από πάνω έχτρα...μου θυμίζει όταν είμαστε παιδιά που μας έλεγαν ''πρόσεχε μην χτυπήσεις γιατ'ί αν χτυπήσεις θα της φας''...

Υ.Γ. Αν χάσει αύριο ο Ολυμπιακός κάτι πολύ πιθανό θα υπάρχουν αρκετές γκρίνιες, το θέμα είναι να δούμε ωπς θα το διαχειριστεί η ομάδα και τι κινήσεις θα κάνει το καλοκαίρι για την ενίσχυση της ομάδας.

0
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 576
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 13, 2024 6:46 pm

Θα προσαρμοστεί και δε θα ρίχνει μπινελίκια σε όλους ή μονο στον James? Ο Goss κ ο κάθε Goss που το ανέχονται αυτό το πράγμα γιατί να το ανεχτούν όταν δουν ότι το σταματάει γι'άλλους? Εδώ δε καταλαβαίνω πώς το ανέχονται τώρα.. Ο Λαρεντζάκης πρέπει να έχει ακούσει από τον Μπαρτζώκα περισσότερα απ'ότι έχουν ακούσει ο Σπανούλης με τον Σλούκα μαζί από τις εξέδρες.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brandon_roy την Πέμ Ιουν 13, 2024 6:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
germany96

Honorary
Reactions: 192

Πέμ Ιουν 13, 2024 6:47 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιουν 13, 2024 6:23 pm
...
Πάντως το γεγονός ότι το έκανε και ο Παναθηναικός δεν το κάνει "εντάξει". Εννοώ ότι (αν και ήσσονος σημασίας -για μένα- οι διαφορές, τα σερί κλπ) ισχύει αυτό που λέει για τον σεβασμό στον ανταγωνιστή σου όταν είναι "κάτω". Για όλες τις πλευρές φυσικά. Έγραφα μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας για τον τρόπο που πόσταραν κάποιοι συν-φορουμίτες εδώ, ότι πρέπει να έχεις μία χάρη σαν νικητής και να νιώθεις και λίγο την στεναχώρια του άλλου και να μην τον πατάς. Το πιστεύω για όλα τα κομμάτια του ανταγωνισμού αυτό.
Το να προσπαθείς να δηλητηριάσεις την χαρά του συνομιλητή σου ή να μεγαλώσεις την στεναχώρια του, συμφωνώ ότι δείχνει παντελή έλλειψη κοινωνικών δεξιοτήτων και απορώ αν έτσι απροσάρμοστα συμπεριφέρεται ο κόσμος και χωρίς την προστασία της ανωνυμίας και στην ιδιωτική του ζωή.

Αλλά από την άλλη δεν βρίσκω τίποτα απολύτως το μεμπτό στο οι αθλητές να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό ακόμα και σε ματς που έχει κριθεί οριστικά το αποτέλεσμα (πέρα από το ρίσκο πιθανού τραυματισμό χωρίς καν την προοπτική ουσιαστικού κέρδους). Ακόμα και την σχετικά πρόσφατα εισαγόμενη συνήθεια ότι συνιστά προσβολή η εκδήλωση επίθεσης σε τελειωμένη αναμέτρηση, εμένα μου κάνει ως μέγιστη αμερικανιά. Το οποίο εξηγέιται από τον τεράστιο αριθμό Αμερικάνων παικτών στη λίγκα αλλά εμένα δεν παύει να με ξενίζει όταν βλέπω παίκτες να συφιλιάζονται αν ο αντίπαλος τολμήσει να εκδηλώσει επίθεση σε παιχνίδι που έχει κριθεί.

Τεσπά μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος που θεωρώ ότι στα αγωνιστικά τεκταινόμενα υπάρχει απλά νίκη και ήττα και όχι εξευτελισμός και έκσταση. Τα εξευτελιστικά στα αθλήματα δεν είναι τα αποτελέσματα άλλα τα περίεργα τριγύρω που από αυτά χορτάσαμε και φετος.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Ιουν 13, 2024 6:55 pm

brandon_roy έγραψε:
Θα προσαρμοστεί και δε θα ρίχνει μπινελίκια σε όλους ή μονο στον James? Ο Goss κ ο κάθε Goss που το ανέχονται αυτό το πράγμα γιατί να το ανεχτούν όταν δουν ότι το σταματάει γι'άλλους? Εδώ δε καταλαβαίνω πώς το ανέχονται τώρα.. Ο Λαρεντζάκης πρέπει να έχει ακούσει από τον Μπαρτζώκα περισσότερα απ'ότι έχουν ακούσει ο Σπανούλης με τον Σλούκα μαζί από τις εξέδρες.
Επειδη βλεπω τρομερη μια Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Η ευαισθησια για τον τροπο με τον οποιο ο Μπαρτζωκας επικοινωνει με τους παιχτες του στην διαρκεια των παιχνιδιων (αλλα καλυπτει τους παντες στις συνεντευξεις τυπου)... οποτε μια ερωτηση...

