Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 22, 2024 2:17 am

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 10:08 pm
Κατά τη γνώμη ο Χαραλαμπόπουλος θα φαινόταν πολύ χρήσιμος στον ΟΣΦΠ φέτος, στους τελικούς της Α1 θα μπορούσατε να αφήσετε τον Μακισικ εκτός και να είχατε τον Ράιτ στην 6αδα των ξένων.

Καλό θα είναι να τον πάρετε φέτος, είναι σε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση από ότι τον θυμάστε και έχει και το σουτάκι απτο 3ποντο, θα δίνει ανάσες στην Α1 και ίσως θα μπορέσει να βοηθήσει και στη euroleague λίγο αν χρειαστεί.

Walkup - Goss(1/2) - Long
Dorsey - Larentzakis
Mykhaliuk(3/2) - Papanikolaou
Vezenkov - Peters(4/3)
Milutinov - Fall - Petrusev(5/4)

Υπάρχει ένα συνειδητό κενό στη θέση "2" στα χαρτιά, ώστε να χωρέσει ο Keenan Evans τον Γενάρη που θα γυρίσει, μέχρι τότε βέβαια αυτό θα καλύπτεται άνετα από Goss, Mykhaliuk και Dorsey, ακόμα και χωρίς τον Evans πάντως αυτό το σύνολο είναι καλύτερο από το φετινό σας. Όταν μπει ο Evans θα έχει τη θέση του Long στη 12αδα στην Ευρώπη. 13ος παίχτης ο ΒΧ.
Ενδιαφέρον το σχήμα που σκέφτηκες αλλά λείπουν οι Ραιτ-Μακισικ, πράγμα που ανεβάζει τον αριθμό των ξένων στους 8, ή στους 9 αν υπολογίσεις και τον Έβανς, συνεπώς ο Χαραλαμπο θα είναι ο 16ος παίχτης και όχι ο 13ος.

0
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 22, 2024 2:29 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 2:11 am
Εμένα η πιάτσα μου λέει ότι ο φουρνιε είναι ο εκλεκτός ..βασικό ότι ήθελε να παίξει σε μας ακόμα και στο πικ του..Αν πέσει στα 3 το κασέ του..

Εγώ δεν τον είδα πολύ πέρσι δεν έχω άποψη για την κατάσταση σου αλλά ο Σταύρου και οι shotclock που υποτίθεται είναι γνωστες του ΝΒΑ λένε θα κάνει παπάδες εδώ.
καλα αν εχουμε 3 εκ να διαθεσουμε σε παιχτη περιφερειακο και τα δωσουμε στον φουρνιε νταξει ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Με 3 εκ μπορεις να κανεις μαγικα.
1η επιλογη μπορεις να σπασεις συμβολαιο παιχτη ευρωλιγκατου(χαουαρντ για γκαρντ,χειζ ντειβις,γουιλμπεκιν)
2η επιλογη κλεινεις εναν εκ των πορτερ μισιτς η γενικα παιχτη που δεν θα βρει συμβολαιο στο νβα εγγυημενο ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
3η επιλογη να σπασεις το ποσο και να φερεις 2 γκαρντ τζοουνς-ντοζιερ εβανς-αντρεας ομπστ

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1210
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Ιουν 22, 2024 2:30 am

Με ποια λογική βγάζετε εκτός ρόστερ τον Ράιτ μπορείτε να μου εξηγήσετε; Ο ραιτ πρέπει να δουλευτεί για βασικό σέντερ του χρόνου.

4
4 Εικόνα
vulkanraven

a1greece

Σάβ Ιουν 22, 2024 2:37 am

montechristo έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 9:31 pm
Μακάρι να διαψευστώ, αλλά νομίζω πως όλη η καινούργια σεζόν θα περάσει με τα "εκχιονιστικά" του Μαρινάκη να του ανοίγουν τον δρόμο και να λοιδωρούν Μπαρτζώκα και Αφούς.
Ήδη αυτό έχει ξεκινήσει και να δούμε πού θα μας βγάλει.
Ο άλλος δεν κρατιέται και ονειρεύεται κορνέδες αλά Αντώνη Γεωργιάδη.
Κρίμα...

