Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1035
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 14, 2024 7:40 pm

Συγγνώμη αλλά αποτελεί τεράστιο ζήτημα η έλλειψη Ελλήνων στην ομάδα. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε.

Ο πρώτος μας στόχος (έτσι θα έπρεπε), ο Τολιοπουλος, ανανέωσε. Ας προωθηθούν και τα ταλέντα μας. Επίσης, επαναλαμβάνω, ο Λούντζης πόσο χειροτερος θα ήταν του Κανααν; Ο Τανούλης δε θα μπορούσε για 5 λεπτά ανά παιχνίδι να βοηθά τον Μιλουτίνοφ;

Να αξιοποιηθούν τα νέα παιδιά, και να αποκτηθούν τοπ παίκτες (π.χ. Μονεκε) και να αφήσουν τα σάπια. Τι να τον κάνω τον Φαλ άμα δεν σκοράρει;

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Παρ Ιουν 14, 2024 7:42 pm

Απο το γνωστο γραφειο μανατζερ που εχω εναν γνωστο μου οπου μου ειχε ξαναπει για τον πορτερ και το ειχα γραψει εδω μου ειπε σημερα οτι ο ολυμπιακος κοιταει τους εξης παικτες:
Πορτερ(εαν δεν βρει ομαδα NBA), Ντορσευ, Φουρνιέ,Μιχαλιουκ( εαν θελησουν να ερθουν Ευρωπη) και εναν free agent απο NBA που δεν διαρρεουν ποιος ειναι.
οτι τον Εβανς θα τον περιμενουν και πιστευουν σε αυτον.
Η καθε περιπτωση εχει τις δυσκολιες της και θελει υπομονη.
ο Σασα θελει να γυρισει και αργα η γρηγορα θα ερθει.
Στον Τζειμς εγινε προσεγγιση για 2ετες κλειστο και κεινος ηθελε 3ετες.
Παντερ δεν εγινε ποτε προσεγγιση.
Μου ειπε επισης οτι ο Μαρινακης εκανε γνωστη την προθεση του στους Αφους να μπει στην ΚΑΕ.
Σας λεω ακριβως τι μου ειπε.
Ο τυπος αυτος που ξερω ειναι στα λογιστικα.
Ελπιζω να ισχυουν κατα μεγαλο ποσοστο.
καλη δυναμη

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Ιουν 14, 2024 7:46 pm

Heisenberg έγραψε:
Απο το γνωστο γραφειο μανατζερ που εχω εναν γνωστο μου οπου μου ειχε ξαναπει για τον πορτερ και το ειχα γραψει εδω μου ειπε σημερα οτι ο ολυμπιακος κοιταει τους εξης παικτες:
Πορτερ(εαν δεν βρει ομαδα NBA), Ντορσευ, Φουρνιέ,Μιχαλιουκ( εαν θελησουν να ερθουν Ευρωπη) και εναν free agent απο NBA που δεν διαρρεουν ποιος ειναι.
Μου ειπε επισης οτι ο Μαρινακης εκανε γνωστη την προθεση του στους Αφους να μπει στην ΚΑΕ.
καλη δυναμη
Αυτά είναι εξαιρετικά νέα! Θα την βρει την άκρη ο Ολυμπιακός. Έχει καταλάβει ότι το κλειδί βρίσκεται στις ακαδημίες, τον θέλω στο μπασκετικό τμήμα.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162

Παρ Ιουν 14, 2024 7:49 pm

Heisenberg έγραψε:
καλη δυναμη
Ενθαρρυντικο οτι πρωτο ονομα εγραψες Πορτερ

0
Arkoudiarhs 7

senior

Παρ Ιουν 14, 2024 7:51 pm

Παιδια μονο εγω νομιζω οτι ο Φουρνιε παιζει σαν συνταξιουχος πλεον?

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5697
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιουν 14, 2024 7:52 pm

Heisenberg έγραψε:
καλη δυναμη
kite26 έγραψε:
Συγγνώμη αλλά αποτελεί τεράστιο ζήτημα η έλλειψη Ελλήνων στην ομάδα. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε.