Ειχες την ιδια απορια, για το πως το ανεχονται οι παιχτες του, για τον Ζελικο οταν ξεσκιζε τους παιχτες του τοσο εντος παρκε οσο και στον παγκο σε timeouts?
Ειχες την ιδια απορια, για το πως το ανεχονται οι παιχτες του, οταν ο Ζελικο σε συντεντευξεις τυπου ξεφτιλιζε ονομαστικα καποιες φορες, συνολικα αλλες φορες τους παιχτες του?

Η εκει ηταν ενταξει επειδη δεν εριχνε χριστοπαναγα ή οπως ειπε καποιος φιλος προσφατα, επειδη δεν ειναι ψιλολιγνος και δεν εμπνεει "τρομο" το παρουσιαστικο του? (που δεν ξερω πως εμπνεει τρομο το παρουσιαστικο ενος κοντουλη, σε σχεση με τους παιχτες του, γεματουλη που γινεται μελιτζανί το χρωμα του προσωπου του, αλλα κουβεντα να γινεται.) ή επειδη μονο εκεινος (και ο Αταμαν οταν τους εδινε στις συνεντευξεις) ειναι οκ επειδη λειτουργουν σε καποιο αλλο υψηλοτερο ψυχολογικο φασμα μαεστριας και προπονητικης διανοιας?

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Πέμ Ιουν 13, 2024 7:02 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Πέμ Ιουν 13, 2024 6:56 pm

brandon_roy έγραψε:
Για όλους! Απλά με τον James σαν παράδειγμα να αρχίσει να ρίχνει στροφές, προσωπικά όταν είδα τον Γκός να θέλει να του ορμήξει που είναι και ήσυχος άνθρωπος θεωρώ ότι κάτι κάνει λάθος. Εβγαλε εκτός αυτού έναν άνθρωπο και τον έχασε για το ματς. Εμένα πάντως με ενοχλεί αυτό που βλέπω....υπάρχει ένα όριο στα πάντα....

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιουν 13, 2024 6:57 pm

germany96 έγραψε:
Πέμ Ιουν 13, 2024 6:47 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιουν 13, 2024 6:23 pm
...
Πάντως το γεγονός ότι το έκανε και ο Παναθηναικός δεν το κάνει "εντάξει". Εννοώ ότι (αν και ήσσονος σημασίας -για μένα- οι διαφορές, τα σερί κλπ) ισχύει αυτό που λέει για τον σεβασμό στον ανταγωνιστή σου όταν είναι "κάτω". Για όλες τις πλευρές φυσικά. Έγραφα μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας για τον τρόπο που πόσταραν κάποιοι συν-φορουμίτες εδώ, ότι πρέπει να έχεις μία χάρη σαν νικητής και να νιώθεις και λίγο την στεναχώρια του άλλου και να μην τον πατάς. Το πιστεύω για όλα τα κομμάτια του ανταγωνισμού αυτό.
Το να προσπαθείς να δηλητηριάσεις την χαρά του συνομιλητή σου ή να μεγαλώσεις την στεναχώρια του, συμφωνώ ότι δείχνει παντελή έλλειψη κοινωνικών δεξιοτήτων και απορώ αν έτσι απροσάρμοστα συμπεριφέρεται ο κόσμος και χωρίς την προστασία της ανωνυμίας και στην ιδιωτική του ζωή.

Αλλά από την άλλη δεν βρίσκω τίποτα απολύτως το μεμπτό στο οι αθλητές να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό ακόμα και σε ματς που έχει κριθεί οριστικά το αποτέλεσμα (πέρα από το ρίσκο πιθανού τραυματισμό χωρίς καν την προοπτική ουσιαστικού κέρδους). Ακόμα και την σχετικά πρόσφατα εισαγόμενη συνήθεια ότι συνιστά προσβολή η εκδήλωση επίθεσης σε τελειωμένη αναμέτρηση, εμένα μου κάνει ως μέγιστη αμερικανιά. Το οποίο εξηγέιται από τον τεράστιο αριθμό Αμερικάνων παικτών στη λίγκα αλλά εμένα δεν παύει να με ξενίζει όταν βλέπω παίκτες να συφιλιάζονται αν ο αντίπαλος τολμήσει να εκδηλώσει επίθεση σε παιχνίδι που έχει κριθεί.