ΥΓ: Συγγνώμη για το οφ τόπικ, αλλά πολλά σχόλια είναι σε αυτό το μήκος κύματος.
Κάτι μου λέει ότι δεν πρόκειται να διαψευστεις.
Από την μια η απύθμενη τοξικότητα του απέναντι και ο ατελείωτος πόλεμος εναντίων μας, από την άλλη η ανυπαρξία των Αγγελοπουλων σε θέματα που αφορούν την προστασία της ομάδας και η αλαζονία του "my way" έχουν πικράνει πολύ τον κόσμο.
Αν μάλιστα αυτά συνοδευτούν με άλλον έναν κακό σχεδιασμό του στυλ "ονειρευόμαστε Μιροτιτς αλλά θα βολευτουμε με Σικμα" που θα οδηγήσει σε άλλη μια κακή χρονιά, νομίζω θα φέρουν πάρα πολύ σημαντικές αλλαγές, σε σημείο που δεν φανταζόμασταν.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιουν 22, 2024 2:39 am

Jamesharden13 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 2:11 am
Εμένα η πιάτσα μου λέει ότι ο φουρνιε είναι ο εκλεκτός ..βασικό ότι ήθελε να παίξει σε μας ακόμα και στο πικ του..Αν πέσει στα 3 το κασέ του..

Εγώ δεν τον είδα πολύ πέρσι δεν έχω άποψη για την κατάσταση σου αλλά ο Σταύρου και οι shotclock που υποτίθεται είναι γνωστες του ΝΒΑ λένε θα κάνει παπάδες εδώ.
καλα αν εχουμε 3 εκ να διαθεσουμε σε παιχτη περιφερειακο και τα δωσουμε στον φουρνιε νταξει ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Με 3 εκ μπορεις να κανεις μαγικα.
1η επιλογη μπορεις να σπασεις συμβολαιο παιχτη ευρωλιγκατου(χαουαρντ για γκαρντ,χειζ ντειβις,γουιλμπεκιν)

3η επιλογη να σπασεις το ποσο και να φερεις 2 γκαρντ τζοουνς-ντοζιερ εβανς-αντρεας ομπστ
3 εκ για χαουαρντ η τον χειροτερο γκαρντ της λιγκας τον γουιλμπεκιν..
καλα το τζοουνς ντοζιερ η τον αντρεα ομπστ μαζι με παικτη νοσοκομειο ειναι εγκληματικα ..σορυ κιολας αλλα ειναι οτι χειροτερο εχω ακουσει εδω μεσα μου φαινεται :lol:

για μισιτς πορτερ τους προτιμω και εγω αλλα ο μισιτς δεν ξερεις αν θα ερθει ευρωπη και ο αλλος και να μεινει μπορει να μην τον θελει ο μπαρτζω.

1
1 Εικόνα
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Σάβ Ιουν 22, 2024 3:00 am

shaq7 έγραψε:
Jamesharden13 έγραψε:

καλα το τζοουνς ντοζιερ η τον αντρεα ομπστ μαζι με παικτη νοσοκομειο ειναι εγκληματικα ..σορυ κιολας αλλα ειναι οτι χειροτερο εχω ακουσει εδω μεσα μου φαινεται :lol:

για μισιτς πορτερ τους προτιμω και εγω αλλα ο μισιτς δεν ξερεις αν θα ερθει ευρωπη και ο αλλος και να μεινει μπορει να μην τον θελει ο μπαρτζω.
ναι γιατι ο φουρνιε που εχει να παιξει μπασκετ 3 χρονια δεν ειναι οτι χειροτερο και σε πειραξε ο γουιλμπεκιν η ο χαουαρντ.Δεν ειπα να δωσεις τοσα για το συμβολαιο τους ειπα οτι μπορεις να σπασεις τα τωρινα τους συμβολαια και να τους υπογραψεις.Η αν θες να τα δωσεις τοσο πολυ σε παιχτη τα 3εκ δωσε τα σε καποιον σχετικα νεο με φιλοδοξιες οπως τον fottechio.Καλα οσο για τον γουιλμπεκιν τον χειροτερο γκαρντ της λιγκας με 13 ποντους μο και 40 τις 100 στο τριποντο φετος οντας ο 1ος σε προσπαθειες το αφηνω να πεσει κατω

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιουν 22, 2024 3:10 am

Jamesharden13 έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 3:00 am
shaq7 έγραψε:

ναι γιατι ο φουρνιε που εχει να παιξει μπασκετ 3 χρονια δεν ειναι οτι χειροτερο και σε πειραξε ο γουιλμπεκιν η ο χαουαρντ.Δεν ειπα να δωσεις τοσα για το συμβολαιο τους ειπα οτι μπορεις να σπασεις τα τωρινα τους συμβολαια και να τους υπογραψεις.Η αν θες να τα δωσεις τοσο πολυ σε παιχτη τα 3εκ δωσε τα σε καποιον σχετικα νεο με φιλοδοξιες οπως τον fottechio.Καλα οσο για τον γουιλμπεκιν τον χειροτερο γκαρντ της λιγκας με 13 ποντους μο και 40 τις 100 στο τριποντο φετος οντας ο 1ος σε προσπαθειες το αφηνω να πεσει κατω
εμεις ψαχνουμε ηγετη και closer και θα παρουμε τον γουιλμπεκιν?ο γκος μπροστα του ειναι ο τζορνταν σε αυτο το κομματι..

3 χρονια σιγουρα δεν εχει να παιξει ο φουρνιε..πριν 2 χρονια ηταν σε φοβερη κατασταση που τον ειχα δει,τωρα δεν εχω αποψη μονο βιντεακια ειδα και εριχνε κατι 30ρες σε ΝΒΑ και με την γαλλια.Μιλαμε για παικτη 31 ετων με ενεργο συμβολαιο στο ΝΒΑ 80εκ και νουμερο 20 στο ντραφτ..45 χρονων να ρθει και με δεμενα ματια εγω σε αυτον θα την εδινα την επιθεση παρα στον γουιλμπεκιν.

εντωμεταξυ τωρα μπηκα και ειδα τα στατιστικα του παλαιμαχου..επαιξε 29 παιχνιδια περσι με 19λ μ,ο και 7π.o ναν τα τελευταια 2 χρονια σε λεικερς και γουιζαρντς επαιζε 14λ με 6.5π.

0
Άβαταρ μέλους
nikolakias

junior
Reactions: 330
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 22, 2024 3:21 am

Χάουαρντ ένα μέτρο κι ένα μιλκο και ούτε πλησιάζει τη σωματοδομή του Κάνααν για να το αντισταθμίζει, Γουίλμπεκιν πιο choke πεθαίνεις, Χέιζ-Ντέιβις αν φύγει από Φενέρ τους το καίει το μαγαζάκι ο Σάρας και θα έχει και δίκιο.

Πάμε παρακάτω.

4
4 Εικόνα
vaslag

Reactions: 13

Σάβ Ιουν 22, 2024 3:48 am

Mια 15αδα από έναν Παναθηναϊκό με 8(+2 Walkup,Fall) ξενους. Είναι ομάδα με πολύ αυξημένο μπατζετ αλλά χτυπάει την κούπα:

Walkup,Goss,Vildoza,Mitrou long(A1)
Fournier,Dorsey,Λαρεντζάκης(Α1)
Clyburn,Παπανικολάου
Peters, Petrousef, Χαραλαμπόπουλος ή Αγραβάνης
Fall,Miloutinov,Wright
:Amen:

0
vulkanraven

a1greece

Σάβ Ιουν 22, 2024 6:38 am

vaslag έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 3:48 am
Mια 15αδα από έναν Παναθηναϊκό με 8(+2 Walkup,Fall) ξενους. Είναι ομάδα με πολύ αυξημένο μπατζετ αλλά χτυπάει την κούπα:

Walkup,Goss,Vildoza,Mitrou long(A1)
Fournier,Dorsey,Λαρεντζάκης(Α1)
Clyburn,Παπανικολάου
Peters, Petrousef, Χαραλαμπόπουλος ή Αγραβάνης
Fall,Miloutinov,Wright
:Amen:
Με Φουρνιε, Ντόρσεϊ και Κλαιμπερν το πρόβλημα δεν θα είναι το αυξημένο μπάτζετ αλλά το ότι υπάρχει μόνο μία μπάλα στο παιχνίδι.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1031
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Ιουν 22, 2024 8:35 am

Όλες οι ομαδες έχουν κινηθεί. Μόνο εμεις δεν έχουμε πάρει κανέναν. Αν ήμουν Θεός, θα έφερνα Μαρινάκη και Πασκουάλ να κάνει επιτέλους ξαστεριά.

Η κατάσταση χρειάζεται παίκτες επιπέδου Simone Fontecchio και Svi.

Όλα τα άλλα είναι απλώς διατήρηση του υπάρχοντος status.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 528

Σάβ Ιουν 22, 2024 8:59 am

Και τι έχει το υπάρχον στατους;
2 η 3 κινήσεις θέλει η ομάδα για να παραμείνει η και να φτάσει κορυφη.

Το να γκρεμίσεις μια ομάδα που έφτασε στην τρίτη θέση της Ευρωλίγκας κι ένα σουτ από το πρωτάθλημα απέναντι στον πρώτο της Ευρωλίγκας είναι το παραλογο...

Προφανώς κ θα γίνουν διορθωτικές, ο κόσμος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στο υπάρχον καθεστώς.

Αν είναι να μπουν κι άλλοι χορηγοί οκ, αλλά πολύ προσοχή: οι Αγγελόπουλοι με το σχήμα που είχαν τόσα χρόνια έφτιαξαν κάτι πολύ πετυχημένο. Κανένας δεν εγγυάται πως νέο αίμα στη διοίκηση θα είναι εξίσου πετυχημένο.
Αν για παράδειγμα δούμε τι κάνει όλα αυτά τα χρόνια η Αρμάνι που δίνει ένα κάρο λεφτά, θα καταλάβουμε πως δεν αρκεί μόνον το χρήμα για να χτιστεί σωστά ένας σύλλογος

Εμπιστοσύνη στους ιδιοκτήτες και τον προπονητή, επαιξε καλό μπάσκετ φέτος, έγιναν πολλές διορθωτικές κινήσεις στα λάθη του καλοκαιριού, απλά δεν έγινε και στην περιφέρεια κάτι.

Αυτό ακριβώς θα γίνει το καλοκαίρι.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1031
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Ιουν 22, 2024 9:13 am

qspock έγραψε:

Το να γκρεμίσεις μια ομάδα που έφτασε στην τρίτη θέση της Ευρωλίγκας κι ένα σουτ από το πρωτάθλημα απέναντι στον πρώτο της Ευρωλίγκας είναι το παραλογο...

Προφανώς κ θα γίνουν διορθωτικές, ο κόσμος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στο υπάρχον καθεστώς.

