Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:12 am

Τι είπε ο Σλούκας για τους Αφους?

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:14 am

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 1:07 am
Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 1:00 am
Τιμωρία της αλαζονείας του τα σχόλια Σλούκα και η αποχή του κόσμου από το γήπεδο. Ο κύκλος μου ούτε για πλάκα δεν ανανεώνει

Επίσης Μπαρτζώκα ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΙΑ

https://www.sport24.gr/basket/mpartzoka ... 33167.html

ΣΤΑΜΑΤΑ
Μπορεί να μου δώσει κάποιος context για την τελευταία παράγραφο. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι σαρκαστικός, τι διάσταση πραγμάτων να δώσουν, αν του φταίει το σαιτ. Γενικά με μπέρδεψε πάρα πολύ η παράγραφος στο τέλος.
Μην μπερδεύεσαι! Pure sarcasm σε -μάλλον- προβοκατόρικη ερώτηση συγκεκριμένου δημοσιογράφου (δεν ξέρω ποιού).

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tsoureki

senior
Reactions: 418
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:16 am

Rebedierdos έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 1:12 am
Τι είπε ο Σλούκας για τους Αφους?
https://www.newsit.gr/athlitika/ksespas ... a/4111082/

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5696
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:44 am

Ήρθε η ώρα να μετρηθούν οι αφοι.. παρότι έχουν την τύχη να τους κάθονται θαύματα εξ ουρανού (σπανουλης πρι που παίζαν με πιτσιρίκια και τύπους που δεν τους ήξερε η μανα τους να πάρουν
Ευρωπαϊκά αλλα και ο σασα που από το πουθενά έγινε τιμ Ντάνκαν ) καταφέρνουν κάθε φορά να χύνουν την καρδάρα .. παρότι έχουν την τύχη να χουν τον μπαρτζω που βγάζει από την μύγα ξύγκι και ακόμα και φέτος πήγαν φ4 τον αφήνουν ξεβράκωτο στα αγγούρια . Η που θα βγουν μπροστά και θα φερουν παικταράδες η που θα βγουν (αναγκαστικά η μη ) να ζητήσουν συμπαίκτες η να δώσουν την ομάδα. Αλλιώς θα ναι αργος ο θάνατος του τμήματος κατά την γνώμη μου,ειδικά τώρα που ο ποδοσφαιρικός οργανισμός δείχνει στα φορτε του.

4
4 Εικόνα
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:46 am

Εβανς ντορσει ναναλι αντι κανααν μπραζτεικις λουντζη ναζ μιτρου λονγκ χθες καο ιδανικα βεζενκωφ αντι πιτερς

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 838
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:48 am

Απορία το έχω τι έγινε όντως με Σλούκα και Ολυμπιακό. Είπε ο πολλά Ο Σλούκας στις δηλώσεις και αναρωτιέμαι ποιος έχει δίκιο. Βάση δηλώσεων Σλούκα ο Γιαννακόπουλος χρόνια πολλά του έκανε πρόταση να πάει στον Παναθηναϊκό αλλά αυτός δεν πήγαινε λόγω σεβασμό που είχε απέναντι στον Ολυμπιακό.Μέχρι το τελευταίο καλοκαίρι που εκεί δεν το σεβάστηκαν οι Αφοί και ο Μπαρτζω όπως είπε. Επίσης είπε ότι πολλοί παίκτες μας του έχουν στείλει απολογητικά μηνύματα επειδή έκαναν μέσα στην χρονιά δηλώσεις εναντίον του. Περίεργα πράγματα...δεν ξέρω.

1
1 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:50 am

Γιώργο Μπαρτζώκα

Μαζί σου.
Για όσους νιώθουν λίγο από μπάσκετ και δεν βλέπουν μόνο κούπες και βασιλιάδες.
Για την Ολυμπιακή καρδιά σου και την αντοχή σου στην ανελέητη επίθεση από οπαδούς της νίκης και πορτοκαλί φερέφωνα.
Γιατί πάλεψες με κάτι μοναδικό για τα στάνταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ και σου άξιζαν περισσότερα απ'όσα πήρες.
Μαζί σου και ας πονέσαμε.
Μαζί σου γιατί ξέρουμε ότι θα δικαιωθείς.
Από την αρχή...μέχρι τέλους.

Αφοι ξεστραβωθειτε.