Τεσπά μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος που θεωρώ ότι στα αγωνιστικά τεκταινόμενα υπάρχει απλά νίκη και ήττα και όχι εξευτελισμός και έκσταση. Τα εξευτελιστικά στα αθλήματα δεν είναι τα αποτελέσματα άλλα τα περίεργα τριγύρω που από αυτά χορτάσαμε και φετος.
Έχεις δίκιο, δεν είναι καλά ορισμένο αυτό που λέω. Ούτε εγώ είμαι εντελώς σίγουρος. Για παράδειγμα, θεωρώ σεβασμό στον αντίπαλο να του δίνεις πάντα το 100% και να μην κρατάς δυνάμεις. Έτσι δείχνεις ότι τον μετράς και δεν τον υποτιμάς. Το ξέρω ότι είναι αντιφατικό σε σχέση με αυτό που έγραψα πιο πάνω αλλά δεν έχω κάποιον τρόπο να το βάλω σε τρεις προτάσεις χωρίς να αναφέρω υποπεριπτώσεις/παραδείγματα/εξαιρέσεις. Στη περίπτωση του Παο για παράδειγμα, δεν πήγαιναν για το μάξιμουμ. Πήγαιναν για 36 πόντους. Ήταν κάτι πολύ συγκεκριμένο. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω, μόνο μπορώ ίσως λανθασμένα να ορίσω κάποιου είδους "εντός ορίων χαλάρωση" που ούτε σε κάνει να δείχνεις ότι θέλεις να διαλύσεις κάποιον που είναι κάτω αλλά ούτε υποτιμά τον αντίπαλο σου.

Ξαναδιαβάζω τώρα αυτά που έγραψα και είναι μία ολόκληρη παράγραφος που δεν λέει τίποτα :drunk:

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 576
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 13, 2024 7:01 pm

reignman έγραψε:
brandon_roy έγραψε:
Επειδη βλεπω τρομερη μα Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Η ευαισθησια για τον τροπο με τον οποιο ο Μπαρτζωκας επικοινωνει με τους παιχτες του στην διαρκεια των παιχνιδιων (αλλα καλυπτει τους παντες στις συνεντευξεις τυπου)... οποτε μια ερωτηση...

Ειχες την ιδια απορια, για το πως το ανεχονται οι παιχτες του, για τον Ζελικο οταν ξεσκιζε τους παιχτες του τοσο εντος παρκε οσο και στον παγκο σε timeouts?
Ειχες την ιδια απορια, για το πως το ανεχονται οι παιχτες του, οταν ο Ζελικο σε συντεντευξεις τυπου ξεφτιλιζε ονομαστικα καποιες φορες, συνολικα αλλες φορες τους παιχτες του?

Η εκει ηταν ενταξει επειδη δεν εριχνε χριστοπαναγα ή οπως ειπε καποιος φιλος προσφατα, επειδη δεν ειναι ψιλολιγνος και δεν εμπνεει "τρομο" το παρουσιαστικο του? (που δεν ξερω πως εμπνεει τρομο το παρουσιαστικο ενος κοντουλη, σε σχεση με τους παιχτες του, γεματουλη που γινεται μελιτζανί το χρωμα του προσωπου του, αλλα κουβεντα να γινεται.) ή επειδη μονο εκεινος (και ο Αταμαν οταν τους εδινε στις συνεντευξεις) ειναι οκ επειδη λειτουργουν σε καποιο αλλο υψηλοτερο ψυχολογικο φασμα μαεστριας και προπονητικης διανοιας?
Ναι ακριβώς το ίδιο βλέπουμε, το one-off ξέσπαμα με το αδυσώπητο μπινελίκι που ρίχνει 40 λεπτά ο Μπαρτζώκας. Που ο ένας παίκτης του πήγε να τον δείρει και ο άλλος του λεγε "Πες και κανα μπράβο όλο με βρίζεις". 'Η ο Παπανικολάου έπρεπε να διακόψει τάιμ-άουτ με τον Ερυθρό Αστέρα και να του πει ν'ασχοληθεί με τον αγώνα. Έγινε μαν.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Πέμ Ιουν 13, 2024 7:03 pm

reignman έγραψε:
brandon_roy έγραψε:
Επειδη βλεπω τρομερη μα Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Η ευαισθησια για τον τροπο με τον οποιο ο Μπαρτζωκας επικοινωνει με τους παιχτες του στην διαρκεια των παιχνιδιων (αλλα καλυπτει τους παντες στις συνεντευξεις τυπου)... οποτε μια ερωτηση...

