Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 19, 2024 4:27 pm

vulkanraven έγραψε:
Τετ Ιουν 19, 2024 3:38 pm
Jamesharden13 έγραψε:
Τετ Ιουν 19, 2024 3:28 pm

Οχι δεν δειχνει ερασιτεχνικο προγραμματισμο και στο νβα ετσι γινονται τα trade σε μια νυχτα.ο πιτερς με τον πετρουσεφ ειναι πολυ καλο διδυμο αλλα αν ερθει ο σασα αναγκαστικα καποιος πρεπει να φυγει και αυτος ειναι ο πιτερς επειδη εχει τα ιδια στοιχεια πανω κατω με τον βεζενκωφ.Ουτε στο 3 μπορεις να τον βαλεις γιατι θα μας περνανε σαν σταματημενους ουτε θα αρεσει σε κανεναν να κατσει και να μην παιξει.Οπως και επισης δεν μπορεις τα βασισεις ολο σου τον σχεδιασμο στο να ερθει ο σασα γιατι αν αποφασισει να κατσει στα αυγα του και δεν ειχες ανανεωμενο και τον πιτερς θα ειχες προβλημα.Για αυτο λεω γκαρντ και ντορσει για τωρα και ας δουμε μετα με ηρεμια τι θα γινει με σασα.Αν αποφασισει να ερθει τελεια!Ανταλλαγη πιτερς με 3αρι..Μα με την χρονια που εκανε ολο και καποιος θα υοαρξει να ενδιαφερθει.Αν δεν ερθει ο σασα καλως παμε με πιτετς και φιλιπ στο 4 και παμε για ενα 3αρι απο τα κοψιματα
Ναι αλλά όταν διώχνεις άρον αρον έναν από τους καλύτερους παίκτες που είχες την χρόνια που έφυγε επειδή θα επιστρέψει κάποιος που παίζει στην ίδια θέση, αυτό δείχνει ασέβεια προς τον πρώτο. Τι άλλο να κάνει ο έρμος ο Άλεκ δηλαδή; Ήταν ο καλύτερος σουτέρ κι ο πιο βελτιωμένος παίκτης μας. Την κέρδισε επάξια την ανανέωση του, δε του χαρίστηκε.
Κατά τα άλλα, μαζί σου, ξεκινάς με Πητερς κι αν προκύψει θέμα Βεζε αργότερα το ξανά βλέπεις. Το σημαντικό όμως ειναι να μην ξεχνάς αυτούς που σε κουβάλησαν στις πλάτες τους.
Ισχυει αλλα αν ερθει ο βεζενκωφ δεν μπορεις να τους πεις φιλε δεν σε θελουμε τωρα ειμαστε πληρεις.Ο πετρουσεφ θα παιζει πισω του γιατι εχει διαφορετικα στοιχεια ο πιτερσ θα δοκιμαστει στο 3 και δεν θα βγει γιατι θα τον περνανε σαν σταματημενο οποτε θα καταλληξει να μην παιζει.Συνεπως καλυτερα για ολους να γινει ανταλλαγη.Δεν τιθεται θεμα ασεβειας αν θες να φτασεις στην κορυφη πρεπει να παιζει παντα ο καλυτερος και να μην υπαρχουν συναισθηματισμοι(δες ποδοσφαιρικη ρεαλ)

1
1 Εικόνα
Jamesharden13

junior

Τετ Ιουν 19, 2024 4:31 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Ιουν 19, 2024 4:27 pm
Jamesharden13 έγραψε:
Τετ Ιουν 19, 2024 4:22 pm

Υποθετω πως αν τυχον και εκλεινε ποτε σε εσας ο βεζενκωφ ηρθε η ωρα να φυγει ο χουαντσο ετσι;
ο βεζενκοφ σε εμας μπορει να λεει οτι θελει να πουλησει οτι παπατζα γουσταρει
δεν ειναι παιδι της ομαδας,την ιδια σχεση εχει με τον ταραντουλα και την ιδια με τους αγγελοπουλους?

