Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 15, 2024 10:42 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 10:39 pm
Γνωμη μου ο μονος παιχτης που αλλαζε τις ισορροπιες ειναι ο Πορτερ αλλα λογικα παει Αμερικα παλι οποτε next...
Άμα του δώσεις φράγκα να δεις για πό(ρ)τε(ρ) έρχεται...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιουν 15, 2024 10:43 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 10:38 pm
karamelitsa έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 10:35 pm

Φετος θα πρωτοτυπήσουμε, θα μας κουβαλήσουν τον κανένα...θα μείνουμε έτσι γιατί ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, ε εντάξει χάσαμε 1-2 κρίσιμα ματσάκια άλλα δεν φταίνε οι παίκτες φταίνε τα άστρα!!! Αναβάθμιση στον Λονγκ που θα τον κάνουμε 2αρι στην θέση του Κάνναν και είμαστε έτοιμοι!!!
Αν είναι να κρατήσουμε πάντως εναν Λόνγκ μήπως να πούμε στον Σπανούλη να ανταλλάξουμε τα αδέρφια?
Απο τους λονγκ θα παρουμε τον τριτο , τον μακρυτερο ! :D

Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 15, 2024 10:46 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 10:41 pm
Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 10:39 pm
Γνωμη μου ο μονος παιχτης που αλλαζε τις ισορροπιες ειναι ο Πορτερ αλλα λογικα παει Αμερικα παλι οποτε next...
Νομίζω ότι το χριστοκάντηλο στον Πόρτερ δεν θα πήγαινε πολύ καλά. Το κάνω εικόνα αλλά για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μετά μαυρίζει το πλάνο στο μυαλό μου.
Ειναι μονοδρομος δεν υπαρχει αλλος τετοιου βεληνεκους παιχτης
Αλλιως βλεπω να γελαει κ η δεκαοχτουρα που ρχεται καθε πρωι εξω απ το παραθυρο κ μου ζαλιζει τον ερωτα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιουν 15, 2024 10:48 pm

Maurice_Evans έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Φετος θα πρωτοτυπήσουμε, θα μας κουβαλήσουν τον κανένα...θα μείνουμε έτσι γιατί ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, ε εντάξει χάσαμε 1-2 κρίσιμα ματσάκια άλλα δεν φταίνε οι παίκτες φταίνε τα άστρα!!! Αναβάθμιση στον Λονγκ που θα τον κάνουμε 2αρι στην θέση του Κάνναν και είμαστε έτοιμοι!!!
Αν είναι να κρατήσουμε πάντως εναν Λόνγκ μήπως να πούμε στον Σπανούλη να ανταλλάξουμε τα αδέρφια?
καλυτερα να πουμε στον κιλ μπιλ αν θελει να παιζει κανα τεταρτακι μιας και απο αυτους που θα χουμε καλυτερος ειναι.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 15, 2024 10:49 pm

Γκος Μακίσικ πρέπει να φύγουν οπωσδήποτε! Θέλουμε παίχτη επιπέδου στο 3 με μέγεθος, αθλητικότητα, σουτ, διείσδυση. Η ομάδα θέλει 2 παίχτες των 2 μυρίων. Έναν στην θέση του Γκος να παίζει μαζί με Γουόκαπ μέσα και έναν για βασικό τριάρι που θα πάρει τη θέση Μακίσικ στο ρόστερ και θα παίζει αντί του Παπανικολάου, με τον αρχηγό να γίνεται δεύτερο τριάρι. Παίρνουμε και Ντόρσι για αντι Κάναν.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Ιουν 15, 2024 10:50 pm

kite26 έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 10:24 pm

Ναι, ναι, έξυπνη βόμβα...Χαχα, κάτι τέτοια γράφουν. Κόλσον, αν δεν κάνω λάθος είναι τριάρι ε; Δεν τον θέλαμε, εχουμε τον γερο-Μακισικ...Τρομάρα μας.
Στο μεταξυ ο McKissic ειναι καθαρο 2αρι ανεξαρτητως του οτι δεν εχει σουτ. Με το ζορι 3αρι και αυτος και το #5 (ξεχασα... PosItIOnLesS bAsKeTbALl)
Maurice_Evans έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

in reality ο Elijan δεν ειναι ουτε για να δενει τα κορδονια του Naz σε γενικες γραμμες.
Στα ελαχιστα λεπτα που παιζει ο Naz ομως δεν μπορει και ουτε παιζει να αποδωσει... μιας και δεν ηταν ΠΟΤΕ οργανωτης αλλα παντα ηταν score first.
ουτε ρυθμο προλαβαινει να βρει ουτε τπτ. οποτε παιρνει κακες και βιαστικες προσπαθειες.

Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Σάβ Ιουν 15, 2024 10:51 pm

Τον Γκος πάντως εγώ δεν τον θεωρώ και τόσο σίγουρο στην ομάδα. Θα μου πείτε έχει συμβόλαιο, αλλά και τα συμβόλαια λύνονται. Δηλαδή το παλικάρι δεν θύμωσε απλά ή γύρισε μια κουβέντα στον προπονητή του. Επαθε παράκρουση στο ΟΑΚΑ και δεν ξέρω αν είναι κάτι που μπορεί να αφήσει να περάσει ο κόουτς.

kite26

allstar
Reactions:

Σάβ Ιουν 15, 2024 10:53 pm

Rice έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 7:00 pm
O σχεδιασμό πρέπει να έχει ως πρωταρχικό στόχο την δημιουργία ελληνικού κορμού έναν τομέα που ο κοουτς έχει αποτύχει παταγωδώς τα προηγούμενα χρόνια,ο ΠΑΟ όχι μόνο έχει καλούς Έλληνες αλλά έχει και τα μεγαλύτερα ταλέντα (Μαντζούκα,Αβδαλας,Σαμοντουροφ).Το απίστευτο είναι ότι πήρε τα ταλέντα και όταν ήταν με έσοδα έξοδα που σημαίνει ότι από την πλευρά μας δεν υπήρχε η διάθεση να ασχοληθούμε με τους ταλαντούχους παίχτες και δεν ήταν θέμα χρημάτων.

Ποιοι παίχτες λοιπόν είναι πιθανά διαθέσιμοι και μπορούν να παίξουν στην ομάδα μας?Γνωμη μου είναι ότι πρέπει να ενδιαφερθούμε για Ντορσευ,Παπαγιάννη,Σασα,Ρογκαβοπουλο και να πάρουμε τουλάχιστον 3.Ομαδα με 10 ξένους δεν μπορείς να έχεις.
Πες τα χρυσόστομε!!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

kite26

allstar
Reactions:

Σάβ Ιουν 15, 2024 10:58 pm

Πάντως, Ιφε Λουντμπεργκ που ανέφερε ένας φίλος βγήκε δημοσίευμα πριν από 10 λεπτά που λέει ότι είναι φευγατος από την Ιταλία και ενδιαφέρεται η Παρτιζάν. Ενδιαφέρον παίκτης, μου άρεσε. Μην κοιτάτε που η Βίρτους ήταν νεκροταφείο ελεφάντων, αυτός ξεχώριζε. Παικτικα βέβαια δεν ξέρω κατά πόσον κολλάει, αλλά όταν είχα δει τη Βίρτους μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον ο συγκεκριμένος.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 15, 2024 11:00 pm

Από τους Έλληνες μπορείς να πάρεις Ντόρσι και μόνο Ρογκαβόπουλο για τρίτο τριάρι αλλά ο παίχτης μπορεί να θέλει να εξελιχθεί παιχτικά κάπου που θα παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής. Παπαγιάννης δεν χωράει γιατί έχουμε δύο δεινόσαυρους και δεν νομίζω να θέλει να παίζει 5 λεπτα. Χαραλαμπόπουλος και αυτός θα ερχόταν με πολύ μικρό ρόλο και δεν νομίζω να το θέλει. Μην τρώτε την παπάτζα της ελληνοποίησης. Ο ΠΑΟ δεν πάει μπροστά λόγω του Ελληνικού κορμού. Αρχικά έχει Έλληνες επιπέδου ευρωλίγκας. Το παιχτικό επίπεδο κάνει τη διαφορά και όχι το ελληνικό στοιχείο των παιχτών.. Μπορούν να σταθούν. Αυτούς τους μάζεψε όλους.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:

Σάβ Ιουν 15, 2024 11:01 pm

πρωτο τριαρι δεν εχουμε και συζηταμε για το 3ο.

