Πάνω σε αυτό. Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με ποδόσφαιρο. Δεν θυμάμαι να είδα ένα αγώνα περά από αυτούς στα τελικά του κονφερενσ. Αντίθετα πήγα και είδα μπάσκετ EL σε αρκετούς αγώνες στο πρώτο μισό. Είδα την προσπάθεια που κάνανε να κάνουμε παίκτες τους Σίκμα και Μπραζντέικις. Έφαγα το χρεπι που είναι το γήπεδο που πρέπει να μην πάς τουαλέτα για ένα τρίωρο μην τυχόν και κολλήσεις την αλφαβήτα της ηπατίτιδας. Είδα το κουμουνιστικο μπάσκετ που με την μπασκονία αναρωτιώμουν αν θα τελειώσουμε με περισσότερους απο 50 πόντους.James K R έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 12:12 amΤώρα που χάθηκε και το πρωτάθλημα , είναι ξεκάθαρο ότι οι απαιτήσεις θα αυξηθούν αυτό το καλοκαίρι. Δε γίνεται και διαφορετικά. Θα πω μάλιστα ότι υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος ο κόσμος να δείξει περαιτέρω τη δυσαρέσκεια του. Αποχή από το γήπεδο. Ας δούμε λοιπόν ΑΝ (δεν το πολυκόβω δυστυχώς) θα γίνουν σωστές μεταγραφές, αλλιώς δεν ανανεώνεται το διαρκείας. Δε χρειάζεται να περιπλέκουμε την κατάσταση. Ας αγνοήσουν τον κόσμο, στο τέλος μόνο οι οικογένειες των παιχτών θα πηγαίνουν στο γήπεδο.
Υ.Γ. Το σχόλιο ίσως να περιέχει στοιχεία υπερβολής, αλλά θεωρώ ότι δεν είμαι ο μοναδικός που έχει αυτές τις σκέψεις. Το αν είναι ορθές, αποτελεί άλλη κουβέντα.
Οπότε αναρωτιέμαι. Γιατί να κάτσω να δώσω τα λεφτά μου για να δω τον μπασκετικό Ολυμπιακό; Μπάσκετ ελκυστικό δεν παίζει. Μπάσκετ αποτελέσματος δεν παίζει. Γιατί να ανταμείψω την υπεροψία των αφών και μην πάω να δω τον ποδοσφαιρικό μόνο και μόνο επιβράβευση για τον άθλο που κάνανε;