ενα παρομοιο παραδειγμα οχι ακριβως αλλα στο περιπου ειναι ο μισιτς,αν και δεν εχει παιξει σε εμας να δεθει κτλ,εσυ τι λες δεν θα εχει πει στον αταμαν αν θα μεινει η οχι στο νβα?
λες δηλαδη σε ενα μηνα να τον δουμε στα πρασινα και διωξουμε τον μπραουν?
Τι μου συγκρινεις τωρα παλι;ο βεζενκωφ δεν ειναι αναγκαιο να ερθει αν ειναι ελευθερος μονο επειδη ειναι καλος παιχτης αλλα και επειδη ειναι ελληνας.Επισης οι ιδιοι οι παιχτες μπορει να μην ξερουν αν θελουν να γυρισουν η να δωσουν ακομα μια ευκαιρια στο νβα δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα.Καλως η κακως ο μισιτς ειναι απλα ενας παιχταρας που δεν επηρρεαζει τοσο τον σχεδιασμο σπυ γιατι και να μην ερθει δεν χαθηκε ο κοσμος εφερες λορενζο που ειναι πολυ καλος παιχτης .Ο σασα ειναι ελληνας και υπαρχει διαφορα.Καλως η κακως δεν εχουμε 15 ελληνες παιχταραες στο ροστερ να πουμε σασα περιμενε δεν σε κλεινουμε.Ο βεζενκωφ αυτη την στιγμη ειναι ο καλυτερος ελληνας παιχτης που μπορει να παιξει σε ομαδα ευρωλιγκας οποτε αν μπορεις να τον φερεις τον φερνεις οπωσδηποτε και με οποιο κοστος

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3963
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 19, 2024 4:34 pm

Airman έγραψε:
Τετ Ιουν 19, 2024 4:24 pm

Δεν είμαι φίλε μου τόσο βεβαιος ότι και ο ίδιος ο Σάσα γνωρίζει το μέλλον του ακριβώς. ΟΚ, δεν θέλω να παίξω για τους KINGS όμως δεν παύει να είμαι ένα συμβόλαιο των KINGS, ένα περιουσιακό τους στοιχείο. Στο ΝΒΑ τα πράγματα λειτουργούν λίγο διαφορετικά. Οι KINGS δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο να αφήσουν free agent τον Βεζένκοφ. Μπορούν κάλλιστα να τον στείλουν κάπου ως αντάλλαγμα και εκεί ο Σάσα θα δει αν τον υπολογίζουν ή όχι. Πάντα μετράει και το θέλω του παίχτη. Μπορεί δηλαδή ο παίχτης να θέλει να δοκιμάσει σε ακόμα μία ομάδα του ΝΒΑ, πριν αποφασίσει να γυρίσει πίσω. Αν όμως δεν βρει αυτήν την ομάδα, προφανώς θα γυρίσει νωρίτερα. Φυσικά όμως, ίσως δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει αυτό από τώρα.
δηλαδη ο βεζενκοφ δεν ξερει αν θελει να μεινει η οχι στο νβα?
και που νομιζει οτι θα τον ανταλλαξουν στην βοστωνη και θα τον βαλουν βασικο?
παγκαρια θα ειναι οπου και παει γιατι δεν εχει δειξει μεχρι τωρα οτι του αξιζει κατι παραπανω στην αμερικη
εκει δεν παιζουν παπατζες με εγγυημενους χρονους και ρολους
αν παιξει οπως στους κινγκς θα εχει την ιδια καταληξη

και εγω ετσι το βλεπω οτι θα δοκιμασει σε μια ομαδα ακομα να δει αν φταιει γενικα το κλιμα δεν τον σηκωνει η φταιει ειδικα το κλιμα των κινγκς
αλλα αυτο δεν μπορει να μην το εχει πει στους αγγελοπουλους

