Δε νομίζω ότι έχει νόημα η απόκτηση Λάπρο, ειδικά αν βρει απέναντί του Γκραντ, Λορένζο ακόμη και το Ναν.
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω για το Γκος ότι δεν είναι clutch... Παρακάμπτω ότι ο όρος είναι λίγο καφενειακός, αλλά ας πούμε ότι όντως κάποιοι παίκτες τα χλατσώνουν περισσότερο από άλλους μαγικά όταν το ρολόι δείχνει τα τελευταία 2 λεπτά και η διαφορά είναι κάτω από τους 5π. Ε ο Γκος σε αυτή την κατηγορία μέχρι πέρυσι ήταν εκ των κορυφαίων και ο Σλούκας εκ των χειρότερων, οπότε είχε και νόημα η ανταλλαγή τους. Και είδαμε πώς εξελίχθηκε. Δεν μπορείς να κρίνεις ένα παίκτη, μια ομάδα ένα πρότζεκτ από ένα σουτ, ένα δευτερόλεπτο αν είναι έτσι ο Σλούκας μετά το ματς του πάρκινγκ με 1/4 βολές, λάθος επαναφορά και ευθύνη στο μπρος πίσω δε θα τον είχε ξαναπάρει ομάδα, στην Εθνική δε θα είχε ξαναπαίξει μετά τις χαμένες βολές (παικτης του 90% θυμίζω) και από τον Ολυμπιακό έπρεπε να τον είχαν διώξει πριν τελειώσει η χρονιά πρόπερσι. Δεν πάει έτσι. Ο Ολυμπιακός έχει απόλυτα πετυχημένο πρότζεκτ εδώ και μια τριετία, επειδή χάθηκε ένα σουτ κι έγινε μια λάθος επαναφορά ή τραυματίστηκε ο πιο κομβικός του παίκτης απέναντι στον Παναθηναϊκό όχι απλά δε χρειάζεται να το αλλάξει, αλλά πρέπει να επιμείνει σε αυτό.
Για τον Πόρτερ ήδη κυκλοφορούν φήμες για τα πεπραγμένα του στη Θεσσαλονίκη, τα άκουσα κι εγώ και μένω 9.500 χιλιόμετρα μακριά, δεν παίζει να μην έχουν φτάσει στα αυτιά του Μπαφέ, του Σκινδήλια και των Αφών που είναι και στην πιάτσα. Δε νομίζω ότι μπορεί να βγάλει χρονιά το παιδί αυτό, ειδικά σε μια πόλη σαν την Αθήνα, ειδικά ταξιδεύοντας κάθε 3 μέρες, χαμένος χρόνος. Εδώ ο Μπέικον που ήταν πολύ λάιτ περίπτωση και κατέληξε με τους μπράβους του κυρίου Δημήτρη έξω από το σπίτι του, ποιος Πόρτερ τώρα. Άσε που μπορεί πάνω στα νεύρα του ο Μπαρτζώ να του πει κανένα γαλλικό και να φάει καμία σφαίρα, δεν είναι για τέτοια ο Ολυμπιακός. Κοντεύουμε Ιούλιο και δεν ενδιαφέρθηκε καμία ομάδα της Ευρωλίγκας, υπάρχει λόγος.