Ο πρώτος μας στόχος (έτσι θα έπρεπε), ο Τολιοπουλος, ανανέωσε. Ας προωθηθούν και τα ταλέντα μας. Επίσης, επαναλαμβάνω, ο Λούντζης πόσο χειροτερος θα ήταν του Κανααν; Ο Τανούλης δε θα μπορούσε για 5 λεπτά ανά παιχνίδι να βοηθά τον Μιλουτίνοφ;

Να αξιοποιηθούν τα νέα παιδιά, και να αποκτηθούν τοπ παίκτες (π.χ. Μονεκε) και να αφήσουν τα σάπια. Τι να τον κάνω τον Φαλ άμα δεν σκοράρει;
αυτο μου κανει πιο τρολ ποστ και απο του χρηστη με τα 1000προφιλ :lol: Α1 εχεις παρακολουθησει? γιατι λουντζης και τανουλης μπαινουν και γελαει ο κοσμος..ποσο χειροτερος του κανααν? :shock: Τα ποια ταλεντα?! Ο ντορσει μπροστα στον τολιοπουλο ειναι ο στεφ καρυ.

ο μιχαλιουκ δεν αρεσε περσι αλλα τον κοιτανε φετος? ουτε ο μαρινακης φαινεται να θελει να μπει,σαν συμπαικτης κιολας δεν εχει νοημα..Ειναι εντελως αντιθετοι σε ολα. Για εβανς τα γιοσουφακια των αφων εχουν πει οτι τελειωσε η περιπτωση του..Βεβαια στην αναβροχια καλο και το χαλαζι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2794
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Επίσης, επαναλαμβάνω, ο Λούντζης πόσο χειροτερος θα ήταν του Κανααν;
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χειροτερος. Ντροπιαστικη ερωτηση tbh.
Ο οποιος Λουτζης ειναι παρα πολυ χειροτερος και απο τον Mitrou Long. Ο τελευταιος βγηκε MVP στο Ιταλικο πρωταθλημα και ο πρωτος ηταν ο τελευταιος τροχος της αμαξης στον Προμηθεα... οπου ειχε χρονο.

Ο πρώτος μας στόχος (έτσι θα έπρεπε), ο Τολιοπουλος, ανανέωσε. Ας προωθηθούν και τα ταλέντα μας.
για αρχη δεν εχουμε ταλεντα.
εν συνεχεια ο Ολυμπιακος και καθε ομαδα που θελει καθε χρονο να χτυπαει ολους τους τιτλους δεν μπορει να το παιζει ταυτοχρονα και αναπτυξιακη ομαδα.
Εδω οταν πηγαμε στην Α2 και καναμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ(και καλα) αναπτυξιακη ομαδα, μαζεψαν ενα ματσο 30αρηδες βετερανους απο την Α2 για να βγουν 1οι.

Αν το ταλεντο σου δεν ειναι τουλαχιστον επιπεδου Ρουμπιο/Σατορανσκι/Αμπρινες/Χεζονια ή στην ακραια μορφη επιπεδου Ντονσιτς να βρει χρονο και να παιζει σε τετοιες ομαδες... ΔΕΝ. Ονειρο τρελο, ονειρο απατηλο.

Απο τοτε που θυμαμαι λοιπον, οι αιωνιοι οταν επαιρναν ταλεντο (μικρου ή μεγαλου επιπεδου, απο τις ακαδημιες τους και μη) συνηθως σαπιζαν στον παγκο μεχρι να πανε σε καποια αλλη ομαδα μετα τα 25-26.

Η ΑΕΚ ηταν τυχερη που την περιοδο που της εκατσαν Χατζης, Ντικουδης, Μπαρλας, Κακιουζης κτλ δεν ηταν ομαδα big spender και καθησε και δουλεψε εναν κορμο νεαρων παιδιων + ξενους και εβγαλε ενα τρομακτικα καλο αποτελεσμα.

