Ακριβώς αυτό θεωρώ και εγώ. Απλά το «θρυλικοί μάγκες Αγγελόπουλοι», το «my way», το «μέχρι τέλους» είναι παραμύθια της χαλιμάς. Αν δει κάποιος τους ισολογισμούς που έχουν υποχρεωτικά ανεβάσει θα δει καθαρά ότι το πάνε τουλάχιστον τα τελευταία 4 χρόνια έσοδα-έξοδα. Πραγματικά, χθες ήταν η ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο το λιγότερο αποπνικτική. Φίλος μου με πρόβλημα υγείας και αυτός σε ακριβό διαρκείας έφυγε στα 10’ που μπήκαμε μαζί γιατί πολύ απλά δεν άντεχε από την ζέστη 30’ λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Πραγματικά δεν σέβονται κανέναν από τους φιλάθλους που δίνουν από το υστέρημα τους για να δουν την ομάδα τους σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Προφανώς και δεν παίζει σάλιο για ανακαινίσεις, έστω τα βασικά (κλιματισμός, τουαλέτες) και τα περιμένουν από τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες να τα φτιάξουν. Πραγματικά, με την κατάσταση αυτή που επικρατεί στο στάβλο που έχουμε για γήπεδο δεν ξέρω πόσοι θα ανανεώσουν διαρκείας (ειδικά αυτοί που έχουν προβλήματα υγείας).Airman έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 3:04 pmtixeridekara έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 12:26 amΑνεξαρτήτως αποτελέσματος 5ου παιχνιδιού,πιστευω οτι περα απο δυο τρεις παικτες που ολοι λεμε οτι χρειαζονται ο Ολυμπιακος συνολικα σαν οργανισμος πρεπει να αναθεωρησει καποια πραγματα.
1. Αν η ομαδα συνεχισει με Μπαρτζωκα να βγαινει να τον στηριζει συνεχως σε ολα τα επιπεδα και οχι μονο σποραδικα οταν το πραγμα ξεφευγει εντελως.
2. Ο ιδιος ο Μπαρτζωκας πρεπει να βοηθησει τον εαυτο του. Δε γινεται στα μισα ματς να τσαντιζεται και να κοπανιεται επειδη οι αντιπαλοι βαζουν καλαθι, ε παιζουν κι αυτοι τι να κανουμε. Για μενα πρεπει να κανει μια γερη αυτοκριτικη και να κανει τα αλματα που πρεπει και θα τον πανε στην κορυφη. 2α. Ισως καποια αλλαγη ακομα και στο επθτελειο του που καθεται στον παγκο.
3. Γηπεδο
η ομαδα ειχε την ευκαιρια να βρεθει μπροστα απο τον μεγαλο αντιπαλο σε αυτο το κομματι ειχε την ευκαιρια να διεκδικησει να παρει το γηπεδο δικο της,να το εκσυγχρονισςι κλπ και ειχε επισης την ευκαρια να δημιουργησει ενα μπασκετικο κοινο. Δυστυχως φανηκε κατωτερη των περιστασεων και αυτο εχει να κανει πιατευω κυριως με τη διοικηση.
4. Στοχος πλανο και ουσια
Στοχος να ειναι μονο τα τροπαια. Οχι να ειμαστε ευχαριστημενοι που τρυπαμε το ταβανι. Να γινουμε εμεις το ταβανι.
Πλανο ξεκαθαρο και οχι αυτος ο αχταρμας που αρχισε φετος απο το καλοκαιρι.
Ουσια. Ουσια ειναι οτι για να ερθουν τα τροπαια πρπει να σκοραρεις παραπανω εστω ενα ποντο. Εμεις φετος δεν το ειδαμε αυτο εκει που μετραει πραγματικα.
Στην τελικη πας και πληρωνεις ενα αξιοσεβαστο για την εποχη ποσο για να δεις ενα ωραιο θεαμα. Το θεαμα αυτο λοιπον ειναι να παιξεις ενα ωραιο παιχνιδι. Εμεις φετος παντα προσαρμοζομασταν περισσοτερο στο να χαλασουμε το παιχνιδι του αλλου και επισης να κανουμε μια διαρκη υπερβαση.
