portokalopita13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2020 12:58 pm
basket72 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2020 12:53 pm
Είναι ότι πιο κοντινό στον Νικ και συμφωνώ με Yorgos ότι η τιμή του είναι ακόμα σκανδαλωδώς φθηνή
ειναι ο Γουοκαπ οτι πιο κοντινο στον Νικ ; με 40 ρι τριποντο και 4 ασιστ ? (χοντρικα στις δυο σεζον ευρωλιγκας .γιατι φετος αυξησε τις ασιστ κατα πλ,αλλα πλησιασε και το 50 % τριποντο

)
γιατι πολυ πιο κοντινο μου μοιαζει ο Πιερια Χενρι ...
φιλε μου εισαι καλα σημερα ; γιατι εγραφες πριν και για κουαρτετο με Πεδουλακη
( ακομα ψαχνω αν εχει γυρισει ο Πεδουλακης παλι και εχω χαθει σε καποιο λιθαργο)
Εύλογος ο(διττός) προβληματισμός σου φίλε PP13.
Να εξηγήσω τι εννοώ ως προς την ομοιότητα Γουόκαπ και Νικ.
Αφήνω την περσινή (πρώτη του) χρονιά και πάω στη φετινή όπου πέρασε πια στον άσσο.
Δεν έχω τσεκάρει πρόσφατα τις ασσίστ του φέτος αλλά ήταν σίγουρα πάνω από 5, σε μια Ζαλγκίρις που έχασε τον καλύτερο της παίκτη φέτος (Ντέιβις) άρα και κάποιες επιπλέον τελικές.
Η ομοιότητά τους έγκειται στην ομαδική αντίληψη περί παιχνιδιού, δημιουργούν για τους συμπαίκτες τους, τους εντάσσουν στο παιχνίδι, ενώ είναι και οι 2 κορυφαίοι στην άμυνα.
Ο Νικ είναι σαφώς καλύτερος πασέρ και πιο έμπειρος, ο Γουόκαπ είναι καλύτερος σουτέρ από μέση και μακρινή.
Είμαι σίγουρος ότι ο συγκεκρμιμένος παίκτης θα ανέβει κι άλλο γιατί δουλεύει πολύ και θέλει την κορυφή. Ειλικρινά, τον βλέπω άνετα στη Ρεάλ.
Όσο για Πεδουλάκη, γράφτηκε και κάπου πρόσφατα, αλλά πέραν τούτου, εμπιστεύομαι τον Yorgos που τον έχει για γκουρού του Βόβορα.