Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 20, 2024 9:38 amΔεν τον θέλουμε γιατί στην Ευρωλίγκα δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω απ' ότι κάνει π.χ. ο Ντόρσεϊ, δεν ξέρω τι είδους μυαλά κουβαλάει αλλά καμία χρονιά του στην Ευρωλίγκα δεν έπαιξε ως ένας από τους κορυφαίους γκαρντ όπως ο Τζέιμς οπότε δεν ξέρω γιατί προκύπτει τέτοια σύγκριση. Θέλω να πω δεν διαλέγουμε παίκτες βάσει των μυαλών που έχουν (αν και αποκλείουμε έτσιPhys87 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 19, 2024 10:23 pm
Ο Βιλντοζα είναι ένα ειδος Τζεημς. Εφόσον θέλατε τον Τζεημς δεν βλέπω γιατί δεν θέλετε τον Βιλντοζα. Τα ίδια μυαλά κουβαλάνε. Απλά στον πολύ πάγκο ο ένας έχει νεύρα και ο άλλος αδιαφορία.
Ο Βιλντοζα μπορεί να αλλάξει μομεντουμ σε πολλά παιχνίδια και να πάρει και πολλά παιχνίδια. Δεν μπορεί να πάρει μόνος του Ευρωλίγκα. Αλλά αν πάρετε ας πούμε έναν Μιχαλιουκ, έναν Ντορσει και έναν ακόμα στον άσο, ο Βιλντοζα μπορεί να παίξει τον ρόλο του. Στο iso που τόσο φέτος σας έλειψε), για να ψάχνουμε κάποιον ίδιον με τον Τζέιμς, διαλέγουμε βάσει των ικανοτήτων που έχουν.
Αν ισχύει πάντως ότι περιμένουμε να ξεκαθαρίσει με τον Σάσα για να κινηθούμε εμένα με ανησυχεί. Οι θέσεις που θέλουμε να καλύψουμε είναι στους γκαρντ και πιθανόν και στο 3. Δεν θα έπρεπε αυτό να επηρεάζει τον προγραμματισμό μας, λοιπόν, εκτός αν είναι θέμα μπάτζετ, όμως του Σάσα μπορεί να αργήσει να ξεκαθαρίσει, μέχρι πότε θα περιμένουμε;
Ο Βιλντόζα δεν είναι σίγουρα ατάλαντος παίχτης και θα μπορούσε άνετα στο σωστό περιβάλλον και το κατάλληλο αγωνιστικό πλαίσιο να αποτελέσει τον νέο James της Λίγκας. Το λέω έχοντας πλήρη επίγνωση του πόσο βαρύγδουπο φαντάζει αυτό που γράφω. Ο Βιλντόζα δεν είναι άσος, όπως κυρίως κλήθηκε να παίξει στον ΠΑΟ. Και δεν είναι άσος για ένα πολύ σημαντικό λόγο. Γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά επί πολλά λεπτά σημαντικό όγκο αποφάσεων. Συνεπώς κανονικά παίζει στο 2. Στο 2 μπορεί να σου δώσει αρκετά πράγματα, ιδίως αν η ψυχολογία του είναι αυτή που πρέπει να είναι...Δεν θα ήταν τόσο κακή κίνηση πάντως. Να έχετε στο μυαλό σας ότι την χρονιά που πέρασε, έφταιγε αυτός, αλλά πιθανότατα να μη βοήθησε και το πλαίσιο της ομάδας.
Ο ΟΣΦΠ παιδιά δεν καθυστέρησε. Κινήθηκε γρήγορα φέτος και έκλεισε τον Εβανς, εναν γκαρντ για τον οποίον σίγουρα θα γινόταν αιματοχυσία αν έμπαινε ως free agent το καλοκαίρι στην αγορά. Δυστυχώς η ομάδα ήταν άτυχη και αυτό την πήγε πίσω. Ο παίχτης τραυματίστηκε αρκετό καιρό αφού υπέγραψε, συνεπώς όλος ο σχεδιασμός του ΟΣΦΠ μηδένισε και ξαναρχίζει από την αρχή, κάτι που είναι τρομερά δύσκολο. Εκτιμώ ότι ο ΟΣΦΠ σκανάρει και την απέναντι αγορά για την οποία είναι νωρίς. Πχ μπορεί να μιλάμε για τον Σβι Μίχαλιουκ, όμως αποκλείεται ο παίχτης σήμερα να πει έρχομαι τώρα να υπογράψουμε. Είχε μικρό ρόλο στην πρωταθλήτρια ομάδα και αυτό μπορεί να αποκωδικοποιηθεί ως ένα νέο συμβόλαιο με καλύτερο ρόλο σε μία χειρότερη ομάδα. Οπότε η εκεί αγορά θέλει υπομονή. Υπομονή θέλει και για εμάς τους φιλάθλους...είναι ιντριγκαδόρικη η μεταγραφική περίοδος, αλλά απαιτείται ψυχραιμία.