basket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2020 4:55 amshaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2020 8:25 pm
Του βεζε 400χιλ του καναμε προταση,λογικα αυτην αποδεκτηκε,λεγαν οτι δεν θα ανεβουμε οικονομικα κιολας.
Τον χαρισσον μπορει να τον ειχε στα υποψιν η τσσκα αλλα δεν του εκανε προταση για να ανεβει τοσο πολυ το κασε,δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος να πιστεψει οτι του εκανε προταση η τσσκα και προτιμησε εμας..600χιλ το πολυ να πηρε για μενα αλλα δεκτες οι ενστασεις..
Για τον Χάρισσον όμως έχεις λάθος. Θυμάμαι ξεκάθαρα (τότε ακόμα διάβαζα κι ένα έστω Μέσο πλην του φόρουμ μας) ότι η διαπραγμάτευσή ανάμεσα στην ΚΑΕ και τον παίκτη κράτησε μίνιμουμ 2-3 μέρες και παρουσίαζόταν ως σχετικά δύσκολη ή αν μη τι άλλο, όχι εύκολη.
Τότε λεγόταν ότι θέλει μίνιμουμ 800χιλ. Δεν ήταν δηλαδή ένα ποσό που έσκασε κατόπιν εορτής- έτσι για να προσδώσει υπεραξία στις κινήσεις της ΚΑΕ.
Θυμασαι που το ειδες αυτο για τα 800χιλ?Γιατι εγω ακουσα τον βαρλα στο ραδιο να λεει 400χιλ οτι τον πηραμε(δεν θυμαμαι αν ειπε ευρω η δολλαρια),αν το χει γραψει το eurohoops πχ παω πασο,εγω προσωπικα μελαγιες η ζερβα δεν τους πιστευω στα ποσα που λενε,αυτοι ηταν περσι που φουσκωναν τα ποσα ρουμπιτ,μπολντγουιν και αποδειχτηκαν λαθος..Ο Βαρλας απο την αλλη συνηθως λεει αληθειες σε τετοια θεματα.
Οχι οτι εχει και ιδιαιτερη σημασια ποσα πηρε,τι 600 τι 800 μικρη η διαφορα..αν και 800χιλ ειναι παρα πολλα για παικτη απο την γαλατα που δεν εχει παιξει ευρωλιγκα..Λοιντ,μπραουν,χερμανσον ζηταγαν παρομοια λεφτα η και λιγοτερα και ηταν πιο περιζητητοι απο τον χαρισον.
Λογικα μεσα στην χρονια αν τυχον και εχουμε κανα σερι ηττων (ελπιζω να μην εχουμε βεβαια ) θα μαθουμε και τα ποσα δωσαμε φετος για μεταγραφες..Γιατι εχω παρατηρησει οτι το καλοκαιρι μιλαμε για αλλα ποσα απο αυτα που βγαινουν κατα την διαρκεια της χρονιας..