Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5693
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:58 am

Στο τουιτερ ειδα οτι ο κοτζιας ειπε οτι ειμαστε σε προχωρημενες συζητησεις με μπραουν.. Δεν βγαζει νοημα εκτος και παρει ποδι ο γκος..Ειναι παντως απο τους λιγους καρυδατους στην ευρωπη ο μπραουν αν και 34..Με μπραουν γκος γουοκαπ ντορσει βεβαια κανεις μια τρυπα στο νερο,αν απο την αλλη ειναι μπραουν γουοκαπ φουρνιε ντορσει now we talking...

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 495
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:02 am

Heisenberg έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:40 am
Airman έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:33 am

Φίλε, δεν είμαι οπαδός, είμαι φίλαθλος. Του Παναθηναικού μεν, αλλά φίλαθλος. Οπότε γενικά δεν ξέρω σε τι μοτίβο σου αρέσει να συζητάς, αλλά θα σου πω κάτι για να το ορίζουμε σωτά μεταξύ μας. Είμαι από αυτούς τους "ανώμαλους" που όταν στην Ευρώπη η ομάδα σου δεν παίζει ενάντια στη δική μου, υποστηρίζω τη δική σου ανεξαρτήτως αντιπλαου. Γενικά το να αποδωμούμε χαρακτήρες επειδή έτυχε να μην βρίσκονται στην ομάδα μας πλέον ή να παίζουν στον αντίπαλο είναι λάθος. Αυτό το κάνουν και τα μέσα του ΠΑΟ με τον κόουτς Μπαρτζώκα και οι οπαδοί του ΟΣΦΠ με τον "φιλοχρήματο", αχάριστο και κοροιδευτικά "ηγέτη" Σλούκα. Για εμένα λοιπόν όταν επρόκειτο να γίνει μία συζήτηση μεταξύ του Σλούκα και των αφών, θα έπρεπε να είναι παρόντας και ο κόουτς. Ας μην άλλαζε ούτε άποψη, ούτε πλάνο. Ας ήταν απλά παρών στη συνάντηση. Αυτό θα είχε εκλάβει πιθανότατα ο παίχτης ως υποτυπώδη σεβασμό. Επίσης, τα περί Βιλντόζα τα γράφεις εκ των υστέρων και αφού ο παίχτης δεν κόλλησε.

Υ.Γ : Επίσης, δεν είμαι και συγγενής του "Κωστάκη", συνεπώς δεν κερδίζω κάτι δικαιολογώντας τον. Κάνουμε μία κουβέντα και έναν σχολιασμό σχετικό με τα όσα είπε.
ναι ο μη σεβασμος των Αφων προς τον Σλουκα που ειναι δεν μπορω να καταλαβω. λες μονο οτι δεν πηγε ο Μπαρτζωκας. Αν ο μπαρτζωκας δεν ηθελε να παει στη συναντηση γιατι ειναι ασεβεια των Αφων προς τον Σλουκα. Προφανως ειχε ηδη ραγισει το γυαλι μεταξυ τους.
Επισης που αναφερθηκε οτι στο ραντεβου αυτο ειχε κανονιστει να ειναι και ο Μπαρτζωκας?
Οταν ειναι να ανανεωσει ή οχι ενας παικτης το ραντεβου γινεται μεταξυ διοικησης και παικτη.

