Εθνική Ομάδα - Προολυμπιακό Τουρνουά 2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1062
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 21, 2024 12:34 pm

https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... as/4990033

Σασταλεγάκιας δεν θα γίνω ποτέ. Αλλά στην υγειά του συγκεκριμένου, μιας και είχα βάλει στοίχημα με κάτι φίλους οτι δεν θα συμμετάσχει, μία μπυρίτσα και μια σπαλομπριζόλα θα τις δεχτώ.

Θέλετε και επόμενη πρόβλεψη; Έχει τελειώσει οριστικά ο Κώστας (ο Σλούκας μην παρεξηγούμαστε) απ'την Εθνική...
Spoiler!
Τώρα τρεχάτε Τρικαλιώτη και Τεξανέ πατριώτες Παπ και Τόμας για να είστε άφαντοι μέχρι το Γενάρη και να τραυματίζεται το μισό ρόστερ για πάρτη σας. Δεν παίρνετε δα και 3 μύρια το χρόνο ούτε "είναι ώρα να ακούσετε το κορμί σας"...

1
1 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Παρ Ιουν 21, 2024 12:37 pm

Μυριζε απο χιλιομετρα... απλα ο Σλουκας ηθελα να το κανει πιστευτο μεσω τραυματισμου .

Με τις υγειες μας.

Αντε τωρα σιγα σιγα να παιρνει σειρα και ο Γιαννης κλασσικα δε το νιωθει ακομη ετοιμο το ποδι του κλπ κλπ.

Δε μου κανει καμια εντυπωση πλεον

0
kostas1978

junior
Reactions: 93

Παρ Ιουν 21, 2024 12:44 pm

Χαλαρωστε
Οι άλλοι δεν εχουν ντονσιτς

Επισης λαρε τολιο μπορουν να καλυψουν το κενο του

3
3 Εικόνα
Atenejin

junior
Reactions: 63
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδος

Παρ Ιουν 21, 2024 12:46 pm

Έλα ρε φίλε...... :cry:

Δηλαδή πάει στο media day, ξεκινάει ζέσταμα κλπ και ξαφνικά βγαίνει τραυματίας?

Wtf?

1
1 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιουν 21, 2024 12:49 pm

Γιατί βγάζετε χολή ρε σεις ,ο άνθρωπος είναι τραυματίας τελικά, δηλαδή τι να κάνει να πάθει καμία υποτροπή να χάσει τη χρονιά?

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HackerBaby την Παρ Ιουν 21, 2024 12:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 870
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιουν 21, 2024 12:51 pm

Elvetos έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 12:48 pm
chainsaw έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 12:45 pm
ΧΘες ελεγε οτι δεν θα θεωρει τον εαυτο του ολοκληρωμενο αθλητη, αν δεν πετυχει διακριση με την εθνικη. Δεν πιστευω οτι προεταξε τον τραυματισμο σαν δικαιολογια.
Δηλαδή δεν υπάρχει σαν περίπτωση όντως οι εξετάσεις να έδειξαν πρόβλημα, και το επιτελείο της Εθνικής να αποφάσισε οτι δεν είναι δυνατή η παρουσία του. Πρέπει ντε και καλά, να μιλάμε για δικαιολογίες...
Ειπα εγω οτι ειναι δικαιολογια; Το ακριβως αντιθετο ειπα. Βεβαια ειναι λιγακι περιεργο, οτι ενω ο παικτης ελεγε χθες, οτι δεν υπαρχουν νεοτερα, βγηκε πορισμα μια μερα μετα.

0
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιουν 21, 2024 12:53 pm

chainsaw έγραψε:
Elvetos έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 12:48 pm

Δηλαδή δεν υπάρχει σαν περίπτωση όντως οι εξετάσεις να έδειξαν πρόβλημα, και το επιτελείο της Εθνικής να αποφάσισε οτι δεν είναι δυνατή η παρουσία του. Πρέπει ντε και καλά, να μιλάμε για δικαιολογίες...
Ειπα εγω οτι ειναι δικαιολογια; Το ακριβως αντιθετο ειπα. Βεβαια ειναι λιγακι περιεργο, οτι ενω ο παικτης ελεγε χθες, οτι δεν υπαρχουν νεοτερα, βγηκε πορισμα μια μερα μετα.
Κατευθείαν υποννοείς οτι είναι στημένη η μη συμμετοχή του, και απλά το παρουσίασε έτσι. Ο Σλούκας σε δηλώσεις που υπάρχουν στο youtube, λέει οτι ακόμα πονάει (χθεσινές η προχθεσινές).

0
belalik

a1greece
Reactions: 262

Παρ Ιουν 21, 2024 12:57 pm

chainsaw έγραψε:

Δεν ισχύει αυτό που λες. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Για τον τραυματισμό του: “Δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμα. Υπάρχει κάποια ενόχληση, θα δούμε τις επόμενες μέρες. Ίσως το πρόβλημα είναι και στο γόνατο”." Πηγή: https://www.sport24.gr/basket/o-kostas- ... 36739.html (αλλά και σε πολλά άλλα site). Εκκρεμούσε εξέταση από το ιατρικό επιτελείο την εθνικής. Χτες-προχτές, είπε πως δεν γνωρίζουμε ακόμα. Σήμερα γνωρίζει .. Γιατί είναι περίεργο; Αποκλείεται να υποβλήθηκε στις εξετάσεις χτες το μεσημέρι πχ; Το σημερινό δεν έρχεται σε αντίθεση με ότι δηλώθηκε χτες.

Έλεγε ψέμματα; Κανείς δεν ξέρει, σίγουρα δεν ξέρουμε όλοι εμείς, και οι παραπάνω συν-φορουμίτες, οι οποίοι με σιγουριά έμπειρου γιατρού που εξέτασε κιόλας τον παίκτη, έχουν προβεί σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Επίσης, κάποιοι γνωρίζουν και για τον Γιάννη, πως θα πει και αυτός 'πονάει το πόδι μου' σε λίγο καιρό, οι συγκεκριμένοι είναι και μελλοντολόγοι, εκτός από έμπειροι ορθοπεδικοί φυσικά, καθώς γνωρίζουν πως την προηγούμενη φορά που απουσίαζε ο Γιάννης, έλεγε ψέμματα, δεν είχε πρόβλημα στο γόνατό του.

Με λίγα λόγια .. Δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει πραγματικά. Μπορεί να είναι δικαιολογίες, μπορεί και να μην είναι, να έχει όντως πρόβλημα.

Σημασία έχει πως στην Εθνική παίζουν όσοι θέλουν (και μπορούν). Απλά πράγματα ... Και έτσι πρέπει να ναι κιόλας, προσωπικά αυτό πιστεύω. Η προσοχή μας πλέον με αυτούς που θα παίξουν, οι υπόλοιποι που μένουν έξω, καλή ανάρρωση - αν είναι δικαιολογίες, δικό τους θέμα, και δικό τους πρόβλημα ..

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος belalik την Παρ Ιουν 21, 2024 1:01 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιουν 21, 2024 12:58 pm

chainsaw έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 12:54 pm
Elvetos έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 12:53 pm

Τον χαρακτηρίζεις ως ¨ξεφτίλα¨, άρα κατευθείαν υποννοείς οτι είναι στημένη η μη συμμετοχή του, και απλά το παρουσίασε έτσι. Ο Σλούκας σε δηλώσεις που υπάρχουν στο youtube, λέει οτι ακόμα πονάει (χθεσινές η προχθεσινές).
Πραγματικα νομιζω οτι μιλαμε αλλη γλωσσα. Εννοουσα οτι δεν ειναι δυνατον να ειναι τοσο ξεφτιλας. Θα ηταν too much και γι'αυτο δεν το πιστευω κιολας.
και καπάκι λες οτι είναι περίεργο, άρα ξεκάθαρα αυτό πιστεύεις.. Ντάξει οκ, εγώ μιλάω άλλη γλώσσα :D

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1445
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 21, 2024 1:08 pm

Το έχουν φράξει στις στοιχηματικές ότι ακολουθεί και τραυματισμός Γιάννη! :D :D

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Παρ Ιουν 21, 2024 1:17 pm

Elvetos έγραψε:
chainsaw έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 12:54 pm

Πραγματικα νομιζω οτι μιλαμε αλλη γλωσσα. Εννοουσα οτι δεν ειναι δυνατον να ειναι τοσο ξεφτιλας. Θα ηταν too much και γι'αυτο δεν το πιστευω κιολας.
και καπάκι λες οτι είναι περίεργο, άρα ξεκάθαρα αυτό πιστεύεις.. Ντάξει οκ, εγώ μιλάω άλλη γλώσσα :D
Ρε αει παρατηστε με. Δε θα απολογηθω εγω επειδη βλεπετε φαντασματα μερικοι, Αντικειμενικα ειπα οτι φαινεται περιεργο και μετα παρεθεσα την προσωπικη μου αποψη.

0
TakeshyKurosawa1

allstar

Ευκαιρία για ξεπέταγμα Τολιόπουλου. Αλλιώς δεν βγαίνουν τα κουκιά. Αν φύγει και ο Γιάννης τότε δεν μπορεί η ομάδα.

0
TakeshyKurosawa1

allstar

Παρ Ιουν 21, 2024 1:18 pm

chainsaw έγραψε:
Elvetos έγραψε:

Ρε αει παρατηστε με. Δε θα απολογηθω εγω επειδη βλεπετε φαντασματα μερικοι, Αντικειμενικα ειπα οτι φαινεται περιεργο και μετα παρεθεσα την προσωπικη μου αποψη.
Το ερώτημα είναι αν η ομάδα καταφέρει και περάσει στους Ολυμπιακούς. Μετά θα πρέπει να πάρει θέση κάποιου άλλου που έπαιξε?

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

belalik έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 12:57 pm
chainsaw έγραψε:

Δεν ισχύει αυτό που λες. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Για τον τραυματισμό του: “Δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμα. Υπάρχει κάποια ενόχληση, θα δούμε τις επόμενες μέρες. Ίσως το πρόβλημα είναι και στο γόνατο”." Πηγή: https://www.sport24.gr/basket/o-kostas- ... 36739.html (αλλά και σε πολλά άλλα site). Εκκρεμούσε εξέταση από το ιατρικό επιτελείο την εθνικής. Χτες-προχτές, είπε πως δεν γνωρίζουμε ακόμα. Σήμερα γνωρίζει .. Γιατί είναι περίεργο; Αποκλείεται να υποβλήθηκε στις εξετάσεις χτες το μεσημέρι πχ; Το σημερινό δεν έρχεται σε αντίθεση με ότι δηλώθηκε χτες.

Έλεγε ψέμματα; Κανείς δεν ξέρει, σίγουρα δεν ξέρουμε όλοι εμείς, και οι παραπάνω συν-φορουμίτες, οι οποίοι με σιγουριά έμπειρου γιατρού που εξέτασε κιόλας τον παίκτη, έχουν προβεί σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Επίσης, κάποιοι γνωρίζουν και για τον Γιάννη, πως θα πει και αυτός 'πονάει το πόδι μου' σε λίγο καιρό, οι συγκεκριμένοι είναι και μελλοντολόγοι, εκτός από έμπειροι ορθοπεδικοί φυσικά, καθώς γνωρίζουν πως την προηγούμενη φορά που απουσίαζε ο Γιάννης, έλεγε ψέμματα, δεν είχε πρόβλημα στο γόνατό του.

Με λίγα λόγια .. Δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει πραγματικά. Μπορεί να είναι δικαιολογίες, μπορεί και να μην είναι, να έχει όντως πρόβλημα.

Σημασία έχει πως στην Εθνική παίζουν όσοι θέλουν (και μπορούν). Απλά πράγματα ... Και έτσι πρέπει να ναι κιόλας, προσωπικά αυτό πιστεύω. Η προσοχή μας πλέον με αυτούς που θα παίξουν, οι υπόλοιποι που μένουν έξω, καλή ανάρρωση - αν είναι δικαιολογίες, δικό τους θέμα, και δικό τους πρόβλημα ..
Ναι, δηλωσε "Δε γνωριζουμε ακομα. Θα δουμε τις επομενες μερες". Και 15 ωρες μετα βγαινει η ιατρικη αποφαση. Ε που ειπα κατι ανακριβες εγω;

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Παρ Ιουν 21, 2024 1:20 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
chainsaw έγραψε:

Το ερώτημα είναι αν η ομάδα καταφέρει και περάσει στους Ολυμπιακούς. Μετά θα πρέπει να πάρει θέση κάποιου άλλου που έπαιξε?
Ενταξει, αυτα τα κανει καθε φορα ο Γιαννης. Δε θα γινουμε ευαισθητοι τωρα ξαφνικα. Κια τα κανουν ολοι οι διεθνεις ουτως ή αλλως, επειδη τις προκρισεις τις παιρνουν τα παιδια που παιζουν στα παραθυρα. Ετσι λειτουργει ο πρωταθλητισμος, τι να κανουμε;

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”