Elvetos έγραψε: ↑Τετ Ιουν 19, 2024 1:35 pm
plo koon έγραψε: ↑Τετ Ιουν 19, 2024 1:24 pm
Νομίζω αυτό είναι η πηγή των προβλημάτων. Έχουν ξοδέψει πάαααρα πολλά λεφτά αστοχα και μετά έχουν αποκτήσει PTSD.
H δουλειά αυτή θέλει ψυχραιμία, να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να είσαι ευέλικτος στη σκέψη.
Επίσης όσον αφορά τον Μπράουν, δε νομίζω ότι είναι μεταγραφή που αλλάζει ισορροπίες. Δίνει χαρακτηριστικά παρόμοια με τα υφιστάμενα γκαρντ του ΠΑΟ. Αυτό που αλλάζει είναι ότι ο ΠΑΟ αποκτάει ασφάλεια και διάρκεια μέσα στη χρονιά. Δλδ δε θα κάνει άκυρες ήττες γιατί ο Σλούκας θα είναι τραυματίας.
Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο. Ο Παο φέτος πίσω απο τον Σλούκα δεν είχε δημιουργία. Πολλές φορές όταν έλειπε η επίθεση κολλούσε, και αναγκαζόμασταν να πηγαίνουμε σε iso. Αυτό πλέον δεν θα συμβαίνει, ο Παο θα έχει συνεχώς ένα δημιουργό μέσα στο παιχνίδι, ο Ναν θα γίνει ακόμα καλύτερος ως αποτέλεσμα αυτού. Η περιφέρεια του Παναθηναικού μοιάζει πυραυλοκίνητη αυτή τη στιγμή για Ευρώπη, είναι στα όρια του cheat. Με την κατάλληλη προσθήκη στο 5 και ίσως 3, ο Παναθηναικός δεν θα πέφτει κάτω απο τους 90 φέτος. Με αυτή την περιφέρεια δύσκολα θα έχει κενά διαστήματα.
Νταξεί, εδώ τώρα έχει φοβηθεί τόσο το μάτι μας, που το συγκρίνω με καναν Μίσιτς. Έχεις δίκιο για τη δημιουργία, αλλά στο μυαλό μου, το μόνο που αποφεύγεις είναι η πτώση ποιότητας λόγω κούρασης. Που ναι, είναι σημαντικό, αλλά όχι τρομακτικό.
Για να το πω και αλλιώς. Ένας καλός βιλντόζα, με τρομάζει πιο πολύ από τον Μπράουν, γιατί ο καλός βιλντόζα αλλάζει τελείως το παιχνίδι. Από εκεί δλδ που έχεις αντιμετωπίσει τη φιλοσοφία μιας επίθεσης, μπαίνει κάποιος που αλλάζει τελείως το ρυθμό. Με τον Μπράουν θα κάνεις πάνω κάτω τα ίδια πράγματα, αλλά με καλύτερη ένταση και συνέπεια στη διάρκεια της χρονιάς και του κάθε αγώνα.