Δεν έχω ιδέα για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, μπορεί να μην ήταν καν βασικός λόγος στην απόφαση του Ναν. Μπορεί να του κάναμε ίδια ή και καλύτερη πρόταση από τον Παναιθηναϊκό αλλά να επέλεξε τον τελευταίο για αγωνιστικούς λόγους. Και δε νομίζω να μάθουμε ποτέ.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Ιουν 24, 2024 5:39 pmΔεν έχεις άδικο, απλά να προσθέσω οτι κάποιες φορές ίσως χρειαστεί να μπεις σε πληστηριασμό ή να πληρώσεις υπεραξία...π.χ. ο Ναν ε δεν πήρε και ένα σκασμό λεφτά από τον Παναθηναικό, λίγα παραπάνω θα του έδιναν..αμαρτία να τον χάσεις για 200-300Κ. Καμιά φορά το φτηνό γίνεται κα ακριβό όταν δεν σου κάνει την δουλειά όπως π.χ. Σικμα, Μπραζντέικις κλπ. Επίσης όπως μας έδειξε φέτος ο Παναθηναικός δεν χρειάζεσαι 100 παίκτες και 10 ξένους, απλά χρειάζεσαι αυτούς που θα σου κάνουν την δουλειά και ας τους πληρώσεις παραπάνω από όσο ίσως αξίζουν.
Για φέτος προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι...
Όπως έγραψα παραπάνω αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο Μπραζ ήταν ξεχωριστή υπόθεση από αυτή του γκαρντ σκόρερ. Δε ξέρω κιόλας, δεν έχω κάποια έξτρα πληροφόρηση, συμπεράσματα βγάζω από τη συνέντευξη του Μπαρτζώκα.tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Ιουν 24, 2024 5:53 pmΞέρεις τι δεν κολλάει σε όλο αυτό; Ότι ο πρώτος στόχος ήταν ο μιροτιτς και ο δεύτερος ο σικμα, ότι οι στόχοι ήταν ο Τζέιμς και ο ναν και πήραμε μπραζντεικις. Δεν βγαίνει νόημα. Ενδιάμεσα από αυτό το χασμα δεν υπήρχαν άλλοι παίκτες;
Το πώς ο Μίροτιτς έγινε Σίκμα είναι και δική μου απορία

Το ότι έγιναν λάθη είναι το μόνο σίγουρο, υποθέσεις κάνω κι εγώ προσπαθώντας να τα εξηγήσω.