Με σχεδόν 1000 ματς στην καριέρα του στο NBA, τι σε κάνει να πιστεύεις πως δεν μπορεί εύκολα να ανταπεξέλθει στους ευρωπαϊκούς ρυθμούς για μία σεζόν?shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 9:01 pm36 χρονων αυτος ρε συ..Λογικα θα προτιμησει να κολλησει τα τελευταια ενσημα στην χωρα του..GK_23 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 8:50 pm
Συμφωνώ για το θέμα του James, ουσιαστικά ο παίκτης δεν υπήρξε ποτέ free agent φέτος.
Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος διαφωνώ διότι το pool των παικτών του NBA που ψάχνονται να έρθουν στην Ευρώπη μικραίνει διαρκώς κάθε καλοκαίρι. Στην μετακίνηση του Nunn θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι πέρυσι πολλές ομάδες του NBA τον προσπέρασαν λόγω των τραυματισμών του. Ο υγιής Nunn δεν θα περνούσε ποτέ τον Ατλαντικό για να έρθει στα μέρη μας.
Προσωπικά κοιτάζω τη λίστα των free agents του NBA και κυκλώνω ένα όνομα (δεν το έχει αναφέρει κανένας by the way) που θεωρώ ιδανική περίπτωση για αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Το ...πατριωτάκι μου ο Patty Mills έπαιξε πέρυσι με το minimum και υπάρχουν φήμες που τον θέλουν να σκέφτεται την επιστροφή στην πατρίδα του από τη νέα σεζόν. Εγώ θα τον υπέγραφα και με μονοετές συμβόλαιο ακόμα. Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη αλλά μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες σε διοργανώσεις FIBA την τελευταία δεκαετία.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- GK_23
- Reactions: 2394
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- coach blue
- Reactions: 1063
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μεχρι τρεις παικτες . Λυση ευρεθη .reignman έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 6:53 pmshaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 6:44 pmΦερνεις πορτερ (ο οποιος μπορει να βρει και ΝΒΑ και τζαμπα να τον λεμε) ,Στα θετικα..Τα σηκωνεις ολα γιατι ειναι ο καλυτερος παικτης της ευρωπης και δεν βλεπει κανεναν.. Στα αρνητικα..Τα κανει ολα ρδελομπου και εχεις μια χρονια σαν την φετινη...
Φερνεις ντορσει και ''κρις τζοουνς''.. Στα θετικα..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Αλλη μια χρονια στα σκουπιδια..Θα σταματησει να ασχολειται ακομα και ο μπαφες..
Ο φουρνιε ειναι η πιο ευκολη περιπτωση οσο και αν ακουγεται τρελο..Ετσι που τον εχω δει φετος παιζει σαν παλαιμαχος,σερνεται..Μονο λογω ονοματος αν βρει συμβολαιο βετερανου στο ΝΒΑ. Το θεμα ειναι αν εχει κινητρο να παιξει σε μας η γενικα ψιλοβαρεθηκε και θελει να το κοψει το μπασκετ.31 ειναι ακομα.
Παντως καθε φορα που λεω πορτερ και φουρνιε σκεφτομαι αυτο..![]()

1
1

- shaq7
- Reactions: 5696
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
παιρνει χρονο τα τελευταια χρονια? Ξερω γω να βγαλει παικτης 36χρονων ευρωλιγκα με το ξυλο της αρκουδας σαν βασικος μου φαινεται δυσκολο..Ειναι και 1.85 ποσο ειναι..Δεν τον εχω δει να παιζει προσφατα ωστε να ξερω την κατασταση του,απλα θεωρω τον χρονο δεν τον κερδισε κανεις. Παντως οντως με την εθνικη εκανε παπαδες.
0
- reignman
- Reactions: 2794
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1.80 τον δινουν οποτε υπολογιζε να ειναι περιπου 1.75-1.77shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 9:10 pmπαιρνει χρονο τα τελευταια χρονια? Ξερω γω να βγαλει παικτης 36χρονων ευρωλιγκα με το ξυλο της αρκουδας σαν βασικος μου φαινεται δυσκολο..Ειναι και 1.85 ποσο ειναι..Δεν τον εχω δει να παιζει προσφατα ωστε να ξερω την κατασταση του,απλα θεωρω τον χρονο δεν τον κερδισε κανεις. Παντως οντως με την εθνικη εκανε παπαδες.
1
1

- GK_23
- Reactions: 2394
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Το NBA τον δίνει 1.88 (6'2'') ενώ η FIBA τον δίνει 1.83 (6'0'').reignman έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 9:11 pm1.80 τον δινουν οποτε υπολογιζε να ειναι περιπου 1.75-1.77shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 9:10 pm
παιρνει χρονο τα τελευταια χρονια? Ξερω γω να βγαλει παικτης 36χρονων ευρωλιγκα με το ξυλο της αρκουδας σαν βασικος μου φαινεται δυσκολο..Ειναι και 1.85 ποσο ειναι..Δεν τον εχω δει να παιζει προσφατα ωστε να ξερω την κατασταση του,απλα θεωρω τον χρονο δεν τον κερδισε κανεις. Παντως οντως με την εθνικη εκανε παπαδες.
0
- reignman
- Reactions: 2794
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ειναι αρκετα πιο κοντος. ασε τι δινουν.
και τον westbrook 6'2 τον δινουν και του ριχνει του Μills σχεδον ενα κεφαλι.
Τον Lamelo Ball τον δινουν 6'8 και ειναι αναμεσα σε ιδιο υψος και οριακα πιο κοντος απο Lavine & Lonzo Ball που ειναι και οι 2 listen 6'5
Ο Carmelo που ειναι listed 6'7 ειναι ΛΙΓΟ πιο ψηλος απο τον 6'8 lamelo

