Γκος, Ουόκαπ
Εβανς, Ντόρσευ
Μίχαλιουκ, Παπ, Μακ
Πίτερς, Πετρούσεφ , (ΣΑΣΑ)
Μιλου, Φαλ, Ράιτ
+ Λονγκ, Λαρυ
Συντονιστής: Captains
Άδικα θεωρείς;montechristo έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 9:31 pmΜακάρι να διαψευστώ, αλλά νομίζω πως όλη η καινούργια σεζόν θα περάσει με τα "εκχιονιστικά" του Μαρινάκη να του ανοίγουν τον δρόμο και να λοιδωρούν Μπαρτζώκα και Αφούς.
Ήδη αυτό έχει ξεκινήσει και να δούμε πού θα μας βγάλει.
Ο άλλος δεν κρατιέται και ονειρεύεται κορνέδες αλά Αντώνη Γεωργιάδη.
Κρίμα...
ΥΓ: Συγγνώμη για το οφ τόπικ, αλλά πολλά σχόλια είναι σε αυτό το μήκος κύματος.
Ωραίος!Airman έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 9:54 pmΟ ιδανικός παίχτης για τον ΟΣΦΠ, μακράν το καλύτερο fit από τους παίχτες που ξέρουμε, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι ο Σβι Μίχαλιουκ. Ο Ουκρανός έχει καταπληκτική εκτέλεση από την θέση, spot σουτ, σουτ μετά από ντρίπλα, μπορεί υπό προυποθέσεις να κατέβει στο 2, καλή ηλικία, αδιάφορος για το μισθολογικό κομμάτι, μαγάλο star quality. Ενδεχόμενη μεταγραφή του θα έδινε χώρο και σε ενδεχόμενη επιστροφή του Εβανς στο 1-2, όπου δεν θα έβαζες απαραίτητα άλλον πολύ μεγάλο παίχτη εκεί, πέραν φυσικά του Ντόρσευ, τον οποίον θεωρώ κλεισμένο. Ταιριάζει απύθμενα στον τρόπο που παίζει ο ΟΣΦΠ, πολύ περισσότερο σε σχέση με το πως κολλούσε σε εμάς πέρυσι.
Γκος, Ουόκαπ
Εβανς, Ντόρσευ
Μίχαλιουκ, Παπ, Μακ
Μιλου, Φαλ, Ράιτ
+ Λονγκ, Λαρυ
Κανείς δεν κορόιδεψε κανέναν. Νομίζω πως πρέπει να σταματήσει να αναπαράγεται αυτό το καλαμπούρι. Ή για να το θέσω πιό σωστά: εγώ δεν θεωρώ ότι με κορόιδεψαν.TuTiS έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 9:48 pmΜεταξύ μας, τον κόσμο θα τον κοροϊδέψεις μια, άντε 2 φορές. Πέρυσι «έτρεχα» σαν Ταλιμπάν να προλάβω να πάρω το διαρκείας μετά από όλες αυτές τις φανφάρες και εξ αναγγελίες που είχαν γεννήσει προσδοκίες οι ΑΦΟΙ και μετά από 2 ημέρες ένα ωραίο πρωινό ανακοινώνουν Σίκμα ενώ έχει διαρρεύσει ένα καράβι από πρωτοκλασάτα ονόματα. Μετά λες, “we trust in progress” αλλά με αυτά που έβλεπαν τα μάτια μας κατά την διάρκεια της σεζόν και καπάκι ακούς τις δηλώσεις του coach «δεν μου χάλασαν χατήρι οι ΑΦΟΙ και στο τέλος της σεζόν να κλαίγεσαι για το budget» δεν θέλει και πολύ να ξεσηκωθεί ο κόσμος.montechristo έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 9:31 pmΜακάρι να διαψευστώ, αλλά νομίζω πως όλη η καινούργια σεζόν θα περάσει με τα "εκχιονιστικά" του Μαρινάκη να του ανοίγουν τον δρόμο και να λοιδωρούν Μπαρτζώκα και Αφούς.
Ήδη αυτό έχει ξεκινήσει και να δούμε πού θα μας βγάλει.
