Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός, τελικοί Basket League 2023-24 (Game 5)
Συντονιστής: Captains
- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- karamelitsa
- Reactions: 970
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Μόλις το διάβασα και εγώ και μου ήρθε να βάλω τα κλάματα ή τα γέλια..ναι τα άστρα φταίνε που χάσαμε 3 σερί F4 και το πρωτάθλημα σήμερα…coach blue έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:58 pmΚαθομαστε και κανουμε αναλυσεις ...
Η απαντηση δοθηκε : Δυστυχώς τα άστρα ήταν εναντίον μας φέτος.![]()
0
-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- reignman
- Reactions: 2785
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
το συγκεκριμενο ανεκδοτο μας το τελειωσε η ρεαλ στον ημιτελικο.tsoureki έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:57 pmΔύσκολο ανάμεσα σε Ναν, Λεσόρ και Σλούκα. Ο Λεσόρ μόνος του είναι καλύτερος από όλη την φροντλάιν του Ολυμπιακού ( ναι δεν υπερβάλω καιρός να τελείωσει το ανέκδοτο με την "πληρέστερη φροντλάιν΄" της ευρώπης ). Για τον Ναν σκέφτομαι αν θα είχε την ίδια πορεία η ομάδα χωρίς με τον Γκάι οπότε απο κει και μόνο φαίνεται η προσφορά του. Ο Σλούκας είναι ο Σλούκας. Θα προτιμήσω τον Λεσόρ για μου αρέσουν περισσότερο οι ψηλοί.HackerBaby έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:52 pmΈναν ήταν να δώσετε έναν mvp για ολόκληρη την σεζόν ποιον θα δίνατε?
Ωπου φαλ μιλου και ραιτ συνδιαστηκαν για 2 ποντους 6 ριμπαουντ και 1 μπλοκ σε 40 λεπτα.
0
- montechristo
- Reactions: 1665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Για το ξύλο που έφαγε και για το ότι έπαιξε μια θέση ουσιαστικά μόνος του όλη τη χρονιά, δίχως αμφιβολία τον Λεσόρ.HackerBaby έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:52 pmΈναν ήταν να δώσετε έναν mvp για ολόκληρη την σεζόν ποιον θα δίνατε?
Μπράβο στο παλληκάρι!
1
1

- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να πει και αυτός τέτοιες ώρες; Οτι έδιωξε ένα από τα καλύτερα γκαρντ στην Ευρώπη για να φέρει τον Γκος ή ότι αντικατέστησε τον Βεζένκοφ με τον Σίκμαcoach blue έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:58 pmΚαθομαστε και κανουμε αναλυσεις ...
Η απαντηση δοθηκε : Δυστυχώς τα άστρα ήταν εναντίον μας φέτος.![]()

Ειδικά η φάση του Σικμα και διάφορων δημοσιογράφων που του έπλεκαν εγκώμιο, είναι τουλάχιστον αστεία.
0
- Conan1982
- Reactions: 3353
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μπόρεσαν, επιθετικά πήγαμε σε υψηλότερα του αναμενόμενου νούμερα, αυτό που μας έλειψε είναι η καλή μας άμυνα.nikolakias έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 12:01 amΔεν μπορούσαμε να περιορίσουμε την απλή τους επίθεση, μπόρεσαν να περιορίσουν τη σύνθετη δική μας. Το ίδιο δεν είναι;
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 970
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Μοα χαρά ήταν ο Μιλουτινοφ και ο Πίτερς και ο Παπανικολάου, χάσαμε κλασικά από τα guards όσο καλά και να αποδίδουν οι ψηλοί σου την δουλειά την κάνουν τα guards. Εκεί την πατήσαμε, είμαστε χειρότεροι από πέρυσι με την φύση του Σλουκα και είδαμε τι έγινε φέτος…..αλλά ναι φταίνε τα αστέρια σύμφωνα με τον Μπαρτζωκα…TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 12:02 amΟ Μιλουτινοφ είναι καλός παίχτης! Απλά έχει χτυπητές αμυντικές αδυναμίες! Ο Σλούκας τον έκανε χωνί στα πόδια! Για να ισορροπήσει τα αμυντικά του μειονεκτήματα θα έπρεπε να είναι Πάου Γκασόλ!
0
- georbap
- Reactions: 899
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε μου , δεν χτίζονται έτσι οι ομάδες .TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:54 pmΤι άλλο να κάνει φίλε! Δεν γίνονται αλλά! Του Μπαρτζώκα του κάνε τα μέγιστα! Πρέπει να πουλήσει το πτυχίο προπονητικής του που δεν του έδωσε τα κλειδιά! Μένει να δούμε αν μπορεί να σηκώσει μπάλα και με εθνική που είναι πιο βαριά γιατί παίζουν οι καλύτεροι!
Δεν πας κόντρα στον προπονητή για τα θέλω κανενός ,είτε λέγεται Σλούκας είτε όπως θες.
Το ότι ο Μπαρτζώκας δεν εκτιμούσε αγωνιστικά τον Σλούκα είναι πολύ μεγάλο ψέμα, απλά έτυχε να μην συμβαδίζουν τα θέλω τους, σε αυτή την φάση της καριέρας τους.
Αν το δεις πιο ψύχραιμα, θα καταλάβεις ότι ναι μεν ο Κώστας έκανε εξαιρετική χρόνια στον ΠΑΟ , αλλά χωρίς Λεσορ ,Ναν ,Γκραντ κλπ , δεν θα είχε καταφέρει απολύτως τίποτα.
3
3