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3963

Τετ Ιουν 19, 2024 4:35 pm

Jamesharden13 έγραψε:
Τετ Ιουν 19, 2024 4:31 pm

Τι μου συγκρινεις τωρα παλι;ο βεζενκωφ δεν ειναι αναγκαιο να ερθει αν ειναι ελευθερος μονο επειδη ειναι καλος παιχτης αλλα και επειδη ειναι ελληνας.Επισης οι ιδιοι οι παιχτες μπορει να μην ξερουν αν θελουν να γυρισουν η να δωσουν ακομα μια ευκαιρια στο νβα δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα.Καλως η κακως ο μισιτς ειναι απλα ενας παιχταρας που δεν επηρρεαζει τοσο τον σχεδιασμο σπυ γιατι και να μην ερθει δεν χαθηκε ο κοσμος εφερες λορενζο που ειναι πολυ καλος παιχτης .Ο σασα ειναι ελληνας και υπαρχει διαφορα.Καλως η κακως δεν εχουμε 15 ελληνες παιχταραες στο ροστερ να πουμε σασα περιμενε δεν σε κλεινουμε.Ο βεζενκωφ αυτη την στιγμη ειναι ο καλυτερος ελληνας παιχτης που μπορει να παιξει σε ομαδα ευρωλιγκας οποτε αν μπορεις να τον φερεις τον φερνεις οπωσδηποτε και με οποιο κοστος
καλα οκ

0
Jamesharden13

junior

Τετ Ιουν 19, 2024 4:37 pm

τουλουμπα έγραψε:
Airman έγραψε:

Δεν είμαι φίλε μου τόσο βεβαιος ότι και ο ίδιος ο Σάσα γνωρίζει το μέλλον του ακριβώς. ΟΚ, δεν θέλω να παίξω για τους KINGS όμως δεν παύει να είμαι ένα συμβόλαιο των KINGS, ένα περιουσιακό τους στοιχείο. Στο ΝΒΑ τα πράγματα λειτουργούν λίγο διαφορετικά. Οι KINGS δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο να αφήσουν free agent τον Βεζένκοφ. Μπορούν κάλλιστα να τον στείλουν κάπου ως αντάλλαγμα και εκεί ο Σάσα θα δει αν τον υπολογίζουν ή όχι. Πάντα μετράει και το θέλω του παίχτη. Μπορεί δηλαδή ο παίχτης να θέλει να δοκιμάσει σε ακόμα μία ομάδα του ΝΒΑ, πριν αποφασίσει να γυρίσει πίσω. Αν όμως δεν βρει αυτήν την ομάδα, προφανώς θα γυρίσει νωρίτερα. Φυσικά όμως, ίσως δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει αυτό από τώρα.
παγκαρια θα ειναι οπου και παει γιατι δεν εχει δειξει μεχρι τωρα οτι του αξιζει κατι παραπανω στην αμερικη

και εγω ετσι το βλεπω οτι θα δοκιμασει σε μια ομαδα ακομα να δει αν φταιει γενικα το κλιμα δεν τον σηκωνει η φταιει ειδικα το κλιμα των κινγκς
Καμια φορα οι αθλητες δεν ειναι απλα ρομποτ και χρειαζεται και αυτοι σαν ανθρωποι να σκεφτουν και να ξανασκεφτουν μια αποφαση η δικαιουνται και αυτοι να μην ξερουν τι θελουν και ειναι απολυτα σεβαστο.Ετσι ο ολυμπιακος πολυ σωστα κανει τον σχεδιασμο του στα γκαρντ και απο εκει και περα θα περιμενει να δει τι θα γινει με τον βεζενκωφ και το 3αρι.Εσυ δηλαδη τι προτεινεις αν παει σεπτεμβρης και ο σασα αποφασισει να γυρισει;να τον αφησουμε επειδη ανανεωσαμε τον πιτερς.Η να εχουμε τον πιτερς να παιζει 10 λεπτα στο 3

0
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 544
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 19, 2024 4:39 pm

τουλουμπα έγραψε:
Airman έγραψε:

Φίλε, ο παίχτης μπορεί να θέλει να μείνει και να δοκιμάσει σε κάποια ομάδα άλλη, πιθανότατα από τα χαμηλά πατώματα, ώστε να βρει χώρο και χρόνο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας. Κοινώς, ο Σάσα μπορεί να πει στους Αφούς τι σκέφτεται και τι θέλει, αλλά δεν μπορεί να προδικάσει ότι θα γίνει και έτσι. Δηλαδή, ο Σάσα μπορεί να θέλει να μείνει, όμως οι KINGS θα τον δώσουν. Το όλο θέμα είναι αν η νέα ομάδα που ο Σάσα δεν την γνωρίζει ακόμα, θα θέλει να τον κρατήσει ή όχι... Αυτό δεν μπορεί να το προδικάσει στους Αγγελόπουλους... Ακόμα και να μην θέλει να συνεχίσει στο ΝΒΑ και σε άλλη ομάδα, δεν ξέρει τι θα σκέφτεται η νέα του ομάδα (σε αυτήν που θα τον στείλουν οι KINGS) για αυτον... Αυτό λέω... Ότι δηλαδή το να εγγυηθεί τώρα στους Αφούς για ο μέλλον του στο ΝΒΑ είναι κομματάκι απίθανο.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5664
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιουν 19, 2024 4:43 pm

οι κινγκς αν ο σασα χαρισει τα λεφτα του συμβολαιου του θα κανουν παρτυ..Δυσκολο βεβαια να κανει κατι τετοιο απο το να παει σε μια αλλη ομαδα και να γινει waive στα κοψιματα..

Τι εχει πει ο στεφανου που ειναι φιλος του σασα..Δεν θελει με τιποτα να μεινει στους κινγκς και ηδη διαπραγματευεται το πως μπορει να φυγει..Δεν εχει αποκλισει το ενδεχομενο να παιξει αλλου στο ΝΒΑ αλλα θελει ρολο και σοβαρη ομαδα αλλιως θα γυρισει ευρωπη.Λεει οτι θα ξεκαθαρισουν ολα στα ντραφτ τελος ιουνιου .

Αν ο σασα ερθει στα κοψιματα παει να πει οτι θα παρει τα 7εκ εντωμεταξυ που ειναι ..οποτε δεν νομιζω να τον νοιαξει να ρθει σε μας με λιγοτερα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τετ Ιουν 19, 2024 4:46 pm

Αν πάντως υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα να μην ανανεώσει ο Ντιαλό με Μονακό είναι εξαιρετική περίπτωση για εμάς.

Αθλητικοτητα, φοβερός στο transition και την άμυνα, μαρκάρει για πλάκα 3 θέσεις κι έχει και σουτ αλλά και διείσδυση.

Μην βλέπετε που στη Μονακό λόγω hero ball των Γκαρντ τους περνάει πιο απαρατήρητος. Ο τύπος είναι top-3 small forward στη λίγκα.

Τον παίρνεις, ηρεμείς με Παπ και πετυχαίνεις και επικοινωνιακή νίκη εναντίον του ΔΠΓ που τον ειχαν και δεν τον εκτίμησαν 😜

5
5 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 970
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Ιουν 19, 2024 4:49 pm

shaq7 έγραψε:
οι κινγκς αν ο σασα χαρισει τα λεφτα του συμβολαιου του θα κανουν παρτυ..Δυσκολο βεβαια να κανει κατι τετοιο απο το να παει σε μια αλλη ομαδα και να γινει waive στα κοψιματα..

Τι εχει πει ο στεφανου που ειναι φιλος του σασα..Δεν θελει με τιποτα να μεινει στους κινγκς και ηδη διαπραγματευεται το πως μπορει να φυγει..Δεν εχει αποκλισει το ενδεχομενο να παιξει αλλου στο ΝΒΑ αλλα θελει ρολο και σοβαρη ομαδα αλλιως θα γυρισει ευρωπη.Λεει οτι θα ξεκαθαρισουν ολα στα ντραφτ τελος ιουνιου .

