Ο κοουτς έχει πει ότι το πως συμπεριφέρεται σε ένα παίκτη εξαρτάται και από τον παίκτη. Δεν έχει με όλους την ίδια σχέση. Τον είδες ποτέ νε βρίζει τον Γουοκαπ, τον Μιλου, τον Φαλ και πολλούς άλλους; Τα πιο πολλά καντήλια τα τρώει ο Λαρε που τα θέλει ο οργανισμός του και το έχει πει και ο Μακκισικ που έχει πει ότι τον βλέπει σαν πατέρα. Επίσης σε συνέντευξη του έχει πει ότι σε παίκτες ευαίσθητους (Κλαβερ) δεν έλεγε ούτε κουβέντα. Γενικά αν βρείτε έναν παίκτη παλιό του κοουτς να πει κακή κουβέντα γι αυτόν σας ακούω. Άμα θέλετε μπορώ να σας πω εγώ δέκα που στάζουν μέλι. Παρατηρώ ότι πες πες όλο και κάτι θα μείνει, ακόμα και οι πιο μετριοπαθείς θα τον τσιμπήσουν τον παπά. Ειδικά άμα στραβώσουν τα αποτελέσματα. Έσπειρε τόσο καιρο το σδνα τώρα θα θερίσει.HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 6:36 pmΣε πιθανή ήττα του Ολυμπιακού αύριο θέλω να δω την αντίδραση του οργανισμού του.
Τις επόμενες μέρες θα καταλάβουμε πολλά για το μέλλον . Πάντως μεταξύ μας τώρα , φαντάζεται κανείς τον Τζέιμς η τον Ναν να κάθονται να τους βρίζει ο Μπαρτζώκας ? Πώς θα κοουτσάρει τέτοιο παίκτη . Και μη μου πείτε για Σβεντ , οι αντιδράσεις του Μπι πλέον είναι σε ακραίο βαθμό χειρότερες από όταν ήταν στη Μπαρτσελόνα ή την Ουνικς.
Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός, τελικοί Basket League 2023-24 (Game 4)
Συντονιστής: Captains
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- eddiedimitris

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι και μαλιστα νομιζω το golden κλεινει η στάθμευση μετα τις 12....Σε ευχαριστωnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 9:20 pmΜπορεί να παρκάρει μέσα αλλά μετά είναι μανούρα να βγει. Μπορεί να παρκάρει golden hall ή mall και να περπατήσει.eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 8:55 pmΠαιδια ξάδερφος απο Λαμια βρήκε εισητηριο να παει αυριο στο ματς...Επειδη εγω στο ΟΑΚΑ εχω να πατήσω απο οταν παιζαμε εμεις στο ποδοσφαιρο να ρωτησω ποιος ειναι ο ιδανικός τροπος να παει?
Αν παει με αμαξι θα βρει μεσα να παρκάρει?
Δε θελει ηλεκτρικό ...
Αν παρκάρει κανα mall και το παει ποδαράτο?
Ευχαριστω
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
12.30-1 μου είχαν πει όταν ρώτησα πριν καμία εβδομάδα.eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 9:27 pmΝαι και μαλιστα νομιζω το golden κλεινει η στάθμευση μετα τις 12....Σε ευχαριστωnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 9:20 pm
Μπορεί να παρκάρει μέσα αλλά μετά είναι μανούρα να βγει. Μπορεί να παρκάρει golden hall ή mall και να περπατήσει.

- georbap

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μπαρτζώκας είχε πει σε μια μεγάλη συνέντευξη μετά το τέλος της περσινής σεζόν ότι δεν φέρεται με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους παίκτες και πράττει ανάλογα με τα όρια του καθενός. Απόλυτα κατανοητό εφόσον μιλάμε για πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες.
Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν και περιπτώσεις που τα πράγματα θα ξεφύγουν , αλίμονο όμως αν θεωρούμε τόσο παράλογες τις δύο τρείς περιπτώσεις που θα προκύψουν στα πλαίσια της μεγάλης έντασης ενός παιχνιδιού.
Επίσης έχουμε δει τον Μπαρτζώκα να μιλάει χωρίς την πίεση του παιχνιδιού σε διάφορες συνεντεύξεις και πραγματικά είναι άλλος άνθρωπος και μάλιστα με πολύ ωραίο ύφος στον λόγο του . Λέτε λοιπόν οι παίκτες να μένουν στις αντιδράσεις που έχουν διάρκεια 40 λεπτά και όχι στον άνθρωπο με τον οποίο συναναστρέφονται αμέτρητες ώρες μέσα στον χρόνο;
Να ξεκαθαρίσω εδώ πως και εγώ θα προτιμούσα να είναι πιο ήρεμος και σίγουρα με δυσανασχετεί πολύ όταν αυτές οι αντιδράσεις συνοδεύονται από ύβρεις.
Μπορώ επομένως να κατανοήσω το γεγονός ότι αυτό δεν είναι αρεστό και σε άλλους ανθρώπους, ανεξάρτητα μάλιστα από την ομάδα που υποστηρίζουν.
Από την άλλη πάλι , με ενοχλεί αφάνταστα όταν κάποιοι χρησιμοποιούν ως πρόσχημα την συμπεριφορά του coach με σκοπό να δημιουργήσουν κλίμα και να φτιάξουν ιστορίες περί χαμένων αποδυτηρίων , με σκοπό να βλάψουν την ομάδα.
Συνήθως αυτοί διακρίνονται από επιλεκτική ευαισθησία και δεν τους ενδιαφέρει τι λέγεται αλλά ποιος το λέει.
Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν και περιπτώσεις που τα πράγματα θα ξεφύγουν , αλίμονο όμως αν θεωρούμε τόσο παράλογες τις δύο τρείς περιπτώσεις που θα προκύψουν στα πλαίσια της μεγάλης έντασης ενός παιχνιδιού.
Επίσης έχουμε δει τον Μπαρτζώκα να μιλάει χωρίς την πίεση του παιχνιδιού σε διάφορες συνεντεύξεις και πραγματικά είναι άλλος άνθρωπος και μάλιστα με πολύ ωραίο ύφος στον λόγο του . Λέτε λοιπόν οι παίκτες να μένουν στις αντιδράσεις που έχουν διάρκεια 40 λεπτά και όχι στον άνθρωπο με τον οποίο συναναστρέφονται αμέτρητες ώρες μέσα στον χρόνο;
Να ξεκαθαρίσω εδώ πως και εγώ θα προτιμούσα να είναι πιο ήρεμος και σίγουρα με δυσανασχετεί πολύ όταν αυτές οι αντιδράσεις συνοδεύονται από ύβρεις.
Μπορώ επομένως να κατανοήσω το γεγονός ότι αυτό δεν είναι αρεστό και σε άλλους ανθρώπους, ανεξάρτητα μάλιστα από την ομάδα που υποστηρίζουν.
Από την άλλη πάλι , με ενοχλεί αφάνταστα όταν κάποιοι χρησιμοποιούν ως πρόσχημα την συμπεριφορά του coach με σκοπό να δημιουργήσουν κλίμα και να φτιάξουν ιστορίες περί χαμένων αποδυτηρίων , με σκοπό να βλάψουν την ομάδα.
Συνήθως αυτοί διακρίνονται από επιλεκτική ευαισθησία και δεν τους ενδιαφέρει τι λέγεται αλλά ποιος το λέει.
