JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιουν 19, 2024 1:49 pm
Τρομερή μεταγραφή, αν οι Σλουκας-Ναν-Γκανρτ είναι οι Διαμαντιδης-Σπανουλης-Νικολας, τότε ξεκάθαρα ο Λορενζο είναι η μετενσάρκωση του Σάρας! Φυσικά και μιλάμε πλέον για τη καλύτερη περιφέρεια στην Ευρώπη, εννοείται εφάμιλλη με αυτή του 2009 (αναλογικά με το ταλέντο και στις υπόλοιπες ομάδες πλεον).
Εικάζω πως ο Μπράουν θα είναι 3ος σε χρόνους συμμετοχής στη περιφέρεια πίσω από Σλούκα και Ναν , αλλά θεωρώ πως θα είναι εκείνος που θα ξεκινάει τους αγώνες. Πρώτη δυάδα Μπραουν-Ναν και δεύτερη Σλουκας-Γκραντ, μικρή σημασία έχουν αυτά βέβαια γιατί μπορούν και οι 4 τους να παίξουν όλοι με όλους. Στο "3" είναι ξεκάθαρο πως δεν χωράει πλέον κανένας άλλος παίχτης, θα χει 15 λεπτά ο Γκριγκονις εκεί, αλλά τόσα ο Παπαπέτρου και minimum ένα 10λεπτο ο Γκραντ, ίσως και παραπάνω, πάντως ο Τζεριαν θα ναι αυτός που πιθανότατα θα κλείνει τους αγώνες απτη θέση "3".
ΥΓ. Το να έχεις ως αναπληρωματικούς δύο καραβασικούς παιχτες της εθνικής Ισπανίας δείχνει ότι κάτι κάνεις ΠΑΡΑ πολυ καλά! Προσοχή όμως! Και σας παρακαλώ! Μην αφήσετε τον Χουάντσο να φύγει! Το ξαναλέω : Ο ΧΟΥΑΝΤΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! Επιμένω τόσο γιατί διαβάζω κάτι φήμες για Σεγκελια και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Να δεχθώ ότι θα πάρουμε τον Χειζ-Ντέιβις για βασικο 4αρι, που θα ανεβαινει και στο "3", παράλληλα θα κρατήσουμε μπακαπ τον Χουαντσο και θα πάμε τον Ντίνο στο "5", αυτό ναι. Όμως το να φύγει ο Ισπανός για να ρθει ο Σεγκελια (που δεν ανεβαίνει και στο "3") το εκλαμβάνω ως αστείο.
ΥΓ1. Προφανώς ο Μπράουν δεν έρχεται ως αντι-Ναν, αλλά ως αντι-Βιλντοζα, το τονίζω γιατί έχει γραφτεί μέχρι κι αυτό. Ωστόσο, πέρα από όλα όσα προσφέρει στην ομαδα, η προσθήκη αυτή σου δίνει και μια μεγάλη ασφάλεια σε περίπτωση που γίνει η στραβή και φύγει τελικά ο Ναν στις 15/07. Αυτό είναι πολύ μεγάλο πράγμα!
ΥΓ2. Στα χαρτιά αυτή τη στιγμή τα γκαρντ του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟΡ είναι οι Κώστας Σλούκας, Κεντρικ Ναν, Τζεριαν Γκραντ, Λορενζο Μπράουν και Λούκα Βιλντοζα, ΛΟΛ! Ένα χρόνο πριν ή 5αδα στη περιφέρεια μας ηταν οι Πάρις Λι, Νειτ Γουολτερς, Ματ Τομας, Λευτέρης Μποχωριδης και τα Καλαϊτζάκια.