Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

yawn.brigade

senior
Reactions: 331
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 25, 2024 12:56 pm

Διαβάζοντας τη συνέντευξη του Λώτσου στο Φως νομίζω κάποια συμπεράσματα είναι εύκολα :

- ο Ντόρσεϊ μας θέλει και τον θέλουμε και μάλλον θα καταλήξει σε εμάς χωρίς να τα έχουν βρει ακόμα αλλά οι διαπραγματεύσεις γίνονται επίσημα, με την άδεια της Φενέρ, οπότε δε νομίζω ότι θα αργήσει να τελειώσει η ιστορία (πολύ σημαντική κίνηση κατά την άποψη μου)

- ο Χαραλαμπόπουλος θα μείνει εξωτερικό

- ο Βεζένκοφ έχει εξωπραγματική πρόταση από τον Παναθηναϊκό και "αρκετά σοβαρή" από εμάς. Αν τελικά δε κάτσει στο ΝΒΑ θα έρθει Ευρώπη με περισσότερα λεφτά απ' όσα παίρνει εκεί :shock:

Και το προσωπικό μου σχόλιο : εννοείται θέλω τον Σάσα στον Ολυμπιακό αλλά α) ο ΔΠΓ μάλλον έχει βάλει σκοπό της ζωής του να τον πάρει απέναντι και β) ακόμα και ένα συμβόλαιο 3εκ. υπερβολή μου φαίνεται για το συγκεκριμένο παίκτη. Αν είχαμε απεριόριστο μπάτζετ προφανώς δε θα με ένοιαζε αλλά δε θα ήθελα να πάει όλο το μπάτζετ μας στο Βεζένκοφ και να κόψουμε από τα γκαρντ τα οποία μας καίνε πολύ περισσότερο.

0
Άβαταρ μέλους
nikolakias

junior
Reactions: 330
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Τρί Ιουν 25, 2024 12:58 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 11:23 am
nikolakias έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 12:19 am
Διαβάζω που λέτε ότι ο Γκος ακούγεται ότι φεύγει. Συγγνώμη, τότε γιατί δεν κυνηγήσαμε τον Μπράουν; Random μου φαίνεται εντελώς: είτε η είδηση είτε η στρατηγική της ομάδας στα μεταγραφικά. Διαλέγουμε και παίρνουμε.
γιατι η μακαμπι εδινε τον παιχτη μονο σε εμας :sorry:
Χαχαχα, μπα σε καλό σου βρε σατανά, πόση ώρα το σκεφτοσουν; :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3961
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 25, 2024 1:01 pm

yawn.brigade έγραψε:

Και το προσωπικό μου σχόλιο : εννοείται θέλω τον Σάσα στον Ολυμπιακό αλλά α) ο ΔΠΓ μάλλον έχει βάλει σκοπό της ζωής του να τον πάρει απέναντι και β) ακόμα και ένα συμβόλαιο 3εκ. υπερβολή μου φαίνεται για το συγκεκριμένο παίκτη. Αν είχαμε απεριόριστο μπάτζετ προφανώς δε θα με ένοιαζε αλλά δε θα ήθελα να πάει όλο το μπάτζετ μας στο Βεζένκοφ και να κόψουμε από τα γκαρντ τα οποία μας καίνε πολύ περισσότερο.
ελπιζω αυτο οτι νομιζετε οτι θα παρετε βεζενκοφ με 2.5-3 τον χρονο να μην πιστευετε και πολυ

θα τον πληρωσετε πολυ παραπανω

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3961
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 25, 2024 1:03 pm

nikolakias έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 12:58 pm

Χαχαχα, μπα σε καλό σου βρε σατανά, πόση ώρα το σκεφτοσουν; :roofl:
μαρεσει που καποιοι το παιζουν και ψαγμενοι και εχουν πληροφοριες απο την πιατσα(των ταξι) :mrgreen:

ο λο ειχε κλεισει πριν τα πλευ οφ,οι διαμαχες ηταν απλα για το show

Εικόνα

1
1 Εικόνα
yawn.brigade

senior

Τρί Ιουν 25, 2024 1:04 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 1:01 pm
yawn.brigade έγραψε:

ελπιζω αυτο οτι νομιζετε οτι θα παρετε βεζενκοφ με 2.5-3 τον χρονο να μην πιστευετε και πολυ

θα τον πληρωσετε πολυ παραπανω
δε πιστεύω ότι θα τον πάρουμε με 2,5-3 εκ είναι ξεκάθαρο αυτό. το αν αξίζει να δώσουμε τα παραπάνω με προβληματίζει.