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
μπραβο σουgolitog7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 9:21 pmΟ κοουτς έχει πει ότι το πως συμπεριφέρεται σε ένα παίκτη εξαρτάται και από τον παίκτη. Δεν έχει με όλους την ίδια σχέση. Τον είδες ποτέ νε βρίζει τον Γουοκαπ, τον Μιλου, τον Φαλ και πολλούς άλλους; Τα πιο πολλά καντήλια τα τρώει ο Λαρε που τα θέλει ο οργανισμός του και το έχει πει και ο Μακκισικ που έχει πει ότι τον βλέπει σαν πατέρα. Επίσης σε συνέντευξη του έχει πει ότι σε παίκτες ευαίσθητους (Κλαβερ) δεν έλεγε ούτε κουβέντα. Γενικά αν βρείτε έναν παίκτη παλιό του κοουτς να πει κακή κουβέντα γι αυτόν σας ακούω. Άμα θέλετε μπορώ να σας πω εγώ δέκα που στάζουν μέλι. Παρατηρώ ότι πες πες όλο και κάτι θα μείνει, ακόμα και οι πιο μετριοπαθείς θα τον τσιμπήσουν τον παπά. Ειδικά άμα στραβώσουν τα αποτελέσματα. Έσπειρε τόσο καιρο το σδνα τώρα θα θερίσει.HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 6:36 pmΣε πιθανή ήττα του Ολυμπιακού αύριο θέλω να δω την αντίδραση του οργανισμού του.
Τις επόμενες μέρες θα καταλάβουμε πολλά για το μέλλον . Πάντως μεταξύ μας τώρα , φαντάζεται κανείς τον Τζέιμς η τον Ναν να κάθονται να τους βρίζει ο Μπαρτζώκας ? Πώς θα κοουτσάρει τέτοιο παίκτη . Και μη μου πείτε για Σβεντ , οι αντιδράσεις του Μπι πλέον είναι σε ακραίο βαθμό χειρότερες από όταν ήταν στη Μπαρτσελόνα ή την Ουνικς.
Εγώ είμαι ΟΚ με όποιον τρόπο επιλέγει ένας προπονητης να επικοινωνεί με τους αθλητές που καθοδηγεί.
Αυτός ο τρόπος είναι κάτι στο οποίο εκπαιδεύονται όλοι απο την πρώτη μέρα συνεργασίας.
Και η κριτική που μπορεί να γίνεται απο τον φίλαθλο, είναι στο ίδιο μήκος κύματος με την κριτική που κάνει ο όποιος φίλαθλος για τη χρησιμοποίηση του κάθε αθλητή.
Δηλαδή μηδεν στο πηλίκο.
Για αυτό υπάρχουν αποδυτήρια και είναι άβατο, για αυτό λέγεται και ομάδα.
Αν το Μπαρτζώκα τον ακούγατε σε άδειο γήπεδο θα είχατε προφανώς μεγαλύτερο πρόβλημα. Αλλα δεν τον αφορά, τον όποιο μπαρτζώκα.
Το πράγμα αλλάζει όταν δεν υπάρχει αμοιβαία σεβασμός και το "βρίσιμο" ξεφεύγει απο το συμφωνηθέν και καταλήγει να γίνεται μείωση προσωπικότητας.
Απο τον συγκεκριμένο δεν έχω δεί κάτι τέτοιο.
Αυτός ο τρόπος είναι κάτι στο οποίο εκπαιδεύονται όλοι απο την πρώτη μέρα συνεργασίας.
Και η κριτική που μπορεί να γίνεται απο τον φίλαθλο, είναι στο ίδιο μήκος κύματος με την κριτική που κάνει ο όποιος φίλαθλος για τη χρησιμοποίηση του κάθε αθλητή.
Δηλαδή μηδεν στο πηλίκο.
Αν το Μπαρτζώκα τον ακούγατε σε άδειο γήπεδο θα είχατε προφανώς μεγαλύτερο πρόβλημα. Αλλα δεν τον αφορά, τον όποιο μπαρτζώκα.
Το πράγμα αλλάζει όταν δεν υπάρχει αμοιβαία σεβασμός και το "βρίσιμο" ξεφεύγει απο το συμφωνηθέν και καταλήγει να γίνεται μείωση προσωπικότητας.