Ανακεφαλαιωση
Διοικηση πιο στιβαρη εκει π πρεπει,να πεσει χρημα για γηπεδο και παικτες και τα υπολοιπα ειναι στο χερι προπονητη και παικτων οι οποιοι και αυτοι θα πρπει να κανουν ενα μονιμο step up στο ρολο τους και οχι μια φευγαλεα υπερβαση καποιες φορες.
Φίλε μου, τα γράφεις πολύ σωστά και κατά βάση έχεις δίκιο, όμως θα σου πω κάτι, βλέποντάς το τελείως αποστασιοποιημένα και όντας Παναθηναϊκός.
Ο κόουτς Μπαρτζωκας σαφέστατα και έχει κάνει μία αξιοσημείωτη δουλειά στον ΟΣΦΠ, για αυτό εκτιμώ ότι δεν πρέπει ουδείς να αμφιβάλει. Πολλές φορές στον ιδιωτικό τομέα, υποχρεούσαι να υπηρετείς και πράγματα τα οποία πιθανότατα δεν πιστεύεις, όμως έτσι στα ορίζουν οι εργοδότες σου, αυτοί δηλαδή που θέτουν και το χρηματικό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται το πράγμα. Ο κόουτς καθαρά προπονητικά διαβάζει τα παιχνίδια σωστά από πριν, παίρνει παίχτες καλούς για το μπάτζετ που πιθανότατα έχει, απλά δεν μπορεί να επέμβει σημαντικά στα παιχνίδια καθότι ακριβώς κατακλύζεται από συναισθήματα (οπαδικά και μη), τα οποία σαφώς και δεν τον αφήνουν να βλέπει καθαρά.
Η ευθύνη της διοίκησης πχ στην περίπτωση του κόουτς είναι τεράστια, σε πολλά. Σαφώς και πρέπει να στηρίζεις τον εργαζόμενό σου, αλλά κάποιες φορές θα πρέπει να τον φέρνεις και κατάματα με την πραγματικότητα. Οχι με καταστάσεις τύπου παρκινγκ φυσικά, προς θεού. Αλλά σίγουρα με κριτική. Όταν δέχεσαι τα λεγόμενα του κόουτς ως φυσιολογικά πάντα, δομείς ένα πλαίσιο στο οποίο πάντα θα υπάρχει δικαιολογία από μέρους του (πχ ο ΠΑΟ εκτέλεσε 10 βολές περισσότερες στο Game 3...το είπε ο κόουτς μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ...μετά το χθεσινό ας πούμε κατανοείς ότι δε μπορεί αυτό να σταθεί ως δικαιολογία... .το αποδομεί η ίδια η κατάσταση, η οποία αν θες τη γνώμη μου έχει αποδομήσει το όλο αφήγημα του μέχρι τέλους. Η λογική "να γίνω χαλίφης στην θέση του χαλίφη" μόνο ελληνική θα μπορούσε να είναι. και για τους δύο μεγάλους. Δυστυχώς.).
Σχετικά με τα τρόπαια που πρέπει να ορίζονται ως στόχοι, πέραν της Ρεάλ Μαδρίτης και της ΤΣΣΚΑ κάποτε δε μπορώ να φέρω στο μυαλό μου κανέναν άλλον σύλλογο, που να ξεκινάει με στόχο "πάμε να κατακτήσουμε την ευρωλίγκα". Ο,τι παίχτες και αν φέρεις, δεν παίζεις μόνος σου. Πχ πέρυσι έχασες το τρόπαιο για ένα σκοτωμένο σουτ. Πίκρα μεγάλη συμφωνώ, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν πήγε καλά η χρονιά επειδή και ότι δεν τρύπησες το ταβάνι σου. Υπάρχουν ακόμα 2 τουρκικές, 2 ισπανικές, 1 γαλλική, 1 ελληνική που διεκδικούν την κούπα εκτός από εσένα, πιθανότατα με μεγαλύτερα μπάτζετ από το δικό σου, κυρίως γιατί έχουν ποδοσφαιρικά τμήματα και παίρνουν χρήματα από εκεί ή ανύπαρκτη αθλητική φορολογία και πάει λέγοντας. Τώρα, αν μιλάς για Ελλάδα και για τους εγχώριους τίτλους, θεωρείς ότι έχουν κάποια σημασία ; Δηλαδή ας πούμε ότι αύριο παίρνεις το πρωτάθλημα. Επί της ουσίας είχες όλον και όλον έναν αντίπαλο, σε ένα πρωτάθλημα χαμηλότατου επιπέδου, που ακόμα και έναν τίτλο να πάρεις δε θα σε μεγαλώσει απαραίτητα ως σύλλογο. Εγώ πχ σαν Παναθηναϊκός νοιάζομαι