6
3 Εικόνα 3 Εικόνα
Heisenberg

a1greece

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:54 am

prime7 έγραψε:
Απορία το έχω τι έγινε όντως με Σλούκα και Ολυμπιακό. Είπε ο πολλά Ο Σλούκας στις δηλώσεις και αναρωτιέμαι ποιος έχει δίκιο. Βάση δηλώσεων Σλούκα ο Γιαννακόπουλος χρόνια πολλά του έκανε πρόταση να πάει στον Παναθηναϊκό αλλά αυτός δεν πήγαινε λόγω σεβασμό που είχε απέναντι στον Ολυμπιακό.Μέχρι το τελευταίο καλοκαίρι που εκεί δεν το σεβάστηκαν οι Αφοί και ο Μπαρτζω όπως είπε. Επίσης είπε ότι πολλοί παίκτες μας του έχουν στείλει απολογητικά μηνύματα επειδή έκαναν μέσα στην χρονιά δηλώσεις εναντίον του. Περίεργα πράγματα...δεν ξέρω.
Να ακουσουμε και την πλευρα των Αγγελοπουλων και του Μπαρτζωκα.
μου ακουγεται γελοιο το εδω και 10 χρονια μου εκανε προταση ο παναθηναικος και απο σεβασμο δεν πηγαινα. τι κουλο ειναι αυτο.
Γιατι εγω ξερω οτι στην συναντηση με τους Αφους ο κωστακης γκρινιαζε για την αφιξη του γκος.και δεν τον ηθελε. Αν ηθελε να το παιξει 2 φορες σπανουλης και να εχει τετοιο λογο μεσα στην ομαδα τοτε σωστα δεν τον σεβαστήκανε.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5696
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:55 am

prime7 έγραψε:
Καλά ο ίδιος έλεγε ευχαριστώ τους αφους που με σεβάστηκαν ..υπάρχει το ποστ του στο ινσταγκραμ..εδώ είπε για τον γουοκαπ που αυτός πρώτος έλεγε στην εθνική θέλω κανονικούς Έλληνες .. Εμένα μου φαίνεται ότι ο ίδιος έχει το πρόβλημα και όχι όλοι οι άλλοι.. Τεσπα το τελευταίο μας πρόβλημα αυτήν την στιγμή είναι ο Σλούκας

0
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 495
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:03 am

Heisenberg έγραψε:
prime7 έγραψε:
μου ακουγεται γελοιο το εδω και 10 χρονια μου εκανε προταση ο παναθηναικος και απο σεβασμο δεν πηγαινα. τι κουλο ειναι αυτο.
Γιατι εγω ξερω οτι στην συναντηση με τους Αφους ο κωστακης γκρινιαζε για την αφιξη του γκος.και δεν τον ηθελε. Αν ηθελε να το παιξει 2 φορες σπανουλης και να εχει τετοιο λογο μεσα στην ομαδα τοτε σωστα δεν τον σεβαστήκανε.
Φυσικά και δεν είναι κυριολεκτικό το 10 χρόνια. Ο Σλούκας είχε σίγουρα άλλη μία πρόταση από τον ΠΑΟ, απλά αυτός αποδέχτηκε την πρόταση της Φενέρ και πήγε εκεί. Πριν πει το ΝΑΙ φέτος στον Παναθηναικό, είχε αρνηθεί τουλάχιστον άλλες 2 φορές μέχρι να δει την κατάληξη με τον ΟΣΦΠ. Αν ο Μπαρτζώκας πήγαινε στο επίμαχο ραντεβού, ο Σλούκας δεν θα έμενε στον Ολυμπιακό, όμως σίγουρα θα ήταν παίχτης της Φενέρ και πάλι. Ακόμα και τις δηλώσεις Ιτούδη αν δεις, θα το καταλάβεις, καθότι έκανε με αυτόν την επικοινωνία όλη. Το να μην ήθελε τον Γκος σαν συμπαίχτη είναι οξύμωρο. Φέτος συνυπήρξε με έναν baller, high-usage παιχτη των 30 λεπτών (Ναν), έναν καταπληκτικό two-way παίχτη που δεν το κουνούσε από την 5άδα και θεωρητικά με έναν πολύ καλό combo, ασχέτως αν δεν απέδωσε, τον Βιλντόζα. Συνεργάστηκε άριστα με όλους και ουκ ολίγες φορές εκθείασε τον Ναν για το dominance του εντός game. Σεβασμός μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα και σε ανθρώπινο επίπεδο καθένας μας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Η ιστορία έδειξε ποιος δικαιώθηκε, ποιος όχι και τι έλειψε εν τέλει στον Ολυμπιακό.

2
2 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1212
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:09 am

Γενικά ο Σλούκας φαίνεται τελείως αδιάφορος σαν χαρακτήρας. Γνωμη μου.
Προσπαθεί με το ζόρι φέτος να γίνει κάτι που δεν μπορεί. Θέλει με το ζόρι να κάνει τον ντόρο του Σπανούλη. Ε δεν μπορείς ρε φίλε δεν το χεις όσο καλός παίκτης και να σαι.