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δηλαδη σου φαινεται φυσιολογικο εναν παιχτης να επιτιθεται να αγριες διαθεσεις στον προπονητη και μαλιστα την ωρα του αγωνα?polykos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 9:53 pmΕγώ είμαι ΟΚ με όποιον τρόπο επιλέγει ένας προπονητης να επικοινωνεί με τους αθλητές που καθοδηγεί.
Δηλαδή μηδεν στο πηλίκο.
το θεωρεις οτι λειτουργει σωστα αυτο το μοντελο και ειναι το ιδανικοτερο σε μια ομαδα?
-
EPTASFAIROS13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο μοναδικός λόγος για να φύγει πλέον ο Μπαρτζωκας από τον Ολυμπιακό θα είναι η συμπεριφορά του προς τους παίχτες και όχι όλα τα άλλα, κοινώς τα αποδυτηρια. Στα μεταγραφικά φέτος λίγο τα μπουρδουκλωσε αλλά παρουσίασε τοπ έργο όλα αυτά τα χρονια. Πόσο πιο πάνω μπορεί να προσφέρει;;;;. θα μπορούσε να πει κάποιος. Μήπως έπιασε ταβάνι και ήλθε η ώρα να έλθουν 2 πολύ δυνατά ονόματα στον Πειραιά με Σπανουλη και όχι "εργάτες";;; η μήπως βολεύει τους προέδρους;;;;; Στο τέλος θα αποκυθει κάνοντας τα χατήρια τους.
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sport24.gr/basket/giannakop ... 32735.html
Τι να πω,οτι δε μ αρεσε;;;;;;;;;......αναρτηση με χιουμορ......δε με χαλανε τετοιου ειδους πλακες.....
Τι να πω,οτι δε μ αρεσε;;;;;;;;;......αναρτηση με χιουμορ......δε με χαλανε τετοιου ειδους πλακες.....
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Σπανουλης για ποιο λογο αναφερεται?
Στο Περιστερι κανει την πτυχιακη του (αφου σκιπαρε τελειως το κομματι βοηθος προπονητη και ομαδα χαμηλοτερης κατηγοριας).
Να παει σε μια Ζαλγκιρις, Αλμπα, Βιλερμπαν σε επιπεδο euroleague ομως να κανει το αγροτικο και την ειδικοτητα του.
Ο Ολυμπιακος δεν προσφερεται για να μαθει κανεις στου κασιδη την κεφαλα. Ο Ζουρος το κομπιουτε δεν μετραει.
Γνωμη μου.
Στο Περιστερι κανει την πτυχιακη του (αφου σκιπαρε τελειως το κομματι βοηθος προπονητη και ομαδα χαμηλοτερης κατηγοριας).
Να παει σε μια Ζαλγκιρις, Αλμπα, Βιλερμπαν σε επιπεδο euroleague ομως να κανει το αγροτικο και την ειδικοτητα του.
Ο Ολυμπιακος δεν προσφερεται για να μαθει κανεις στου κασιδη την κεφαλα. Ο Ζουρος το κομπιουτε δεν μετραει.
Γνωμη μου.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν εχεις αστρο αυτα παραβλεπονται .
Ενας καποτε εγινε σε ενα βραδυ απο παικτης προπονητης και πηρε απο την πρωτη χρονια πρωταθλητριων . Μετα πηρε κι αλλα .
Ενας αλλος στην απο κει πλευρα ηταν τηλεσχολιαστης , εγινε προπονητης σε κατι σπλας μπραδερς και τα σαρωσε ολα .
Υπαρχουν αλλοι που ηταν πολλα υποσχομενοι και παρα τα αγροτικα και τα ντοκτορα ακομα δεν τα εχουν καταφερει ( πχ γιασικεβιτσιους ) .
Αν βρεθεις την σωστη στιγμη στην σωστη ομαδα ολα γινονται .
