eddiedimitris έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 4:41 pmΓια προεδρους που ειχαν φερει Κλειζα,Τσίλντρες,Μασιγιαουσκας,Σπανούλη κλπ δεν μπορεις να μιλας για καβούρια στις τσέπες...Εκτος και αν δε γνωρίζεις τα απο πανω και πολλα αλλα...Sokos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 4:39 pmΟ Evans αποκλείεται να είχε συμφωνήσει για 1 εκατομμύριο, οπότε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις φαίνεται ότι τα δίνουν. Ότι γενικά υπάρχουν καβούρια στις τσέπες, δεν το συζητάμε.
Τα λόγια πάντως δεν γίνεται να τα παίρνουμε τοις μετρητοίς. Ούτε της ομάδας, ούτε των δημοσιογράφων.
Χμμ, αν έκανες τον κόπο να κοιτάξεις λίγο πιο αριστερά θα έβλεπες ότι ήμουν ήδη μέλος του forum τότε. Κάπου 10 χρόνια πριν γραφτείς εσύ απ ότι βλέπω. Οπότε μάλλον είχα εικόνα του τι γινόταν. Ίσως η ανάγκη να μου την πεις σε τύφλωσε προσωρινά. Το ότι έδωσαν τρέλα λεφτά πριν 15-17 χρόνια (ναι, τόσα είναι) σημαίνει ότι διατηρούν την ίδια πολιτική ακόμα και τώρα; Μιας και πήγε και το παρελθόν στην κουβέντα, να ρωτήσουμε και Hines, Dunston, Hunter για πόσα έφυγαν και πόσα τους δίναμε. Ας μην βλέπουμε μόνο αυτά που θελουμε. Σε λίγο θα μου τους βγάλεις και ανοιχτοχέρηδες, ενώ οι ίδιοι έχουν κάνει σημαία το πόσο λιγότερα λεφτά δίνουμε από τους ανταγωνιστές μας. Δεν γίνεται να το ξεχνάς αυτό, τσουρέκια μας τα κάνουν κάθε χρόνο.