Πολύ περίεργο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό.
Πρέπει να αλλάξει την συνταγή και ο προπονητής και οι πρόεδροι του.
Μέσα σε μια χρονιά μπορούν να αλλάξουν τα πάντα, ο παο ήταν εξαφανισμένος 12 χρόνια και φέτος ξεχάστηκαν όλα και λογικό είναι.
Στόχος του Ολυμπιακού του χρόνου πρέπει να ναι η Ευρωλίγκα, ούτε πλέι-οφ ούτε final 4. Ο τίτλος μόνο.
Και το αξίζει ο Μπαρτζώκας και δικαιούται την έμπρακτη στήριξη της διοίκησης με τις καλύτερες επιλογές στις μεταγραφές, έστω και τώρα.

4
4 Εικόνα
Heisenberg

a1greece

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:24 am

Airman έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

Φυσικά και δεν είναι κυριολεκτικό το 10 χρόνια. Ο Σλούκας είχε σίγουρα άλλη μία πρόταση από τον ΠΑΟ, απλά αυτός αποδέχτηκε την πρόταση της Φενέρ και πήγε εκεί. Πριν πει το ΝΑΙ φέτος στον Παναθηναικό, είχε αρνηθεί τουλάχιστον άλλες 2 φορές μέχρι να δει την κατάληξη με τον ΟΣΦΠ. Αν ο Μπαρτζώκας πήγαινε στο επίμαχο ραντεβού, ο Σλούκας δεν θα έμενε στον Ολυμπιακό, όμως σίγουρα θα ήταν παίχτης της Φενέρ και πάλι. Ακόμα και τις δηλώσεις Ιτούδη αν δεις, θα το καταλάβεις, καθότι έκανε με αυτόν την επικοινωνία όλη. Το να μην ήθελε τον Γκος σαν συμπαίχτη είναι οξύμωρο. Φέτος συνυπήρξε με έναν baller, high-usage παιχτη των 30 λεπτών (Ναν), έναν καταπληκτικό two-way παίχτη που δεν το κουνούσε από την 5άδα και θεωρητικά με έναν πολύ καλό combo, ασχέτως αν δεν απέδωσε, τον Βιλντόζα. Συνεργάστηκε άριστα με όλους και ουκ ολίγες φορές εκθείασε τον Ναν για το dominance του εντός game. Σεβασμός μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα και σε ανθρώπινο επίπεδο καθένας μας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Η ιστορία έδειξε ποιος δικαιώθηκε, ποιος όχι και τι έλειψε εν τέλει στον Ολυμπιακό.
Η ιστορια δεν δικαιωνεται με κουπες αλλα με την αληθεια οποια και αν ειναι αυτη.
ο σλουκας ευχαριστουσε καθε φορα τους Αφους και μαλιστα μετα τον περσινο τελικο. οι Αφοι του φερθηκανε με τον καλυτερο τροπο και αν ο μπαρτζωκας δεν ηρθε στο ραντεβου δεν φταινε αυτοι. Αν δεν τον σεβοντουσαν δεν θα βρισκοντουσαν μαζι του τοσες ωρες. Ο μπαρτζωκας παντα τον ειχε σαν ηγετη στην ομαδα περσι. επαιρνε ολα τα τελικα κρισιμα σουτ και τον προφυλαγε για να ειναι αποδοτικος. Ετσι και αλλιως το συστημα μπαρτζωκα αναδιανομης χρονου ειναι γνωστο. κατι εγινε και ραγισε η σχεση τους. Ωραια αφου βγαινει ο κωστακης και κραζει γιατι δεν μας λεει που δεν τον σεβαστηκανε και με ποιο τροπο? τι ζητουσε και δεν θελανε? Ωραια πιασαρικα μας τα ειπε χωρις να εξηγει αλλα να ακουσουμε και την αλλη πλευρα.

Καθολου οξυμωρο. Στον ολυμπιακο του μπαρτζωκα η αποκτηση ενος κομπο σαν τον Γκος θα περιοριζε πιθανον ακομα περισσοτερο τον χρονο του. Γι αυτο και γκρινιαζε. Στον παναθηναικο του hero ball δεν θα ειχε προβλημα να παρει τον χρονο που ηθελε και να νιωσει περισσοτερο ηγετης, Μην ξεχναμε οτι ο Ναν ηρθε πολυ μετα τον Σλουκα στον παναθηναικο. Δεν θα τον επαιρνε να πει και τιποτα με τα λεφτα που πηρε. ας ειμαστε σοβαροι.
Και σιγα μην ενιωθε απειλη απο τον βιλντοζα οταν πηγε στον παναθηναικο.