Απο εκει και περα ολοι οι αλλοι μεγαλοι Ελληνες που ηρθαν σε Ολυμπιακο και Παναθηναικο... ειχαν κανει ηδη το αγροτικο τους με πολλα λεπτα κτλ σε μικροτερες ομαδες και εκαναν το μεγαλο βημα στα 23-24.

Δεν ειναι εφικτο να παρουν Ολυμπιακος και Παναθηναικος 16-17-18 χρονους και να τους δουλεψουν και να τους παιξουν και να τους βγαλουν ως κανονικους παιχτες τελικα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sluka Magic

junior
Reactions: 165
Αγαπημένη ομάδα: Charlotte-Hornets
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιουν 14, 2024 7:58 pm

shaq7 έγραψε:
Heisenberg έγραψε:
kite26 έγραψε:
αυτο μου κανει πιο τρολ ποστ και απο του χρηστη με τα 1000προφιλ :lol:
Είμαι ο αρχαίος (λόγω παλαιότητας στο φόρουμ απ το 2008) Soupamantar. Τα υπόλοιπα που γράφεις δε μπορείς να τα αποδείξεις. Σεβασμός.

0
Soupamantar ο Μέγας
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Ιουν 14, 2024 8:00 pm

Και ο Μιχαλιουκ στον ΠΑΟ θα καταλήξει. Στα τελευταία παιχνίδια ο Λούντζης είχε καλή εικόνα πάντως. Θα μπορούσε να βοηθάει τον Κανααν στη σειρά.

0
Arkoudiarhs 7

senior

Παρ Ιουν 14, 2024 8:16 pm

kite26 έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 8:00 pm
Και ο Μιχαλιουκ στον ΠΑΟ θα καταλήξει. Στα τελευταία παιχνίδια ο Λούντζης είχε καλή εικόνα πάντως. Θα μπορούσε να βοηθάει τον Κανααν στη σειρά.
Ας πανε ολοι στον παο να παιζουν μονοι τους να τελειωνει το παραμυθι

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιουν 14, 2024 8:26 pm

Sluka Magic έγραψε:
shaq7 έγραψε:

αυτο μου κανει πιο τρολ ποστ και απο του χρηστη με τα 1000προφιλ :lol:
Είμαι ο αρχαίος (λόγω παλαιότητας στο φόρουμ απ το 2008) Soupamantar. Τα υπόλοιπα που γράφεις δε μπορείς να τα αποδείξεις. Σεβασμός.

Είπα εγώ πουθενά το όνομα σου; Περίεργο που νόμισες ότι είπα για σένα ..

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2794
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Ιουν 14, 2024 8:30 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 8:26 pm
Sluka Magic έγραψε:

Είπα εγώ πουθενά το όνομα σου; Περίεργο που νόμισες ότι είπα για σένα ..
Εισαι μεγαλος ψαρας shaq :roofl: :roofl:

Εικόνα

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2395
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Παρ Ιουν 14, 2024 8:50 pm

Airman έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 1:51 pm
Παίδες, ψυχραιμία :roulette: ....

Ο Μάικ Τζέιμς είχε συμφωνήσει καιρό με τη Μονακό, επί της ουσίας ουδέποτε υπήρξε free agent και απλά εμφανίστηκε ένα διαδικαστικό ζήτημα που επιλύθηκε.

Επειδή αντιλαμβάνομαι μία απογοήτευση, θα σας πω το εξής: Δεν φαντάζομαι να πιστεύετε ούτε ότι μόνο Τζέιμς υπάρχει σε αυτήν την θέση. Πχ ο κόουτς είχε προάγει την περίπτωση του Ναν. Παίχτες σαν τον Ναν υπάρχουν πολλοί στο ΝΒΑ. Το μαγικό με τον Ναν δεν είναι τα φοβερά του προσόντα για Ευρώπη μόνο, αλλά το πολύ γρήγορο adapt που επί της ουσίας έκανε, αποκωδικοποιώντας σωστά τα δεδομένα και τις διαφορές του Ευρωπαϊκού μπάσκετ σε σχέση με τα της άλλης πλευράς του Ατλαντικού. Σίγουρα πάντως υπάρχουν παρόμοιοι παίχτες εκεί.

