2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Johnzaro

junior
Reactions: 56
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 11, 2020 11:44 am

Δεν παραλκολούθησα πολύ τη γαλατά φέτος. Μπόρει να πει κάποιος γνώμες για τον auguste;

0
Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions: 210
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιούλ 11, 2020 11:51 am

Δεν με πολυψήνει ο Όγκαστ, το ομολογώ. Και καλά για τα λεφτά που έχουν ακουστεί ούτε καν. Θέλω ένα ντούκι εκεί, να πηδάει 2-3 φορές σε κάθε φάση, να κάνει χαμό. Ο Όγκαστ δεν είναι σίγουρα αυτό, αλλά δεν είναι και κανένας ψηλός με ιδιαίτερη χάρη, απ ότι τον θυμάμαι. Επίσης ελπίζω να έχει αλλάξει πνευματικά επίπεδο, γιατί σ' εμάς ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Φέτος που δεν έχουμε και πολύ ξεκάθαρους στόχους (όχι ότι και τις άλλες χρονιές που είχαμε τους πετυχαίναμε), ας έχουμε φαν του γουότς ομάδα. Ο Ολυμπιακός πως μπορεί και βρίσκει κάθε δύο καλοκαίρια έναν σούπερ ψηλό κ εμείς δεν μπορούμε? Πραγματικά με ξεπερνάει αυτό. Απ το 2011 το κάνει αυτό κ εμείς τον μόνο που είχαμε της προκοπής ήταν ο Λάσμε. Να δείτε που το δίδυμο Μαρτιν-Έλις θα κάνει παππάδες κ εμείς θα "σαρώνουμε" Γενάρη μήνα την αγορά για καλό ψηλό.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιούλ 11, 2020 11:58 am

Johnzaro έγραψε:
Σάβ Ιούλ 11, 2020 11:44 am
Δεν παραλκολούθησα πολύ τη γαλατά φέτος. Μπόρει να πει κάποιος γνώμες για τον auguste;
Δύο ματς είδα ολόκληρα και μετά αποσπασματικά, ανάλογα με... το στοίχημα. Γρήγορος, ψηλός, τρέχει πολύ καλά το γήπεδο, μπροστά έχει προσθέσει και καμία δύο κινήσεις που θα είναι χρήσιμες και τον είδα να σπάει και τη μπάλα, σπάνια, αλλά το έκανε, σε αντίθεση με την προηγούμενη θητεία του που ήταν τραγελαφος.

Στην άμυνα κακός , όχι τόσο ψηλά, όσο στις περιστροφές και στην τοποθέτηση. Δε σπρώχνει για επίπεδο Ευρωλίγκας που θα βρει τέρατα μπροστά του, κακος σκρινερ, λίγα πράγματα στο σουτ απέξω. Ειναι για τριτος και αν, άντε δεύτερος σε μια κακη ομάδα. Πολύ δεύτερος όμως. Στα λεφτά που γράφονται δε νομίζω να είναι δύσκολο να βρούμε κάτι πολύ καλύτερο και ταιριαστό. Κάνει καλό δίδυμο με τον υποχρεωτικό Παπαγιάννη αλλά κυρίως, αφού δε μας ενδιαφέρουν πρωτίστως τα αποτελέσματα, δεν έχει τίποτε φοβερές προοπτικές. Γενικά και παικτικα και ως συμπεριφορά φαίνεται όχι τρομακτικά ευφυής ή συγκεντρωμένος.

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Ιούλ 11, 2020 11:58 am

Dreamerpanos έγραψε:
Σάβ Ιούλ 11, 2020 12:20 am
john wick έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2020 11:17 pm
Ε ψιτ νεος , κατσε φρονιμα.. :shot:
John wick εδω...
Εχουμε φαει τα χρονια μας στο basketforum ,ηρθες τωρα εσυ ...