Ωραια παντως η προσπαθεια να δικαιολογησεις σε ολα τον Κωστακη.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 495
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:33 am

Heisenberg έγραψε:
Airman έγραψε:

Η ιστορια δεν δικαιωνεται με κουπες αλλα με την αληθεια οποια και αν ειναι αυτη.
ο σλουκας ευχαριστουσε καθε φορα τους Αφους και μαλιστα μετα τον περσινο τελικο. οι Αφοι του φερθηκανε με τον καλυτερο τροπο και αν ο μπαρτζωκας δεν ηρθε στο ραντεβου δεν φταινε αυτοι. Αν δεν τον σεβοντουσαν δεν θα βρισκοντουσαν μαζι του τοσες ωρες. Ο μπαρτζωκας παντα τον ειχε σαν ηγετη στην ομαδα περσι. επαιρνε ολα τα τελικα κρισιμα σουτ και τον προφυλαγε για να ειναι αποδοτικος. Ετσι και αλλιως το συστημα μπαρτζωκα αναδιανομης χρονου ειναι γνωστο. κατι εγινε και ραγισε η σχεση τους. Ωραια αφου βγαινει ο κωστακης και κραζει γιατι δεν μας λεει που δεν τον σεβαστηκανε και με ποιο τροπο? τι ζητουσε και δεν θελανε? Ωραια πιασαρικα μας τα ειπε χωρις να εξηγει αλλα να ακουσουμε και την αλλη πλευρα.

Καθολου οξυμωρο. Στον ολυμπιακο του μπαρτζωκα η αποκτηση ενος κομπο σαν τον Γκος θα περιοριζε πιθανον ακομα περισσοτερο τον χρονο του. Γι αυτο και γκρινιαζε. Στον παναθηναικο του hero ball δεν θα ειχε προβλημα να παρει τον χρονο που ηθελε και να νιωσει περισσοτερο ηγετης, Μην ξεχναμε οτι ο Ναν ηρθε πολυ μετα τον Σλουκα στον παναθηναικο. Δεν θα τον επαιρνε να πει και τιποτα με τα λεφτα που πηρε. ας ειμαστε σοβαροι.

Φίλε, δεν είμαι οπαδός, είμαι φίλαθλος. Του Παναθηναικού μεν, αλλά φίλαθλος. Οπότε γενικά δεν ξέρω σε τι μοτίβο σου αρέσει να συζητάς, αλλά θα σου πω κάτι για να το ορίζουμε σωστά μεταξύ μας. Είμαι από αυτούς τους "ανώμαλους" που όταν στην Ευρώπη η ομάδα σου δεν παίζει ενάντια στη δική μου, υποστηρίζω τη δική σου ανεξαρτήτως αντιπαλου. Γενικά ένα ελληνικό φαινόμενο είναι το να αποδωμούμε χαρακτήρες. Επειδή έτυχε να μην βρίσκονται στην ομάδα μας πλέον ή να παίζουν στον αντίπαλο, κάτι που είναι λάθος. Αυτό το κάνουν και τα μέσα του ΠΑΟ με τον κόουτς Μπαρτζώκα, που σχολιάζουν μέχρι και τα δόντια του ανθρώπου και οι οπαδοί του ΟΣΦΠ με τον "φιλοχρήματο", αχάριστο και κοροιδευτικά "ηγέτη" Σλούκα. Για εμένα λοιπόν όταν επρόκειτο να γίνει μία συζήτηση μεταξύ του Σλούκα και των αφών, θα έπρεπε να είναι παρόντας και ο κόουτς. Ας μην άλλαζε ούτε άποψη, ούτε πλάνο. Ας ήταν απλά παρών στη συνάντηση. Αυτό θα είχε εκλάβει πιθανότατα ο παίχτης ως υποτυπώδη σεβασμό. Επίσης, τα περί Βιλντόζα τα γράφεις εκ των υστέρων και αφού ο παίχτης δεν κόλλησε.

Υ.Γ : Επίσης, δεν είμαι και συγγενής του "Κωστάκη", συνεπώς δεν κερδίζω κάτι δικαιολογώντας τον. Κάνουμε μία κουβέντα και έναν σχολιασμό σχετικό με τα όσα είπε.

