Γιώργος Μπαρτζώκας

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3660
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 22, 2024 8:12 pm

brandon_roy έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 7:54 pm
Στιβ σοβαρά μιλάς? Ο ένας κάνει απευθείας επίθεση και ο άλλος υπερασπίζεται τον εαυτό του και τους βάζεις στο ίδιο τσουβάλι? Μετά μας λέτε ότι δεν έχετε bias.
Ποιο τσουβάλιασμα είδες; Καμία ποινή δεν έπεσε.

Η φράση που έγραψα "Ο καθένας θα λέει την άποψη του." για ποιον πήγαινε ;; Για τον Xomitsious νομίζεις;

Όρεξη για μαλώματα και εντυπώσεις εχεις.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 564
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 22, 2024 8:15 pm

SteveNashidis έγραψε:
brandon_roy έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 7:54 pm
Στιβ σοβαρά μιλάς? Ο ένας κάνει απευθείας επίθεση και ο άλλος υπερασπίζεται τον εαυτό του και τους βάζεις στο ίδιο τσουβάλι? Μετά μας λέτε ότι δεν έχετε bias.

Η φράση που έγραψα "Ο καθένας θα λέει την άποψη του." για ποιον πήγαινε ;; Για τον Xomitsious νομίζεις;

Λες "Χομιτσιους και Σαρπ όχι προσωπικές επιθέσεις εδώ μέσα". Πού ακριβώς έκανε ο Χομίτσιους προσωπική επίθεση?

Τέλος πάντων, σταματάω γιατί δεν έχει νόημα να σχολιάζω τα αυτονόητα. Όποιος έχει μάτια βλέπει.

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Ιουν 22, 2024 8:19 pm

Έχει σκεφτεί κανείς ότι ο Μπαρτζώκας το παίζει οπαδός από ανασφάλεια?

Εμένα δεν μου φαίνεται τόσο χαζός για να είναι πρώτα οπαδός και μετά προπονητής. Ένας πολύ καλός προπονητής με μεγάλο εγωισμό είναι που έχει προτάξει έναν fake οπαδισμο που του δίνει την ηρεμία που χρειάζεται για να μπορέσει να δουλέψει στη ζούγκλα που βρίσκεται .( Και αυτή περιλαμβάνει και το Ντιπιτζι)

Έχω μεγάλο ενδιαφέρον να δω πως θα εξελιχθεί το μοντέλο Μπαρτζώκα γενικά ,αλλά κάτι μου λέει ότι δε θα τελειώσει καλά.

My 2 cents

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3926
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιουν 22, 2024 8:23 pm

HackerBaby έγραψε:

Εμένα δεν μου φαίνεται τόσο χαζός για να είναι πρώτα οπαδός και μετά προπονητής. Ένας πολύ καλός προπονητής με μεγάλο εγωισμό είναι που έχει προτάξει έναν fake οπαδισμο που του δίνει την ηρεμία που χρειάζεται για να μπορέσει να δουλέψει στη ζούγκλα που βρίσκεται .( Και αυτή περιλαμβάνει και το Ντιπιτζι)

Έχω μεγάλο ενδιαφέρον να δω πως θα εξελιχθεί το μοντέλο Μπαρτζώκα γενικά ,αλλά κάτι μου λέει ότι δε θα τελειώσει καλά.

My 2 cents
αν ηθελε να το κανει αυτο θα τσακωνονταν μονο με παιχτες παραγοντες οπαδους κτλ του παο
αυτος τσακωνεται με τους δικους του παιχτες
φανταζεσαι να ηταν το αναποδο να ειχαν γινει ολα με αταμαν?τι θα διαβαζαμε τωρα

ο μπαρτζωκας πρεπει να ηρεμησει και να γυρισει στα επιπεδα πριν 2 χρονια που ηταν οριακα υποφερτα αλλιως ειναι θεμα χρονου να βρεθει καποιος παιχτης του να κανει οτι ηθελε να κανει ο γκος και να μην τον προλαβουν αυτην την φορα

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3660
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Σάβ Ιουν 22, 2024 8:26 pm

brandon_roy έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 8:15 pm
SteveNashidis έγραψε:

Λες "Χομιτσιους και Σαρπ όχι προσωπικές επιθέσεις εδώ μέσα". Πού ακριβώς έκανε ο Χομίτσιους προσωπική επίθεση?