αύριο να δω έναν τίμιο αγώνα, ένα ωραίο παιχνίδι και αν χάσω, η χρονιά μου θα είναι και πάλι σούπερ, καθότι έφτιαξα κορμό μετά από χρόνια, εμπιστεύομαι ΄έναν καλό κόουτς και κατάφερα να φτάσω στο μεγάλο τρόπαιο φέτος. Δεν μπορείς να πεις την προηγούμενη 3ετία αποτυχημένη για τον ΟΣΦΠ. Οταν πας στο φάιναλ φορ, έχεις χονδρικά 25% να το πάρεις, όμως έχεις και 75% να μην το κάνεις. Η πίκρα σας και η απογοήτευσή σας ενδυναμώνεται από το γεγονός ότι τα κατάφερε ο μεγάλος αντίπαλος με απλά μια παρουσία μετά από χρόνια. Δεν είναι όμως σωστή προσέγγιση αυτή, φίλτατε.
Για το γηπεδικό συγνώμη, αλλά η κατάσταση μυρίζει απαράδεκτα νοσηρή. Αντιλαμβάνομαι ότι ο ΟΣΦΠ περιμένει να πάρει το γήπεδο, αλλά μεταξύ μας δε γίνεται να περιμένεις να σου βάλουν κλιματιστικά ή να βάλεις κλιματισμό εφόσον πάρεις το γήπεδο. Ως σεβασμό προς τους αθλητές και τους ανθρώπους που πληρώνουν ένα εισιτήριο σε δύσκολες εποχές, βάλε βρε άνθρωπε του θεού 5-10 κλιματιστικά έστω και από την τσέπη σου και μεθαύριο αν δε σου δώσουν το γήπεδο και θες να φύγεις πχ, ξήλωσέ τα ..τι να πω.... Κάποτε η ίδια διοίκηση μας κορόιδευε αν θυμάσαι επειδή στηλιτεύσαμε το ότι το γήπεδο στη Λάρισα είχε 50 βαθμούς και δεν είχε κλιματισμό. Χθες λυπήθηκα τον κόουτς σου με το κουστούμι και ειλικρινά το επόμενο βήμα για τον κόουτς Αταμαν ήταν να βγάλει και το κοντομάνικο και να μείνει με κάνα μποξεράκι και σαγιονάρες. Απίθανα πράγματα....
Για το επιτελείο που αναφέρεις, εκτιμώ ότι πολλές φορές έχουν συγκρατήσει τον κόουτς από το να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα εστιάζεται εκεί πραγματικά...
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 96
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
2
2

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- reignman
- Reactions: 3190
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Οδευω στην 5η συνεχομενη χρονια χωρις διαρκειας.TuTiS έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 3:36 pm
Ακριβώς αυτό θεωρώ και εγώ. Απλά το «θρυλικοί μάγκες Αγγελόπουλοι», το «my way», το «μέχρι τέλους» είναι παραμύθια της χαλιμάς. Αν δει κάποιος τους ισολογισμούς που έχουν υποχρεωτικά ανεβάσει θα δει καθαρά ότι το πάνε τουλάχιστον τα τελευταία 4 χρόνια έσοδα-έξοδα. Πραγματικά, χθες ήταν η ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο το λιγότερο αποπνικτική. Φίλος μου με πρόβλημα υγείας και αυτός σε ακριβό διαρκείας έφυγε στα 10’ που μπήκαμε μαζί γιατί πολύ απλά δεν άντεχε από την ζέστη 30’ λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Πραγματικά δεν σέβονται κανέναν από τους φιλάθλους που δίνουν από το υστέρημα τους για να δουν την ομάδα τους σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Προφανώς και δεν παίζει σάλιο για ανακαινίσεις, έστω τα βασικά (κλιματισμός, τουαλέτες) και τα περιμένουν από τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες να τα φτιάξουν. Πραγματικά, με την κατάσταση αυτή που επικρατεί στο στάβλο που έχουμε για γήπεδο δεν ξέρω πόσοι θα ανανεώσουν διαρκείας (ειδικά αυτοί που έχουν προβλήματα υγείας).