- kein
- Reactions: 625
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ξέρω πολύ καλά τι γράφω και δεν το παίρνω αλλιώς γιατί δεν μιλάς σε παρκαδόρο. Οποίος έχει μάτια και ειδε τα ματς καταλαβαίνει πολύ καλά τι έγινε. Αγωνιστικά λέω μην φάμε και κανένα φάουλ από παρεξήγηση ! Η μια ομάδα προσπαθούσε να παίξει μπάσκετ και η άλλη να χαλάσει το παιχνίδι του άλλου. Απλά πράγματα, ποιοτικά η μια ομάδα είναι πολύ ανώτερη. Η άλλη είναι χρόνια με σταθερό κορμό και αυτό τη βοήθησε να σταθεί στο παιχνίδι μέχρι τέλους. Αυτή ειναι η άποψη μου στο αγωνιστικό σκέλος, μπορείς να την δεχτείς μπορείς όχι, εγώ είπα τα επιχειρήματα μου, όπως σύ θυμίζεται σε φόρουμ που συζητάν πολιτισμένα.Sharp Shooter έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:33 pmΌπα μισό, παρ’το αλλιώς. Μπασκετική δικαιοσύνη δεν είναι να επιβραβεύεται το hero ball και το μπάσκετ ενστίκτου. Αυτό το γράφω πέρα από οπαδικές προτιμήσεις να ξέρουμε και τι γράφουμε.
3
1
2

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Reactions: 11
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ καλός παίκτης ο Σλούκας αλλά με τίποτα πάνω από Διαμαντίδη ή Σπανούλη. Με τίποτα όμωςTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:54 pmΤι άλλο να κάνει φίλε! Δεν γίνονται αλλά! Του Μπαρτζώκα του κάνε τα μέγιστα! Πρέπει να πουλήσει το πτυχίο προπονητικής του που δεν του έδωσε τα κλειδιά! Μένει να δούμε αν μπορεί να σηκώσει μπάλα και με εθνική που είναι πιο βαριά γιατί παίζουν οι καλύτεροι!
Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τον τίτλο. Ως ουδέτερος, τους απόλαυσα τους τελικούς. Αν έλειπε και η εκτός γηπέδου τοξικότητα, θα ήταν υπέροχα. Τουλάχιστον, αφού ξεκίνησε η βραδιά με τριφυλλοφορο πρωταθλητή στην Ελλάδα, ας επεκταθεί και στο ΝΒΑ!
2
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2478
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από Σεπτέμβρη κάθε 2 μήνες λέγαμε "Μα καλά πόσο θα αντέξει ακόμα να παίζει 30+ λεπτά ο Λεσορτ;". Έφτασε Ιούνιος και ο τύπος είναι ακόμα πυραυλοκίνητος.montechristo1 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 12:02 amΓια το ξύλο που έφαγε και για το ότι έπαιξε μια θέση ουσιαστικά μόνος του όλη τη χρονιά, δίχως αμφιβολία τον Λεσόρ.HackerBaby έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:52 pmΈναν ήταν να δώσετε έναν mvp για ολόκληρη την σεζόν ποιον θα δίνατε?
Μπράβο στο παλληκάρι!
4
4

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolas_asteri την Σάβ Ιουν 15, 2024 12:07 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.