Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 622
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 23, 2024 11:49 pm

kite26 έγραψε:
Κυρ Ιουν 23, 2024 9:55 pm
kein έγραψε:
Κυρ Ιουν 23, 2024 9:53 pm
Χρειάζεται και κανένας έμπειρος στο ρόστερ να βγει μπροστά στα δύσκολα όταν τρέμουν τα πόδια των νέων.
Έχουμε τον Παπανικολάου, πόσους ακόμη;
Κάποιον να μπορεί να βάλει κι τη μπάλα στο καλάθι ρε συ, να είναι και σκόρερ εκτός από έμπειρος. Πως ήταν ο Σπανούλης σε εσάς , ο Διαμαντίδης σε εμάς ή πως ήταν πέρσι ο Γιουλ και φέτος ο Σλούκας στα φ4, χρειάζονται τέτοιοι παίχτες να μην κρύβονται όταν σφίγγουν τα γάλατα

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Christofis

euroleague
Reactions: 1191
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 23, 2024 11:52 pm

reignman έγραψε:
Κυρ Ιουν 23, 2024 11:44 pm
Christofis έγραψε:
Κυρ Ιουν 23, 2024 11:40 pm

Ρε παιδια
Τι το συζητατε για τον Σικμα; Και εγω ημουν απο αυτους που πιστευε οτι θα μπορουσε με το στυλ του να αποδωσει και να ειναι ενας κρυφος πλειμεικερ ρακετας. Οτι θα εδινε το κατι της της δημιουργιας που εχανες με την απωλεια του Σλουκα. Ο Σιμκα της αλμπα προ διετιας ηταν εξαιρετικη λυση για μπακ απ τεσσερα. Τελικα ο παικτης δεν κολλησε ποτε με ομαδα πρωταθλητισμου. Αν ειχες τον Ραιτ απο την αρχη ή να επαιρνες τελικα τον τζειμς ή τον ναν να μιλουσαμε διαφορετικα. Τελικα ειχες γουοκαπ, Φαλ και παπανικολαου διπλα σε Σικμα που πρωτα ψαχνουν να πασαρουν αντι να σκοραρουν. Ε πως να σου βγει ο Σικμα που το ψωμι του το εβγαλε με την πασα( σε χαμηλοτερο επιπεδο και απαιτησεις φυσικα).

Δεν σημαινει οτι θα μας βγουν ολα! Δηλαδη ο Μιροτιτα που προπερσι ηταν μια ομαδα μονος του εκανε την διαφορα; Να το παρω παρα περα. Ο νεπιερ την σεζον 2022-2023 ηρθε στην Αρμανι μεσουσης της αεζον και εκανε παιχνιδαρες και παρολιγον να βαλει την αρμανι μονος του πλειοφ. Φετος σας αρεσε;
Οχι γιατι κινηθηκε στην μετριοτητα της ομαδας. Ετσι και ο Σικμα υπηρξε ως επιλογη για την δημιουργια και τελικα βρεθηκε στην αρχη να παιζει βασικος με την καλη αμυντικη τριαδα μας χωρις ικανο σκορερ πλην του ασταθη καναν.
κανενας σικμα καμια 2ετιας ή δεκαετιας δεν θα μπορουσε να κανει οτι εκανε στην αλμπα.

α) δεν εχουμε σουτερ για να σπαει μπαλες.
β) δεν υπηρχε χορος για αυτον στην ρακετα με μιλου και φαλ να κανουν καμπινγκ εκει κατω καθως και αυτος εκει μεσα ηταν το πεδιο κινησης του, απο τη ρακετα εκανε playmaking, redundant ηταν η αποκτηση του.

απο την αρχη το ελεγα.

το ειπε και ο μπαρτζωκας στην συνεντευξη του.
Αυτο ειπα ουσιαστικα στο σχολιο μου

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1481
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Ιουν 23, 2024 11:55 pm

karamelitsa έγραψε:
Κυρ Ιουν 23, 2024 11:33 pm
Πάντως ανεξάρτητα το τι γράφουμε, στα τις ομάδας δεν κουνιέται κυριολεκτικά φύλο σε όλους τους τομείς, ας ελπίσουμε ότι αυτή σιγή να είναι για καλό.
Ηρεμία πριν την καταιγίδα

Κλαϊν ξέρω

Γουισφουλ θινκιν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Δευ Ιουν 24, 2024 12:17 am

berry έγραψε:
karamelitsa έγραψε:
Κυρ Ιουν 23, 2024 11:33 pm
Πάντως ανεξάρτητα το τι γράφουμε, στα τις ομάδας δεν κουνιέται κυριολεκτικά φύλο σε όλους τους τομείς, ας ελπίσουμε ότι αυτή σιγή να είναι για καλό.
Λες η καταιγίδα να είναι κανα μεγάλο ονομα;
Ή θα είναι καμία καταιγίδα από κράξιμο με την επιλογή που θα κάνουμε; 😋

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2967
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Ιουν 24, 2024 12:27 am

Sharp Shooter έγραψε:
Δευ Ιουν 24, 2024 12:17 am
berry έγραψε:

Λες η καταιγίδα να είναι κανα μεγάλο ονομα;
Ή θα είναι καμία καταιγίδα από κράξιμο με την επιλογή που θα κάνουμε; 😋
be careful what you' wish for λεν στο χωριομ.