να πιστευεις τα ματια σου και οχι τα listings του ΝΒΑ που τα περισσοτερα ειναι οτιναναι.
και διπλα στον Dellavedova που δινεται απο "1.90 εως 1.93" (5 ποντους ψηλοτερος στα χαρτια) διπλα του φαινεται αρκετα πιο κοντος

0
-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- James K R
- Reactions: 336
- Προειδοποιήσεις:
0
Τώρα που χάθηκε και το πρωτάθλημα , είναι ξεκάθαρο ότι οι απαιτήσεις θα αυξηθούν αυτό το καλοκαίρι. Δε γίνεται και διαφορετικά. Θα πω μάλιστα ότι υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος ο κόσμος να δείξει περαιτέρω τη δυσαρέσκεια του. Αποχή από το γήπεδο. Ας δούμε λοιπόν ΑΝ (δεν το πολυκόβω δυστυχώς) θα γίνουν σωστές μεταγραφές, αλλιώς δεν ανανεώνεται το διαρκείας. Δε χρειάζεται να περιπλέκουμε την κατάσταση. Ας αγνοήσουν τον κόσμο, στο τέλος μόνο οι οικογένειες των παιχτών θα πηγαίνουν στο γήπεδο.
Υ.Γ. Το σχόλιο ίσως να περιέχει στοιχεία υπερβολής, αλλά θεωρώ ότι δεν είμαι ο μοναδικός που έχει αυτές τις σκέψεις. Το αν είναι ορθές, αποτελεί άλλη κουβέντα.
Υ.Γ. Το σχόλιο ίσως να περιέχει στοιχεία υπερβολής, αλλά θεωρώ ότι δεν είμαι ο μοναδικός που έχει αυτές τις σκέψεις. Το αν είναι ορθές, αποτελεί άλλη κουβέντα.
1
1

Youtube channel : https://www.youtube.com/channel/UCHp31 ... Q/featured
James K R έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 12:12 amΤώρα που χάθηκε και το πρωτάθλημα , είναι ξεκάθαρο ότι οι απαιτήσεις θα αυξηθούν αυτό το καλοκαίρι. Δε γίνεται και διαφορετικά. Θα πω μάλιστα ότι υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος ο κόσμος να δείξει περαιτέρω τη δυσαρέσκεια του. Αποχή από το γήπεδο. Ας δούμε λοιπόν ΑΝ (δεν το πολυκόβω δυστυχώς) θα γίνουν σωστές μεταγραφές, αλλιώς δεν ανανεώνεται το διαρκείας. Δε χρειάζεται να περιπλέκουμε την κατάσταση. Ας αγνοήσουν τον κόσμο, στο τέλος μόνο οι οικογένειες των παιχτών θα πηγαίνουν στο γήπεδο.
Δεν είσαι ο μόνος. Αν δεν αλλάξει το μοντέλο της ομάδας και γίνουν αυτά που πρέπει ο κόσμος θα γυρίσει την πλάτη. Αν φέρεις παικταραδες και το χάσεις δεν θα σε κατηγορήσει κανείς. Οι Αφοί στο πιο κρίσιμο καλοκαίρι των τελευταίων πολλών χρόνων.
1
1

-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως πέρυσι όταν έφυγε ο Σλούκας, γραφόταν ότι έχετε τον Ουολκαπ που είναι καλύτερος παίχτης απο τον ΣλουκαTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 12:22 amΗ διαφορά με τον ΠΑΟ όταν έφυγε ο Σπανούλης είναι ότι υπήρχε και ο Διαμαντίδης! Τώρα δεν υπάρχει άλλος μεγάλος παίχτης! Του έφεραν και έναν Νbaer και την παιχτουρα τον Λεσορτ και τα πήρε όλα!
0
-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μυρωδιαδες μόνο το έλεγαν αυτό φιλεPhys87 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 12:31 amΠάντως πέρυσι όταν έφυγε ο Σλούκας, γραφόταν ότι έχετε τον Ουολκαπ που είναι καλύτερος παίχτης απο τον ΣλουκαTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 12:22 amΗ διαφορά με τον ΠΑΟ όταν έφυγε ο Σπανούλης είναι ότι υπήρχε και ο Διαμαντίδης! Τώρα δεν υπάρχει άλλος μεγάλος παίχτης! Του έφεραν και έναν Νbaer και την παιχτουρα τον Λεσορτ και τα πήρε όλα!
0
- karamelitsa
- Reactions: 970
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Τι δεν καταλαβαίνεις ο Μπαρτζωκας είπε έχετε δει κανέναν Nbaer να κάνει τίποτα συγκλονιστικό στην Ευρώπη;;; Ας ξαναδεί το 4ο ματς της σειράς να πάρει την απάντηση του….μιλαμε τέτοιο ταπωμα που φάγαμε φέτος ούτε στον εχθρό μου δεν θα το ευχόμουν. Ελπίζω πραγματικά ελπίζω να αλλάξουν μυαλά όλοι τους και να δούμε κάτι διαφορετικό….TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 12:22 amΗ διαφορά με τον ΠΑΟ όταν έφυγε ο Σπανούλης είναι ότι υπήρχε και ο Διαμαντίδης! Τώρα δεν υπάρχει άλλος μεγάλος παίχτης! Του έφεραν και έναν Νbaer και την παιχτουρα τον Λεσορτ και τα πήρε όλα!
1
1