Να προτείνω ότι καλό είναι να αλλάξει ο κανονισμός γιατί και πέρσι είδαμε υποβιβασμένη ομάδα να μένει κατηγορία, τον Αίαντα Ευόσμου, ο οποίος τελικά δεν άντεξε στην Α2 οπότε είναι πολλά τα λεφτά Άρη.... Βέβαια η εικόνα με το γεμάτο γήπεδο στη Λαμία που δε το λες και μικρό είναι το σημαντικό κριτήριο για να προηγηθεί ο Εσπερος;; Δε ξέρω. Θα μας πούνε τα παιδιά του φόρουμ που γνωρίζουν καλύτερα.
Εθνικό Λιβαδειάς τον είχα σίγουρο μετά και τις υπογραφές Βεργίνη, Μαυροκεφαλίδη. Νομίζω θα ανοίξει και τρίτη θέση για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Ο Βίκος δικαιώθηκε κατά κάποιον τρόπο γιατί αξίζει με βάση την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας του να βρίσκεται Α2. Τα Γιάννενα να έχουν ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται γιατί γεμίζουν γήπεδο, το απέδειξαν και με την Εθνική Γυναικών που ήταν sold out μέσα στη ζέστη.
Αρκαλοχώρι μου κάνει εντύπωση σαν παρουσία. Αρχικά από Κρήτη να ενδιαφέρθηκαν οι "χωριάτες" και όχι οι "πρωτευουσιάνοι" (ΟΦΗ ή Ηράκλειο ΟΑΑ). Αυτό δείχνει ότι στην Αναγέννηση παράγουν έργο και έχουν όραμα για ψηλά και ότι οι ομάδες του Ηρακλείου αντιμετωπίζουν εσωτερικά προβλήματα και δε ξεπετάγονται. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον.
Απλά Βίκος και Αρκαλοχώρι έχουν λιγότερο κόσμο από τον ποδοσφαιρικό κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα (που είναι ΕΣΚΑΒΔΕ) και του ΟΦΗ ( Β ΕΘνική) που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ομάδα για Α2 και Α1 μετέπειτα.
ΥΓ Περιμένουμε και την μακέτα του Εθνικού Λιβαδειάς για το νέο γήπεδο!!!

Θα ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ........πάει ΑΣΕΑΔ ο Μιλωναςςςς....... γιατί??Αντί να παίξει ΕΣΚΑ...τώρα θέλει και τα ρέστα?? Το Μπάσκετ πάει για διάλυση Δυστυχώς!!!
BasketForum – Ιστορικό Αρχείο