το πραγμα εχει ξεφυγει με το γηπεδο. Το να το χαρακτηρισεις σταβλο το λες και sugarcoating. ουτε τα ζωα του σταβλου δεν ζουν σε τετοιες συνθηκες.
Σπασμενα καθισματα που ειναι σαν μινι τσουληθρες που καθεσαι και φοβασαι μην σκασεις με τις @@σακουλες σου στον σβερκο του μπροστινου, οποτε κανεις προσαγωγους και τετρακεφαλους καινουριους.
Στις ψηλες θεσεις πανω πανω, αραχνες και ιστοι (not kidding), ειχα παει μια φορα πριν 3 χρονια σε ενα παιχνιδι ευρωλιγκας, διπλα απο τις θεσεις μας ειχαν βαλει κατι διαχωριστικα πλεξιγκλας, που ανα φυλλο ειχε και ενα χοντρο κολωνάκι που σου εκοβε την οπτικη αν ησουν σε "λαθος" θεση και για κερασακι εκει που κατσαμε τα καθισματα ηταν τσουληθρακια, οποτε ειπα στην κοπελα μου να παμε πανω πανω να μην ενοχλουμε και κανεναν και ειχε ιστους και αραχνες.
Οποτε γυρισαμε ξανα στις θεσεις μας και στο ημιχρονο δεν αντεξα και της ειπα να παμε να φυγουμε. Κατα την εξοδο λεω... ας παω μια στις τουαλετες να αδειασω ντεποζιτα... και στα 10 μετρα μου εσκασε ολη η αμμωνια του Πειραια, γυρισαν τα ματια μου. Εχασα την αισθηση της οσφρησης για τα επομενα λεπτα.
Οταν μιλαμε για χαλι, μιλαμε για χαλι.
Δεν γινεται να μου απαιτεις ΧΧΧ χρηματικο ποσο και οι υπηρεσιες του γηπεδου να ειναι επιπεδου κοπρανα στα μουτρα μου. Απλα δεν γινεται.
Υ.Γ
Το πρωτο μου διαρκειας το πηρα το μακρινο 2002 οταν η ομαδα ηταν στον Κορυδαλλο.
Πηγαινα κυριολεκτικα με τα ποδια στο γηπεδο, δεν εχανα παιχνιδι. Παλι καλα ευχαριστηθηκα Εβανς και Ντεμαρκο Τζονσον τοτε.
Μεχρι και τη σεζον 18-19 ειχα διαρκειας καθε χρονο. Απλα καποια στιγμη εβαλα τον εαυτο μου ξεκαθαρα στην θεση του πελατη και ειπα enough is enough.
13
10
3

- tsoureki
- Reactions: 446
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εμ έτσι είναι. Και σκέψου και το άλλου. Χωρίς τα λεφτά των εισιτηρίων πως θα πληρωθούν οι τωρινοί και οι μελλοντικοί Μπραζντέικις του κόσμου.reignman έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 6:22 pmτους καημενους πολυεκατομμυριουχους...
στο μεταξυ πεθαινουμε απο τη ζεστη εμεις και σκεφτομαστε ποση ωρα να αναψουμε το aircο για να μην πεθανουμε πιο μετα οταν ερθει ο λογαριασμος του ηλεκτρικου.
Καντε υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανοοοοοοοοοοοος![]()
3
1
2

- nikolakias
- Reactions: 374
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως, μιας και το πήγαμε προς τα κει το θέμα, αυτό που μου βγάζει εμένα η όλη κατάσταση του Ολυμπιακού της εποχής των Αγγελόπουλων είναι το κλασσικό που συμβαίνει με οποιαδήποτε επένδυση δημοσίου στην Ελλάδα: ένα έργο, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, ολοκληρώνεται και, στη συνέχεια, εγκαταλείπεται στη μοίρα του. Είναι ξεκάθαρο αυτό από τη στάση των Αγγελόπουλων μετά το 2013. Ένιωσαν ότι κάπως έκαναν το χρέος τους με τις δύο Ευρωλίγκες (που περισσότερο τους έκατσαν παρά τις πήραν με το έτσι θέλω, όπως φέτος ο πρόεδρος των απέναντι) και μετά διατήρησαν στάση παρασημοφορημένων αποστράτων – δηλώσεις τύπου "η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας" αυτό φανερώνουν – ενώ Σπανούλης-Πρίντεζης, με κατάλληλη υποστήριξη, είχαν στάνταρ τουλάχιστον άλλη μια Ευρωλίγκα μέσα τους. Χαρακτηριστικο δείγμα επίσης το γεγονός ότι τα περασμένα λίγα χρόνια που οι απέναντι είχαν τα χάλια που είχαν εμείς, αντί να γυαλίζει το μάτι μας, φέρναμε Έισι, Χάρισον, Έλις και το κακό συναπάντημα. Νομίζω πάνω απ' όλα το πρόβλημα του μπασκετικού Ολυμπιακού είναι διοικητικό.
