Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 22, 2024 10:27 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 10:18 pm
Jamesharden13 έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 10:14 pm

ναι γιατι περυσι και προπερσι που δεν τον ειχαμε να τα παιρνει αυτος ξεσκιστηκαμε να βαζουμε μεγαλα σουτ στα κρισιμα ματς.Εγω λεω να τα δινουμε στον φαλ αμα ειναι και αν τα χανει να τον διωξουμε.Εντωμεταξυ η επιλογη του γκος ηταν ολη αψοξη απο το ξεμαρκαρισμα μεχρι και την αποφαση.
ε και για περυσι την πληρωσε καποιος το καλοκαιρι που μας περασε
δεν διωξατε τον σλουκα αφου γουοκαπ>γκος>σλουκας?

φετος ηταν η σειρα του γκος να την πληρωσει ποιος θα την πληρωσε εξαλλου ο τεξανος που εχει χτισει το οακα και το σεφ φετος(με εξαιρεη 2 παιχνιδιων)? αυτον ξεχνα τον δεν θα την πληρωσει ποτε
Ο Τεξανός πρώτα απο όλα είναι ωραίο παιδί, έχει μπράτσα μεγάλα, δέρνει πολύ, θυασιαζεται για το καλό της Ελλάδας και κατεβαίνει με την εθνική, περνάει και την γιαγιά στο φανάρι απέναντι. Γιατί να την πληρώσει;;; Είναι χρυσό παιδί!

0
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

τουλουμπα έγραψε:
Jamesharden13 έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 10:14 pm

ναι γιατι περυσι και προπερσι που δεν τον ειχαμε να τα παιρνει αυτος ξεσκιστηκαμε να βαζουμε μεγαλα σουτ στα κρισιμα ματς.Εγω λεω να τα δινουμε στον φαλ αμα ειναι και αν τα χανει να τον διωξουμε.Εντωμεταξυ η επιλογη του γκος ηταν ολη αψοξη απο το ξεμαρκαρισμα μεχρι και την αποφαση.

φετος ηταν η σειρα του γκος να την πληρωσει ποιος θα την πληρωσε εξαλλου ο τεξανος που εχει χτισει το οακα και το σεφ φετος(με εξαιρεη 2 παιχνιδιων)? αυτον ξεχνα τον δεν θα την πληρωσει ποτε
δεν χρειαζεται να την πληρωσει ουτε ο γουοκαπ που ειναι ο καλυτερος αμυντικος της ευρωλιγκας ουτε ο γκος που ειναι τοπ για 6th man οταν τους δινεις ρολους που δεν μπορουν να σηκωσουν.Σαν να λες στον ναν εσυ ξερω γω κοψε το σκοραρισμα θελω να δημιουργησεις η να βαλεις τον εξαιρετικο καταταλλα γκραντ να σου παρει το τελευταιο σουτ και αν το χασει να του λες φυγε.Γιατι απλα να μην παρεις ενα σκορερ με εφεση στο iso και να αφησεις 2 εξαιρεικους παιχτες στον ρολο τους και την ησυχια τους?

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 22, 2024 10:30 pm

tsoureki έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 10:13 pm

Είσαι τόσο σίγουρος ότι άμα φύγει ο Γκος θα έρθει κάποιος καλύτερος;
όχι βέβαια :P :mrgreen:
tsoureki έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 10:13 pm
Και επιπλέον πως ξεκίνησε η κουβέντα για να φύγει ο Γκος; Εδώ όλη την χρονιά δεν αγγίζαμε τον Μπραζ που όταν έπαιζε ήταν χειρότερος του τραυματία Γκος γιατί είχε συμβόλαιο και τώρα ξαφνικά σπάσαμε συμβόλαιο έτσι και σε παίκτες που έχουν σώσει αγώνες;
η κουβέντα ξεκίνησε από φήμη που πόσταρε ένα παιδί πιο πριν ότι τον σκεφτεται η Παρτιζαν

Για μένα ο συμπαθής Γκος είναι ο ορισμός του " έχασε η Βενετια βελόνι "