Αν ο σασα ερθει στα κοψιματα παει να πει οτι θα παρει τα 7εκ εντωμεταξυ που ειναι ..οποτε δεν νομιζω να τον νοιαξει να ρθει σε μας με λιγοτερα.
Οπως και να έχει είναι μια ιστορία που θα τραβήξει πολύ σε μάκρος...για μένα ας δούμε για αρχή τι θα κάνουμε στα Gurads που εκει καιγόμαστε και έχουμε θέματα (μαζί και η προβληματική θέση 3), και αν προκύψει υπόθεση Βεζένκοφ το βλέπουμε τότε, αν όχι με Πίτερς, Πετρούσεφ, Ραιτ, Μιλου, Φαλ είμαστε μια χαρά στο 4 και 5.

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC

Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό αλλά στις στοιχηματίκες η απόδοση του βεζςνκοφ για τους απέναντι έπεσε και άλλο μετά την μεταγραφή του Λορέντζο και τις δηλώσεις δπγ

2
2 Εικόνα
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 619

Jamesharden13 έγραψε:
Τετ Ιουν 19, 2024 4:22 pm

Υποθετω πως αν τυχον και εκλεινε ποτε σε εσας ο βεζενκωφ ηρθε η ωρα να φυγει ο χουαντσο ετσι;
Εφόσον το ερώτημα είναι υποθετικό, θα μπορούσε υποθετικά επίσης να πάει στο 5 ο Μήτογλου και να μείνει στο ρόστερ κι ο Χουάντσο. Αν υπάρχει μπάτζετ διαθέσιμο έχεις την πολυτέλεια αυτή.

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2786
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιουν 19, 2024 4:51 pm

shaq7 έγραψε:
οι κινγκς αν ο σασα χαρισει τα λεφτα του συμβολαιου του θα κανουν παρτυ..
Δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα λεφτά για το συμβόλαιο του Monk. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο είπε ο Eric Pincus σε κάποιο βίντεο που είδα στο YT.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 970
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Ιουν 19, 2024 4:53 pm

Rebedierdos έγραψε:
Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό αλλά στις στοιχηματίκες η απόδοση του βεζςνκοφ για τους απέναντι έπεσε και άλλο μετά την μεταγραφή του Λορέντζο και τις δηλώσεις δπγ
Καλά αν είναι να πάρει ο Παναθηναικός και τον Βεζένκοφ θα έλεγα να μην κατεβούμε του χρόνου, και το λέω ειλικρινά, μιλάμε θα μας έχουν πάρει τα σώβρακα με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο...

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5664
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιουν 19, 2024 4:54 pm

nikolas_asteri έγραψε:
shaq7 έγραψε:
οι κινγκς αν ο σασα χαρισει τα λεφτα του συμβολαιου του θα κανουν παρτυ..
Δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα λεφτά για το συμβόλαιο του Monk. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο είπε ο Eric Pincus σε κάποιο βίντεο που είδα στο YT.
εγω απο αυτο το βιντεο καταλαβα πως αν συμφωνησει και ο σασα ακυρωνεται το συμβολαιο και δεν μετραει..μεχρι και κατι οτι κανει retire ειπαν.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2786
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιουν 19, 2024 5:01 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 19, 2024 4:54 pm
nikolas_asteri έγραψε:
εγω απο αυτο το βιντεο καταλαβα πως αν συμφωνησει και ο σασα ακυρωνεται το συμβολαιο και δεν μετραει..μεχρι και κατι οτι κανει retire ειπαν.
Ναι συμφωνώ ότι μπορεί να γίνει (κι εγώ από εκείνο το βίντεο το έμαθα). Αυτό που δεν ξέρω είναι το αν "θα κάνουν πάρτι". Αν δεις στο 10:00 εκείνου του βίντεο λέει ότι ακόμα και αν αποδεσμεύσουν οι Κινγκς τα λεφτά του Βέζε, λόγω διάφορων δικλείδων που υπάρχουν (early bird rights) δεν θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν προς το συμβόλαιο του Monk (μπορούν να τα δώσουν για άλλον νομίζω). Αν όμως γίνει trade τότε αυξάνει το flexibility.

Μάθαμε ότι υπάρχει τρόπος. Το θέμα είναι αν υπάρχει θέληση από τους Κίνγκς.

3
3 Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”