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 25, 2024 1:11 pm

yawn.brigade έγραψε:
Διαβάζοντας τη συνέντευξη του Λώτσου στο Φως νομίζω κάποια συμπεράσματα είναι εύκολα :

- ο Ντόρσεϊ μας θέλει και τον θέλουμε και μάλλον θα καταλήξει σε εμάς χωρίς να τα έχουν βρει ακόμα αλλά οι διαπραγματεύσεις γίνονται επίσημα, με την άδεια της Φενέρ, οπότε δε νομίζω ότι θα αργήσει να τελειώσει η ιστορία (πολύ σημαντική κίνηση κατά την άποψη μου)

- ο Χαραλαμπόπουλος θα μείνει εξωτερικό

- ο Βεζένκοφ έχει εξωπραγματική πρόταση από τον Παναθηναϊκό και "αρκετά σοβαρή" από εμάς. Αν τελικά δε κάτσει στο ΝΒΑ θα έρθει Ευρώπη με περισσότερα λεφτά απ' όσα παίρνει εκεί :shock:

Για τα ποσα δεν ξερουμε τι ισχυει.
δεν νομιζω οτι οι διαφορες ειναι τοσο μεγαλες ωστε να ειναι καθοριστικες.
Πρεπει πρωτα να ξεκαθαρισει τι θα κανει ο Σασα με το ΝΒΑ. μετα τον πρωτο λογο τον εχουμε εμεις,με μας θα μιλησει πρωτα και τοτε μπορει να βρεθει η χρυση τομη στο οικονομικο ακομα και αν χρειαστει να ανεβουμε λιγο.

και δεν νομιζω οτι ο βενζεκοφ επηρεαζει το μπατζετ οσο αφορα στα γκαρντ αν ισχυει οτι φετος το πηρανε αποφαση οι Αφοι να ριξουν χρημα.
Για τον βενζεκοφ θα τα χωνανε ετσι κι αλλιως.

θα τα δουμε ολα.Εγω δεν αποκλειω και ολα αυτα να ειναι και μια ακατασχετη παραφιλολογια.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3334
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Ιουν 25, 2024 1:13 pm

Να το δούμε λογικά;
Στο ΝΒΑ παίνρει 6,6 Μ δολλάρια πες καθαρά 3.3 Μ δολλάρια ή 3,1 Μ ευρώ.
Αυτήν την στιγμή πόσοι παίκτες στην Ευρώπη παίρνουν πάνω απο΄3 Μ ευρώ ετησίως αλήθεια; Και είναι ο Σάσα τόσα επίπεδα πάνω ώστε να έχει προσφορές σημαντικά πάνω από τα 3 Μ;

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τρί Ιουν 25, 2024 1:22 pm

yawn.brigade έγραψε:

- ο Ντόρσεϊ μας θέλει και τον θέλουμε και μάλλον θα καταλήξει σε εμάς
Επίτρεψέ μου βέβαια και μια διαφορετική ερμηνεία της συνέντευξης Λώτσου που βγαίνει να μιλήσει σπάνια.

- Προτροπή στον Ολυμπιακό να ανεβεί λίγο παραπάνω για Ντόρσι γιατί το «ο Ντορσι θα καταλήξει στον Ολυμπιακό» μπορεί εκτός από πρόβλεψη να εκληφθεί και ως παρότρυνση να σταματήσουν τις προσπάθειες να τον πάρουν με όσο το δυνατόν λιγότερα…

Στην τελική μάλλον εμείς έχουμε ανάγκη περισσότερο τον Τάιλερ απ’όσο εκείνος εμάς και ο σχεδιασμός πηγαίνει οριστικά περίπατο αν δεν καταφέρουμε να τον υπογράψουμε…

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sharp Shooter την Τρί Ιουν 25, 2024 1:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 539
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τρί Ιουν 25, 2024 1:23 pm

