Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 08, 2024 10:00 am

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 9:09 am
Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 2:03 am

Έχω την εντύπωση από αυτά που ακούω δεξιά και αριστερά, ότι το ΣΕΦ το δυναμιτισε ο Σλούκας με κάτι μεσαία δάκτυλα αλά Άντζας και να δείχνει τα αστέρια στο έμβλημα και διάφορα
Παιδιά δεν μπορώ να ακούω κάτι τέτοια, είτε αφορούν τον Μπαρτζώκα, είτε τον Σλούκα είτε δεν ξέρω ποιον, Έχεις ένα γήπεδο να τον βρίζει, και όχι αυτόν αλλά την μάνα του και την οικογένεια του και το κλίμα το δυναμίτισε ο Σλούκας που έδειξε το σήμα με τα 7 αστέρια; Και ακούω ότι και το γήπεδο ήταν εκκλησία, ότι στις 5 προειδοποιήσεις για υβριστικά πρέπει να εκκενωθεί η αντίστοιχη εξέδρα, Ποιες 5 προειδοποιήσεις; Βρίζεις εν χωρό κάποιον ή την οικογένεια του ή την μάνα του; Εκκένωση της εξέδρας εκεί για παραδειγματισμό των άλλων.
Ο Κάνααν το ίδιο, χαιρόμαστε και γελάμε για το trash talking, μαζί σας κι εγώ ότι ήταν και είναι μέρος του παιχνιδιου αλλά υπάρχουν και όρια, και ο Καναάν αποκάλεσε ένα πρώην συμπαίκτη του πουλημένο, δεν αντιλαμβάνομαι που είναι το αστείο και τον Γουοκάπ να γελάει με αυτό. Άλλο το πάθος, άλλο να προσπαθείς να ρίξεις την ψυχολογία του αντιπάλου και άλλο κάτι τέτοιο που δεν είναι καθόλου "αθώο", για τον Αταμάν συμφωνώ με τον Γιώργο, ευκαιρία γύρευε να πάρει τις τεχνικές ποινές στο τέλος, δεν ξέρω πόσο παρεμβατικός είναι και πόσο μεγάλος προπονητής αλλά σίγουρα είναι εξπέρ στα ψυχολογικά παιχνίδια, κάτι που δεν το έχει ο Μπαρτζώκας.

Λέω να επιστρέψω και στα αγωνιστικά. Είδαμε ενδιαφέροντα πράγματα, τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει με τον Πολωνό αντί τον Λεσόρτ, δεν νομίζω να έχει γίνει πολλές φορές, να στοχεύει στα μις ματς και να ποστάρει τους παίκτες του Ολυμπιακού, Γκριγκόνις, Παπαπέτρου να προσπαθούν πολύ και τον Λεσόρτ να είναι εξαιρετικός όταν ήταν μπροστά. Δεν μπόρεσαν όμως να κόψουν την κυκλοφορία στον Ολυμπιακό καθόλου που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει όποτε ήθελε. Μεγάλη στιγμή για μένα η τρομερή τάπα του Χουάντσο στον Παπανικολάου και αμέσως στην συνέχεια της φάσης ο Παπανικολάου βάζει μεγάλο τρίποντο.
Ο Αταμάν στις πόσες προσβλητικές και προκλητικές δηλώσεις πρέπει να τιμωρηθεί; Ο πρόεδρος σας πότε θα πάψει να σπέρνει τοξικότητα και μίσος;
Κατά τα άλλα, σας πείραξε ο Κάνααν...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3288
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 08, 2024 10:05 am

Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 9:42 am

Όσον αφορά την κερκίδα, εγώ παλιότερα θυμάμαι ολόκληρο ΟΑΚΑ επί χρόνια να λέει στον Σπανούλη για την Ολυμπία και μόνο δύο φορές σε 11 χρόνια στον Ολυμπιακό αντέδρασε. Μια στον 5ο τελικό του 2012 μέσα στο ΣΕΦ στο +16 που έβγαλε γλώσσα σε τρίποντο και μια φορά στο ΟΑΚΑ που έδειξε αυτιά μετά από το αποπανω εμετικό σύνθημα . Και αργότερα αγκαλιαζοταν με τον Θανάση Γιαννακόπουλο και δεν έδειχνε ούτε δαφνοστεφανωμένους ούτε σχολίαζε πρώην συμπαίκτες αρνητικά