Τέλος πάντων, σταματάω γιατί δεν έχει νόημα να σχολιάζω τα αυτονόητα. Όποιος έχει μάτια βλέπει.
Το γεγονός ότι κάποιοι ολυμπιακοί, και ο ίδιος ο Μπαρτζώκας, αρνούνται να αποδεχτούν το δεύτερο και οποιαδήποτε αναφορά σε αυτά είναι ανήθικη λάσπη από το ΔΠΓ και τα τσιράκια του έχει κάνει το τοπικ λίγο τοξικό.
Σε αυτό απάντησε ο Σαρπ .
Για τον Σαρπ θεωρείται προσωπική επίθεση και απάντησε με ανεβασμένους τόνους μη σεβόμενος το δικαίωμα της έκφρασης επί του θέματος του Χομ.
Αν εσυ θεωρείς ότι γίνονται απλά αναφορές στα ελαττωματάκια του Μπι είσαι, δυστυχώς, μέρος αυτού του προβλήματος
Ο ένας παρεξήγησε τον άλλον. Και οι 2 χρησιμοποίησαν ακατάλληλες εκφράσεις. Καμία ποινή δεν έπεσε.

Ναι, ισχύει. Όποιος έχει μάτια βλέπει ότι στη θεωρία του moderating είστε όλοι καλοί.

3
3 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 8:23 pm
HackerBaby έγραψε:

My 2 cents
αν ηθελε να το κανει αυτο θα τσακωνονταν μονο με παιχτες παραγοντες οπαδους κτλ του παο
αυτος τσακωνεται με τους δικους του παιχτες
φανταζεσαι να ηταν το αναποδο να ειχαν γινει ολα με αταμαν?τι θα διαβαζαμε τωρα

ο μπαρτζωκας πρεπει να ηρεμησει και να γυρισει στα επιπεδα πριν 2 χρονια που ηταν οριακα υποφερτα αλλιως ειναι θεμα χρονου να βρεθει καποιος παιχτης του να κανει οτι ηθελε να κανει ο γκος και να μην τον προλαβουν αυτην την φορα
Σε αυτό το σημείο έρχεται ο εγωισμός του . Μήπως δεν είναι οπαδός και είναι απλά εγωιστής?
Τα ίδια θα έκανε σε όποια ομάδα και να ήταν .

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5643
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

εχει κανει τρομερη δουλιτσα το σδνα..οχι μπραβο του..δεν του το χα.

9
8 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3926
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιουν 22, 2024 8:37 pm

shaq7 έγραψε:
με ποιο ονομα ακαουντ να γραφει εδω αραγε..... :mrgreen:

Εικόνα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5643
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιουν 22, 2024 8:41 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 8:37 pm
shaq7 έγραψε:
με ποιο ονομα ακαουντ να γραφει εδω αραγε..... :mrgreen:

Εικόνα
καλα δεν ειναι απιθανο να ειναι αυτος με τα 4 νεα προφιλ την μερα..τουλαχιστον αν πληρωνεται το σωζει καπως .

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Ιουν 22, 2024 9:43 pm

Ευχαριστώ τον brandon_roy για την υπεράσπιση και το SteveNashidis για το πώς χειρίστηκε τη δύσκολη κατάσταση.

Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για την έλλειψη "πράσινων" μοντ και οι υπάρχοντες Μόντς χρειάζονται κάποιον για αυτή τη δουλειά στα τοπικά του ΠΑΟ.

Είχα προσφέρει βοήθεια άλλα λόγω προσωπικών καταστάσεων ήθελα να βοηθήσω από το φθινόπωρο.

Η κατάσταση έχει γίνει λίγο δύσκολη τώρα τελευταία για τους διαχειριστές με τις κατηγορίες ελλείψεως αντικειμενικότητας που μου ζήτησαν να ανακοινωθω άμεσα, μπας και ηρεμήσουμε λίγο.

Οπότε εγώ πήγα και πλακωθηκα με τον Σαρπ :D

Σόρρυ για τη δύσκολη θέση που έβαλα το Στιβ.

Παιδιά, είναι πολύ δύσκολο να είσαι αντικειμενικός σε τέτοιες φάσεις. Βασικά είναι αδύνατο.

Πολύ απλά γιατί αλλιώς θα στη σπάσει ένας από τους απέναντι που προκαλεί από ότι ένας συνοπαδος σου. Κάτι που ένας Παναθηναϊκός θα βρει έξυπνη απάντηση ένας Ολυμπιακός θα βρει προκλητικό και αντίστροφα.

Έτσι και εγώ, αν τελικά αναλάβω τα τοπικς του ΠΑΟ αποκλείεται να είμαι αντικειμενικός.

Καλό καλοκαίρι να έχουμε και καλες αντοχές.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tsoureki

senior
Reactions: 418
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Σάβ Ιουν 22, 2024 9:59 pm

Μήπως έρχεται σιγά-σιγά η ώρα που το τόπικ Μπαρτζώκας θα πρέπει να μετακινηθεί από τα θέματα του Ολυμπιακού στο σάιτ;
https://newspao.gr/basket/581343_gianna ... akomi.html

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3311
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Ιουν 22, 2024 10:24 pm

xomitsious έγραψε:

Παιδιά, είναι πολύ δύσκολο να είσαι αντικειμενικός σε τέτοιες φάσεις. Βασικά είναι αδύνατο.

