Τι 4,5 μύρια? Για 2 χρόνια? Δεν αξίζει ο παίχτης πάνω από 3 μύρια ετησίως.. Παιχταράς αλλά έρχεται από απραγία μεγάλη και στα καλά της ομάδας δεν την έφτασε στην κορυφή..eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Ιουν 17, 2024 7:31 pm1)Την πιθανότητα να κρατησουμε Μπραζντεικις επειδη ειναι μικρος μπας και κανοντας προετοιμασία βελτιωθεί δε το ειπα για να κανω οικονομια στους προεδρους προφανως αλλα για την ουσια...Μη σπάσουμε ενα συμβολαιο στο οποιο ειχαμε δωσει και buy out και τον δουμε μεθαύριο να παιζει αλλου...
2)Αν και λιγο μπακάλικο προφανως λενε πως αν ειναι να ερθει ο Βεζενκοφ παιζει να του δώσουμε πανω απο 4 μυρια....Μαλιστα....Αναρωτιεμαι αν πχ περσι πριν φυγει του δίναμε μπαμ 4,5 μυρια μηπως δε θα ειχε φυγει?Θα ειχαμε γλυτωσει ενα σωρο λεφτα που δωθηκαν αλλου,θα ειχαμε σιγουρα καλυτερη ομαδα και Επισης τωρα δε ξερεις καν ακομα και αν τα δωσεις αν θα ερθει σε μας η θα παει Ευρώπη η θα μεινει ΝΒΑ
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
- shaq7
- Reactions: 5649
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
παντως η ιδια αισθηση ανατριχιλας που ειχα περσι στο ακουσμα της ειδησης για σικμα (ειχε ακουστει νωρις νωρις αλλα το διαψευσαν και λεγαν για μιροτιτς) την εχω με τον κρις τζοουνς...Αποταν διαβασα οτι πεφτει η βαλενθια εχω τον φοβο οτι θα δω την ανακοινωση και θα πεσω τεζα.. Εντωμεταξυ οντως μαρεσει ο τζοουνς σαν παικτης αλλα δεν ειναι στο επιπεδο που ψαχνουμε...
1
1

-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ντοζιέρ μου φάνηκε να έχει γλυκό χέρι. Έβαζε μερικά κρίσιμα για Παρτίζαν. Άσχετα αν δεν τα πήγαν καλά! Ο Κόλσον είναι τούμπανο! Αλλά θα θέλει κασεράκι να σκάσουμε.. Και με Ντοζιέρ επιθετικά θα ήταν αναβάθμιση σε σχέση με Παπ, αλλά δεν παύει να είναι δευτεροκλασάτη επιλογή.. Είναι για ομάδες ακριβώς κάτω από τον αφρό..Arkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 17, 2024 9:39 pmΟκομπο θελουμε?Εμενα δεν θα με χαλαγε
Αναφερθηκε στο σπορταλ οτι κοιταμε Ντοζιερ και Κολσον
Ο Κολσον δεν ειχαν πει οτι εκλεισε Φενερ?ή σε καποια αλλη δεν θυμαμαι
Παιχταρα ο Κολσον παντως για Ντοζιερ δεν εχω αποψη αν εχει καποιος ας πει τπτ
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παντως Κολσον δεν ειναι πανακριβος αποτι ξερωTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 17, 2024 9:43 pmΝτοζιέρ μου φάνηκε να έχει γλυκό χέρι. Έβαζε μερικά κρίσιμα για Παρτίζαν. Άσχετα αν δεν τα πήγαν καλά! Ο Κόλσον είναι τούμπανο! Αλλά θα θέλει κασεράκι να σκάσουμε.. Και με Ντοζιέρ επιθετικά θα ήταν αναβάθμιση σε σχέση με Παπ, αλλά δεν παύει να είναι δευτεροκλασάτη επιλογή.. Είναι για ομάδες ακριβώς κάτω από τον αφρό..Arkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 17, 2024 9:39 pmΟκομπο θελουμε?Εμενα δεν θα με χαλαγε
Αναφερθηκε στο σπορταλ οτι κοιταμε Ντοζιερ και Κολσον