Javon Freeman-Liberty
Michael Carter-Williams
Juan Toscano-Anderson
Quinndary Weatherspoon
Kameron Hankerson

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5676
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 24, 2024 12:28 am

δεν θα την χωνεψω ποτε την κινηση σικμα..Δεν γινεται να το εβλεπα εγω (και μερικοι εδω μεσα οπως ο reignman ) οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πιασει και να μην το ειδε ο μπαρτζωκας και 10 ατομα επιτελειο..Και βγαλτε τα δεν κολλαγε με τα 5ρια μας,ο τυπος ειναι παλαιμαχος και πιο αργος απο ριπλει..ουτε αυτο πια το ειδαν? Γενικα ο μπαρτζωκας ειναι η του υψους η του βαθους μου φαινεται..απο την μια ειδε τον σικμα και τον μπραζ απο την αλλη ειδε και τον ραιτ..

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2967
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Ιουν 24, 2024 12:46 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 24, 2024 12:28 am
δεν θα την χωνεψω ποτε την κινηση σικμα..Δεν γινεται να το εβλεπα εγω (και μερικοι εδω μεσα οπως ο reignman ) οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πιασει και να μην το ειδε ο μπαρτζωκας και 10 ατομα επιτελειο..Και βγαλτε τα δεν κολλαγε με τα 5ρια μας,ο τυπος ειναι παλαιμαχος και πιο αργος απο ριπλει..ουτε αυτο πια το ειδαν? Γενικα ο μπαρτζωκας ειναι η του υψους η του βαθους μου φαινεται..απο την μια ειδε τον σικμα και τον μπραζ απο την αλλη ειδε και τον ραιτ..
ε καλα τον ραιτ τον ειδε η μιση ευρωπη (οσοι κοιτανε και ασχολουνται με ολα τα πρωταθληματα) εσκασε μυτη τουρκια, φορεσε τη φανελα και εριχνε 30αρες και 25αρες. εριξε 5 πυρηνικες σε 5 αγωνες και αντιο. 27π 9ρ 1ασ και 1.5μπλοκ

απλα εμεις χρειαζομασταν και ψηλο εκεινη την περιοδο και μαλλον δωσαμε μπαμ μπαμ το buyout στην μεζεκλικι και τον τσιμπησαμε με 1+1

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 24, 2024 2:24 am

Phys87 έγραψε:
Κυρ Ιουν 23, 2024 9:36 pm
Εικάζω ότι με την φετινή λειψανδρία στα Γκαρντ, θα έχετε πρόβλημα στην περιφέρεια, ειδικά αν φύγει και ο Γκος. Τονίζω ότι πλέον το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι και δομικό. Στο 5 να έχετε και Φαλ και Μιλουτινοφ είναι υπερβολή. Ένας απο τους δυο κανονικά έπρεπε να φύγει. Να μείνει ο ραιτ ως δευτερος, να κρατήσετε Πετρουσεφ και Πίτερς και να κλείσετε την πεντάδα των ψηλών με έναν έλληνα. Τον παπαγιαννη ας πούμε. Να έρθει δηλαδή ως τριτος.
Έτσι αμέσως αμέσως ελευθερώνεται μια θέση ξένου.
Πίτερς-Πετρουσεφ
Φαλ ή Μιλουτινοφ, Ραιτ, Παπαγιαννης

Στο 3 το Παπανικολάου-Χαράλαμποπουλος και Κλαιμπερν είναι σούπερ-Ντουπερ δυνατό.

Και πάμε στην περιφέρεια.

Ουολκαπ-Γκος
Ντορσει-Μητρου Λονγκ-Λαρε
Και προσωπικά θα έπαιρνα Βιλντοζα.