Μια χαρά οκ είμαι να μείνει , μια χαρά οκ είμαι να φύγει

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιουν 22, 2024 10:46 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 10:09 pm
Jamesharden13 έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 10:03 pm
χαχα πολυ αστειο ας διωξω εναν παιχτη με 15ποντους στον ημιτελικο 11 ποντους μο στα πλειοφς και πρωτο σκορερ στα ντερμπι με τον παναθηναικο και απο τις 2 ομαδες επειδη η διοικηση και ο προπονητης ειναι ανικανοι να παρουν εναν παιχτη να μπορει να παιξει iso :D :D :D :banghead: :banghead: :banghead:
ο γκος πληρωνει το χαμενο σουτ στον τελικο
καποιος πρεπει να πληρωσει την λεζα
Κανείς δεν πληρώνει τίποτα.
Ο Γκος δεν φεύγει, γιατί τον θέλει ο προπονητής (και καλά κάνει).
Πάμε παρακάτω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tsoureki

senior
Reactions: 418
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Σάβ Ιουν 22, 2024 10:47 pm

Coach Periklis έγραψε:

Εγώ εδώ κολλάω λίγο. Σκέφτομαι ότι άμα φύγει είναι μια ακόμη τρύπα που θα πρέπει να αναπληρωθεί μαζί με αυτή/ές του σκόρερ/σουτέρ που λέμε πόσα καλοκαίρια τώρα. Πέρα από το υποψία ότι η χασούρα από το σπάσιμο του συμβολαίου μπορεί να επιχειρηθεί να ισοφαριστεί με απόκτηση φθηνότερου αντικαταστάτη του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Σάβ Ιουν 22, 2024 10:55 pm

tsoureki έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 10:47 pm
Coach Periklis έγραψε:

Εγώ εδώ κολλάω λίγο. Σκέφτομαι ότι άμα φύγει είναι μια ακόμη τρύπα που θα πρέπει να αναπληρωθεί μαζί με αυτή/ές του σκόρερ/σουτέρ που λέμε πόσα καλοκαίρια τώρα. Πέρα από το υποψία ότι η χασούρα από το σπάσιμο του συμβολαίου μπορεί να επιχειρηθεί να ισοφαριστεί με απόκτηση φθηνότερου αντικαταστάτη του.

Αυτός είναι ένας φόβος , πιθανώς κιόλας . Ούτε εγώ έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν τους μέχρι αποδείξεως του εναντίου

Παρόλα αυτά , ας μου επιτραπεί μια εντελώς αστεία παρομοίωση, που θεωρώ όμως ότι είναι ακριβής

Ο Ολυμπιακός θέλει ένα αλεξίσφαιρο ή αερόσακο. Δλδ για ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΚΙΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ που θα το χρειαστείς να δουλέψει ΣΩΣΤΆ

τη δουλειά λοιπόν ο Γκος δεν την έκανε
Σε οποιαδήποτε εργασία συμβαίνει αυτό

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2945
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Ιουν 22, 2024 11:05 pm

Jamesharden13 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

δεν χρειαζεται να την πληρωσει ουτε ο γουοκαπ που ειναι ο καλυτερος αμυντικος της ευρωλιγκας ουτε ο γκος που ειναι τοπ για 6th man οταν τους δινεις ρολους που δεν μπορουν να σηκωσουν.Σαν να λες στον ναν εσυ ξερω γω κοψε το σκοραρισμα θελω να δημιουργησεις η να βαλεις τον εξαιρετικο καταταλλα γκραντ να σου παρει το τελευταιο σουτ και αν το χασει να του λες φυγε.Γιατι απλα να μην παρεις ενα σκορερ με εφεση στο iso και να αφησεις 2 εξαιρεικους παιχτες στον ρολο τους και την ησυχια τους?
συμφωνω οτι δεν χρειαζεται να την πληρωσει κανεις, καποιος πρεπει να παρει την ευθυνη ολα μπαινουν και ολα χανονται.

Στο κομματι οτι ο walkup ηταν ο καλυτερος αμυντικος της ευρωλιγκας, τουλαχιστον για φετος ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΡΓΑ. Με διαφορα ο καλυτερος φετος σε αυτο το κομματι ηταν ο Grant.
Δωρο του το εκαναν του Walkup γιατι ειναι γελοιοι. Επρεπε να το παρει περσι... και περσι το εδωσαν στον Tavares. Περισσοτερο διορθωση αδικιας μου φανηκε το φετινο παρα οτιδηποτε αλλο. ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Σάβ Ιουν 22, 2024 11:11 pm

Ναι έτσι πάει , του χρόνου πχ θα είναι κοουτς της χρονιάς ο Αταμάν ενώ είναι φέτος ακόμα κι αν του χρόνου δεν πάει καλά