Η εκει ηταν ενταξει επειδη δεν εριχνε καντηλια ή οπως ειπε καποιος φιλος προσφατα, επειδη δεν ειναι ψιλολιγνος και δεν εμπνεει "τρομο" το παρουσιαστικο του? (που δεν ξερω πως εμπνεει τρομο το παρουσιαστικο ενος κοντουλη, σε σχεση με τους παιχτες του, γεματουλη που γινεται μελιτζανί το χρωμα του προσωπου του, αλλα κουβεντα να γινεται.) ή επειδη μονο εκεινος (και ο Αταμαν οταν τους εδινε στις συνεντευξεις) ειναι οκ επειδη λειτουργουν σε καποιο αλλο υψηλοτερο ψυχολογικο φασμα μαεστριας και προπονητικης διανοιας?
Εγώ είμαι Ολυμπιακός, το έγραψα και πριν αρκετοί προπονητές κάνουν διάφορα, άλλα αυτά που βλέπω από τον Μπαρτζώκα ξεπερνάνε πολλές φορές το όριο και γίνονται συνεχώς, εμενα με ενοχλεί και στην τελική δεν με νοιάζει τι κάνουν άλλοι προπονητές, εγώ σαν άνθρωπος δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω από τον Προπονητή...ο κάθενας φυσικά έχει και άλλη άποψη. Και να σου πω την αλήθεια κουράστικα να ακούω συνεχώς ναι ο δικός μας κάνει αυτό άλλα δες τι κάνει ο άλλος....αν θες την γνώμη μου όχι δεν μου αρέσει ούτε ο Αταμάν και δεν συζητάω καν για τον Γιανακόπουλο, κυριολεκτικά θα άλλαζα ομαδα αν είχαμε τέτοιο πρόεδρο, άλλα αυτό δεν αναιρεί οτι ο Μπαρτζώκας δεν φέρεται σωστά στους παίκτες.

0
germany96

Honorary
Reactions: 192

Πέμ Ιουν 13, 2024 7:06 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιουν 13, 2024 6:57 pm
...Στη περίπτωση του Παο για παράδειγμα, δεν πήγαιναν για το μάξιμουμ. Πήγαιναν για 36 πόντους. Ήταν κάτι πολύ συγκεκριμένο...
Για εμένα καλά έκαναν και πήγαιναν για διαφορά 36 πόντων αφού έτσι ήθελαν, πολύ καλά έκανε και ο Μπακατσιάς και πανηγύριζε τα τρίποντά του μερικά χρόνια νωρίτερα, επίσης πολύ καλά έκανε και ο Chamberlain και πήγαινε για 100 πόντους όταν έβλεπε ότι ήταν εφικτό όπως εξαιρετικά έκαναν και επιτράπηκαν τα καρφώματα στο αθλημα που ως κάποτε θεωρούνταν εξευτελιστικά.

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1245

Πέμ Ιουν 13, 2024 7:07 pm

τωρα αν το δουμε ψυχρα το θεμα 4ος τελικος μπορουμε να πουμε οτι η διαγορα της νικης ειναι το τριποντο απο το κεντρο και το οτι εχασε δυο βολες ο εξωγηι..ναν πατσιζει με το καλαθι και φαουλ του λεσορτ που πεταξε την μπαλα οπως οπως και μπηκε. Το γραφω για να τονισω ποσο λιγο απεχει η ηττα απο τη νικη στο μπασκετ και σιγουρ οχι με σκοπο να μειωσω την φοβερη αποδοση του παναθηναικου στο δευτερο μερος που μπηκε και γυρισε το παιχνιδ σε ενα δεκαλεπτο μεσα απο διαφαινομενο βατερλω σε δικαιοτατη νικη . αρα ενας ολυμπιακος που καταφερε να χασει 13 βολες εχασε παο εναν παναθηναικο που του πηγαν σχεδον ολα πριμα αφου ειχε την ψυχραιμια να αντεξει το βαρος των 11 ποντων διαφορας και να τη γυρισει υπερ του και να εκμεταλευτει στο επακρο το πολυ ταλεντο των παικτων του .αν ειχαν μπει πεντε βολες παραπανω θα μιλαγαμε για ατσαλενιες θελησεις ριφιουζ του λουζ καρδια του πρωταθλήτη και λοιπα γραφικα , ε τωρα κυριοι αν εχετε γερα κοτσια, ατσαλινα νευρα χαλκινα εντερα,και καρδια πρωταθλητη πηγαινετε στο ΟΑΚΑ και παρτε το πρωταθλημα κι αν γινει κατι τετοιο δεν πιστευω οτι θα υπαρξει μαπσκετικος φιλαθλους να μη σας βγαλει το καπελο ανεξαρτητα απο τις ομαδικες του προτιμησεις...