1
1

- kein
- Reactions: 796
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Sad but true.nikolakias έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 9:20 pmΝομίζω πάνω απ' όλα το πρόβλημα του μπασκετικού Ολυμπιακού είναι διοικητικό.
0

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- eddiedimitris
- Reactions: 673
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εσυ το θέτεις σε ετήσια βαση...εγω μιλαω πιο μακροπρόθεσμα....πχ επένδυση σε Έλληνες,επένδυση στο γηπεδο κλπshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 10:35 pmΔεν χρειαζεται να επικοινωνησουν τιποτα οι αφοι θα το καταλαβουμε απο τις μεταγραφικες κινησεις..Αν ερθει τζειμς βεζε φουρνιε κλαιμπερν κτλ ..(1-2 απο αυτους προφανως) θα ξερουμε οτι μαθαν απο τα λαθη τους..Αν ερθει ντορσει και κρις τζοουνς παει να πει οτι αυτη η στανη αυτο το τυρι βγαζει..
Το να πανε να σκάσουν ενα σωρο λεφτα για εναν 30ρη και εναν 35ρη δεν σου εξασφαλίζει μελλον
Μελλον σου εξασφαλίζουν το γηπεδο ,οι χορηγίες, και επένδυση σε φουρνιές οπως αυτη τον Παπανικολάου,Σλουκα κλπ
1
1

- shaq7
- Reactions: 6724
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
τι επενδυση να κανουν σε ελληνες? Κανα 2 καλοι που ειναι πιτσιρικαδες (σαμοντουροβ και ο αλλος που παιζει στην καρδιτσα ) τους εχει παρει ο παο..Μαντζουκα επισης..Επισης σιγα μην επενδυση,ας φερουν βεζε ντορσει και ειμαστε καλυμμενοι απο ελληνες που ετσι και αλλιως δεν σφυζουν απο ταλεντο.eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 10:39 pmΕσυ το θέτεις σε ετήσια βαση...εγω μιλαω πιο μακροπρόθεσμα....πχ επένδυση σε Έλληνες,επένδυση στο γηπεδο κλπshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 10:35 pmΔεν χρειαζεται να επικοινωνησουν τιποτα οι αφοι θα το καταλαβουμε απο τις μεταγραφικες κινησεις..Αν ερθει τζειμς βεζε φουρνιε κλαιμπερν κτλ ..(1-2 απο αυτους προφανως) θα ξερουμε οτι μαθαν απο τα λαθη τους..Αν ερθει ντορσει και κρις τζοουνς παει να πει οτι αυτη η στανη αυτο το τυρι βγαζει..
Το να πανε να σκάσουν ενα σωρο λεφτα για εναν 30ρη και εναν 35ρη δεν σου εξασφαλίζει μελλον
Μελλον σου εξασφαλίζουν το γηπεδο ,οι χορηγίες, και επένδυση σε φουρνιές οπως αυτη τον Παπανικολάου,Σλουκα κλπ
Το γηπεδο ειναι το βασικοτερο..και ο δπγ χωρις αυτο δεν θα εκανε τιποτα..Βεβαια το δικο μας ειναι χρεπι..Πρεπει να κινησουν τις διαδικασιες με το κρατος σωστα,ουτε αυτο βλεπω να κανουν.
Επισης οτι πρεπει να ανεβει το μπατζετ δεν ειναι κατι ετησιο..Εχει αποδειχτει οτι με αυτο που εχουμε κουπες δεν ερχονται,οποτε αν δεν μπορουν να βρουνε συμπαικτη,να βαλουν διαφημιση στο ονομα και τετοια.