αυτοι ειμαστε!

kite26

allstar
Reactions:

Σάβ Ιουν 15, 2024 11:03 pm

reignman έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 11:01 pm
πρωτο τριαρι δεν εχουμε και συζηταμε για το 3ο.

αυτοι ειμαστε!
Πάει και ο Κόλσον...

avtokrator13

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 15, 2024 11:14 pm

kite26 έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 5:59 pm
avtokrator13 έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 3:58 pm

ο μιλουτινοφ γενικα δεν ταιριαζει με το στυλ παιχνιδιου του οσφπ και αμυντικα εχει προβληματα τα οποια τα επιτεινει η αμυντικη αδυναμια στο 4 (δεν ειναι τυχαιο που εφτασε να παιζει ο παπανικολαου στο 4)

ιδανικο θα ηταν να παρετε εναν τυπου χειζ ντειβις και να διωξετε μιλουτινοφ αλλαεπειδη δνε μπορει να γινει με δεδομενη την παρουσια πετρουσεφ-πιτερς και φαλ-ραιτ στο 5 ιδανικος θα ηταν ο τζον μπραουν της μονακο
Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ. Πώς να αξιοποιήσεις τον σέντερ σου, όταν δεν έχεις γκαρντ πρώτα από όλα; Ούτε μπουκαδορους, ούτε πάσα, ουτε τπτ. Δεν είναι ο Μιλουτίνοφ το πρόβλημα, ξεκάθαρα.
o οσφπ παντως πικ εν ρολ δεν παιζει ενω ο μιλουτινοφ ειναι ο ορισμος του ψηλου πικ εν ρολ

ειναι σαν να εχεις φεραρι και να της βαζεις το πιο φθηνο καυσιμο με σκοπο να την καταστρεψεις

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:

Σάβ Ιουν 15, 2024 11:15 pm

θα κανει μια εμφυτευση το καλοκαιρι, θα ξυρισει και το μουσι και θα γινει εσωτερικη μεταγραφη ο Ιγκνας.

Εδω το ακουσατε πρωτοι.
o οσφπ παντως πικ εν ρολ δεν παιζει ενω ο μιλουτινοφ ειναι ο ορισμος του ψηλου πικ εν ρολ

ειναι σαν να εχεις φεραρι και να της βαζεις το πιο φθηνο καυσιμο με σκοπο να την καταστρεψεις
Για να παιξεις pick and roll πρεπει να εχεις και guard να μπορουν να το στησουν και να μπορουν να κανουν α) entry pass για τον ψηλο οταν κοβει ή β) skip pass αν ερθει βοηθεια στον ψηλο.
κανεις απο τους 2 "point guard" μας δεν μπορει να το κανει αυτο. ουτε την ικανοτητα στην πασα εχουν (θεε μου... ικανοτητα για entry pass...) ουτε το vision γενικοτερα για να δημιουργησουν something out of nothing οταν το συστημα τρωει κοκομπλοκο.

Αρκετα αστεια μαζευονται σαν ιδεα...

Εχουμε guard που δεν μπορουν να πασαρουν καλα και να οργανωσουν... αλλα δεν ψαχνουμε point guard
και εχουμε 2 ψηλους που με pnr θα μπορουσαν να γραφουν διαστημικα νουμερα αλλα δεν παιζουμε Pnr γιατι δεν εχουμε guard που να μπορουν να το εξυπηρετησουν.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιουν 15, 2024 11:27 pm

karamelitsa έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 9:27 pm
kein έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 9:24 pm
Φίλοι Ολυμπιακοί ο Μπράουν είναι παιχταράς , αλλά εντάξει μην το πάρετε, αφήστε τον για εμάς αν δεν σας κάνει. :cool:
Παικταράς είναι άλλα είναι ακριβός και για μένα δεν είναι αυτό που ακριβώς μας λείπει...προφανώς τον ήθελα στην θέση του Γκος, άλλα αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι αν μείνουν Γκος και Γουόκαπ να παίρναμε James για 2 και π.χ. τον Χεζόνια στο 3, άμα κάτσει και ο βεζνέκοφ στο 4 είσαι σούπερ και παίζω και εγώ μετά άσσος που λέει ο λόγος!!!
Καλά αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο, συμφωνώ μαζί σου. Βέβαια μην εκπλαγείς αν ανεβάσετε αισθητά το μπατζετ, έχω αυτήν την εντύπωση. Και το εύχομαι ειλικρινά.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”