Εγώ δεν άκουσα τέτοια για τον Σλούκα στο ΣΕΦ , δεν άκουσα συνθήματα για συζύγους και παιδιά, ούτε κάποια εξωπραγματική λύσσα κατά του προσώπου του , ήρθε έβγαζε γλώσσες έδειχνε τριφύλλια και αστέρια, γελαγε ειρωνικά και μοιραία η μάζα θα σε βρίσει

Τέλος πάντων, είμαι οπαδός με κόκκινα γυαλιά οπότε δεν ξέρω κι αν έχει νόημα όλο αυτό . Δεν θα με πείραζε καθόλου αν επειδή τον έβριζε η κερκίδα μετά από κάποιο μεγάλο σουτ έκανε κάποια κίνηση με γλώσσα αυτιά κλπ αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με άνθρωπο που είναι αδικαιολόγητα λαλιστατος σε ειρωνείες και σε οπαδιλικι σε σημείο μένους για τον Ολυμπιακό. Δεν τα έχω ξαναδεί ποτέ ξανά αυτά στα 15 - 16 χρόνια που βλέπω ελληνικό μπάσκετ
Δεν βλέπω τι θέλεις να αποδείξεις με αυτά. Έχουμε διαβαθμίσεις στις βρισιές; Αν σου βρίζουν την μάνα σου πρέπει να μένεις ατάραχος αλλά πρέπει να αντιδράσεις αν βρίζουν τα παιδιά σου; Πρέπει να αντιδράς στα πολύ εμετικά αλλά όχι στα λιγότερο εμετικά και άρα χθες είμαστε εντάξει; Δεν βλέπω και το τι ενδιαφέρει το τι έκανε ο Σπανούλης, επειδή ο Σπανούλης ή ο κάθε παίκτης μπορεί να άκουγε και να μην αντιδράει πρέπει να κάνει και το ίδιο ο Σλούκας και δυναμίτισε και το κλίμα επειδή έδειξε το σήμα του; Δηλαδή εξισώνουμε τις βρισιές με μια χειρονομία; Αυτόν που αντιδράει με αυτόν που προκαλεί; Μετατρέπουμε τον θύτη σε φταίχτη; Κι εμένα με πείραξε με το πως έφυγε και με το τι έκανε μετά, τις μπηχτές που πετάει, και με δικαιολογεί αυτό να πάω στο γήπεδο να τον βρίσω; Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει στα άναδρα ούγκανα καμίας ομάδας, καμία εξίσωση δεν γίνεται σ' αυτόν που βρίζει με αυτόν που πρέπει να τα υπομένει ατάραχος.
vulkanraven έγραψε:

Ο Αταμάν στις πόσες προσβλητικές και προκλητικές δηλώσεις πρέπει να τιμωρηθεί; Ο πρόεδρος σας πότε θα πάψει να σπέρνει τοξικότητα και μίσος;
Μάλλον μπέρδεψες την ομάδα μου. Αν κάνει προσβλητικές και προκλητικές δηλώσεις ο Αταμάν ή και ο Μπαρτζώκας ας τιμωρηθούν, δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ; Ας βάλουν τις ποινές που αναλογούν, έξω από το γήπεδο, τώρα για τις τεχνικές ποινές και τις διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές υπάρχουν από τότε που υπάρχει το άθλημα φαντάζομαι, στα δικά μας από τον Ιωαννίδη, τον Ίβκοβιτς και τον Ζοτς έως τώρα, ακόμα και από τον Τρινκιέρι, όλοι οι προπονητές προσπαθούν να επηρεάσουν το παιχνίδι και αν παραφερθούν παίρνουν τεχνικές ποινές.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2043
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Ιουν 08, 2024 10:13 am

Conan1982 έγραψε:

Δεν βλέπω τι θέλεις να αποδείξεις με αυτά. Έχουμε διαβαθμίσεις στις βρισιές; Αν σου βρίζουν την μάνα σου πρέπει να μένεις ατάραχος αλλά πρέπει να αντιδράσεις αν βρίζουν τα παιδιά σου; Πρέπει να αντιδράς στα πολύ εμετικά αλλά όχι στα λιγότερο εμετικά και άρα χθες είμαστε εντάξει; Δεν βλέπω και το τι ενδιαφέρει το τι έκανε ο Σπανούλης, επειδή ο Σπανούλης ή ο κάθε παίκτης μπορεί να άκουγε και να μην αντιδράει πρέπει να κάνει και το ίδιο ο Σλούκας και δυναμίτισε και το κλίμα επειδή έδειξε το σήμα του; Δηλαδή εξισώνουμε τις βρισιές με μια χειρονομία; Αυτόν που αντιδράει με αυτόν που προκαλεί; Μετατρέπουμε τον θύτη σε φταίχτη; Κι εμένα με πείραξε με το πως έφυγε και με το τι έκανε μετά, τις μπηχτές που πετάει, και με δικαιολογεί αυτό να πάω στο γήπεδο να τον βρίσω; Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει στα άναδρα ούγκανα καμίας ομάδας, καμία εξίσωση δεν γίνεται σ' αυτόν που βρίζει με αυτόν που πρέπει να τα υπομένει ατάραχος.
Άστο δεν συντονιζομαστε, όλα καλά

Δεν θέλω να αποδείξω τίποτα, ούτε με ενδιαφέρει να σώσω τον ελληνικό αθλητισμό και τα ελληνικά γήπεδα από αουγκανους. Ο κόσμος σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ θα βρίζει και δεν θα το αλλάξω εγώ αυτό. Δεν πάω και γήπεδο κιόλας για το αλλάξω

Θα συνεχίσω να φτιαχνομαι με παίκτες σαν τον Κανααν και θα συνεχίσω να μην θεωρώ "θύμα" τον Σλούκα συγκεκριμένα. Όταν η κερκίδα εβριζε Παπαπέτρου στεναχωριομουν γιατί δεν προκάλεσε ποτέ ( και ήταν και πιο ακραίες και εμετικές βρισιές, σεξιστικές κιόλας , ο πατος των πατων ) απλά πήγε στην ομάδα που ήταν μάλλον από μωρό παιδί . Για τον Σλούκα δεν με νοιάζει, ούτε με νοιάζει που έπαιζε τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό λες και του χρωστάμε κάτι , ούτε εκείνον τον νοιάζει εμφανώς

Ούτε ευχολόγια θα κάνω ούτε Παναγίτσα θα το παίξω

Οπότε ας πάμε παρακάτω, δεν έχει νόημα

0
tarp7

allstar
Reactions: 1980

Σάβ Ιουν 08, 2024 10:17 am

Όταν λέμε ότι είμαστε κατά της τοξικότητας, δεν σημαίνει ότι είμαστε κατά της τοξικότητας των παναθηναϊκών και υπέρ της δικής μας. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι όλες οι εποχές ίδιες και οι χώρες ίδιες. Στα Βαλκάνια που οι Μάο Μάο της εξέδρας δεν αργεί να τα κάνει όλα λίμπα και την τόση βία που υπάρχει στη κοινωνία οι πάντες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, τύπος και υπογραμως που λένε . Αν θέλουμε να έχουμε σοβαρό αθλητισμό κι όχι τσιρκο

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3288
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Ιουν 08, 2024 10:19 am

οκ, εγώ πάλι έχω μια δυσανεξία στις βρισιές και θεωρώ πως είναι και εύκολο να σταματήσουν αν με το που βρίσουν κάποιον εκκενώνουν την εξέδρα για να αρχίσει ξανά το παιχνίδι. Απλά πράγματα, το πόσα χρόνια γίνεται κάτι με αφήνει αδιάφορο για το αν πρέπει να συνεχίσει να γίνεται. Το καταλαβαίνω πως κάποιοι δεν το θεωρούν κακό, δεν θα σου κρατήσω και...κακία για το τι πιστεύεις εσύ κι εγώ. Αυτό όμως που δεν δέχομαι πραγματικά σαν άποψη λογική δεν είναι το θέμα με το αν οι βρισιές είναι φυσιολογικές ή όχι, είναι η άποψη ότι αυτός που τις ακούει είναι υποχρεωμένος να τις ακούει ατάραχος και ότι αν δεν το κάνει είναι και αυτός που προκαλεί κιόλας. Μάλλον εδώ δεν έχουμε σημείο τομής.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 08, 2024 10:22 am