Conan1982 έγραψε:
Να το δούμε λογικά;
Αυτήν την στιγμή πόσοι παίκτες στην Ευρώπη παίρνουν πάνω απο΄3 Μ ευρώ ετησίως αλήθεια; Και είναι ο Σάσα τόσα επίπεδα πάνω ώστε να έχει προσφορές σημαντικά πάνω από τα 3 Μ;

Εν τω μεταξύ θεωρητικά, δεν τον χρειάζεται κανείς από τους 2 τόσο πολύ όσο γράφεται ...αλλά ΟΚ... τι ψάχνουμε τώρα.... :Amen:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece

Τρί Ιουν 25, 2024 1:25 pm

Airman έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 1:23 pm
Conan1982 έγραψε:
Να το δούμε λογικά;

Εν τω μεταξύ θεωρητικά, δεν τον χρειάζεται κανείς από τους 2 τόσο πολύ όσο γράφεται ...αλλά ΟΚ... τι ψάχνουμε τώρα.... :Amen:
Ίσα ίσα που θεωρώ πως ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται… Γιατί όταν η δύναμή σου είναι η φροντ λάιν και ουσιαστικά δεν μπορείς να τους έχεις όλους λόγω διαβατηρίων στην Ελλάδα, αυτό είναι ένα θέμα.

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
tsoureki

senior
Reactions: 418
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 25, 2024 1:26 pm

Sharp Shooter έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 1:22 pm
yawn.brigade έγραψε:

- ο Ντόρσεϊ μας θέλει και τον θέλουμε και μάλλον θα καταλήξει σε εμάς
Επίτρεψέ μου βέβαια και μια διαφορετική ερμηνεία της συνέντευξης Λώτσου που βγαίνει να μιλήσει σπάνια.

- Προτροπή στον Ολυμπιακό να ανεβεί λίγο παραπάνω για Ντόρσι γιατί το «ο Ντορσι θα καταλήξει στον Ολυμπιακό» μπορεί εκτός από πρόβλεψη να εκληφθεί και ως παρότρυνση να σταματήσουν τις προσπάθειες να τον πάρουν με όσο το δυνατόν λιγότερα…

Στην τελική μάλλον εμείς έχουμε ανάγκη περισσότερο τον Τάιλερ απ’όσο εκείνος εμάς και ο σχεδιασμός πηγαίνει οριστικά περίπατο αν δεν καταφέρουμε να τον υπογράψουμε…
Αν ο σχεδιασμός μας πάει περίπατο επειδή δεν έρχεται ο Ντόρσεϊ μάλλον ο σχεδιασμός μας δεν σηκώθηκε ποτέ από το κρεβάτι.

0
yawn.brigade

senior

Τρί Ιουν 25, 2024 1:28 pm

Heisenberg έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 1:11 pm
και δεν νομιζω οτι ο βενζεκοφ επηρεαζει το μπατζετ οσο αφορα στα γκαρντ αν ισχυει οτι φετος το πηρανε αποφαση οι Αφοι να ριξουν χρημα.
Για τον βενζεκοφ θα τα χωνανε ετσι κι αλλιως.

θα τα δουμε ολα.Εγω δεν αποκλειω και ολα αυτα να ειναι και μια ακατασχετη παραφιλολογια.
Παραφιλολογία δεν είναι γιατί το είπε ο μάνατζερ του, το πού θα καταλήξει είναι άλλο θέμα βέβαια! Είναι πολύ πιθανό (ίσως το πιθανότερο) απλά να κάτσει στο ΝΒΑ για όσο τον παίρνει.

Για το μπάτζετ τι να πω, αν δεν επηρεάζει το μπάτζετ για τα γκαρντ ας του δώσουν και 20 το χρόνο δε με νοιάζει :D αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, ακόμα και αν όντως έχουν αποφασίσει να αυξήσουν κατά πολύ το μπάτζετ οι Αφοί δε πιστεύω ότι τρελάθηκαν και θα πετάνε λεφτά από δω και από κει. Εδώ δε τα έχουμε βρει με Ντόρσεϊ ακόμα που δε παίζει να κλείσει με πάνω από 1,5 + ότι ο Τζέιμς ήδη χάθηκε.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιουν 25, 2024 1:29 pm

Conan1982 έγραψε:
Να το δούμε λογικά;
Άντε μπράβο, να ακούσουμε και μιά λογική κουβέντα για το θέμα του Σάσα!