0
Heisenberg

a1greece

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:40 am

Airman έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

Φίλε, δεν είμαι οπαδός, είμαι φίλαθλος. Του Παναθηναικού μεν, αλλά φίλαθλος. Οπότε γενικά δεν ξέρω σε τι μοτίβο σου αρέσει να συζητάς, αλλά θα σου πω κάτι για να το ορίζουμε σωτά μεταξύ μας. Είμαι από αυτούς τους "ανώμαλους" που όταν στην Ευρώπη η ομάδα σου δεν παίζει ενάντια στη δική μου, υποστηρίζω τη δική σου ανεξαρτήτως αντιπλαου. Γενικά το να αποδωμούμε χαρακτήρες επειδή έτυχε να μην βρίσκονται στην ομάδα μας πλέον ή να παίζουν στον αντίπαλο είναι λάθος. Αυτό το κάνουν και τα μέσα του ΠΑΟ με τον κόουτς Μπαρτζώκα και οι οπαδοί του ΟΣΦΠ με τον "φιλοχρήματο", αχάριστο και κοροιδευτικά "ηγέτη" Σλούκα. Για εμένα λοιπόν όταν επρόκειτο να γίνει μία συζήτηση μεταξύ του Σλούκα και των αφών, θα έπρεπε να είναι παρόντας και ο κόουτς. Ας μην άλλαζε ούτε άποψη, ούτε πλάνο. Ας ήταν απλά παρών στη συνάντηση. Αυτό θα είχε εκλάβει πιθανότατα ο παίχτης ως υποτυπώδη σεβασμό. Επίσης, τα περί Βιλντόζα τα γράφεις εκ των υστέρων και αφού ο παίχτης δεν κόλλησε.

Υ.Γ : Επίσης, δεν είμαι και συγγενής του "Κωστάκη", συνεπώς δεν κερδίζω κάτι δικαιολογώντας τον. Κάνουμε μία κουβέντα και έναν σχολιασμό σχετικό με τα όσα είπε.
ναι ο μη σεβασμος των Αφων προς τον Σλουκα που ειναι δεν μπορω να καταλαβω. λες μονο οτι δεν πηγε ο Μπαρτζωκας. Αν ο μπαρτζωκας δεν ηθελε να παει στη συναντηση γιατι ειναι ασεβεια των Αφων προς τον Σλουκα. Προφανως ειχε ηδη ραγισει το γυαλι μεταξυ τους.
Επισης που αναφερθηκε οτι στο ραντεβου αυτο ειχε κανονιστει να ειναι και ο Μπαρτζωκας?
Οταν ειναι να ανανεωσει ή οχι ενας παικτης το ραντεβου γινεται μεταξυ διοικησης και παικτη.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2486
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:44 am

Airman έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

Φίλε, δεν είμαι οπαδός, είμαι φίλαθλος. Του Παναθηναικού μεν, αλλά φίλαθλος. Οπότε γενικά δεν ξέρω σε τι μοτίβο σου αρέσει να συζητάς, αλλά θα σου πω κάτι για να το ορίζουμε σωστά μεταξύ μας. Είμαι από αυτούς τους "ανώμαλους" που όταν στην Ευρώπη η ομάδα σου δεν παίζει ενάντια στη δική μου, υποστηρίζω τη δική σου ανεξαρτήτως αντιπαλου. Γενικά ένα ελληνικό φαινόμενο είναι το να αποδωμούμε χαρακτήρες. Επειδή έτυχε να μην βρίσκονται στην ομάδα μας πλέον ή να παίζουν στον αντίπαλο, κάτι που είναι λάθος. Αυτό το κάνουν και τα μέσα του ΠΑΟ με τον κόουτς Μπαρτζώκα, που σχολιάζουν μέχρι και τα δόντια του ανθρώπου και οι οπαδοί του ΟΣΦΠ με τον "φιλοχρήματο", αχάριστο και κοροιδευτικά "ηγέτη" Σλούκα. Για εμένα λοιπόν όταν επρόκειτο να γίνει μία συζήτηση μεταξύ του Σλούκα και των αφών, θα έπρεπε να είναι παρόντας και ο κόουτς. Ας μην άλλαζε ούτε άποψη, ούτε πλάνο. Ας ήταν απλά παρών στη συνάντηση. Αυτό θα είχε εκλάβει πιθανότατα ο παίχτης ως υποτυπώδη σεβασμό. Επίσης, τα περί Βιλντόζα τα γράφεις εκ των υστέρων και αφού ο παίχτης δεν κόλλησε.

Είσαι καινούριος εδώ. Καλωσήρθες κιόλας, είναι ωραία τα ποστς σου :) Σιγά σιγά θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις ποιοι κάνουν συζήτηση "in good faith" και ποιοι απλά κοιτάνε να μονολογήσουν ό,τι έχουν στο μυαλό τους.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”