Ο άλλος δεν κρατιέται και ονειρεύεται κορνέδες αλά Αντώνη Γεωργιάδη.
Κρίμα...
ΥΓ: Συγγνώμη για το οφ τόπικ, αλλά πολλά σχόλια είναι σε αυτό το μήκος κύματος.
Ο Τολιόπουλος να φύγει από ηγέτης του Άρη και να έρθει εδώ για τι ρόλο; Να παίρνει το garbage time που έπαιρνε ο Λούντζης; Γιατί για άλλο ρόλο δε νομίζω να τον εμπιστευόταν ο Μπαρτζώκας. Έχει καεί ήδη και σε μας μια φορά, δε νομίζω να το ρίσκαρε.kite26 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 9:51 pmΠοιος Κλαιμπερν τώρα; Ο παίκτης αυτός ειναι για καμιά Βιλερμπάν. Άντε για καμία Αρμάνι στην καλύτερη.
Χίλιες φορές να πάμε σε παίκτες-στοιχηματα, νέους, και ό,τι γίνει. Καλύτερα Χαραλαμπόπουλος και Ρογκαβοπουλος. Έπρεπε να είχαμε χωθεί για Τολιοπουλο, τώρα πέταξε το πουλί.
Δεν είχα δει το σχόλιο σου πριν γράψω το δικό μου, ουσιαστικά το ίδιο ροστερ προτείναμε, ωραίος. Αν ερθει ο Σάσα προφανώς θα πρέπει να φύγει ένας από τους ψηλούς, επίσης ο Μακισικ θεωρώ πρέπει να αποχωρήσει, ότι ήταν να δωσει σε αυτο το επίπεδο το έδωσε. Βάλε και ΒΧ ή Χουγκαζ ή Τανουλη και έκλεισες.Airman έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 9:54 pmΟ ιδανικός παίχτης για τον ΟΣΦΠ, μακράν το καλύτερο fit από τους παίχτες που ξέρουμε, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι ο Σβι Μίχαλιουκ. Ο Ουκρανός έχει καταπληκτική εκτέλεση από την θέση, spot σουτ, σουτ μετά από ντρίπλα, μπορεί υπό προυποθέσεις να κατέβει στο 2, καλή ηλικία, αδιάφορος για το μισθολογικό κομμάτι, μαγάλο star quality. Ενδεχόμενη μεταγραφή του θα έδινε χώρο και σε ενδεχόμενη επιστροφή του Εβανς στο 1-2, όπου δεν θα έβαζες απαραίτητα άλλον πολύ μεγάλο παίχτη εκεί, πέραν φυσικά του Ντόρσευ, τον οποίον θεωρώ κλεισμένο. Ταιριάζει απύθμενα στον τρόπο που παίζει ο ΟΣΦΠ, πολύ περισσότερο σε σχέση με το πως κολλούσε σε εμάς πέρυσι.
Γκος, Ουόκαπ
Εβανς, Ντόρσευ
Μίχαλιουκ, Παπ, Μακ
Μιλου, Φαλ, Ράιτ
+ Λονγκ, Λαρυ
Ο Έβανς, αν είναι να έρθει, καλό θα ήταν, κατά τη γνώμη μου, να είναι μόνο σαν παίκτης-στοίχημα. Δε νοείται να κάνεις τον προγραμματισμό σου υπολογίζοντας σε αυτόν ως βασικό γρανάζι της ομάδας. Δε γίνεται να πας ως τον Γενάρη-Φλεβάρη με Ντόρσεϋ και Λαρεντζάκη μόνο στο '2', ειδικά στην κατάσταση που είναι ο τελευταίος που (άποψή μου) μετά βίας βλέπεται. Τον Γενάρη-Φλεβάρη οι ομάδες κοιτάνε για ένα καλό finish στη regular season, όχι για να ξεκινήσουν να συμπληρώνουν το ρόστερ τους. Αν ο Μίχαϊλιουκ μπορεί να κουβαλήσει δύο θέσεις (2 και 3) και ο Χαραλαμπόπουλος να παίρνει ένα τίμιο δεκάλεπτο στην Ευρωλίγκα (χλωμό το δεύτερο) το συζητάμε.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 10:08 pmΚατά τη γνώμη ο Χαραλαμπόπουλος θα φαινόταν πολύ χρήσιμος στον ΟΣΦΠ φέτος, στους τελικούς της Α1 θα μπορούσατε να αφήσετε τον Μακισικ εκτός και να είχατε τον Ράιτ στην 6αδα των ξένων.