Φίλε, το πλαίσιο με τους Αφούς είναι λίγο περίεργο διαχρονικά για τον Σλούκα. Την 1η φορά που έφυγε, οι Αφοί τον είχαν κατηγορήσει ανοιχτά ώς ψεύτη, αν θυμάσαι. Ο Σλούκας όταν γύρισε στην ομάδα σας, να ξέρεις ότι καλώς ή κακώς άφησε χρήματα στο τραπέζι, εκτός και αν πιστεύεις ότι οι Αφοί του έδιναν χρήματα που καμία ομάδα δεν μπορούσε να δώσει. Ακόμα και τότε, ο ΠΑΟ πχ του έδινε περισσότερα. Αυτά μαθαίνονται. Ηθελε να γυρίσει, ήθελε να είναι στον ΟΣΦΠ και γύρισε. Μέσα του, ο ίδιος θεωρεί πιθανότατα ότι οι πρόεδροι θα έπρεπε σε αυτή τη συνάντηση να καλέσουν τον κόουτς, να έχουν έναν ρόλο συνδετικού κρίκου και πιθανότατα να προσπαθήσουν πιο ενεργά να μη σπάσει το γυαλί. Εικάζω πως δεν το έκαναν. Σε θέλουμε, αλλά ο προπονητής λέει αυτό. Υπέγραψε να πάμε παρακάτω. Δεν λέω ότι έπραξαν λάθος οι Αφοί, λέω ότι πιθανότατα ο παίχτης το αποκωδικοποίησε ως έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό του. Για το αν είχε κανονιστεί να είναι ο κόουτς, δεν έχει σημασία. Με τον κόουτς είχε το πρόβλημα, με τον κόουτς έπρεπε να το λύσει και ίσως εκτιμά ότι οι πρόεδροι δεν ώθησαν τα πράγματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Στις ομάδες μας έχουμ εδει κατά καιρούς φανταστικές 4άδες γκαρντ να συνυπάρχουν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, συνεπώς το να μην θέλει τον Γκος μου φαίνεται περίεργο. καλός ο Γκος, χρυσός ο Γκος, αλλά δεν του έφεραν τον Λάρκιν. Τον Γκος του έφεραν (χωρίς καμία υποτιμητική διάθεση).

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 495
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:06 am

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:44 am
Airman έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:33 am

Φίλε, δεν είμαι οπαδός, είμαι φίλαθλος. Του Παναθηναικού μεν, αλλά φίλαθλος. Οπότε γενικά δεν ξέρω σε τι μοτίβο σου αρέσει να συζητάς, αλλά θα σου πω κάτι για να το ορίζουμε σωστά μεταξύ μας. Είμαι από αυτούς τους "ανώμαλους" που όταν στην Ευρώπη η ομάδα σου δεν παίζει ενάντια στη δική μου, υποστηρίζω τη δική σου ανεξαρτήτως αντιπαλου. Γενικά ένα ελληνικό φαινόμενο είναι το να αποδωμούμε χαρακτήρες. Επειδή έτυχε να μην βρίσκονται στην ομάδα μας πλέον ή να παίζουν στον αντίπαλο, κάτι που είναι λάθος. Αυτό το κάνουν και τα μέσα του ΠΑΟ με τον κόουτς Μπαρτζώκα, που σχολιάζουν μέχρι και τα δόντια του ανθρώπου και οι οπαδοί του ΟΣΦΠ με τον "φιλοχρήματο", αχάριστο και κοροιδευτικά "ηγέτη" Σλούκα. Για εμένα λοιπόν όταν επρόκειτο να γίνει μία συζήτηση μεταξύ του Σλούκα και των αφών, θα έπρεπε να είναι παρόντας και ο κόουτς. Ας μην άλλαζε ούτε άποψη, ούτε πλάνο. Ας ήταν απλά παρών στη συνάντηση. Αυτό θα είχε εκλάβει πιθανότατα ο παίχτης ως υποτυπώδη σεβασμό. Επίσης, τα περί Βιλντόζα τα γράφεις εκ των υστέρων και αφού ο παίχτης δεν κόλλησε.