Επίσης, αρκεί απλά να υπάρχει διάθεση για αυξημένο μπάτζετ, κάτι που θεωρώ δεδομένο καθότι θεωρητικά η ομάδα μου θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το ήδη υπάρχον μπάτζετ της. Από τη στιγμή λοιπόν που θα υπάρξει διάθεση , ακόμα και αν δεν ευδοκίμησαν ή ευδοκιμήσουν οι περιπτώσεις Τζέιμς ή Βεζένκοφ, η ομάδα σας λογικά θα κινηθεί για τις προσθήκες που πρέπει. Δεν χρειάζεται ένας παίχτης αποκλειστικά να είναι SG /PG ώστε να υφίσταται έφεση στο σκοράρισμα. Υπομονή, το καλοκαίρι θα είναι μακρύ και ο ΟΣΦΠ έχει έναν αξιόλογο κορμό παιχτών που τον έφτασε σε 2 (ή και 3) εγχώριους τίτλους & σαφώς μία πρόκριση στο F4.
Συμφωνώ για το θέμα του James, ουσιαστικά ο παίκτης δεν υπήρξε ποτέ free agent φέτος.

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος διαφωνώ διότι το pool των παικτών του NBA που ψάχνονται να έρθουν στην Ευρώπη μικραίνει διαρκώς κάθε καλοκαίρι. Στην μετακίνηση του Nunn θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι πέρυσι πολλές ομάδες του NBA τον προσπέρασαν λόγω των τραυματισμών του. Ο υγιής Nunn δεν θα περνούσε ποτέ τον Ατλαντικό για να έρθει στα μέρη μας.

Προσωπικά κοιτάζω τη λίστα των free agents του NBA και κυκλώνω ένα όνομα (δεν το έχει αναφέρει κανένας by the way) που θεωρώ ιδανική περίπτωση για αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Το ...πατριωτάκι μου ο Patty Mills έπαιξε πέρυσι με το minimum και υπάρχουν φήμες που τον θέλουν να σκέφτεται την επιστροφή στην πατρίδα του από τη νέα σεζόν. Εγώ θα τον υπέγραφα και με μονοετές συμβόλαιο ακόμα. Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη αλλά μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες σε διοργανώσεις FIBA την τελευταία δεκαετία.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιουν 14, 2024 9:01 pm

GK_23 έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 8:50 pm
Airman έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 1:51 pm
Συμφωνώ για το θέμα του James, ουσιαστικά ο παίκτης δεν υπήρξε ποτέ free agent φέτος.

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος διαφωνώ διότι το pool των παικτών του NBA που ψάχνονται να έρθουν στην Ευρώπη μικραίνει διαρκώς κάθε καλοκαίρι. Στην μετακίνηση του Nunn θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι πέρυσι πολλές ομάδες του NBA τον προσπέρασαν λόγω των τραυματισμών του. Ο υγιής Nunn δεν θα περνούσε ποτέ τον Ατλαντικό για να έρθει στα μέρη μας.

Προσωπικά κοιτάζω τη λίστα των free agents του NBA και κυκλώνω ένα όνομα (δεν το έχει αναφέρει κανένας by the way) που θεωρώ ιδανική περίπτωση για αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Το ...πατριωτάκι μου ο Patty Mills έπαιξε πέρυσι με το minimum και υπάρχουν φήμες που τον θέλουν να σκέφτεται την επιστροφή στην πατρίδα του από τη νέα σεζόν. Εγώ θα τον υπέγραφα και με μονοετές συμβόλαιο ακόμα. Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη αλλά μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες σε διοργανώσεις FIBA την τελευταία δεκαετία.
36 χρονων αυτος ρε συ..Λογικα θα προτιμησει να κολλησει τα τελευταια ενσημα στην χωρα του..

1
1 Εικόνα
Arkoudiarhs 7

senior

Παρ Ιουν 14, 2024 9:05 pm

ειμαι πολυ περιεργος ποιον θα μας φερουν αληθεια

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”