Καλό θα είναι να τον πάρετε φέτος, είναι σε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση από ότι τον θυμάστε και έχει και το σουτάκι απτο 3ποντο, θα δίνει ανάσες στην Α1 και ίσως θα μπορέσει να βοηθήσει και στη euroleague λίγο αν χρειαστεί.
Walkup - Goss(1/2) - Long
Dorsey - Larentzakis
Mykhaliuk(3/2) - Papanikolaou
Vezenkov - Peters(4/3)
Milutinov - Fall - Petrusev(5/4)
Υπάρχει ένα συνειδητό κενό στη θέση "2" στα χαρτιά, ώστε να χωρέσει ο Keenan Evans τον Γενάρη που θα γυρίσει, μέχρι τότε βέβαια αυτό θα καλύπτεται άνετα από Goss, Mykhaliuk και Dorsey, ακόμα και χωρίς τον Evans πάντως αυτό το σύνολο είναι καλύτερο από το φετινό σας. Όταν μπει ο Evans θα έχει τη θέση του Long στη 12αδα στην Ευρώπη. 13ος παίχτης ο ΒΧ.
JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 10:12 pmΔεν είχα δει το σχόλιο σου πριν γράψω το δικό μου, ουσιαστικά το ίδιο ροστερ προτείναμε, ωραίος. Αν ερθει ο Σάσα προφανώς θα πρέπει να φύγει ένας από τους ψηλούς, επίσης ο Μακισικ θεωρώ πρέπει να αποχωρήσει, ότι ήταν να δωσει σε αυτο το επίπεδο το έδωσε. Βάλε και ΒΧ ή Χουγκαζ ή Τανουλη και έκλεισες.Airman έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 9:54 pmΟ ιδανικός παίχτης για τον ΟΣΦΠ, μακράν το καλύτερο fit από τους παίχτες που ξέρουμε, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι ο Σβι Μίχαλιουκ. Ο Ουκρανός έχει καταπληκτική εκτέλεση από την θέση, spot σουτ, σουτ μετά από ντρίπλα, μπορεί υπό προυποθέσεις να κατέβει στο 2, καλή ηλικία, αδιάφορος για το μισθολογικό κομμάτι, μαγάλο star quality. Ενδεχόμενη μεταγραφή του θα έδινε χώρο και σε ενδεχόμενη επιστροφή του Εβανς στο 1-2, όπου δεν θα έβαζες απαραίτητα άλλον πολύ μεγάλο παίχτη εκεί, πέραν φυσικά του Ντόρσευ, τον οποίον θεωρώ κλεισμένο. Ταιριάζει απύθμενα στον τρόπο που παίζει ο ΟΣΦΠ, πολύ περισσότερο σε σχέση με το πως κολλούσε σε εμάς πέρυσι.
Γκος, Ουόκαπ
Εβανς, Ντόρσευ
Μίχαλιουκ, Παπ, Μακ
Μιλου, Φαλ, Ράιτ
+ Λονγκ, Λαρυ
Αυτά είναι τα απόνερα του πολύ «οικογενειακού» κλίματος. Ο πρωταθλητισμός δεν είναι δημοσιοϋπαλληλίκι και καλό να υπάρχει καλό κλίμα αλλά δεν παύει να υπάρχει ανταγωνισμός. Μόνο έτσι προχωράς. Ακόμα και την σεζόν ‘12-‘13 τα πιτσιρίκια ελέω αυτού του ανταγωνιστικού κλίματος έκαναν το ξεπέταγμα. Δούλεψαν τις αδυναμίες τους, πάλεψαν και όσα το έκαναν δικαιώθηκαν (Σλούκας, Παπανικολάου) ενώ όσα «έκοψαν δρόμο» (Μάντζαρης) έφτασαν να παίζουν στην Κόστα Ρίκα.