vulkanraven έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 12:11 pm
Airman έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 11:58 am
Θα προσυπογράψω... θα αναφέρω για να ενισχύσω το επιχείρημά σου τον δικό μας Γκραντ....
Το τι γκρίνια έπεσε, το τι σχόλια γράφτηκαν, το τι "Eurocup material" του κόλλησαν δεν λέγεται....
Και όμως ο παίχτης φυσάει...Είναι ο σπουδαιότερος κρίκος του φετινού Παναθηναικού... καταπληκτικός 2-way παίχτης, φοβερό μέσο σουτάκι, αθλητικός, καλό παιδί στα αποδυτήρια γιατί και αυτό έχει τη σημασία του...
και όλα αυτά σε πακέτο 400.000 αρχικά αν θυμάμαι... μπορεί και λιγότερα... :-P
Δεν λέω ότι όλεεεες οι μεταγραφές τέτοιου είδους θα βγουν Γκραντ, αλλά αν υπάρχει μάτι και γνώση της αγοράς, παίζει και αυτό το σενάριο...
Γενικά δεν πρέπει να είμαστε της λογικής "δώστε λεφτά για να δώσετε", αλλά δώστε τα εκεί που θα έχει αποτέλεσμα...
Συμφωνούμε σε όλα.
Ωστόσο, για τον Γκραντ θα μου επιτρέψεις να πω πως η γκρίνια έπεσε επειδή ήρθε στην θέση του Πάρις Λι(ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναικού την προηγούμενη σεζον)έχοντας κάνει μια καλή σεζόν με την Αρμάνι.
Γενικά έγιναν κάποιες περίεργες κινήσεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού όπως το ότι πήρε τον Γκάι στην θέση του Ματ Τόμας. Φαντάζεσαι τον Παναθηναϊκό με Ναν και Ματ Τόμας ή με τον Πάρις Λι στην θέση του Βιλντοσα;
Φίλε μου συμφωνώ...
Ο Γκραντ ήρθε και σε μία εποχή που ακούγαμε ότι η ομάδα θα ξοδέψει, θα ανέβει επίπεδο, θα θα θα... επομένως ένας τέτοιος παίχτης έφερε απογοήτευση, ειδικά μετά από τις προηγούμενες αποτυχημένες σεζόν... Το θέμα όμως δεν είναι τι λέει ο Νίκος, ο Μήτσος, ο Τάκης, εγώ και εσύ, αλλά τι εν τέλει έδειξε ο παίχτης στη λίγκα, που παρουσίασε έναν κυρίαρχο και αναντικατάστατο χαρακτήρα και απέδειξε ότι ανήκει ΧΑΛΑΡΑ σε αυτό το επίπεδο...Επίσης, μη σου φανεί παράξενο να δεις σε καμιά άλλη ομάδα τον Γκάι πχ και να εξελιχθεί όπως ο Κάρολ, δηλαδή να τρίβουμε τα μάτια μας....
Υ.Γ... αγαπώ τον παθιάρη Πάρις Λι και κυρίως το φιλότιμο που επέδειξε, όμως τουλάχιστον θεωρητικά και ας μην το έχει δείξει ακόμα ο Βιλντόζα είναι πιο ταλαντούχος παίχτης.
Οπως και να χει, εγώ δεν είπα να μην πάρετε ακριβό παίχτη για να μην παρεξηγηθώ, είπα ότι οι μεταγραφές θέλουν λίγο υπομονή γιατί καμιά φορά χωρίς να δώσεις πολλά λεφτά, οι παίχτες αποδίδουν ...ΠΧ Νίμπο, Γκραντ, ο δικός σας Εβανς στη Ζαλγκίρις κτλ...