1
1

- kein
- Reactions: 796
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό ακριβώς είναι η ουσία του θέματος. Αν πάρουν δυο παίχτες που βγάζει μάτια ότι λείπουν απ το ρόστερ για να φτάσουν στην κορυφή, Ε τότε βλέπουν τι παίζει και δείχνουν έμπρακτα ότι μπορούν να βοηθήσουν. Τώρα τα my way και λοιπά ρομαντικά και γω τα γουστάρω αλλά η κατάληξη είναι η γνωστή, φτάνεις στη ν πηγή και νερό δεν πίνεις γιατί λείπουν προσωπικότητες μπασκετικές. Να πεις ότι είχες φουρνιά ταλαντούχων όπως η γιου όγκο πλαστικά κάποτε να σου πω ναι, μαζί σου, αλλά δυστυχώς αυτά γίνονται μια στα 50 χρόνια.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 10:35 pmΔεν χρειαζεται να επικοινωνησουν τιποτα οι αφοι θα το καταλαβουμε απο τις μεταγραφικες κινησεις..Αν ερθει τζειμς βεζε φουρνιε κλαιμπερν κτλ ..(1-2 απο αυτους προφανως) θα ξερουμε οτι μαθαν απο τα λαθη τους..Αν ερθει ντορσει και κρις τζοουνς παει να πει οτι αυτη η στανη αυτο το τυρι βγαζει..
2
2

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- georbap
- Reactions: 1054
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι ακριβώς όπως τα λες.eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 10:12 pm
Μεχρι περσι τετοια εποχη ο Ολυμπιακός πανηγύριζε το 2 σερι πρωταθλημα και final four και ο Γιαννακοπουλος έβριζε την ομαδα του και έψαχνε να πουλήσει...
Ακομα και πριν λιγες μερες ανέφερε οτι θελει να πουλησει...
Και απο ολο αυτο με μια σχετικά κακη χρονια βγάζουμε προβληματική τη διοικηση?
Μαλιστα....
Αν κατι κανουν λαθος για μενα ειναι πως ολα αυτα τα χρονια δεν επικοινωνούν καθολου με τον κοσμο για τους στοχους της ομαδας....αν πχ ξηγιοντουσαν με ειλικρίνεια και σαφήνεια στον κοσμο για το budget και τους στοχους καθε χρονιάς αλλα και πιο μακροπρόθεσμα τα πραγματα θα ηταν αλλιως...
Επισης αν πχ θελουν μαι αλλο παίκτη να βοηθησει οικονομικα παλι θα επρεπε να το πουν...Η επικοινωνία λειπει κατα τη γνωμη μου
Το μόνο μου παράπονο είναι αυτό που αναφέρεις στο τέλος.
Δεν γίνεται όλο το καλοκαίρι να αραδιάζει ονόματα ο κάθε πικραμένος wannabe insider για να μαζέψει επισκεψιμότητα και να δημιουργούνται προσδοκίες που στο τέλος μετατρέπονται σε γκρίνια και πίεση στην ομάδα. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι με λιτές ανακοινώσεις τύπου "δεν ασχολούμαστε με παίκτες που έχουν συμβόλαιο" , μόνο αναβρασμό μπορούν να δημιουργήσουν και ειδικά όταν στην προκειμένη πληρώνουν λίγες μέρες μετά buy out για να φέρουν τον Μπραζντεικις. Αυτό ως παράδειγμα.
Τώρα για τα υπόλοιπα , θεωρώ περιττό να το αναλύσουμε .
Αν ποτέ καταλάβει ο μέσος φίλαθλος ότι το να ρίχνεις λεφτά στο μπασκετικό τμήμα είναι σαν να τα πετάς στην θάλασσα , τότε ίσως να το δούμε αλλιώς.
Δεν είπα να μην γίνεται κριτική και μάλιστα σκληρή όταν χρειάζεται , όχι όμως να φτάσουμε να λέμε ότι το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι το διοικητικό.
Σίγουρα πρέπει να γίνουν πράγματα και να διορθωθούν τα όποια λάθη , όμως το λέω ξανά για να το εμπεδώσουμε. Χάρη μας κάνουν!