Ο Κολσον δεν ειχαν πει οτι εκλεισε Φενερ?ή σε καποια αλλη δεν θυμαμαι
Παιχταρα ο Κολσον παντως για Ντοζιερ δεν εχω αποψη αν εχει καποιος ας πει τπτ
Οκομπο,κολσον,Ντορσευ και ερωτηματικο Σασα θα ημουν ευχαριστημενος
Τωρα περι Φουρνιε κλπ δεν ειναι για εμας
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Κόλσον έβγαλε μάτια με ΠΑΟ. Αν δεν είχαν αυτόν(πλην του Μπολντγουιν) θα έχαναν με εικοσάρες.Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 17, 2024 9:45 pmΔλδ εμάς . Μας κάνει
Κολσον σαφώς και μας κάνει και καλό είναι να ασχοληθούν
Και με Ντοζιέρ εγώ ευχαριστημένος είμαι γιατί είναι παίχτης που θα παίξει αμέσως! Θα παίξει άμυνα, θα βάλει τα σουτάκια του. Είναι καθαρά ενίσχυση αν τον αποκτήσουμε.. Με Παρτιζάν ήταν καλός! Από αυτούς δεν τράβηξε τόσο ο Πάντερ φέτος γι αυτό είχαν κάζο..
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Φουρνιέ έχει όνομα αν παίξει καλά στους Ολυμπιακούς θα βρει συμβολαιάκι NBA λογικά.. Τίθεται θέμα να είναι πρώην παίχτης.. Θα φανεί.. Αν είναι καλά και ερχόταν θα ήταν μεταγραφή αεροδρομίου.Arkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 17, 2024 9:46 pmΠαντως Κολσον δεν ειναι πανακριβος αποτι ξερωTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 17, 2024 9:43 pm
Ντοζιέρ μου φάνηκε να έχει γλυκό χέρι. Έβαζε μερικά κρίσιμα για Παρτίζαν. Άσχετα αν δεν τα πήγαν καλά! Ο Κόλσον είναι τούμπανο! Αλλά θα θέλει κασεράκι να σκάσουμε.. Και με Ντοζιέρ επιθετικά θα ήταν αναβάθμιση σε σχέση με Παπ, αλλά δεν παύει να είναι δευτεροκλασάτη επιλογή.. Είναι για ομάδες ακριβώς κάτω από τον αφρό..
Οκομπο,κολσον,Ντορσευ και ερωτηματικο Σασα θα ημουν ευχαριστημενος
Τωρα περι Φουρνιε κλπ δεν ειναι για εμας
Οκόμπο δεν μου κάνει.. Λίγος σαν παίχτης παρά ότι έχει ποιότητα.. Ντόρσι ας έρθει για το διαβατήριο και μερικά ματσάκια στη μέρα του θα τα καθαρίσει. Αυτός δεν παίζει στα κρίσιμα. Αν ήταν κρατούσες Κάναν αλλά έχει το διαβατήριο..
Για Κρις Τζόουνς δεν ξέρω αλλά μάλλον από ότι ακούω τους συμφορουμίτες να λένε έχει ταβάνι..
0
- shaq7
- Reactions: 5649
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
να πω οτι δεν εχει γινει απειρες φορες? με ντιλεινι και σλουκα και ερχοταν ο τσερι? Απλα φετος ο κοσμος ειναι στα καγκελα επειδη ο παο με μια χρονια πηρε ευρωπαικο και μας το γυρισε απο 0-2..Οποτε εναν σασα θα αναγκαστουν να τον φερουν υποθετω..
ο ντοζιερ τι γλυκο χερι που σουταρει με ποσοστα καλαθη? Επισης σιγουρα δεν θα ηταν αντι παπ,2ρι ειναι ο ανθρωπος..βλεπει και την πασα,σαν αντι μακισικ δεν θα ταν ασχημος αλλα οχι και σοβαρη αναβαθμιση.
Τον τομπσον τον εγραψα και εγω το πρωι ,δεν ξερω αν ισχυει οτι δεν τον θελει η εφες..Τους δινεις πιτερς για τομσον,παιρνεις κολσον και βεζε και αντε γεια.
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0