Αγωνιστικά ο Σάσα δεν θέλει 10 μπάλες. Παίζει off ball δεν ντρίμπλαρει πολύ ούτε θέλει την μπάλα στα χέριαgolitog7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 12:24 pmΔλδ θα έχει Βεζένκοφ Χουάντσο Μητρογλου και Παπαπέτρου? Και όντως σε ανησυχεί αυτό το σενάριο? Εγώ να σ πω την αλήθεια μάλλον με καθησυχάζειkaramelitsa έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 11:40 amΠαιδιά ακούστηκε ότι πέρα από την δίκη μας πρόταση στον Βεζενκοφ, του έχει γίνει και από τον Παναθηναικο πρόταση που είναι εξωφρενικά καλή και θα τον κάνει τον παίκτη με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη….δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά να το ξαναπώ αν παρει ο Παναθηναϊκός τον Βεζενκοφ μετακομίζω σε κανένα βουνό χωρίς Internet και τηλεόραση..![]()
![]()
Άμα μαζέψουν όλους αυτούς εκεί ας αγοράσουν και μία δεύτερη μπάλα γιατί η μία δε θα φτάνει με τίποτα. Η απληστία δεν κάνει τις ομάδες αλλά οι σωστές κινήσεις, οι ρόλοι, η χημεία.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
0
- Conan1982
- Reactions: 3331
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά αυτό είναι που έγραψε ο συγκεκριμένος:
https://www.gazzetta.gr/football/superl ... igiobetits
Και αυτά είναι που έγραψε:
Εγώ δεν ξέρω από μπάσκετ, αλλά όπως μου τα είπαν, έτσι σας τα λέω.
Ο Ολυμπιακός, λέει, έκανε τεράστια πρόταση στον Βεζένκοβ, Βεζενκόβ πως τον λένε, ύψους 10 εκ. Ευρώ για τρία χρόνια!
Κι ο Παναθηναϊκός ακολούθησε με κόντρα ρελάνς, νομίζω απίστευτη: 17εκ. Ευρώ για τρία χρόνια!!!
Νομίζω δε ότι η πηγή είναι αξιόπιστη.
Σας αφήνω να κρίνετε και την αξιοπιστία κάποιου που δεν ξέρει το επίθετο του Σάσα.
https://www.gazzetta.gr/football/superl ... igiobetits
Και αυτά είναι που έγραψε:
Εγώ δεν ξέρω από μπάσκετ, αλλά όπως μου τα είπαν, έτσι σας τα λέω.
Ο Ολυμπιακός, λέει, έκανε τεράστια πρόταση στον Βεζένκοβ, Βεζενκόβ πως τον λένε, ύψους 10 εκ. Ευρώ για τρία χρόνια!
Κι ο Παναθηναϊκός ακολούθησε με κόντρα ρελάνς, νομίζω απίστευτη: 17εκ. Ευρώ για τρία χρόνια!!!
Νομίζω δε ότι η πηγή είναι αξιόπιστη.
Σας αφήνω να κρίνετε και την αξιοπιστία κάποιου που δεν ξέρει το επίθετο του Σάσα.
0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αν ισχυει τετοιο ποσο εγω στη θεση του θα πηγαινα να χτυπησω τατουαζ στο κουτελο τερααααααστιο τριφυλλι.........και δηλωσεις αναλογες ΄΄ηρθα στο μεγαλυτερο συλλογο ολου του γαλαξια.....΄΄,΄΄παντα ηθελα να παιξω για τον πρασινο λαο,τον καλυτερο του κοσμου........΄΄,΄΄μικρη σημασια εχουν τα χρηματα,ηρθα γιατι θελω να βρισκομαι στην κορυφη......΄΄ κτλ,κτλ..........
1
1

- shaq7
- Reactions: 5649
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αμα του δωσουν 4 πχ και αρνηθει (στα αληθεια ομως να τα δωσουν) εγω θα μουν κομπλε.. Δεν βγαζει κανενα νοημα να δωσεις 6εκ στον σασα αν τρελαθει πχ ο δπγ.. Το θεμα ειναι να δωσουν και αυτοι λεφτα γενικα,πχ πηγε ο σασα στον παο με 6?φερνω εγω μισιτς και φουρνιε.. οχι χαραλαμποπουλο και ντορσει.Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 12:17 pmΑν πάει Παναθηναϊκό ο Βεζενκοφ ( που αν ισχύουν τα 17Μ μιλάμε για άρρωστο πόσο που δεν γίνεται να αρνηθείς , 5,6 τον χρόνο ) τότε για μένα οι Αγγελόπουλοι είναι εχθροί του Ολυμπιακού, τίθεται θέμα παραμονής τους και μόνο απέναντι θα μας βρίσκουν μέχρι να αναλάβει ο Μαρινάκης ( πωπω κατάντια που μας έχουν φτάσει να ζητάμε τον Βαγγέλη και τον Μιλτιάδη )
Δεν ξερω πως μπορει να λειτουργησει και μια ομαδα βλεποντας εναν παικτη να παιρνεις διπλα τριπλα λεφτα κτλ..ειδικα ο σλουκας που ενιωθε ριγμενος στον ολυμπιακο λογω σασα τωρα θα ζησει γερο ντεζαβου

το οτι σχολιαζουμε παντως ειδηση του νικολακοπουλου με ξεπερναει παντως ..εκτος και δεν ξερετε ποιος ειναι.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας πάρει και τον Ολυμπιακό ο Γιαννακόπουλος αν είναι αφού έχει τόσα λεφτά για πεταμαTsilarxos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 12:25 pmΑν ισχύει η πρόταση ας πάει. Μιλάμε για εξωφρενικό ποσο για οποιονδήποτε αγωνίζεται Ευρώπη. Τα 10.000.000 για 3 χρόνια είναι μια χαρά πόσο που δίνουμε.
Και χωρίς να έχουμε πάρει γήπεδο από το κράτος και όλα τα παρελκόμενα που φέρνει ένα γήπεδο σύγχρονο μπασκετικό σε έσοδα.
Χωρίς γήπεδο ούτε 5 δεν θα έκανε πρόταση.
Τώρα να τα χώνω στους αφους που δίνουν 10.000.000 για 3 χρόνια στον Σάσα έχοντας αθέμιτο ανταγωνισμό γιατί το κράτος δεν εφαρμόζει ισονομία είναι άκυρο.
Για αλλά πράγματα αξίζουν να τους τα χώσεις αλλά εδώ δεν φταίνε σε κάτι
Τώρα όσον αφορά το γήπεδο , να μας πουν σε τι ενέργειες έχουν προβεί προς αυτή την κατεύθυνση και εφόσον το κάνουν και αναλόγως τι μας πουν , τότε ναι , οκ , σταματάω-με το κράξιμο
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Δεν γνωρίζω σε τι ενέργειες έχουν προβεί. Αλλά προφανώς δεν κερδίζεις κάτι αν σου δώσει το κράτος ένα γήπεδο σε αυτή την κατάσταση που είναι το Σεφ. Για να υπάρχει ισονομία πρέπει να μας παραδώσει ένα μπασκετικό γήπεδο στην κατάσταση που ήταν το Οακα όταν το παραχώρησε στον παο.Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 12:31 pmΑς πάρει και τον Ολυμπιακό ο Γιαννακόπουλος αν είναι αφού έχει τόσα λεφτά για πεταμαTsilarxos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 12:25 pmΑν ισχύει η πρόταση ας πάει. Μιλάμε για εξωφρενικό ποσο για οποιονδήποτε αγωνίζεται Ευρώπη. Τα 10.000.000 για 3 χρόνια είναι μια χαρά πόσο που δίνουμε.
Και χωρίς να έχουμε πάρει γήπεδο από το κράτος και όλα τα παρελκόμενα που φέρνει ένα γήπεδο σύγχρονο μπασκετικό σε έσοδα.
Χωρίς γήπεδο ούτε 5 δεν θα έκανε πρόταση.
Τώρα να τα χώνω στους αφους που δίνουν 10.000.000 για 3 χρόνια στον Σάσα έχοντας αθέμιτο ανταγωνισμό γιατί το κράτος δεν εφαρμόζει ισονομία είναι άκυρο.
Για αλλά πράγματα αξίζουν να τους τα χώσεις αλλά εδώ δεν φταίνε σε κάτι
Τώρα όσον αφορά το γήπεδο , να μας πουν σε τι ενέργειες έχουν προβεί προς αυτή την κατεύθυνση και εφόσον το κάνουν και αναλόγως τι μας πουν , τότε ναι , οκ , σταματάω-με το κράξιμο
Δεν γίνεται στον ένα να δίνει φιλέτο και στον άλλο χρεπι
0
-
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Συνιστώ ψυχραιμία... Το ξέρω πως ο σχεδιασμός πέρσι μας έχει αφήσει σε αναμμένα κάρβουνα αλλά ας δούμε προς τα που θα πάει το πράγμα και τι έχουν στο μυαλό τους ο Μπι και οι Αφοί πριν τα βάψουμε εντελώς μαύρα...
Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον Παο για Βεζε είναι όντως υπαρκτό και όσοι κάνουν λόγο για πρέσινγκ και εξωφρενικά λεφτά δεν είναι ..."μποτάκια του ΔΠΓ". Υπάρχουν έγκυρες πηγές και είναι διασταυρωμένα.
Ξαναλέω όμως πως ο Σάσα είναι πιο συναισθηματικό παιδί από Σλούκα και λειτουργεί με λίγο διαφορετικό τρόπο σκέψης. Στον Οσφπ οφείλει οτι σώθηκε η καριέρα του. Στον Μπι οτι έγινε μακράν ο του δεύτερου ο MVP της λίγκας. Αυτά δεν είναι μικρά πράγματα...
Βέβαια η ζωή μου έχει μάθει οτι ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ευτυχώς ή δυστυχώς, έχουν και μια τιμή.
Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον Παο για Βεζε είναι όντως υπαρκτό και όσοι κάνουν λόγο για πρέσινγκ και εξωφρενικά λεφτά δεν είναι ..."μποτάκια του ΔΠΓ". Υπάρχουν έγκυρες πηγές και είναι διασταυρωμένα.
Ξαναλέω όμως πως ο Σάσα είναι πιο συναισθηματικό παιδί από Σλούκα και λειτουργεί με λίγο διαφορετικό τρόπο σκέψης. Στον Οσφπ οφείλει οτι σώθηκε η καριέρα του. Στον Μπι οτι έγινε μακράν ο του δεύτερου ο MVP της λίγκας. Αυτά δεν είναι μικρά πράγματα...
Βέβαια η ζωή μου έχει μάθει οτι ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ευτυχώς ή δυστυχώς, έχουν και μια τιμή.
0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το ΣΕΦ δεν εχει παραδοθει ακομα.Και γι αυτο φταιει το κρατος.
η διοικηση του ΣΕΦ θα βαλει εγκατασταση μονιμου κλιματιστικου συστηματος μετα το προολυμπιακο καθως και νεο ηλεκτρονικο πινακα κλπ και μετα θα το δωσει στον Ολυμπιακο. αυτη ειναι η συμφωνια. το τραγικο που διαβασα ειναι οτι για το προολυμπιακο νοικιασαν κλιματισμο γιατι δεν προλαβαν να εγκαταστησουν αυτο που θα μπει μονιμα. Ελλαδαρα.
η διοικηση του ΣΕΦ θα βαλει εγκατασταση μονιμου κλιματιστικου συστηματος μετα το προολυμπιακο καθως και νεο ηλεκτρονικο πινακα κλπ και μετα θα το δωσει στον Ολυμπιακο. αυτη ειναι η συμφωνια. το τραγικο που διαβασα ειναι οτι για το προολυμπιακο νοικιασαν κλιματισμο γιατι δεν προλαβαν να εγκαταστησουν αυτο που θα μπει μονιμα. Ελλαδαρα.
0
-
- Reactions: 254
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
-