Νομίζω ότι κανείς στην ευρωλίγκα δεν παίρνει πάνω από 3 εκ. ετησίως.
Από πού κι ως πού εμείς πρέπει να δώσουμε πολύ περισσότερα για να τον πάρουμε; Δεν το καταλαβαίνω.
Ακόμα και τα 10 εκ. που υποτίθεται ότι του προσφέρουμε πιστεύω πως είναι υπεραξία, αλλά μέχρις εκεί.

Αν ο ΔΠΓ του δίνει 17,5 εκ. (που πολύ αμφιβάλλω για την αλήθεια της "είδησης"), ας τον πάρει ο ΠΑΟ, που σε τελική ανάλυση δεν έχει πρόβλημα στο 4.
Και να δούμε μετά πώς θα εξυπηρετεί όλα αυτά τα υπερσυμβόλαια σε βάθος 2ετίας και 3ετίας.

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece

Τρί Ιουν 25, 2024 1:32 pm

tsoureki έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 1:26 pm

Αν ο σχεδιασμός μας πάει περίπατο επειδή δεν έρχεται ο Ντόρσεϊ μάλλον ο σχεδιασμός μας δεν σηκώθηκε ποτέ από το κρεβάτι.
Αξιόπιστος σκόρερ, ξέρει την ομάδα και δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής μα το σημαντικότερο: ΕΛΛΗΝΙΚΟ διαβατήριο.

Που σημαίνει ότι στη 12αδα έχεις 4 Έλληνες Ευρωλιγκάτους (Γουόκαπ, Ντόρσι, Λάρι, Παπ) κι άλλον έναν που κουτσά στραβά στέκεται (Μήτρου Λονγκ). Οπότε, θεωρητικά, έχεις μόνο έναν DNP (ας βάλουμε Τανούλη).

Αν δεν ερθει ο Τάιλερ μένεις με 2 DNP στη 12άδα σου ενώ ψάχνεις και δεύτερο πόλο σκοραρίσματος στα γκαρντ ενώ ήδη ζορίζεσαι να βρεις έναν.

Γενικώς, καλά κρασά…

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3334
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Ιουν 25, 2024 1:35 pm

montechristo έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 1:29 pm
Conan1982 έγραψε:
Να το δούμε λογικά;
Άντε μπράβο, να ακούσουμε και μιά λογική κουβέντα για το θέμα του Σάσα!

Νομίζω ότι κανείς στην ευρωλίγκα δεν παίρνει πάνω από 3 εκ. ετησίως.
Από πού κι ως πού εμείς πρέπει να δώσουμε πολύ περισσότερα για να τον πάρουμε; Δεν το καταλαβαίνω.
Ακόμα και τα 10 εκ. που υποτίθεται ότι του προσφέρουμε πιστεύω πως είναι υπεραξία, αλλά μέχρις εκεί.

Αν ο ΔΠΓ του δίνει 17,5 εκ. (που πολύ αμφιβάλλω για την αλήθεια της "είδησης"), ας τον πάρει ο ΠΑΟ.
Και να δούμε μετά πώς θα εξυπηρετεί όλα αυτά τα υπερσυμβόλαια σε βάθος 2ετίας και 3ετίας.
Δεν υπάρχει περίπτωση να του δίνει τόσα μόνο και μόνο για να την πει στον Ολυμπιακό, θα δημιουργούσε και ανισορροπία στα συμβόλαια που ήδη έχει σε μια θέση που είναι γεμάτος. Θα ήταν όμως λογικό να του δώσει 3+, δηλαδή ένα ποσό ελαφρά υψηλότερο από αυτό που παίρνει ο Σλούκας ή και ο Ναν. Όμως αν η διαφορά είναι μικρή από αυτά που προσφέρει ο Ολυμπιακός συν τα κάπου 800.000 ευρώ που θα πρέπει να δώσει ο Σάσα στον Ολυμπιακό δεν θα έχει κίνητρο ο Σάσα να πάει στον Παναθηναϊκό και να σκούσει και τα όσα μύρια.

3
3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”