0
- Sharp Shooter
- Reactions: 1087
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Σχετικά με Σάσα κι αν επιστρέψει μια σκέψη: μήπως προοριστεί για τη θέση 3 ώστε να μείνουν οι Πίτερς και Πετρουσεφ στο 4;
Έτσι έχεις ξεκούραστο και τον Παπ για να σου δίνει 15 ποιοτικά λεπτά, κι αν θες να παίξεις small ball κατεβάζεις και σχήματα με 3 γκαρντ και Σάσα στο 4.
Μια βασική πεντάδα του στυλ
Γουόκαπ
Δυάρι
Σάσα
Πίτερς
Μιλου-Φαλ
Θα διόρθωνε την ασουτίαση του Τομας αφού έχεις στην πεντάδα δυο ή εν δυνάμει τρεις δολοφόνους, άρα ανοίγουν οι χώροι για ποστ παιχνίδι του Μιλου ή πικ ν ρολς.
Στην άμυνα μπορεί ο Σάσα να μαρκάρει το αντίπαλο 4άρι που είναι πιο δυνατό κορμί και καλύτερος ριμπαουντερ από τον Πίτερς.
Πάντως στο αποκλειστικά 4 ο Σάσα δεν μου κάθεται με τίποτα.
Ουσιαστικά καπαρώνει τη θέση για 28-32 λεπτά… Παραφορτώνει τρελά τη φροντ λαιν και μπερδεύει τα πράγματα. Αν είναι φυσικά να ερθει δεν θα κολλήσουμε εκεί, αλλά κουβεντα να γίνεται…
Έτσι έχεις ξεκούραστο και τον Παπ για να σου δίνει 15 ποιοτικά λεπτά, κι αν θες να παίξεις small ball κατεβάζεις και σχήματα με 3 γκαρντ και Σάσα στο 4.
Μια βασική πεντάδα του στυλ
Γουόκαπ
Δυάρι
Σάσα
Πίτερς
Μιλου-Φαλ
Θα διόρθωνε την ασουτίαση του Τομας αφού έχεις στην πεντάδα δυο ή εν δυνάμει τρεις δολοφόνους, άρα ανοίγουν οι χώροι για ποστ παιχνίδι του Μιλου ή πικ ν ρολς.
Στην άμυνα μπορεί ο Σάσα να μαρκάρει το αντίπαλο 4άρι που είναι πιο δυνατό κορμί και καλύτερος ριμπαουντερ από τον Πίτερς.
Πάντως στο αποκλειστικά 4 ο Σάσα δεν μου κάθεται με τίποτα.
Ουσιαστικά καπαρώνει τη θέση για 28-32 λεπτά… Παραφορτώνει τρελά τη φροντ λαιν και μπερδεύει τα πράγματα. Αν είναι φυσικά να ερθει δεν θα κολλήσουμε εκεί, αλλά κουβεντα να γίνεται…
2
2

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- nikolas_asteri
- Reactions: 3079
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://x.com/seancunningham/status/180 ... V3gWi_TVNw
Ο κύριος εδώ (δημοσιογράφος των Κινγκς) λέει ότι ήταν μούφα η είδηση ότι θέλει να φύγει ο Βεζε.
Βάζω το κείμενο (δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται preview):
While Sasha Vezenkov remains frustrated with the lack of playing time in his first NBA season with the Sacramento Kings, I’m told by several sources that there is no truth to the report of his desire to leave the NBA. One source close to Vezenkov called the report “off base” and that he will honor his contract.
I’ve also been told the Kings want to keep him, but there’s also a market for him. Sacramento or perhaps another team that offers a larger rotational role remains to be seen.
Ο κύριος εδώ (δημοσιογράφος των Κινγκς) λέει ότι ήταν μούφα η είδηση ότι θέλει να φύγει ο Βεζε.
Βάζω το κείμενο (δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται preview):
While Sasha Vezenkov remains frustrated with the lack of playing time in his first NBA season with the Sacramento Kings, I’m told by several sources that there is no truth to the report of his desire to leave the NBA. One source close to Vezenkov called the report “off base” and that he will honor his contract.
I’ve also been told the Kings want to keep him, but there’s also a market for him. Sacramento or perhaps another team that offers a larger rotational role remains to be seen.
1
1