2
2 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Πέμ Ιουν 13, 2024 7:15 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Ιουν 13, 2024 7:07 pm
τωρα αν το δουμε ψυχρα το θεμα 4ος τελικος μπορουμε να πουμε οτι η διαγορα της νικης ειναι το τριποντο απο το κεντρο και το οτι εχασε δυο βολες ο εξωγηι..ναν πατσιζει με το καλαθι και φαουλ του λεσορτ που πεταξε την μπαλα οπως οπως και μπηκε. Το γραφω για να τονισω ποσο λιγο απεχει η ηττα απο τη νικη στο μπασκετ και σιγουρ οχι με σκοπο να μειωσω την φοβερη αποδοση του παναθηναικου στο δευτερο μερος που μπηκε και γυρισε το παιχνιδ σε ενα δεκαλεπτο μεσα απο διαφαινομενο βατερλω σε δικαιοτατη νικη . αρα ενας ολυμπιακος που καταφερε να χασει 13 βολες εχασε παο εναν παναθηναικο που του πηγαν σχεδον ολα πριμα αφου ειχε την ψυχραιμια να αντεξει το βαρος των 11 ποντων διαφορας και να τη γυρισει υπερ του και να εκμεταλευτει στο επακρο το πολυ ταλεντο των παικτων του .αν ειχαν μπει πεντε βολες παραπανω θα μιλαγαμε για ατσαλενιες θελησεις ριφιουζ του λουζ καρδια του πρωταθλήτη και λοιπα γραφικα , ε τωρα κυριοι αν εχετε γερα κοτσια, ατσαλινα νευρα χαλκινα εντερα,και καρδια πρωταθλητη πηγαινετε στο ΟΑΚΑ και παρτε το πρωταθλημα κι αν γινει κατι τετοιο δεν πιστευω οτι θα υπαρξει μαπσκετικος φιλαθλους να μη σας βγαλει το καπελο ανεξαρτητα απο τις ομαδικες του προτιμησεις...
Συμφωνώ σε όλα!!

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1522
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Ιουν 13, 2024 7:20 pm

Η μεγαλη διαφορα που εχει ο μπαρτζωκας με τον ομπραντοβιτς , τον αταμαν και αλλους οι οποιοι κατα καιρους κανουν σκουπιδια τους παικτες τους ειναι η εξης κατα την γνωμη μου :

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ .

Αν ο μπαρτζωκας ειχε κατακτησει καποια απο τις δυο τελευταιες ευρωλιγκες σε καουνας και βελιγραδι τοτε ο καθε γκος κανααν παπ κλπ θα εκανε το κοροιδο οτι και να ακουγε γιατι ο προπονητης ξερει .

Οταν ομως επανειλημμενως αποτυγχανεις τοτε ο παικτης παυει να εχει πιστη στο πλανο .

Το θεμα για τον ολυμπιακο δεν ειναι αν θα φυγει ο κανααν για να ερθει ο ντορσει , ουτε αν θα ειναι συμβατος πχ ο τζειμς που θελει πολλα σουτ με το μπασκετ μπαρτζωκα .

Το θεμα ειναι ποσοι απο αυτους που θα παραμεινουν συνεχιζουν να εχουν πιστη στο πλανο .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Ιουν 13, 2024 7:37 pm

Αντε παλι....

ξαναμανακαλωςξαναρθες.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Πέμ Ιουν 13, 2024 7:43 pm

Δεν μπορεί κάποιος με κάποιο τρόπο να κλειδώσει την ip ή κάτι τέλος πάντων να γλιτώσουμε?

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”