Conan1982 έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 9:42 am

Όσον αφορά την κερκίδα, εγώ παλιότερα θυμάμαι ολόκληρο ΟΑΚΑ επί χρόνια να λέει στον Σπανούλη για την Ολυμπία και μόνο δύο φορές σε 11 χρόνια στον Ολυμπιακό αντέδρασε. Μια στον 5ο τελικό του 2012 μέσα στο ΣΕΦ στο +16 που έβγαλε γλώσσα σε τρίποντο και μια φορά στο ΟΑΚΑ που έδειξε αυτιά μετά από το αποπανω εμετικό σύνθημα . Και αργότερα αγκαλιαζοταν με τον Θανάση Γιαννακόπουλο και δεν έδειχνε ούτε δαφνοστεφανωμένους ούτε σχολίαζε πρώην συμπαίκτες αρνητικά

Εγώ δεν άκουσα τέτοια για τον Σλούκα στο ΣΕΦ , δεν άκουσα συνθήματα για συζύγους και παιδιά, ούτε κάποια εξωπραγματική λύσσα κατά του προσώπου του , ήρθε έβγαζε γλώσσες έδειχνε τριφύλλια και αστέρια, γελαγε ειρωνικά και μοιραία η μάζα θα σε βρίσει

Τέλος πάντων, είμαι οπαδός με κόκκινα γυαλιά οπότε δεν ξέρω κι αν έχει νόημα όλο αυτό . Δεν θα με πείραζε καθόλου αν επειδή τον έβριζε η κερκίδα μετά από κάποιο μεγάλο σουτ έκανε κάποια κίνηση με γλώσσα αυτιά κλπ αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με άνθρωπο που είναι αδικαιολόγητα λαλιστατος σε ειρωνείες και σε οπαδιλικι σε σημείο μένους για τον Ολυμπιακό. Δεν τα έχω ξαναδεί ποτέ ξανά αυτά στα 15 - 16 χρόνια που βλέπω ελληνικό μπάσκετ
vulkanraven έγραψε:

Μάλλον μπέρδεψες την ομάδα μου. Αν κάνει προσβλητικές και προκλητικές δηλώσεις ο Αταμάν ή και ο Μπαρτζώκας ας τιμωρηθούν, δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ; Ας βάλουν τις ποινές που αναλογούν, έξω από το γήπεδο, τώρα για τις τεχνικές ποινές και τις διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές υπάρχουν από τότε που υπάρχει το άθλημα φαντάζομαι, στα δικά μας από τον Ιωαννίδη, τον Ίβκοβιτς και τον Ζοτς έως τώρα, ακόμα και από τον Τρινκιέρι, όλοι οι προπονητές προσπαθούν να επηρεάσουν το παιχνίδι και αν παραφερθούν παίρνουν τεχνικές ποινές.
Μα και για την τιμωρία φιλάθλων και παικτών μιας ομάδας, οι ίδιοι δεν είναι υπεύθυνοι(ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ)? Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα;

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Σάβ Ιουν 08, 2024 10:30 am

Conan1982 έγραψε:
Αυτό όμως που δεν δέχομαι πραγματικά σαν άποψη λογική δεν είναι το θέμα με το αν οι βρισιές είναι φυσιολογικές ή όχι, είναι η άποψη ότι αυτός που τις ακούει είναι υποχρεωμένος να τις ακούει ατάραχος και ότι αν δεν το κάνει είναι και αυτός που προκαλεί κιόλας. Μάλλον εδώ δεν έχουμε σημείο τομής.
Απλά θεωρώ ότι εν προκειμένω έχει καταντήσει λίγο αμφίδρομη η σχέση , ο ένας προκαλεί τον άλλο σαν την κότα που γέννησε το αυγό ή το αυγό την κότα . Και ότι η μία πλευρά προκαλεί αμυαλη μάζα που με μαθηματική ακρίβεια δεν πρόκειται να επικρατήσει η.... λογική

Το συγκεκριμένο θέμα το ξεχειλωσαμε με δική μου ευθύνη, οπότε δεν έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε πολιτισμένα τα λέμε , το αφήνουμε όπως έχει :)

Αλλά νιώθω την ανάγκη να αμυνθώ ως προς το αν έχω επιλεκτική ανοχή στην τοξικότητα. Μισώ σχεδόν τα πάντα στους οπαδούς και του Ολυμπιακού, όχι μόνο του αιωνίου. Σιχαίνομαι και κάποια πανό και πολλά . Ίσως μόνο είμαι πολύ κυνικός και θεωρώ ουτοπία ότι δεν θα βρίζονται πρόσωπα μέσα στα γήπεδα

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Atenejin

junior
Reactions: 63
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδος

Σάβ Ιουν 08, 2024 10:32 am

Φέτος ίσως ήταν η πρώτη χρονιά που ένιωσα ότι υπήρξε κάποια πρόοδος στο θέμα της συμπεριφοράς των οπαδών (σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ).