Υ.Γ : Επίσης, δεν είμαι και συγγενής του "Κωστάκη", συνεπώς δεν κερδίζω κάτι δικαιολογώντας τον. Κάνουμε μία κουβέντα και έναν σχολιασμό σχετικό με τα όσα είπε.
Είσαι καινούριος εδώ. Καλωσήρθες κιόλας, είναι ωραία τα ποστς σου :) Σιγά σιγά θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις ποιοι κάνουν συζήτηση "in good faith" και ποιοι απλά κοιτάνε να μονολογήσουν ό,τι έχουν στο μυαλό τους.
Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ...Καλώς σας βρήκα και ευελπιστώ να τα λέμε για καιρό γύρω από την αγαπημένη μας σπυριάρα μπάλα. Μου αρέσει το φόρουμ αρκετά ως τώρα κυρίως γιατί τα παιδιά προσπαθούν να μην αναλωθούμε σε οπαδικές κορώνες και σε όλη αυτην την τοξικότητα που διέπει την ελληνική λίγκα με αποκλειστική ευθύνη των 2 μεγάλων :imnewhere:

2
2 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:49 am

shaq7 έγραψε:
Στο τουιτερ ειδα οτι ο κοτζιας ειπε οτι ειμαστε σε προχωρημενες συζητησεις με μπραουν.. Δεν βγαζει νοημα εκτος και παρει ποδι ο γκος..Ειναι παντως απο τους λιγους καρυδατους στην ευρωπη ο μπραουν αν και 34..Με μπραουν γκος γουοκαπ ντορσει βεβαια κανεις μια τρυπα στο νερο,αν απο την αλλη ειναι μπραουν γουοκαπ φουρνιε ντορσει now we talking...
Σωθηκες αν το ειπε ο κοτζιας.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2794
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:56 am

Heisenberg έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 3:49 am
shaq7 έγραψε:
Σωθηκες αν το ειπε ο κοτζιας.
Τον Τολαρα καποιος πρεπει να τον τρολαρει εδω και χρονια. Δεν ξερω αν εχει πετυχει ποτε "προβλεψη" ή "πληροφορια"

Ειμαι σιγουρος πως ο ιδιος ανθρωπος τον παιρνει καθε φορα τηλεφωνο... και καθε φορα του λεει
iNSIDER - ΕΛΑ ΤΟΛΑΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΣΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
ΤΚ - Εισαι σιγουρος ρε μλκ? Εχω γινει ρομπα(ξ) πεντακοσιες εκατον τριανταπεντε χιλιαδες φορες...
INS - Nαιιιιιιιιιι σου λεω... GUARANTEED
TK - Say no more.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 838

Σάβ Ιουν 15, 2024 9:01 am

Σε περίπτωση που έρθει ο Βεζενκοφ πρέπει να αποχωρήσει ο συμπαθής Πίτερς. Να μπει επιτέλους λίγο λογική στην ομάδα. Θέλουμε 1 αθλητικό ψηλό στο 4 και όχι 2 μη αθλητικούς και ας είναι και σουτέρ.

Οπωσδήποτε Dorsey,χθες βασικά. Ο Λαρεντζάκης πρέπει να αποχωρήσει. Να ησυχάσει και αυτός από τον προπονητή που τον βρίζει όλη την ώρα να ησυχάσουμε και εμείς.

0
Rice

senior
Reactions: 305

Σάβ Ιουν 15, 2024 9:02 am

Εμένα πάντως μια περιφέρεια με Τομας,Λορέντσο,Γκος,Ντορσευ με καλύπτει.Βέβαια είναι πολύ νωρίς και όλα όσα ακούγονται είναι θεωρίες που μπορούν να διαψευστούν.

Για εμένα το ρόστερ είναι κακοφτιαγμένο και θέλει αλλαγές και το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν πολυετή συμβόλαια που δύσκολα θα σπάσουν.

Δεν έχει λογική με τέτοιο μπατζετ να έχεις δυο ψηλούς που παίρνουν πάνω από 1,5m.

Δεν έχει λογική να φέρνεις τον Μητρου Λονγκ,και να μην τον εμπιστεύεσαι .Ας μην το έπαιρνες τώρα έχεις ξενερωμενο τον Μητρου Λονγκ αλλά και τον Λούντζη.