ΥΓ: Μπαρτζωκας με την πρωτη χρονια στην διοργανωση πηρε ευρωλιγκα .
Σαντσο παντζα στην ρεαλ , με την πρωτη χρονια χεντ κοουτς ευρωλιγκα ( αυτος ηταν βοηθος βεβαια ) .
Ενας καποτε εγινε σε ενα βραδυ απο παικτης προπονητης και πηρε απο την πρωτη χρονια πρωταθλητριων . Μετα πηρε κι αλλα .
Ενας αλλος στην απο κει πλευρα ηταν τηλεσχολιαστης , εγινε προπονητης σε κατι σπλας μπραδερς και τα σαρωσε ολα .
Υπαρχουν αλλοι που ηταν πολλα υποσχομενοι και παρα τα αγροτικα και τα ντοκτορα ακομα δεν τα εχουν καταφερει ( πχ γιασικεβιτσιους ) .
Αν βρεθεις την σωστη στιγμη στην σωστη ομαδα ολα γινονται .
ΥΓ: Μπαρτζωκας με την πρωτη χρονια στην διοργανωση πηρε ευρωλιγκα .
Σαντσο παντζα στην ρεαλ , με την πρωτη χρονια χεντ κοουτς ευρωλιγκα ( αυτος ηταν βοηθος βεβαια ) .
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και ο Γκος sdna διαβάζει που πήγε να του πάρει τα μέτρα;golitog7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 9:21 pmΟ κοουτς έχει πει ότι το πως συμπεριφέρεται σε ένα παίκτη εξαρτάται και από τον παίκτη. Δεν έχει με όλους την ίδια σχέση. Τον είδες ποτέ νε βρίζει τον Γουοκαπ, τον Μιλου, τον Φαλ και πολλούς άλλους; Τα πιο πολλά καντήλια τα τρώει ο Λαρε που τα θέλει ο οργανισμός του και το έχει πει και ο Μακκισικ που έχει πει ότι τον βλέπει σαν πατέρα. Επίσης σε συνέντευξη του έχει πει ότι σε παίκτες ευαίσθητους (Κλαβερ) δεν έλεγε ούτε κουβέντα. Γενικά αν βρείτε έναν παίκτη παλιό του κοουτς να πει κακή κουβέντα γι αυτόν σας ακούω. Άμα θέλετε μπορώ να σας πω εγώ δέκα που στάζουν μέλι. Παρατηρώ ότι πες πες όλο και κάτι θα μείνει, ακόμα και οι πιο μετριοπαθείς θα τον τσιμπήσουν τον παπά. Ειδικά άμα στραβώσουν τα αποτελέσματα. Έσπειρε τόσο καιρο το σδνα τώρα θα θερίσει.HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 6:36 pmΣε πιθανή ήττα του Ολυμπιακού αύριο θέλω να δω την αντίδραση του οργανισμού του.
-
Elvetos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μετά το χθεσινό αποφάσισα να απέχω απο όλα τα topics που έχουν να κάνουν με Ελληνικές διοργανώσεις. Το βρίσκω τελείως meaningless να σχολιάσω το μπασκετάκι, όταν υπάρχουν άλλες νοσηρότητες οι οποίες θα έπρεπε να σχολιαστούν για να αλλάξουν, και είναι η πηγή όλων των προβλημάτων και της τοξικότητας στην οποία συνεχώς αναφέρεστε εδώ μέσα. Είχα γράψει ένα σεντόνι, αλλά όταν πάτησα υποβολή αυτή δεν πραγματοποιήθηκε λόγω πρόσωρινού προβλήματος με τη σύνδεση. Βαριέμαι να ξαναγράφω επί μισή ώρα.
Αυτά.
Αυτά.