Διάβαζα Ολυμπιακούς/Παναθηναϊκούς να εύχονται καλή επιτυχία στο Φ4, Αεκτζηδες να εύχονται καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Κονφερενς, κλπ. Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο επίσημο στατιστικό για τα επεισόδια, αλλά θεωρώ ότι είχαμε αρκετά λιγότερα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. (ίσως έχουμε ξεχάσει πχ τέλη '90-αρχες 2000ς που κάθε ματς συνοδευόταν με κερματοπολεμο, βεγγαλικά μέσα στο αγωνιστικό χώρο κλπ).

Απο την άλλη, προφανώς και δεν θέλουμε το μπάσκετ να γίνει εκκλησία και να φωνάζουν οι οπαδοί ντιφενς, ντιφενς.

Τώρα στο θέμα Σλουκας: από τις δηλώσεις του μέσα στη χρονιά νομίζω ότι έχει ανοίξει κάποιου είδους βεντέτα με τον Ολυμπιακό. Προφανώς και αισθανόταν αδικημένος από τον κόουτς B και τις απολαβές του στην ομάδα, όμως ο σοφός λαός λέει "καλύτερα να μασάς πάρα να μιλάς". Αν δεν έκανε κανένα απολύτως σχόλιο για τον Ολυμπιακό μέσα στη χρονιά και έπαιζε το παιχνίδι του όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει, θεωρώ ότι η πλειοψηφία του κόσμου του Ολυμπιακού δεν θα τον είχε στο στόχαστρο. (πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις δυστυχώς).

2
2 Εικόνα
passer

senior
Reactions: 87

Σάβ Ιουν 08, 2024 12:16 pm

Conan1982 έγραψε:
οκ, εγώ πάλι έχω μια δυσανεξία στις βρισιές και θεωρώ πως είναι και εύκολο να σταματήσουν αν με το που βρίσουν κάποιον εκκενώνουν την εξέδρα για να αρχίσει ξανά το παιχνίδι. Απλά πράγματα, το πόσα χρόνια γίνεται κάτι με αφήνει αδιάφορο για το αν πρέπει να συνεχίσει να γίνεται. Το καταλαβαίνω πως κάποιοι δεν το θεωρούν κακό, δεν θα σου κρατήσω και...κακία για το τι πιστεύεις εσύ κι εγώ. Αυτό όμως που δεν δέχομαι πραγματικά σαν άποψη λογική δεν είναι το θέμα με το αν οι βρισιές είναι φυσιολογικές ή όχι, είναι η άποψη ότι αυτός που τις ακούει είναι υποχρεωμένος να τις ακούει ατάραχος και ότι αν δεν το κάνει είναι και αυτός που προκαλεί κιόλας. Μάλλον εδώ δεν έχουμε σημείο τομής.
Να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο; Ότι από εκεί που είχαμε πανό, αντικείμενα κατά των παικτών, νερά, φτυσιματα και λοιπές ομορφιές, τώρα είμαστε μόνο στα συνθήματα; ( Έχουμε δρόμο ακόμα προφανώς)

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 08, 2024 12:34 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 5:37 am
Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 2:06 am

Είναι trash talker ξεκάθαρα, αλλά μου λες και ένα σκηνικό 2:30 μπασκετικά λεπτά πριν ....

Οκ, συμβαίνουν αυτα , μην τον βγάλουμε και αλήτη γιατί έτσι , απλά
Class act ειναι ο Παπετρου
Που φυλαει τα μπρατσα του και μετα που παει ο καλαθης τον βαραει ηλεκτροσοκ? :lol: Το τελευταιο που ειναι ο παπαπετρου ειναι κλας ακτ..Ειδικα την χρονια που την ειχε δει τζορνταν στον παο..Τωρα επειδη εχει φαει σφαλιαρα απο το μπασκετ καπως εχει σοβαρευτει αλλα οχι και κλας ακτ :lol:

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιουν 08, 2024 12:37 pm

shaq7 έγραψε:
yorgos έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 5:37 am

Class act ειναι ο Παπετρου
Που φυλαει τα μπρατσα του και μετα που παει ο καλαθης τον βαραει ηλεκτροσοκ? :lol: Το τελευταιο που ειναι ο παπαπετρου ειναι κλας ακτ..Ειδικα την χρονια που την ειχε δει τζορνταν στον παο..Τωρα επειδη εχει φαει σφαλιαρα απο το μπασκετ καπως εχει σοβαρευτει αλλα οχι και κλας ακτ :lol:
Εγω δε θυμαμαι αλλον παικτη να τρωει τοοοοσο βρισιδι και να ειναι αψογος, αν θυμασαι εσυ, σε ακουω.