Πολύ απλά γιατί αλλιώς θα στη σπάσει ένας από τους απέναντι που προκαλεί από ότι ένας συνοπαδος σου. Κάτι που ένας Παναθηναϊκός θα βρει έξυπνη απάντηση ένας Ολυμπιακός θα βρει προκλητικό και αντίστροφα.

Έτσι και εγώ, αν τελικά αναλάβω τα τοπικς του ΠΑΟ αποκλείεται να είμαι αντικειμενικός.

Φίλε μου κανείς δεν είναι αντικειμενικός και κανείς δεν ζητάει από κανέναν κάτι τέτοιο. Αυτό που προσπαθούμε είναι παρά τις υποκειμενικές μας απόψεις να χειριζόμαστε αντικειμενικά τις υποθέσεις, μπορεί και να μην τα καταφέρνουμε πάντα, νομίζω αρκεί να μην το κάνουμε συνειδητά και να προβληματιζόμαστε πριν κάνουμε κάτι.
Ούτε φιμωνόμαστε οι μοντς, απλώς καμιά φορά προσέχουμε κι εμείς γιατί δεν θα είναι και πολύ όμορφο να φάμε φάουλ όταν θέλουμε να την πούμε στον ...xomitsious ή σε κάποιον που γκρινιάζει. Ξεκίνησες δυναμικά πάντως :D
Καλή τύχη, ε, εννοώ καλή αρχή. :welcome: :welcome:

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1656
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιουν 22, 2024 10:27 pm

Sharp Shooter έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 12:23 pm
Rebedierdos έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 1:42 am
Γιώργο Μπαρτζώκα , δεν σου φταίει τίποτα από όλα αυτά.
Ο δπγ έτσι είναι έτσι ήταν τα τελευταία δώδεκα χρόνια που ανέλαβε χρέη προέδρου. Κακώς αςχολεισαι μαζί του , δεν σε κάνει καλύτερο αυτό, επιπλέον τους δίνεις πάτημα να σε λένε κομπλεξικο.
Ναι μωρέ γιατί να ασχοληθεί. Ας το παίξει cool και υπεράνω. Άλλωστε τι γίνεται;

Δυο τρία αρθράκια την εβδομάδα από τα γνωστά ανθρωπάκια του 20ρικου, μερικά υβριστικά stories στο ιδρωμένο ποδηλατάκι του προέδρου, μπασκετικές έξυπνες ερωτησούλες στις συνεντεύξεις τύπου και μερικά «αθώα ποσταρίσματα» κάθε μέρα από αντικειμενικές σελίδες στα social.

Όλα καλά, γλυκούλη Μπι μου, ο κόσμος είναι φωτεινός και τα πουλάκια κελαηδούν.
Φίλε Sharp Shooter, μπερδεύτηκα με την ανάρτησή σου και σου έριξα (κατά λάθος) ένα ξεγυρισμένο thumb down!
Ανακαλώ και συγγνώμη!
Δεν διαφωνώ καθόλου με το σχόλιό σου.

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Ιουν 22, 2024 10:31 pm

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 10:24 pm
xomitsious έγραψε:

Φίλε μου κανείς δεν είναι αντικειμενικός και κανείς δεν ζητάει από κανέναν κάτι τέτοιο. Αυτό που προσπαθούμε είναι παρά τις υποκειμενικές μας απόψεις να χειριζόμαστε αντικειμενικά τις υποθέσεις, μπορεί και να μην τα καταφέρνουμε πάντα, νομίζω αρκεί να μην το κάνουμε συνειδητά και να προβληματιζόμαστε πριν κάνουμε κάτι.
Ούτε φιμωνόμαστε οι μοντς, απλώς καμιά φορά προσέχουμε κι εμείς γιατί δεν θα είναι και πολύ όμορφο να φάμε φάουλ όταν θέλουμε να την πούμε στον ...xomitsious ή σε κάποιον που γκρινιάζει. Ξεκίνησες δυναμικά πάντως :D
Καλή τύχη, ε, εννοώ καλή αρχή. :welcome: :welcome:
Γκραθιας γκραθιας :) πάω να βρω στραγαλι για τη σφυρίχτρα μου

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1656
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιουν 22, 2024 10:35 pm

SteveNashidis έγραψε:
Ναι, ισχύει. Όποιος έχει μάτια βλέπει ότι στη θεωρία του moderating είστε όλοι καλοί.
Έχεις δίκιο σ' αυτό που λες.

Και προσθέτω (ελαφρώς πειραχτικά και πηγαίνοντας αλλού την κουβέντα):
--Και πού να δεις στην προπονητική του μπάσκετ, εκεί έχουν ντοκτορά!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”