Αν έρθει ο Σασα ο Πίτερς πρέπει να φύγει,δεν μπορεί κανείς από τους δυο να παίξει στο 3 και έχεις και τον Πετρουσεφ που είναι σοβαρό πρότζεκτ.

Αυτό που ζηλεύω από την περιφέρεια του ΠΑΟ είναι που και οι τρεις βασικοί έχουν πολύ καλό midrange που κατά τη γνώμη μου είναι σημαντικό γιατί σε ξεκολλάει στις δύσκολες στιγμές.Εμεις δεν έχουμε κανέναν που να μπορεί να το κάνει,ο Γκος είναι ο καλύτερος αλλά χθες έχασε ένα σχετικά εύκολο σουτ.Ποιος από τους Γκραντ,Ναν,Σλουκα θα το έχανε αυτό?

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3981
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 15, 2024 9:13 am

Rice έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 9:02 am
Εμένα πάντως μια περιφέρεια με Τομας,Λορέντσο,Γκος,Ντορσευ με καλύπτει.Βέβαια είναι πολύ νωρίς και όλα όσα ακούγονται είναι θεωρίες που μπορούν να διαψευστούν.

Για εμένα το ρόστερ είναι κακοφτιαγμένο και θέλει αλλαγές και το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν πολυετή συμβόλαια που δύσκολα θα σπάσουν.

Δεν έχει λογική με τέτοιο μπατζετ να έχεις δυο ψηλούς που παίρνουν πάνω από 1,5m.

Δεν έχει λογική να φέρνεις τον Μητρου Λονγκ,και να μην τον εμπιστεύεσαι .Ας μην το έπαιρνες τώρα έχεις ξενερωμενο τον Μητρου Λονγκ αλλά και τον Λούντζη.

Αν έρθει ο Σασα ο Πίτερς πρέπει να φύγει,δεν μπορεί κανείς από τους δυο να παίξει στο 3 και έχεις και τον Πετρουσεφ που είναι σοβαρό πρότζεκτ.

Αυτό που ζηλεύω από την περιφέρεια του ΠΑΟ είναι που και οι τρεις βασικοί έχουν πολύ καλό midrange που κατά τη γνώμη μου είναι σημαντικό γιατί σε ξεκολλάει στις δύσκολες στιγμές.Εμεις δεν έχουμε κανέναν που να μπορεί να το κάνει,ο Γκος είναι ο καλύτερος αλλά χθες έχασε ένα σχετικά εύκολο σουτ.Ποιος από τους Γκραντ,Ναν,Σλουκα θα το έχανε αυτό?
δεν χρειαζεστε παιχτη σαν τον μπραουν εφοσον εχετε γκος
θελετε κατι σε στυλ ναν τζειμς λαρκιν

ο ντορσει θα εχει τα νουμερα του κααναν μην νομιζεις οτι θα παρετε κατι παραπανω,η διαφορα θα ειναι στο διαβατηριο μονο

για τους 3 ψηλους τα εχουμε πει
αυτος που θα φαει την ηττα θα ειναι ο ραιτ
φυσικα υπαρχουν τραυματισμοι αλλα δεν ειναι κατι στανταρ δεν ξερεις αν συμβει ποτε θα συμβει και για ποσο

ο πιτερς εχει φοβερο σουτ αλλα ειναι το μονο φοβερο που εχει ολα τα υπολοιπα ειναι μετρια
για δευτερο 4αρι ειναι πολυ καλη επιλογη για βασικο δεν ξερω

0
Penguin

junior
Reactions: 55
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Ιουν 15, 2024 9:46 am

Νομιζω οτι ο κοουτς προσαρμοζεται στα δεδομενα της αγορας. Εννοω πως θα προτιμησει να παρει κατι πιο ποιοτικο, ανεξαρτητα τι χαρακτηριστικα εχει. Δεν ξερω αν θα ειναι ο Μπραουν αυτος.
Ντορσει παντως απαραιτητος λογω διαβατηριου