Εννοείται Γκραντ φέτος και Γουοκαπ πέρυσι

0
Phys87

nba

Σάβ Ιουν 22, 2024 11:25 pm

Ο Γκος σε μια πλήρη περιφέρεια μπορεί να σου πάρει ένα κρίσιμο παιχνίδι. Ο Γκος είναι πολύ καλος παίχτης, και τον υποτιμάτε. Για παράδειγμα ο Γκραντ φέτος αν ήταν στην θέση του Γκος θα έπαιρνε Ευρωλίγκα ή πρωτάθλημα ; Δεν το πιστεύω. Στον Παναθηναϊκό δίπλα σε Ναν και Σλουκα όμως ξεχώρισε, πήρε παιχνίδια, ενώ όταν κολλούσαν οι υπόλοιποι είχε την ικανότητα να βγει αυτός μπροστά. Ο Γκος πέρυσι έκανε το ίδιο στην Ρεάλ. Όταν κολλούσαν πι υπόλοιποι μπορούσε να βγει μπροστά και να ηγηθεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει συνέχεια και σε κάθε παιχνίδι.

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Σάβ Ιουν 22, 2024 11:26 pm

Walkup & Goss μαζί στην ίδια ομάδα είναι δυστυχώς κακό φιτ… Και προφανώς ο Goss είχε κλειστεί για να συμπληρώσει τη γραμμή γκαρντ με δεδομένο ότι θα παρέμενε ο Σλούκας…

Τώρα αυτοί οι δυο μαζί είναι μέτριο φιτ. Κανεις τους δεν είναι καλός σουτέρ, κανεις τους δεν είναι πολύ καλός σκόρερ, κανεις τους δεν έχει pull up, κανεις τους δεν ειναι καλός στο πικ ν ρολ.

Και είναι κρίμα γιατί και οι δυο είναι πραγματικά καλοί παίκτες με τα καλά και τα κακά τους φυσικά.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sharp Shooter την Σάβ Ιουν 22, 2024 11:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Jamesharden13

junior

reignman έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 11:05 pm
Jamesharden13 έγραψε:

συμφωνω οτι δεν χρειαζεται να την πληρωσει κανεις, καποιος πρεπει να παρει την ευθυνη ολα μπαινουν και ολα χανονται.

Στο κομματι οτι ο walkup ηταν ο καλυτερος αμυντικος της ευρωλιγκας, τουλαχιστον για φετος ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΡΓΑ. Με διαφορα ο καλυτερος φετος σε αυτο το κομματι ηταν ο Grant.
Δωρο του το εκαναν του Walkup γιατι ειναι γελοιοι. Επρεπε να το παρει περσι... και περσι το εδωσαν στον Tavares. Περισσοτερο διορθωση αδικιας μου φανηκε το φετινο παρα οτιδηποτε αλλο. ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ.
nahh.Σε καποια ματς εβλεπα τον γουοκαπ και ηταν πραγματικα λες και κανει μπουλινγκ στους αντιπαλους ειδικα με παντερ και τζειμς ηταν απολαυστικος.Επιπλεον ο μονος παιχτης στην λιγκα που μπορει να μαρκαρει τον ναν και να τον υποχρεωσει σε παρα πολλα λαθη.Αλλα ακομα και να διαφωνουμε δεν ειναι το ποιντ αν ειναι 1ος η 2ος η το οτιδηποτε ειναι σιγουρ τοπ 5 αμυντικα στην λιγκα και τοπ2 στα γκαρντ.

1
1 Εικόνα
Jamesharden13

junior

Σάβ Ιουν 22, 2024 11:28 pm

Sharp Shooter έγραψε:
Walkup & Goss μαζί στην ίδια ομάδα είναι δυστυχώς κακό φιτ… Και προφανώς ο Goss είχε κλειστεί για να συμπληρώσει τη γραμμή γκαρντ με δεδομένο ότι θα παρέμενε ο Σλούκας…

Τώρα αυτοί οι δυο μαζί είναι μέτριο φιτ. Κανεις τους δεν είναι καλός σουτέρ, κανεις τους δεν είναι πολύ καλός σκόρερ, κανεις τους δεν έχει pull up, κανεις τους δεν ειναι καλός στο πικ ν ρολ.