Ε καλα τι ηλεκτροσοκ, τον κοπανησε εκει ο Καλαθης.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιουν 08, 2024 12:56 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 12:37 pm
shaq7 έγραψε:

Εγω δε θυμαμαι αλλον παικτη να τρωει τοοοοσο βρισιδι και να ειναι αψογος, αν θυμασαι εσυ, σε ακουω.

Ε καλα τι ηλεκτροσοκ, τον κοπανησε εκει ο Καλαθης.
ε καλα ειναι πολυ αστεια η φαση πρωτα δειχνεις τα μπρατσα σου και μετα βουτας για να παρεις αντι αθλητικο..Εκτος και θεωρεις οτι δεν το επαιξε εκει ο ιωαννης και εφυγε τοσο θεαματικα απο το σπρωξιμο.

Δεν θυμαμαι να ειναι αψογος την πρωτη χρονια που ηταν πρωτο βιολι,μπορει να ειμαι και λαθος πανε χρονια..Τωρα πχ αποταν γυρισε δεν εχει ξανασχοληθει κανεις μαζι του,ειδικα τωρα με τον σλουκα ολοι του ζητανε συγνωμη :roofl: Για αυτο ελεγα και χτες οτι μερικοι αθλητες το προκαλουν κιολας το βρισιμο με δηλωσεις η και συμπεριφορες. Εχτες πχ τον σλουκα τον βρισανε κανα 2χιλ κοσμος οταν σε μια φαση με τον ναν ζητουσε φαουλ εντονα,ε εκει σκουπισε τα τριφυλλια και τον εβριζε οοολο το γηπεδο μετα.Για μενα ηταν και το πιο κομβικο σημειο του ματς,ανεβασε πολυ την ενταση σε γηπεδο και παικτες.

Προσωπικα εμενα μαρεσουν αυτα,και τα τριφυλλια του σλουκα και τα αυτια του σπανουλη (ακομα και οταν τα εκανε απεναντι στην θυρα 7) και το ωραιο το τρας οπως του κανααν. (Υπαρχουν και αστεια σκηνικα οπως αυτα του παπαπετρου ,ειδικα στο ποδοσφαιρο που βριζονται μετα ενας ριχνει ενα σπρωξιμο και ο αλλος βουταει κατω και σφαδαζει για να παρει καρτα ο αλλος :roofl: )

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1410
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Σάβ Ιουν 08, 2024 3:28 pm

Ο Σάσα Βεζένκοφ ενημερώθηκε από τους Κινγκς ότι δεν τον υπολογίζουν για τη δεύτερη σεζόν του συμβολαίου του.

Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής; :Amen:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tsoureki

senior
Reactions: 418
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Σάβ Ιουν 08, 2024 4:16 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 3:28 pm
Ο Σάσα Βεζένκοφ ενημερώθηκε από τους Κινγκς ότι δεν τον υπολογίζουν για τη δεύτερη σεζόν του συμβολαίου του.

Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής; :Amen:
Της επιστροφής που; Ευρώπη, Ελλάδα ή Ολυμπιακό;

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Παρ Ιουν 14, 2024 11:08 am

Η ομάδα πήγε με κατεβασμένα βρακιά σε 3 συνεχόμενα Φ4 και απόψε κάνει το επος του αιώνα να χάσει πρωτάθλημα μετά από 2-0

Αυτά για το ματς. Μπάσκετ τέλος από Τετάρτη περίπου στις 00:00

Κρίμα μόνο τον κόσμο που πήρε διαρκείας φέτος και γέμισε το ΣΕΦ στα δύο ματς . Δεν σεβάστηκαν ποτέ ότι τέτοιες εποχές ο κόσμος του Ολυμπιακού τα έσκασε χοντρά μέσα στη σεζόν και στήριξε στο έπακρο

Είναι πολύ οκ να χάνεις . Δεν είναι οκ να είσαι συνεχόμενα ηττοπαθής και λουζερ

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”