0
Rice

senior
Reactions: 305

Σάβ Ιουν 15, 2024 10:09 am

Για το Λορέντζο πάντως ο Μελαγιες αφήνει να εννοηθεί ότι είναι κοντά στον ΠΑΟ.Τεραστια αναβάθμιση σε σχέση με το Βιλντοζα,εξαιρετικός παίχτης που θα δώσει μεγάλη βοήθεια.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 954

Σάβ Ιουν 15, 2024 10:10 am

αντε επιτελους τελειωσε η σαιζον να αρχισουμε να μιλαμε για το αγαπημενο μας σπορ ,τις μεταγραφες ...

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 970
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Ιουν 15, 2024 10:33 am

Για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στις μεταγραφές. Σουτάρεις Κάναν, Μπραζντεικις, Γκος και Μακισικ και παίρνεις Μπραουν, Ντορσευ και έναν παίκτη σαν ή τον ίδιο τον Πόρτερ και έκλεισες….τωρα ο Έβανς ή ο Βεζενκοφ θα μας απασχολήσουν του χρόνου στην καλύτερη.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3355
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Ιουν 15, 2024 10:59 am

karamelitsa έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 10:33 am
Για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στις μεταγραφές. Σουτάρεις Κάναν, Μπραζντεικις, Γκος και Μακισικ και παίρνεις Μπραουν, Ντορσευ και έναν παίκτη σαν ή τον ίδιο τον Πόρτερ και έκλεισες….τωρα ο Έβανς ή ο Βεζενκοφ θα μας απασχολήσουν του χρόνου στην καλύτερη.
Τον Γκος παιδιά θα τον κρατήσουμε, μια χαρά είναι ο παίκτης και στα κρίσιμα δεν κρύβεται, έχασε ένα δίποντο, στατιστικά είναι, θα μπορούσε να το χάσει ο οποιοσδήποτε και δεν φταίει αυτός που δεν ξεμαρκαρίστηκαν οι συμπαίκτες του να δώσει την πάσα.
Στην τετράδα των Γκαρντ έχουμε Γουόκαπ, Γκος, και θέλουμε άλλους 2, δεν χρειαζόμαστε κάποιον καλύτερο.

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Σάβ Ιουν 15, 2024 11:12 am

Μπραζντέικις, Ράιτ, Σίκμα

Εκατομμύρια σε buy out, 3 συμβόλαια, 3 θέσεις ξένων κι ένα σημαντικό κομμάτι του, ούτως ή άλλως, περιορισμένου μπατζετ σου.

Δεν ήταν τραυματίες, δεν έπαιξαν λεπτό στους τελικούς. Είχαν ειτε τυπική είτε ελάχιστη συμμετοχή στο final-4 και τα πλέι οφς.

Δεν με πείθει κανείς πως αν αθροίσουμε τα χρήματα που μας κόστισαν οι Σίκμα και Μπραζ, δεν παίρναμε ένα 4άρι ή ένα γκαρντ που θα αλλάζει τις ισορροπίες.

Αυτή είναι η βάση που πρέπει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας. Με λίγα λόγια δεν έχουμε την πολυτέλεια για θεατές που παίρνουν εκατομμύρια.

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Σάβ Ιουν 15, 2024 11:16 am

Το «πρόβλημα» που βλέπω εγώ με Γκος είναι πως κάνει πολλά πράγματα καλά ή meehh, αλλά δεν είναι ελίτ σε τίποτα.

Καλούτσικος αμυντικός.
Καλούτσικος σουτέρ.
Καλούτσικος δημιουργός.
Σχετικά γρήγορος.
Με σχετικά καθαρό μυαλό.

Γενικά όταν θες να περιγράψεις έναν παίκτη και ξεκινάς με τη φράση «για τα λεφτά του…» τότε όλοι ξέρουμε περί τίνος πρόκειται.

4
4 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”