:P :P
Έχω καιρό να γράψω, αλλά δεν μπορώ, με πέθανες με το, ε ψιτ νέος κάτσε φρόνιμα :roofl: :roofl: :roofl:

:welcome: :dribble: :banana:

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Ιούλ 11, 2020 12:02 pm

Εμένα μου αρέσει η λύση Ογκαστ. Εξοικονομούν 1 θέση ξένου κ έτσι πάμε κ για 2-3αρο..

Υ.γ
Αυτο που θεωρείτε όλοι ότι το δίδυμο Elis Hassan θα σκίσει δεν ξέρω από που πηγάζει.. Ο ένας με καθόλου παιχνίδια στην EL ο άλλος με 6-7 συμπαθητικά...
Είμαστε ολίγον της γκρίνιας πάντως...

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιούλ 11, 2020 12:05 pm

john wick έγραψε:
Σάβ Ιούλ 11, 2020 12:02 pm
Εμένα μου αρέσει η λύση Ογκαστ. Εξοικονομούν 1 θέση ξένου κ έτσι πάμε κ για 2-3αρο..

Υ.γ
Αυτο που θεωρείτε όλοι ότι το δίδυμο Elis Hassan θα σκίσει δεν ξέρω από που πηγάζει.. Ο ένας με καθόλου παιχνίδια στην EL ο άλλος με 6-7 συμπαθητικά...
Είμαστε ολίγον της γκρίνιας πάντως...
Ο Χασαν ειναι η μετεμψύχωση του Μασει, πολυ μεγαλο ποτενσιαλ , ο Ελλις ειναι δοκιμασμενος και αξιοπρεπης ψηλός. Παπαγιαννης και Όγκαστ θα ήταν τρίτοι σε αυτό τον Ολυμπιακό.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Σάβ Ιούλ 11, 2020 12:13 pm

Παντως αν ισχυει οτι ο Παππαγιαννης δουλευει συνεχεια το κορμι του με το υψος που εχει πιστευω θα ειναι ενα λεβελ πανω απο περσι

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Σάβ Ιούλ 11, 2020 12:19 pm

εγω απλα ειμαι της αποψης οτι της μοδας ειναι να μας ενθουσιαζει το αγνωστο..
παικτες που δεν εχουμε δει.παρα μονο εχουμε καποια αριθμητικα δεδομενα για μια εντυπωσιακη τους σεζον σε ενα γιουροκαπ
μας εξιταρει που μοιαζουν προσιττοι οικονομικα για εμας και μας κανουν να εχουμε την αισθηση πως μπορει στν ευρωλιγκα να λαμψουν!με την ψευδαισθηση παντα οτι δεν κρυβουν καμια αδυναμια!

αν τον Ογκαστ δεν τον γνωριζαμε θα ημασταν εντυπωσιασμενοι απο τους αριθμους που βλεπαμε και θα τον ειχαμε αναγαγει σε περιπτωση Χαμιλτον !
αυτο καταγραφω εγω!χωρις να συμμεριζομαι ολα τ αλλα περι γκρινιας !νομιζω οτι το κοινο του μπασκετικου παναθηναικου ειναι πολυ δικαιο !καποιες φορες και υπερ του δεοντος ανεκτικο σε καταστασεις ( αναφερομαι στην εποχη dpg..)

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Σάβ Ιούλ 11, 2020 12:26 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Ιούλ 11, 2020 12:05 pm

Ο Χασαν ειναι η μετεμψύχωση του Μασει, πολυ μεγαλο ποτενσιαλ , ο Ελλις ειναι δοκιμασμενος και αξιοπρεπης ψηλός. Παπαγιαννης και Όγκαστ θα ήταν τρίτοι σε αυτό τον Ολυμπιακό.
γιατι μετεμψυχωση καλε ? ζει και βασσιλευει ο Τζερεμαια !απ οτι εχω δει παιζει ακομα ο τιμιος!
ταξιδιαρικη ψυχη που βρισκεται τωρα στην Ουρουγουαη !
επισης ειναι μελος στο basketforum (massey21) :dribble:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Σάβ Ιούλ 11, 2020 12:33 pm

1
1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Ιούλ 11, 2020 12:38 pm

βλεπω οτι παμε για λαπροβιτολα. λογικο ειναι αφου δεν εχουν μεινει και πολλοι ασσοι στην αγορα. λογικα μιας και οι περισσοτερες ομαδες εχουν ασσο, δεν εχουν μεινει και πολλες που θα εκαναν προσφορα.