Ξέρω ότι θα τα ακούσω για τον παπαγιαννη καθώς είναι νερόβραστος. Ξέρω ότι θα τα ακούσω για τον Βιλντοζα γιατί φέτος ήταν σχεδόν ανύπαρκτος. Πάντως οποίος είδε τον περυσινό Βιλντοζα πριν πάει ο Καμπατσο στον ερυθρό Αστέρα μπορεί να καταλαβει γιατί τον προτείνω ξανά.
Για τους ψηλούς μην ανησυχείς. Ένας απ τους δύο (Φαλ, Μιλουτινοφ) θα πάρει το διαβατήριο όπως όλα δείχνουν, οπότε τι να τον κάνουμε τον Παπαγιαννη;
Για τον Βιλντοζα συμφωνώ, τον έχω προτείνει κι εγώ άλλωστε. Εναλλακτικά θα έπαιρνα Σαμπαζ Νειπιερ για ένα χρόνο, ίσα ίσα μέχρι να επανέλθει στον επιθυμητό βαθμό ο Έβανς δηλαδή.
Για τον Κλαιμπερν δεν θα συμφωνήσω. Είναι ήδη στα 34 κι έχουμε άλλους δύο παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση και είναι συνομήλικοι του(Παπ, Μακισικ). Μπορεί να μην ειναι στο Level του αλλά κι αυτός δεν είναι ο παίκτης που ήταν κάποτε. Προσωπικά θα επέλεγα Μπονζι Κολσον ή αν ήθελα έναν πραγματικό σούπερ σταρ θα διάλεγα Τζαβοντε Γκριν. Παίκτης-δυναμίτης, με πολύ καλό σουτ, καλή ηλικία (πατάει στα 31) κι έχει και εμπειρία από Ευρώπη. Το μόνο ερώτημα ειναι αν θα θέλει να ξαναπεράσει τον Ατλαντικό.
Επίσης, θα πλαισίωνα τον Ντορσει στο 2 με Ματ Τομας και Ελαιζα Μητρου Λονγκ για να έχω δύο σουτερ-μπομπερ και μια επιπλέον αξιόλογη επιθετική λύση στην περιφέρεια και θα έπαιρνα τον Κουζελογλου για να έχω μια πιο άμεση λύση στο 4 από τον Τανουλη(δανεικός σε κανένα Περιστέρι για να πάρει παιχνίδια).

1. Γουοκαπ, Βιλντοζα ή Σαμπαζ Νειπιερ, Ν. Μητρου Λονγκ(+ Έβανς)
2. Ντορσει, Ματ Τομας, Λαρεντζακης, Ε. Μητρου Λονγκ
3. Τζαβοντε Γκριν, Παπανικολάου, Χαραλαμποπουλος
4. Πητερς, Πετρουσεφ, Κουζελογλου
5. Μιλουτινοφ, Φαλ, Ραιτ

Σύνολο 8 ξενοι(9 με τον Έβανς στα πιτς) οι οποίοι γίνονται 7 μόλις ένας εκ των Φαλ, Μιλου πάρει το διαβατήριο.

Υ.Γ. Το Sportime γράφει ότι οι Αγγελόπουλοι χαλάστηκαν με τις φήμες που ακούγονται για Μιλτιάδη Μαρινακη κι ετοιμάζονται να ανεβασουν κατά πολύ το μπάτζετ.
https://www.sportime.gr/basket/olympiak ... ana-lefta/
Εγώ γιατί πιστεύω ότι αυτό που έχουμε περισσότερο ανάγκη είναι μια διοίκηση που πρωτίστως να προστατεύει την ομάδα και ύστερα να βάζει λεφτά ;

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1211
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 24, 2024 2:45 am

Κρατήστε το αν θέλετε η μην δώσετε καθόλου σημασία.
Άτομο που εργάζεται για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, έμπιστο, πάνω στην κουβέντα μου είπε ότι ξέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει ήδη με τον Πόρτερ. Παιδιά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά θα μιλάμε για τεράστια κίνηση.
Δεν μου είπε κάτι παραπάνω του τύπου αν είναι κοντά να κλείσει η κάτι άλλο αλλά ότι έχει γίνει επαφή.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece

Δευ Ιουν 24, 2024 8:15 am

vulkanraven έγραψε:
Δευ Ιουν 24, 2024 2:24 am

Υ.Γ. Το Sportime γράφει ότι οι Αγγελόπουλοι χαλάστηκαν με τις φήμες που ακούγονται για Μιλτιάδη Μαρινακη κι ετοιμάζονται να ανεβασουν κατά πολύ το μπάτζετ.
https://www.sportime.gr/basket/olympiak ... ana-lefta/
Να μπει άμεσα σε κάδρο μαζί με το πρωτοσέλιδο για Λεμπρόν:

Νέα
Βόμβα
Αγγελόπουλων

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Christofis

euroleague
Reactions: 1191

Δευ Ιουν 24, 2024 9:04 am

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Ιουν 24, 2024 2:45 am
Κρατήστε το αν θέλετε η μην δώσετε καθόλου σημασία.
Άτομο που εργάζεται για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, έμπιστο, πάνω στην κουβέντα μου είπε ότι ξέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει ήδη με τον Πόρτερ. Παιδιά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά θα μιλάμε για τεράστια κίνηση.
Δεν μου είπε κάτι παραπάνω του τύπου αν είναι κοντά να κλείσει η κάτι άλλο αλλά ότι έχει γίνει επαφή.
Ε μα ειναι ντροπη να τον εχεις μεσα στα ποδια σου και να τον χανεις απο καμια μακαμπι( το λεω οχι απ πλευρας ιστοριας αλλα της τωρινης καταστασης που λογωωπολεμου ολοι θελουν να φυγουν) ή καμια μπαγερν οπως ακουστηκε.

Ρε κοουτς σε αγαπαμε αλλα βαλε λιγο νερο στο κρασι σου

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Δευ Ιουν 24, 2024 9:42 am

οτι εχουν μιλησει με πορτερ εχουν μιλησει. ο Πορτερ διαβασα χτες στο στο sportal οτι εξαντλει ολα τα περιθωρια να παιξει ΝΒΑ και οτι αν δεν κατσει θα ερθει ευρωπη. αλλα αυτο θα γινει Σεπτεμβριο. εχετε την υπομονη να περιμενετε μεχρι τοτε?
Γιατι οι μανατζερ του θα τον βαλουν σε πλειστηριασμο φανταζομαι.
Εκτος αν τον εχεις κλεισει απο τωρα.
Ο ολυμπιακος εχει συμφωνησει με NBAer σε περιπτωση που δεν βρει ομαδα , αυτο ξερω εγω. Δεν ξερω ομως αν ειναι ο Πορτερ ή καποιος αλλος.

Καλα για το οτι οι Αγγελοπουλοι τα πηραν Λογω φημων Μαρινακη και θα βαλουν τρελα λεφτα που εγραψε ενας Αντωνελος στην sportime δεν το ακουω καν.
Καταρχας ποιο sportime (γελαω) και ποιος Αντωνελος? κεσκεσε Αντωνελος?

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Ιουν 24, 2024 9:54 am

Heisenberg έγραψε:

Καλα για το οτι οι Αγγελοπουλοι τα πηραν Λογω φημων Μαρινακη και θα βαλουν τρελα λεφτα που εγραψε ενας Αντωνελος στην sportime δεν το ακουω καν.
Καταρχας ποιο sportime (γελαω) και ποιος Αντωνελος? κεσκεσε Αντωνελος?
Αλίμονο σε εμάς τους οπαδούς που δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το οτιδήποτε και εκτός αυτού πρέπει να ανεχόμαστε και την βλακεία που ξεστομίζει ή γράφει ο καθένας

Τουλάχιστον δεν είχαν το θράσος να ζητήσουν από τώρα λεφτά για διαρκείας, καθώς φίλοι μου που είχαν πέρυσι είναι τόσο απογοητευμένοι που ούτε καν το σκέφτονται μετά από όλα αυτά συν την ζέστη που ήταν για μήνυση για έκθεση σε κίνδυνο ζωής, οπότε ξέρουν ότι θα πήγαιναν απατοι. Κάτι είναι και αυτό

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece

Δευ Ιουν 24, 2024 9:56 am

Heisenberg έγραψε:

Καλα για το οτι οι Αγγελοπουλοι τα πηραν Λογω φημων Μαρινακη και θα βαλουν τρελα λεφτα
Το πήρε ο μπάρμπα-Μανώλης που τον κοροϊδευαν οι ταβλαδόροι στο καφενείο του και βάζει τρελα λεφτά με στόχο τα αστέρι Μισλέν.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 970
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Ιουν 24, 2024 10:34 am

Αν είχαν σκοπό να βάλουν τρελά λεφτά θα φορούσαν ήδη την φανέλα μας James και Χεζονια, θα είχαμε κλείσει δηλαδή τις τρύπες στο 2-3 και θα περιμέναμε την υπόθεση Βεζενκοφ και αν θα πάρουμε και τον Ντορσευ.

Δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε Nbaer μια χαρά βγηκαν στην αγορά James, Χεζονια, Παντερ, Μπραουν, Μπαλντγουιν, Κλαιμπερν κλπ. Παίκτες που μια χαρά θα μας έκαναν εκτός αν ψάχνουμε κάτι καλύτερο από αυτούς… χαχα :lol:

Τιποτα τρελά δεν θα δώσουν, στην τελική για αρχή ας κάνουν μια ανακαίνιση στο σεφ, έστω βάζοντας κλιματισμό και φτιάχνοντας τις τουαλέτες και βλέπουμε για μεταγραφές….

4
4 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”