Προσωπικα δεν καταλαβα το λογο αποχωρησης σου. Καθολου αυτονοητος δεν ειναι, αν θελει μας εξηγεις.Tracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 13, 2024 1:38 amΚαλησπέρα και πάλι στην ομάδα! Δυστυχώς αυτό θα είναι το τελευταίο μου ποστ έβερ στο φόρουμ και νομίζω πως μετά το σημερινό ματς καταλαβαίνετε όλοι γιατί (αν και άλλοι λόγοι με οδήγησαν να απέχω αυτόν τον καιρό), καθώς σήμερα έχασε το μπάσκετ (και δεν νοιώθω οτι αυτό το φόρουμ μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτά που θέλω και στα πιστεύω μου για το άθλημα).
Θα γράψω την τελευταία μου ανάλυση (αν και λίγο γρήγορη) σε αυτό το φόρουμ, που ουσιαστικά ήταν και το αγαπημένο μου θέμα, μαζί με αυτό το τιμημένο νήμα των μεταγραφών. Πάμε!
Όπως και με Μακάμπι, έτσι και ο Οσφπ μας χτυπάει αλύπητα στα σκριν με Λεσορτ στα πικ εν ρολ (λόγο μετριοκακού iq) και στις περιστροφές τα αργά πόδια του Μήτο. Ουσιαστικά τα πάντα αμυντικά κρίνονται απο αυτήν την αδυναμία μας. Οπότε όλες οι δράσεις και τα plays του οσφπ, έχουν σαν στόχο να χτυπήσουν αυτο το πράγμα. Κυρίως με κεντρικά πικ εν ρολ (pin down screen για να ξεμαρκαριστεί ο παικτης) και βάζοντας στην πλάτη τον εκάστωτε αμυντικό μας (κατα την δράση του σκριν) ο Γκος με τον Ουόκαπ (εξαιρετικοί σε αυτό το κομμάτι) δημιούργησαν τρελά προβλήματα στην άμυνα μας (λόγο και οτι ειδικά ο Ναν ήταν αρκετά αφελής, αλλά και ο Σλούκας αδύναμος να σπαει καλά τα σκριν). Είδαμε ακόμα και πολλά side πικ εν ρολ με στόχο να μην υπάρχει βοήθεια στην αδύνατη πλευρά (κόβει ο wing του οσφπ και παίζουν 2vs2) ώστε να βάλει παραπάνω σκέψη στην άμυνα ποιος θα πάει να καλύψει τον ψηλό (κακός όλη την χρονιά εδώ η ομάδα, ενώ κάποιες. Ταυτόχρονα, η απουσία μπλοκ άουτ μας έχει κάνει να χάνουμε και άπειρα ριμπαουντ δίνοντας παραπάνω κατοχές και σκορ στον οσφπ.
Επιθετικά κυρίως με 1vs1 και πικ εν ρολ δράσεις σε διαφορετικές μορφές προσπαθούμε να επιτεθούμε στα αργά πόδια του Μίλου (ώστε να τον κουράσουμε και για την επίθεση) ή το αδύναμο upper body του Πετρουσεφ, κυρίως με Ναν αλλά και σλούκα, ενω το ιδιο αλλα με mid range παιχνίδι δίνουμε εκτελέσεις για τον Γκραντ. Για να απαντήσει ο Οσφπ αυτην την αδυναμία, αλλα και να κόψει την δημιουργία προς Λεσορτ, μαζεύει όλη την άμυνα μέσα στη ρακέτα, ρισκάροντας πάρα πολυ το τρίποντο (σε όλη την σειρά).