μακαρι να τον παρουμε και απο πισω να παμε με χαμιλτον για defensive stopper. δενουν καλα ολοι μεταξυ τους αν παμε ετσι. για να δουμε.

για ογκαστ παντα θα λεω οχι. δεν ταιριαζει με παπατζον, ειναι κακος στην αμυνα και γενικα δεν του κοβει και πολυ. 1000 φορες ματιανγκ με 400 χιλ πραγματικα. το μονο θετικο που εχει ειναι οτι ειναι ελληνας.

τον θελω στην ομαδα μονο με 2 προυποθεσεις: 1) μαξ με 400 χιλ και 2) να ερθει και 2-3αρι ξενος μαζι του και εννοειται και 4-3αρι.

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4004
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Ιούλ 11, 2020 12:45 pm

Tracy Mac έγραψε:
Σάβ Ιούλ 11, 2020 12:38 pm
βλεπω οτι παμε για λαπροβιτολα. λογικο ειναι αφου δεν εχουν μεινει και πολλοι ασσοι στην αγορα. λογικα μιας και οι περισσοτερες ομαδες εχουν ασσο, δεν εχουν μεινει και πολλες που θα εκαναν προσφορα.
Θα το εξαντλήσει να μείνει Ισπανία ο συγκεκριμμένος παίκτης. Καλή επιλογή. Δεν είναι φθηνός όμως και είναι σε ηλικία που έχει ένα καλό συμβόλαιο μπροστά του. Δύσκολο το εγχείρημα.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Σάβ Ιούλ 11, 2020 12:51 pm

χωρις να θελω να γκρινιαξω..
τακτικα μου μοιαζει λαθος οτι πεφτουμε τωρα με μουτρα σε Λαπροβιττολα και Ογκαστ,που και οι δυο θεωρουνται πλ ακριβες περιπτωσεις !
ακομα πιο δυσκολο να ριξουν τις οικονομικες τους απαιτησεις!
οταν η αλλη πλευρα βλεπει πως αυτη την περιοδο εισαι πιεσμενος γιατι σου στραβωσαν
πολλοι στοχοι μαζι..

1
1 Εικόνα
djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Σάβ Ιούλ 11, 2020 12:55 pm

Πάντως, ο Ζακ Όγκουστ είναι ένας παίκτης που έχει εδώ και καιρό στο μυαλό του ο Γιώργος Βόβορας, κι αυτό, διότι θα του... λύσει τα χέρια, όσον αφορά τις θέσεις των ξένων, μιας και έχει ελληνικό διαβατήριο.

Εάν προχωρήσει η περίπτωση του, το λογικό σενάριο κάνει λόγο για έξι ξένους, με τον Παναθηναϊκό να αναζητάει βασικό πλέι μέικερ - σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του - αναπληρωματικό και «τεσσάρι» που να μπορεί να παίξει στο «τρία».

Σύμφωνα με gazzetta team είμαστε κοντα στο να κλείσουμε βασικο ασσο. Και θα πάμε για αναπληρωματικό ασσο και τριαροτεσσαρι αν τα καταφέρουμε να πείσουμε τον Ζαχαρία να έρθει? Ρωτάω γιατί για δημοσιογράφοι τα γράφουν λίγο μπερδεμενα.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Σάβ Ιούλ 11, 2020 12:56 pm

μαλλον τον Ουολτερς εννοει ο ινσταιντερ...

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”