Και είναι κρίμα γιατί και οι δυο είναι πραγματικά καλοί παίκτες με τα καλά και τα κακά τους φυσικά.
για αυτο θες 2 παιχτες στα γκαρντ ακομα για να εχεις παραπανω επιλογες.Ο γουοκαπ για μενα θελει εναν παιχτη τυπου εβανς διπλα του και ο goss εναν ντοζιερ

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Σάβ Ιουν 22, 2024 11:34 pm

τουλουμπα έγραψε:

Phys87 έγραψε:

Ο Τεξανός πρώτα απο όλα είναι ωραίο παιδί, έχει μπράτσα μεγάλα, δέρνει πολύ, θυασιαζεται για το καλό της Ελλάδας και κατεβαίνει με την εθνική, περνάει και την γιαγιά στο φανάρι απέναντι. Γιατί να την πληρώσει;;; Είναι χρυσό παιδί!
Το έχω ξαναγράψει απέξω απέξω αλλά επειδή έχει παραγινει το κακο πλέον το λέω και ευθέως σε συγκεκριμένους με quote και τα πάντα όλα

Εγώ παιδιά σορυ κιόλας αλλά δεν σας θυμόμουν έτσι παλιότερα

Τα αποπανω σχόλια που εξυπηρετούν την συζήτηση εκτός από να μας ενοχλείτε και να ειρωνεύεστε παίκτες του Ολυμπιακού;;;

Και ναι , λοιπόν, Γκος τίμιος ωραίος παίκτης χρήσιμος και έχει διάθεση να ηγηθεί στην ανάγκη ακόμα κι αν δεν μπορεί συνέχεια. Παρόλα αυτά Γκος ξαναβρίσκω

Γουοκαπ δεν βρίσκω εύκολα , αμυντικά με το κατάλληλο 2ρι δίπλα του μπορεί πράγματι να κάνει μπουλινγκ στον αντίπαλο κάτι που τον κάνει πολύτιμο γιατί το ένα και μοναδικό που κάνει καλά το κάνει σε ελίτ λεβελ. Ο Γκος δεν κάνει κάτι σε ελίτ λεβελ

Οπότε κι εγώ αν έπρεπε να διαλέξω θα κρατούσα Γουοκαπ any day of the week

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Σάβ Ιουν 22, 2024 11:41 pm

Coach Periklis έγραψε:

Δεν νομίζω πως κάποιος νοήμων άνθρωπος θα προτιμούσε Γκος από Γουόκαπ.

Ο Θωμάς αν πλαισιωθεί σωστά είναι από τα καλύτερα ποιντ γκαρντ της λίγκας. Αλλά είναι σημαντικό να ξεκουραστεί και να έχει τους κατάλληλους πλάι του.

1
1 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Phys87

nba

Σάβ Ιουν 22, 2024 11:47 pm

Coach Periklis έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Phys87 έγραψε:

Το έχω ξαναγράψει απέξω απέξω αλλά επειδή έχει παραγινει το κακο πλέον το λέω και ευθέως σε συγκεκριμένους με quote και τα πάντα όλα

Εγώ παιδιά σορυ κιόλας αλλά δεν σας θυμόμουν έτσι παλιότερα

Τα αποπανω σχόλια που εξυπηρετούν την συζήτηση εκτός από να μας ενοχλείτε και να ειρωνεύεστε παίκτες του Ολυμπιακού;;;

Και ναι , λοιπόν, Γκος τίμιος ωραίος παίκτης χρήσιμος και έχει διάθεση να ηγηθεί στην ανάγκη ακόμα κι αν δεν μπορεί συνέχεια. Παρόλα αυτά Γκος ξαναβρίσκω

Γουοκαπ δεν βρίσκω εύκολα , αμυντικά με το κατάλληλο 2ρι δίπλα του μπορεί πράγματι να κάνει μπουλινγκ στον αντίπαλο κάτι που τον κάνει πολύτιμο γιατί το ένα και μοναδικό που κάνει καλά το κάνει σε ελίτ λεβελ. Ο Γκος δεν κάνει κάτι σε ελίτ λεβελ

Δεν ειρωνεύτηκα, ειλικρινά με διάθεση για χιούμορ έγραψα. Η γνώμη μου είναι ότι ο Γουολκαπ φαινόταν πολύ καλύτερος παίχτης δίπλα στον Σλουκα γιατί υπήρχε καθοδήγηση. Έτσι έκανε το ξεπέταγμα του φέτος ο Γκραντ. Και ο ναν έπαιζε πολύ καλύτερα όταν ο Σλούκας βρισκόταν ατο παρκέ. Ο Ουολκαπ για εμένα φέτος έπεσε ένα επίπεδο επειδή έφυγε ο Σλούκας απο εσάς.

Τώρα μπορεί να με χαρακτηρίσεις φανατικό, ότι φοράω πράσινα γυαλιά κλπ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γκραντ πάντως πήρε την θέση του Γουολκαπ φέτος.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”