Στο β ημίχρονο όλα αυτά άλλαξαν, καθώς εμείς πιέσαμε πάρα πολύ το αντίπαλο γκαρντ ώστε να μην πάει στις θέσεις που θέλει, ενώ με Χουάντσο να θυμίζει ΔΔ στις περιστροφές (πραγματικά ηταν παντού!) έκλεισε τις passing lines του Οσφπ (του κλεισε δηλαδη την κυκλοφορία της μπάλας) με αποτέλεσμα ουσιαστικά να μην μπορεί να σκοράρει καθόλου σε όλο το β μέρος. Επιθετικά δεν αλλάξαμε κάτι (και ούτε πρόκειται με Αταμαν) απλώς ο Γκραντ πρωτα και μετα ο Ναν ηταν στην ζώνη του Λυκόφωτος, σκόραρε με όλους τους πιθανούς τρόπους απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Ουσιαστικά μετέτρεψε όλη αυτήν την ορμη του Γκραντ και του Χουαντσο στην άμυνα, σε ρυθμο, ψυχολογία και refuse to lose mentality στο 4ο δεκάλεπτο. Πρακτικά, μόλις θωρακίσαμε το ζωγραφιστό και έπρεπε ο Οσφπ να παει και στο 1vs1, το ματς τελείωσε για αυτούς, καθώς 1vs1 παιχνίδι (εκεί που κρίνονται δηλαδή οι τίτλοι) δεν έχει καθόλου!
Γενικά θεωρώ οτι ο Αταμάν ξέρει οτι αν παίξουμε και βγάλουμε όλη την ενέργεια που έχουμε για ένα διάστημα, απλώς δεν έχουμε αντίπαλο σε όλη την Ευρώπη. Απλώς λόγο μικρού rotation και όχι τόσο καλού δεσίματος ακόμα (όπως ο οσφπ) λόγο πρώτης χρονιάς μια ομάδας με 12 νέους παίκτες, προσπαθεί να κάνει διαχείριση των δυνάμεων και στο β ημίχρονο να παίξουν σε full mode. Δεν ειναι τυχαίο που σε όλα τα ματς απο Πλει Οφφ και έπειτα, στο Β ημιίχρονο τρώνε την σκόνη μας (και ας χάσαμε δυο από Οσφπ, στα τελευταία λεπτά επιστρέφαμε).
Ο Οσφπ φέτος τα μόνα πράγματα που έχει πραγματικά σε τοπ επίπεδο ειναι το physicality (τοπ άμυνα σε αυτο στην Ευρώπη, αν και σήμερα δεν ηταν ακριβώς physical) και την κυκλοφορία της μπάλας (και εννοείται και χημεία ομάδας). Μόλις ανεβάσαμε λίγο την πίεση και το physicality, ενώ με χουάντσο στις περιστροφές κλείσαμε την κυκλοφορία της μπάλας, ο οσφπ σκόραρε με το σταγονόμετρο.
Για το 5ο ματς, θεωρώ οτι πολύ δύσκολα δεν θα το παρει ο Παο, αν και με τέτοια σκληράδα που έχει ο Οσφπ, δεν ειναι εύκολο να ξεφύγεις και αν ειναι κοντά το σκορ όλα γίνονται! Αν ο Αταμαν κλείσει από νωρίς το ζωγραφιστό (ρισκάροντας κάποια λίγα τρίποντα απο Παπ-Ουοκαπ) και δεν χάσει πολλα αμυντικά ριμπαουντ, τοτε θα έχει κάνει κάτι παραπάνω απο την μισή δουλειά ήδη.
ΥΓ1 Ναν Υπερπαίκτης, αλλά όταν θολώνει, πρέπει να βγαίνει αλλαγή, να διαβάζει το ματς και να μπαίνει παλι ξέροντας τι θα πρέπει να κάνει, όπως και σήμερα!
ΥΓ2 Τι να πει κανείς για Γκραντ? Η τάπα που κάνει ειναι απο άλλο πλανήτη! Ψηφίστε τώρα, δεν ειναι ο Γκραντ η πιο πετυχημένη πρόταση στο τόπικ των μεταγραφών σε αυτό το φόρουμ όλων των εποχών?![]()
![]()
ΥΓ3 Αν θέλετε διαγράψτε τελείως το προφίλ μου, αλλά αυτό το ποστ θα ήθελα να μείνει. Ευχαριστώ!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο