Δεν έχει να κάνει με τον ΔΠΓ, η διαδικασία άλλαξε το 2020. Είναι ξεκάθαρη η "σκοπιμότητα" σε αυτή την αλλαγή, την οποία δεν θέλω να θίξω τώρα και γίνει εδώ Κούγκι με διάφορους πατριώτες.TuTiS έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 20, 2024 3:38 pmΕίναι παλούκι οι εξετάσεις για την ελληνική ιθαγένεια αφού πλέον θέλουν να μπορείς να καταλαβαίνεις και να μιλάς απλά ελληνικά μετά τις διαστάσεις του θέματος που πήρε από τον ΔΠΓ. Ο μόνος που θα μπορούσε να το κάνει αυτό είναι ο milutinov που καταλαβαίνει ελληνικά και προσπαθεί να μιλήσει ελληνικά αλλά δεν έχει 3 συναπτά έτη στην Ελλάδα. Για τον φαλ στα μάτια μου ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας να πάρει ελληνικό διαβατήριο αφού ανάθεμα αν έχει μάθει 2 λέξεις στα ελληνικά.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 20, 2024 3:20 pm
Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει παλαιότερα ποστς εδώ αλλά οι κανόνες για ελληνοποιήσεις έχουν αλλάξει και έχουν γίνει πολύ πιο αυστηροί. Ακόμα και αν υπάρχει θέληση από παράγοντες, οι αθλητές πρέπει να περάσουν πολύ ζόρικες εξετάσεις και είναι σχετικά εύκολο να μπορεί να καταλάβει το κοινό αν έχει γίνει κάποια αλεπουδιά. Λόγω της οπαδικής αντιπαλότητας αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει έτσι απλά οπότε (εκτός κι αν όντως οι αθλητές αφιερώσουν πολύ χρονο για να μάθουν ελληνικά, ιστορία, γεωγραφία, θεσμούς κλπ) δεν νομίζω πως πρακτικά «κινδυνεύουμε» για κάτι τέτοιο.
Ελληνοποίηση ξένων αθλητών
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 3010
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

- Conan1982
- Reactions: 3556
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχουν πάντως κάποια εμπόδια,Airman έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 20, 2024 3:24 pmnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 20, 2024 3:20 pm
Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει παλαιότερα ποστς εδώ αλλά οι κανόνες για ελληνοποιήσεις έχουν αλλάξει και έχουν γίνει πολύ πιο αυστηροί. Ακόμα και αν υπάρχει θέληση από παράγοντες, οι αθλητές πρέπει να περάσουν πολύ ζόρικες εξετάσεις και είναι σχετικά εύκολο να μπορεί να καταλάβει το κοινό αν έχει γίνει κάποια αλεπουδιά. Λόγω της οπαδικής αντιπαλότητας αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει έτσι απλά οπότε (εκτός κι αν όντως οι αθλητές αφιερώσουν πολύ χρονο για να μάθουν ελληνικά, ιστορία, γεωγραφία, θεσμούς κλπ) δεν νομίζω πως πρακτικά «κινδυνεύουμε» για κάτι τέτοιο.
Μακάρι Νικόλα να είναι όπως το λες... δεν είμαι ενήμερος για το νόμο ακριβώς, παρά ταύτα κάπου πήρε το μάτι μου για παραμονή 3ετίας στην χώρα αν προέρχεσαι από χώρα της ΕΕ σαν βασικό προαπαιτούμενο...
Εκτιμώ πάντως πως αν ένας παίχτης κάνει την αρχή (εξαιρώ την υπόθεση Ουόκαπ), φοβάμαι πως ο ασκός του Αιόλου θα ανοίξει, καθότι η τοξικότητα των 2 βασίζεται πάντα στο δίπολο δράση-αντίδραση, κοινώς αφού το έκανες εσύ, θα το κάνω και εγώ..![]()
- πρώτον για τους εκτός ΕΕ είναι 7ετία και όχι 3ετία και πόσους Αμερικάνους έχουν οι ομάδες και πόσους από την ΕΕ; O Ολυμπιακός για του χρόνου θα έχει μόνο τον Φαλ που να έχει ήδη χρόνο στην Ελλάδα και ο ΠΑΟ τον Γκριγκόνις και τον Λεσόρτ.
-δεύτερον πρέπει οι παίκτες να θέλουν να αποκτήσουν και την Ελληνική Υπηκοότητα, κάτι που δεν είναι ίσως και τόσο αυτονόητο.
-τρίτον, ναι, πρέπει να περάσουν και τις εξετάσεις.
-Για την επταετία τώρα αν κάποιος παίκτης έχει κάτσει 7 χρόνια στην Ελλάδα έχει μάθει να μιλάει και Ελληνικά και μπορεί να περάσει τις εξετάσεις δικαίως νομίζω θα πάρει και το διαβατήριο.
Το πρόβλημα μέχρι τώρα πάντως δεν είναι οι Ελληνοποιήσεις που δεν γίνονται, είναι η ανυπαρξία της Ελληνικής Παραγωγής, αυτή οδήγησε στους 6 ξένους παίκτες, στους 6+1 σήμερα στους 7,8,9 αύριο και νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι αν οι 2 μεγάλοι δεν βρίσκουν Έλληνες Παίκτες πρώτης γραμμή μόνο να αυξηθεί μπορεί το όριο.
4
4

- Airman
- Reactions: 867
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 20, 2024 5:42 pmΥπάρχουν πάντως κάποια εμπόδια,Airman έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 20, 2024 3:24 pm
Μακάρι Νικόλα να είναι όπως το λες... δεν είμαι ενήμερος για το νόμο ακριβώς, παρά ταύτα κάπου πήρε το μάτι μου για παραμονή 3ετίας στην χώρα αν προέρχεσαι από χώρα της ΕΕ σαν βασικό προαπαιτούμενο...
Εκτιμώ πάντως πως αν ένας παίχτης κάνει την αρχή (εξαιρώ την υπόθεση Ουόκαπ), φοβάμαι πως ο ασκός του Αιόλου θα ανοίξει, καθότι η τοξικότητα των 2 βασίζεται πάντα στο δίπολο δράση-αντίδραση, κοινώς αφού το έκανες εσύ, θα το κάνω και εγώ..![]()
- πρώτον για τους εκτός ΕΕ είναι 7ετία και όχι 3ετία και πόσους Αμερικάνους έχουν οι ομάδες και πόσους από την ΕΕ; O Ολυμπιακός για του χρόνου θα έχει μόνο τον Φαλ που να έχει ήδη χρόνο στην Ελλάδα και ο ΠΑΟ τον Γκριγκόνις και τον Λεσόρτ.
-δεύτερον πρέπει οι παίκτες να θέλουν να αποκτήσουν και την Ελληνική Υπηκοότητα, κάτι που δεν είναι ίσως και τόσο αυτονόητο.
-τρίτον, ναι, πρέπει να περάσουν και τις εξετάσεις.
-Για την επταετία τώρα αν κάποιος παίκτης έχει κάτσει 7 χρόνια στην Ελλάδα έχει μάθει να μιλάει και Ελληνικά και μπορεί να περάσει τις εξετάσεις δικαίως νομίζω θα πάρει και το διαβατήριο.
Το πρόβλημα μέχρι τώρα πάντως δεν είναι οι Ελληνοποιήσεις που δεν γίνονται, είναι η ανυπαρξία της Ελληνικής Παραγωγής, αυτή οδήγησε στους 6 ξένους παίκτες, στους 6+1 σήμερα στους 7,8,9 αύριο και νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι αν οι 2 μεγάλοι δεν βρίσκουν Έλληνες Παίκτες πρώτης γραμμή μόνο να αυξηθεί μπορεί το όριο.
Κατατοπιστικότατος...

Βέβαια, το αν είναι ή όχι πολλοί παίχτες θα πρέπει να το δούμε σε βάθος χρόνου...Δηλαδή φέτος ο ΠΑΟ θα έχει τον Γκριγκόνις, του χρόνου τον Λεσόρ ή και τον Χουάντσο αν μείνει και πάει λέγοντας.... Βέβαια, κάποια στιγμή φτάσαμε και στο άλλο άκρο, κάτι αντίστοιχο με αυτό που γινεται στην Τουρκία, δηλαδή να ψάχνουμε σχετικά καλούς Ελληνες με το δίκανο και να πληρώνουν οι ομάδες τρελές υπεραξίες, απλά για να εξυπηρετήσουν το 6+6 ...
Το τελευταίο που έθεσες είναι η πραγματικά μεγάλη κουβέντα, φίλτατε... Ανυπαρξία στη διαδικασία παραγωγής νέων ταλέντων...

0
- Conan1982
- Reactions: 3556
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ, λοιπόν, εκτιμώ ότι ούτε ο Φαλ, ούτε ο Γκριγκόνις, ούτε ο Λεσόρτ δεν θα πάρουν την υπηκοότητα, είτε γιατί δεν θέλουν, είτε γιατί δεν θα θέλουν να προσπαθήσουν να μάθουν την Ελληνική γλώσσα και τα θέματα. Ίσως πράγματι κάποιοι τα καταφέρουν, αλλά η κατάσταση δείχνει ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα αυτήν την στιγμή και αν δεν είχε γίνει η Ελληνοποίηση του Γουόκαπ δεν θα ασχολιόμασταν καν. Εντάξει μπορεί να ελληνοποιήσει ο Ολυμπιακός κάποιον, και ο Παναθηναϊκός κάποιον άλλον, και πάλι δεν θα είναι αυτό που θα στερήσει από τους Ελληνες παίκτες τις θέσεις τους. Μπορεί να κάνω και λάθος εκτίμηση αλλά αυτή είναι η αίσθηση μουAirman έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 20, 2024 6:10 pmΚατατοπιστικότατος.....Δεν ήξερα ακριβώς τι ισχύει με τη νομοθεσία.
Βέβαια, το αν είναι ή όχι πολλοί παίχτες θα πρέπει να το δούμε σε βάθος χρόνου...Δηλαδή φέτος ο ΠΑΟ θα έχει τον Γκριγκόνις, του χρόνου τον Λεσόρ ή και τον Χουάντσο αν μείνει και πάει λέγοντας.... Βέβαια, κάποια στιγμή φτάσαμε και στο άλλο άκρο, κάτι αντίστοιχο με αυτό που γινεται στην Τουρκία, δηλαδή να ψάχνουμε σχετικά καλούς Ελληνες με το δίκανο και να πληρώνουν οι ομάδες τρελές υπεραξίες, απλά για να εξυπηρετήσουν το 6+6 ...
Το τελευταίο που έθεσες είναι η πραγματικά μεγάλη κουβέντα, φίλτατε... Ανυπαρξία στη διαδικασία παραγωγής νέων ταλέντων...![]()
0
- ssoulliss
- Reactions: 681
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λοιπόν καλοί είναι οι προβληματισμοί σας ωστόσο η πραγματικότητα είναι πολλές φορές αμείλικτη. Θα αναφέρω δύο παραδείγματα της τρέχουσας κυβέρνησης που προφανώς αγγίζουν και τον πρόεδρο της ΕΟΕ.
Υπάρχει μια αθλήτρια του στίβου, άλτρια ονόματι Οξάνα Κορένεβα η οποία πολιτογραφήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Από το επίσημο site του ΣΕΓΑΣ:
τα ελληνικά της είναι καλύτερα από αρκετούς από εμάς, σίγουρα καλύτερα από αυτούς που ελληνοποιήθηκαν εν μια νυκτί.
Πάμε και σε αυτούς που πολιτογραφήθηκαν αλά Walkup. Έχετε ακουστά κάποιον παλαιστή Νταράν Κουρογκλίεφ; Λοιπόν το παλληκάρι που είναι αθληταράς και δις πρωταθλητής Ευρώπης πολιτογραφήθηκε το Φεβρουάριο χωρίς πολλά-πολλά. Η βιασύνη έγκειται στη δήλωση της συμμετοχής του στο προολυμπιακό τουρνουά της πάλης, όπου πήρε άνετα την πρόκριση, και φυσικά στην προσδοκία ολυμπιακού μεταλλίου. Μακάρι το παιδί να εκλπηρώσει τους στόχους και τα όνειρα του, το εύχομαι από καρδιάς.
Είναι πασιφανές ότι υπό "ειδικές συνθήκες" όλα γίνονται. Ειδικά απότη στιγμή που ο Βορίδαρος έκλεισε το μάτι στους Αφούς όλες οι δουλίτσες μπορεί να γίνουν. Δε θα με εκπλήξει αν γίνει κανόνας για τα επόμενα χρόνια οι πολιτογραφήσεις της μια βραδυάς, ειδικά όσο κυβερνούν οι συγκεκριμμένοι. Είναι ντροπή άνθρωποι που έχουν χρόνια στη χώρα, δουλεύουν πληρώνουν φόρους και πονούν τον τόπό να έχουν προβλήματα και να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά σε άλλες περιπτώσεις.
- Α, και να μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία
. Με τη Ρωσία της Κορένεβα όμως, όχι του Κουρουγκλίεφ.
- Οι ίδιες πολιτογραφήσεις μιας βραδύας τότε το μακρυνό 1992 και δώθε πάλι με συγκεκριμμένη κυβέρνηση ξεκίνησαν, με πατέρα αυτή τη φορά για πρωθυπουργό.
Υπάρχει μια αθλήτρια του στίβου, άλτρια ονόματι Οξάνα Κορένεβα η οποία πολιτογραφήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Από το επίσημο site του ΣΕΓΑΣ:
Επίσης:Η 31χρονη αθλήτρια από τη Ρωσία ζει στην Ελλάδα από το 2004 και από τις 19 Δεκεμβρίου του 2023 θα έχει στα χέρια της την ελληνική ταυτότητα: το διαβατήριο της για συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες με την εθνική ομάδα.
Αγωνίστηκε πρόσφατα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο τριπλούν χάνωντας τον τελικό στην ισοβαθμία. Αν ήταν αθλήτρια μεγάλων επιδόσεων προφανώς η πολιτογράφηση της θα είχε γίνει νωρίτερα. By the way που λένε στο χωριό μουΗ Κορένεβα έχει σπουδάσει φωτογραφία, ενώ είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στα άλματα. “Σπούδασα αρχικά φωτογραφία, που είναι το επάγγελμα του πατέρα μου. Όσο μεγαλώνεις όμως καταλαβαίνεις τι είναι αυτό που θέλεις κι εγώ κατάλαβα πως θέλω να ασχοληθώ με την προπονητική σε υψηλό επίπεδο. Έτσι αποφάσισα να πάω και στη Γυμναστική Ακαδημία“.

Πάμε και σε αυτούς που πολιτογραφήθηκαν αλά Walkup. Έχετε ακουστά κάποιον παλαιστή Νταράν Κουρογκλίεφ; Λοιπόν το παλληκάρι που είναι αθληταράς και δις πρωταθλητής Ευρώπης πολιτογραφήθηκε το Φεβρουάριο χωρίς πολλά-πολλά. Η βιασύνη έγκειται στη δήλωση της συμμετοχής του στο προολυμπιακό τουρνουά της πάλης, όπου πήρε άνετα την πρόκριση, και φυσικά στην προσδοκία ολυμπιακού μεταλλίου. Μακάρι το παιδί να εκλπηρώσει τους στόχους και τα όνειρα του, το εύχομαι από καρδιάς.
Είναι πασιφανές ότι υπό "ειδικές συνθήκες" όλα γίνονται. Ειδικά απότη στιγμή που ο Βορίδαρος έκλεισε το μάτι στους Αφούς όλες οι δουλίτσες μπορεί να γίνουν. Δε θα με εκπλήξει αν γίνει κανόνας για τα επόμενα χρόνια οι πολιτογραφήσεις της μια βραδυάς, ειδικά όσο κυβερνούν οι συγκεκριμμένοι. Είναι ντροπή άνθρωποι που έχουν χρόνια στη χώρα, δουλεύουν πληρώνουν φόρους και πονούν τον τόπό να έχουν προβλήματα και να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά σε άλλες περιπτώσεις.
- Α, και να μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία

- Οι ίδιες πολιτογραφήσεις μιας βραδύας τότε το μακρυνό 1992 και δώθε πάλι με συγκεκριμμένη κυβέρνηση ξεκίνησαν, με πατέρα αυτή τη φορά για πρωθυπουργό.

6
6

-
- Reactions: 55
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Το μόνο σίγουρο, διότι είναι από τους παλιούς στην πιάτσα, δεν το είπε αυθόρμητα.
0
- montechristo
- Reactions: 1901
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... a-elliniki
Φαινομενικά μας βολεύει.
Αυτό είναι που θέλουμε, όμως;
Εγώ λέω όχι.
Φαινομενικά μας βολεύει.
Εγώ λέω όχι.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3010
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- karamelitsa
- Reactions: 1102
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι οι Αφοι δίνουν 3,3εκ στον Σάσα...γενικά μετά το περσυνό καλοκαίρι που ο Μίροτιτς των 3m έγινε Σίκμα και από Ναν/James πήραμε τον Μπραζντέικις, προσωπικά δεν πιστευώ τίποτα...θεωρητικά ψάχνουμε ποιοτικό Guαrd και έχουν βγει κάμποσοι στην αγορά και δεν έχουμε πάρει κανέναν (James, Πάντερ, Μπόλντγουιν, Μπράουν κλπ.) ουσιαστικά δεν έχει μείνει κανένας ποιοτικός ελεύθερος...Heisenberg έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 2:02 pmσυμφωνω απολυτα σε ολα.eddiedimitris έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 1:56 pmΚαλο θα ειναι ειτε αφορα τον Πόρτερ ειτε αφορα τον Βεζενκοφ να μη βάζουμε ε εντελως στην ακρη τα θεματα ηθικής...και μιλαω για ηθική οχι για οπαδικά αισθήματα...
Ας πουμε οτι δε του φτάνουν του Σασα τα 3 μυρια το ετος για να ερθει στον Ολυμπιακό...Σιγουρα μπορει να βρει περισσοτερα σε καποια Ρεάλ,Μπαρτσελονα ,Εφες κλπ
Δεν πας στον DPG ρε φιλε...Σε εχει χρησιμοποιήσει στα βιντεο του με καθε απιθανο τροπο για να χτυπήσει την ομαδα που διακρίθηκες,εχει βρίσει και εχει χτυπήσει με καθε τροπο τον προπονητη που συνεργάστηκες,τα εχει βαλει με γυναικα και παιδια του παίκτη που συνεργάστηκες και εκτιμάς....Ε δεν πας σε τετοιο ανθρωπο ρε φιλε...Ας εχουμε ενα κώδικα εστω για τα ματια του κοσμου...Δεν ειναι λυση να επιβραβεύουμε το ανηθικο και να το αποδεχόμαστε....
Οποτε θεωρω πως ο Σασα αν δεν τον καλυπτει το οικονομικο για τον Ολυμπιακό θα εχει τα ηθικά στανταρ να παει σε εκτος Ελλάδας ομαδα....
Υ.Γ.Στα ηθικά πλαίσια που αναφερω παραπανω για μενα δε νοείται να εχεις παρε δωσε με οπαδούς που σηκώνουν πανό υποστηρίζοντας δολοφονους στυλ Ρουμπετη και αναφερομαι σε οπαδούς της ομαδας μου...,
και αν η προταση ειναι 10 μυρια για 3 χρονια στο Σασα απο τον ολυμπιακο. ειναι παρα πολυ καλη. ειναι 3,3 το χρονο.
ποιος παιρνει τοσα στην Ευρωπη? ειμαστε σοβαροι? ειναι παραπανω απο καλη. στην χειροτερη να βρεθει ομαδα που να του δινει 4 το χρονο. μεχρι εκει.
για τετοια διαφορα δεν θα το σκεφτει να παει σε αλλη ομαδα.
Τώρα για τον Σάσα τι να πω, με τον Γιανακόπουλο ποτέ δεν ξέρεις, και πέρυσι έτσι λέγαμε για τον Σλούκα και πήγε και έδωσε 10m στον 34χρονο Σλούκα και του βγήκε...μπορεί να διαψεύδουν τα 17εκ. στον Σάσα.....άλλα ας κρατάμε μια πισινη....εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν κουνιέται φύλο από όλες τις απόψεις στην ομάδα....μέχρι να ξυπνήσουμε δεν θα έχει μείνει ούτε ένας καλός παίκτης ελεύθερος στην Ευρώπη και θα ψάχνουμε πάλι στο NBA που κλασικά θα αργήσει, δεν θα βρίσκουμε και γνωστή μετά η συνέχεια...
Για μένα από την στιγμή που βγήκαν στην αγορά James και Χεζόνια έπρεπε να τους είχαμε κλείσει, θα λύναμε το θέμα στο 3 και το θέμα στα Guards και ήδη θα είαμσταν έτοιμοι για του χρόνου, μετά με την ησυχία μας βλέπαμε αν μποροσυε να έρθει και ο Ντόρσευ ή και ο Βεζένκοφ.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Παρ Ιουν 21, 2024 2:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Airman
- Reactions: 867
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
montechristo έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 2:40 pmhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... a-elliniki
Φαινομενικά μας βολεύει.
Εγώ λέω όχι.
Φίλε, θα είναι πραγματικά ολέθριο για το ελληνικό μπάσκετ.... Το εξήγησα και στο σχετικό τόπικ... δεν έχει να κάνει με την ομάδα που τον ελληνοποιεί, αν θα χρησιμοποιεί έναν ξένο παραπάνω ή όχι... είναι ότι ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για να κάνουν κατά κόρον οι ομάδες αυτό το πράγμα... Φαλ, Μιλουτίνοφ, του χρόνου Γκριγκόνις, του παραχρόνου Λεσόρ και Χουάντσο και στο τέλος 12 ξένοι και 1 Έλληνας
1
1

- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
το ιδιο ροστερ με περσι
- canaan
+ Milu κολλητο, αδερφο, φιλαρακι, ψυχαρα
- Σλουκα
+ Goss
Μονο θεομουρλος θα ελεγε οχι σε αυτο.
Ποιος ειναι περισσοτερο συναισθηματικα δεμενος με τον Ολυμπιακο, ο Πριντεζης ή ο Σασα?Εχει να κάνει και με το συναισθηματικό υπόβαθρο του εκάστοτε ανθρώπου.
Τώρα αν η διαφορά είναι μεγάλη, τότε θα πρέπει απλά να κατανοούμε ότι το ίδιο πιθανότατα θα κάναμε και εμείς, δηλαδή αν μας έδιναν περισσότερα χρήματα από μία εταιρία, θα πηγαίναμε σε αυτον τον εργοδότη...
Θυμασαι για ποσα "παραπανω" εφυγε ο Πριντεζης το 09 για την Μαλαγα? 3.400.000 για τρια χρονια +370.000 για επιτευξη στοχων (απιαστο) 4αδα πρωταθληματος, Κατακτηση Κοπα Ντελ Ρει + final four ευρωλιγκας vs τα 3.100.000 για τρια χρονια στον Ολυμπιακο.
στα 90ς και early 00ς αυτο γινοταν κατα κορον... σταματησε τους Ελληνες παιχτες απο το να βγαινουν? ΟΧΙ. Τις καλυτερες μας εθνικες ειχαμε σε αυτες τις περιοδους.Airman έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 2:47 pmmontechristo έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 2:40 pmhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... a-elliniki
Φαινομενικά μας βολεύει.
Εγώ λέω όχι.
Φίλε, θα είναι πραγματικά ολέθριο για το ελληνικό μπάσκετ.... Το εξήγησα και στο σχετικό τόπικ... δεν έχει να κάνει με την ομάδα που τον ελληνοποιεί, αν θα χρησιμοποιεί έναν ξένο παραπάνω ή όχι... είναι ότι ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για να κάνουν κατά κόρον οι ομάδες αυτό το πράγμα... Φαλ, Μιλουτίνοφ, του χρόνου Γκριγκόνις, του παραχρόνου Λεσόρ και Χουάντσο και στο τέλος 12 ξένοι και 1 Έλληνας
Ποια ηταν η διαφορα? Οτι δεν επαιρναν Ολυμπιακος και Παναθηναικος οτι 16-17χρονο κυκλοφορουσε με ταλεντο ωστε να το βαλουν να σαπιζει στον παγκο τους επειδη εχει Ελληνικο διαβατηριο.
Με αποτελεσμα αυτοι οι 16-17χρονοι να βρισκουν τον δρομο τους σε Αρη, Πανιωνιο, Ηρακλη, Μαρουσι, ΠΑΟΚ κτλ και εφοσων εγιναν established στα 23-24-25 εφταναν στους μεγαλους... ως σχεδον ολοκληρωμενοι και ετοιμοι παιχτες.
Παντα Ολυμπιακος και Παναθηναικος ειχαν τεραστιο πορτοφολι σε σχεση με τους υπολοιπους, δεν ανοιξε τωρα η ψαλιδα, απλα τοτε οι αλλοι ειχαν και νεαρους ταλαντουχους Ελληνες και εψαχναν και λαβρακια ξενους.
Δες πως ξεχωρισε ο Τολιοπουλος(εστω και αρκετα αργα... να ειναι καλα ο Ολυμπιακος που τον σαπησε στον παγκο για 3 χρονια και του εκοψε την εξελιξη) δες τον Χαραλαμποπουλο, τον Κονιαρη, τον Λουντζη και αρκετους αλλους που ποτε δεν θα μαθουμε ποιο ηταν το πραγματικο τους ταβανι.
0