Αν είναι να μπουν κι άλλοι χορηγοί οκ, αλλά πολύ προσοχή: οι Αγγελόπουλοι με το σχήμα που είχαν τόσα χρόνια έφτιαξαν κάτι πολύ πετυχημένο. Κανένας δεν εγγυάται πως νέο αίμα στη διοίκηση θα είναι εξίσου πετυχημένο.
Αν για παράδειγμα δούμε τι κάνει όλα αυτά τα χρόνια η Αρμάνι που δίνει ένα κάρο λεφτά, θα καταλάβουμε πως δεν αρκεί μόνον το χρήμα για να χτιστεί σωστά ένας σύλλογος

Εμπιστοσύνη στους ιδιοκτήτες και τον προπονητή, επαιξε καλό μπάσκετ φέτος, έγιναν πολλές διορθωτικές κινήσεις στα λάθη του καλοκαιριού, απλά δεν έγινε και στην περιφέρεια κάτι.

Νιώθω πως ό,τι και να κάνουμε θα πάμε απλά για τη συμμετοχή. Δεν κτυπιεται ο Παναθηναϊκός πλέον, ό,τι κίνηση και να γίνει. Το οποίο βέβαια, αν παίξουμε καλό μπασκετ, δεν με στεναχωρεί πολύ.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Christofis

euroleague
Reactions: 1176

Σάβ Ιουν 22, 2024 9:26 am

kite26 έγραψε:
qspock έγραψε:

Νιώθω πως ό,τι και να κάνουμε θα πάμε απλά για τη συμμετοχή. Δεν κτυπιεται ο Παναθηναϊκός πλέον, ό,τι κίνηση και να γίνει. Το οποίο βέβαια, αν παίξουμε καλό μπασκετ, δεν με στεναχωρεί πολύ.
Δηλαδη μετα απο μια χρονια με 100 τραυματισμους , που δεν επαιξες ποτε σε πικ φορμας με ολους σου τους παικτες, εχασες το πρωταθλημα στο σουτ χωρις τον βασικο σου σεντερ και με το μονο σου σεντερ να επιστρεφει μετα απο τραυματισμο δυο μηνων και να μην μπορει να παιξει σε φουλ ρυθμους 5 παιχνιδια σε 7 ημερες και εχασες την ευρωλιγκα γιατι η ρεαλ δεν εχανε τριποντο ενω μετα απο δυο βραδια δεν εβαζε ουτε με αιτηση ο Παναθηναικος εχει ξεφυγει και ειμαστε μονο για την συμμετοχη. Ειπαμε μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Σιγουρα υπαρχει πικρια.

Ο παναθηναικος πηρε τον Μπραουν που ειναι παικταρα αλλα τον πηρε σε μια θεση που ηταν πανισχυρος και απλα θα περιορισει τον χρονο παικτων που εκαναν παπαδες. Σιγουρα αν δεν τραβηξει ο σλουκας ή ο ναν το να εχεις μπραουν ειναι υπερπολυτελεια αλλα δεν ειναι εκει που ποναει ο Παο οσο μεσα στη Ρακετα που θελει ακομη ενα ψηλο.

Για εμας τωρα στην ουσια με ντορσει αντι καναν εισαι σε καλυτερο επιπεδο απο περυσι για Α1 καθως θα μπορουσες να εχει και τον Ραιτ στους τελικους και στο ιδιο για Ευρωλιγκα

Αν παρεις τοτε και εναν φουρνιε, εναν φοντεκιο ή εναν μιχαλιουκ και μαζι εναν ακομη παικτη επιπεδου και ας μην ερθει ο Σασα φετος δεν θα εισαι πολυ καλυτερα; Αν παρεις και τον εβανς τελικα οπως ακουγεται εξαιρετικα θα εισαι . Κατσετε λιγο να δουμε τι θα γινει.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3331
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Ιουν 22, 2024 9:26 am

kite26 έγραψε:
qspock έγραψε:

Γιατί δεν χτυπιέται; Τι έχει αλλάξει ξαφνικά από πέρσι που τον κάνει τόσο καλύτερο ή εμάς τόσο χειρότερο; Ίσα, ίσα που αν βρούμε αντικαταστάτη του Κάνααν καλύτερο του ξεκινάμε από πολύ καλύτερη αφετηρία από πέρσι ενώ αυτός έχει τον κίνδυνο να χάσει τον Ναν.

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”